2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Biz de en çok bebek arabasına para harcadık ama güvenli sağlam bir şey olsun istedik. Zaten anne yanı dışında tek bir mobilya almayacağımız için çok koymadı, seninki travel sistem mi?
oto koltuğunu da chicco unico plus almak istiyorum onu takip ediyorum sürekli. Ama burdan taşıyamam onu yurtdışından alacağım mecburen.

Bana da burdan alamazsam bi daha alamıcam gibi geliyor bazı şeyleri, o yüzden alıp depolamak istiyorum. Mesela orda türkçe kitap bulamayacağım için çok çok alıp götürmek istiyorum.

Teşekkür ederim canım bakıcam şimdi söylediklerine

İnşallah cnm detaylı ultrasonda daha cok belli olur dimi bugün gittiğim doktor ultrason cihazı eskiydi ama tecrübeli bir doktor

Canım ben travel almadım hepsi ayrı. Bana hantal ve gereksiz geldi. Aslında oto koltuğu 0-36 ay ama yine de istemiyor olmama rağmen puset aldım. Oda oto koltuğu gibi adac testi var ve uzayıp kısalabiliyor. Belki çok minikken oto koltuğundan al koy zarar görür diye aldık işte ne kadar kullanırız bilmiyorum.

Al kuzum sen al depola birşey olmaz şimdi almayınca hepsi coşuyor. Gerekli şeyleri aldığın sürece hiç dert değil bence.

Merhaba kızçeleriimm nasılsınızz,
Benim bir sorum olacak daha öncesinde de spor geçmişim vardı doktor da bir risk görmedi, bir aydır hafif egzersizlere başladım yine, hamile pilatesi için bir yer ile görüştüm ama iş saatlerime pek uymuyor. Sizin yaptığınız egzersizler var mı ? Varsa neler yapıyorsunuz, youtube kanalı vs. önerir misiniiz

Puset dediğin ana kucağı mı şu oto koltuk gibi olan? Orada hastaneden ana kucağı olmadan çıkartamıyormuşsun o yüzden mecburen aldık set halinde. Ama onda pek rahat edemiyormuş bebekler biz de 0-36 ay oto koltuğuna geçeriz dedik. Öff şöyle hiçbir şey düşünmeden ayaklarımı uzatıppp avrupa yakası izlediğim günleri özlüyorum bazen

Oyyy maşallah bizim ki 1 hafta küçük sizden inşallah haftaya hareketleri bende hissetmeye başlarım canım

Keşke hiç gerek kalmasa emziğe çok yanlış bi temenni canım öyle deme bence yerinde alır inşallah diyelim çünkü emzik almayınca bebek seni emzik olarak kullanıyor, bizde öyle olmuştu birkaç saat emzik alsa keşke diye dua ediyordum çok denedim ama tükürdü hep sıpam

Tutması için elimden ne geliyorsa yapacağım sana tamamen katılıyorum. Tutmalılar

Ben online satın aldım instagramda meşhur hocalar var. Adı bilindik birine katışabilirsin evde gayet rahat oluyor çalışma saatlerime dışarısı uymuyordu hem de fiyat olarak daha uygun oluyor

Ben online satın aldım instagramda meşhur hocalar var. Adı bilindik birine katışabilirsin evde gayet rahat oluyor çalışma saatlerime dışarısı uymuyordu hem de fiyat olarak daha uygun oluyor
Bende tam bunu paylaşmıştım bende burada sordum ama fiyatlı geldi. O yüzden YouTube’dan başladım. Sizinde bildiğiniz YouTube kanalları barsa önerin lütfen

Haha işte öyle olursa gerek olmuş olacak kız benim dediğim keşke sürekli uyuyan sakin bebecik olsa şimdi benim ilk bebem olduğu için diyorum emzik vermicem, sallamıcam onu yapmıcam bunu yapmıcam vs, doğunca görcem günümü hamile kalmadan da hamilelikte çok sağlıklı beslencem spor yapcam diye atıp tutuyordum şimdi ekmek arası çiğ köfte yiyorum

Hsjsjsj hiç sorma artık niloya izlerken uzatırsın ayaklarını

Evet canım o bende onu duydum aldım yoksa kanguru/sling ile işi çözecektim. Evet birde uxun kalamazmış o pusetlerde beden gelişimi için. Bizim model dümdüz yatak gibi oluyor istersekondan rahat ederiz dedik aldık. Zaten cybex ile 3 çocuk büyütmeyi düşünüyorum herhalde parasını çıkarır o zaman ancak Anasıyla babası çol keyifçi bizim oğluşta keyifçi olur kesin

ben de uzun süre spor yaptım ve benim doktorum da istediğin her şeyi yapabilirsin dediği için hamile pilatese başladım. youtube ya da online devam edemiyorum ben çabuk sıkılıyorum bir hafta yapsam öteki hafta kesin bırakırım ondan doğrudan salona başladım. iş saatleri açısından günlük 7,5 saatten fazla çalışmamız yasakki bence erken çık spora git canım

Yaaa sen de mi 3 çocuk diyorsun?? Biz de 3 diyoruz daha 1ini bile çıkarmadan hey allahım

Bi arkadaşıma gitmiştim ziyarete, onun bi kızı var 1 yaşında, çocuk programı izliyorlardı. Sinirim bozuldu o kadar uyuz uyuz konuşuyordu ki tvdeki kadın, arkadaşım da sevmiyormuş hiç ama kızı bi tek bunu izliyormuş. Mecburen bütün gün ona maruz kalıyormuş kızcağız

Gerek kalsın ya yoksa bizi emzik niyetine kullacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…