- 18 Ağustos 2022
- 3.634
- 12.305
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.301
Gidişat kötü çünkü nereye gidiyor halimiz bilmiyorum. İndirimleri takip etmek şart nerede olursan ol. Ben aslında az şey alcam bilmem ne dedim ama biraz ucu kaçtı herhalde yakitapları ve oyuncakları biraz fazla oldu. Ama rotasyonlu kullanacağım için dert değil. Napayım şimdi almasam hepsi çoşuyor üzülüyorum sonra neden almadım diye.
Evet kıyafette öyle bir risk var ben valla beyaz önünde desenli şeyler aldım ilk zamanları için. Hem leke kalmaz hem ferah olur diye düşündüm birde cinsiyet belli değildi o zaman ucuza bulunca ben kapmıştım. June marka bak onlarda iyi çoktı yumuş yumuş be ucuzdu 5 liler 200 tl civarıydı. Şimdi de şu alt üst komple tulumlardan almak istiyorum ama kararsızlık içerisinde debelenip duruyorum. Sanırım onları zamana bırakacağım ama biliyorum ki x2 olacak fiyatları
Ben bebek arabası oto koltuğu ve pusetinde biraz abarttım. Eşimle benim kaza geçmişimiz var uzun süre araca rahatça binemedim ben. Şimdi geçti çok şükür atlattım. Ama O tecrübeden dolayı valla en pahalı kalemi o hiç acımadım cybex i yapıştırdım. Arada acaba almasamıydım diyorum ama alınca da bir huzurlandım o his için bile değermişBu ara çok görüyorum ama o grupta güzel indirimler. Maxi cosi va adac testine mutlaka dikkat et ama o kritik.
Ben bebekte müzik aletlerini de önemli buluyorum. Çıngıraktan tut ksilifona kadar. Buldukça almaya çalışıyorum. 2 link koydum
wudie Ses Ağacı Waldorf Ses Ağacı Eğitici Oyuncak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İnşallah cnm detaylı ultrasonda daha cok belli olur dimi bugün gittiğim doktor ultrason cihazı eskiydi ama tecrübeli bir doktorcanim bi arkadasim da ayni durumda 29 haftalik hamile su an. Doktor dinlenmesini söyledi, ona da iliski ve sporu yasakladi. 32. haftaya kadar plasenta yukarı çıkabiliyormuş dört gözle bekliyoruz biz de cikmasinisenin 32 haftaya daha cok zamanin var umarım bekletmez erkenden cikar
Canım ben travel almadım hepsi ayrı. Bana hantal ve gereksiz geldi. Aslında oto koltuğu 0-36 ay ama yine de istemiyor olmama rağmen puset aldım. Oda oto koltuğu gibi adac testi var ve uzayıp kısalabiliyor. Belki çok minikken oto koltuğundan al koy zarar görür diye aldık işte ne kadar kullanırız bilmiyorum.Biz de en çok bebek arabasına para harcadık ama güvenli sağlam bir şey olsun istedik. Zaten anne yanı dışında tek bir mobilya almayacağımız için çok koymadı, seninki travel sistem mi?
oto koltuğunu da chicco unico plus almak istiyorum onu takip ediyorum sürekli. Ama burdan taşıyamam onu yurtdışından alacağım mecburen.
Bana da burdan alamazsam bi daha alamıcam gibi geliyor bazı şeyleri, o yüzden alıp depolamak istiyorum. Mesela orda türkçe kitap bulamayacağım için çok çok alıp götürmek istiyorum.
Teşekkür ederim canım bakıcam şimdi söylediklerine
Puset dediğin ana kucağı mı şu oto koltuk gibi olan? Orada hastaneden ana kucağı olmadan çıkartamıyormuşsun o yüzden mecburen aldık set halinde. Ama onda pek rahat edemiyormuş bebekler biz de 0-36 ay oto koltuğuna geçeriz dedik. Öff şöyle hiçbir şey düşünmeden ayaklarımı uzatıppp avrupa yakası izlediğim günleri özlüyorum bazenCanım ben travel almadım hepsi ayrı. Bana hantal ve gereksiz geldi. Aslında oto koltuğu 0-36 ay ama yine de istemiyor olmama rağmen puset aldım. Oda oto koltuğu gibi adac testi var ve uzayıp kısalabiliyor. Belki çok minikken oto koltuğundan al koy zarar görür diye aldık işte ne kadar kullanırız bilmiyorum.
Al kuzum sen al depola birşey olmaz şimdi almayınca hepsi coşuyor. Gerekli şeyleri aldığın sürece hiç dert değil bence.
Yaparız dimi herkes nasılsın yapıyorEvet bi soru işareti oluyor ama bilinmezlikten kaynaklı bence.Daha önce deneyimlemediğimiz bir yaşantı haline bürünecek olmak biraz korkutuyor.Ama yaparız kız.herkesler yapıyor bizde yaparız
Oyyy maşallah bizim ki 1 hafta küçük sizden inşallah haftaya hareketleri bende hissetmeye başlarım canım20+1 im. Ultrasonda 20+3 cikti canim.guzel haberler almana sevindim. Benimki ultrasonda uyuyodu eve geldim oynuyor suan buraya yazarken. hareket konusunu suan takma kafaya
Tesekkurler canimm baya nazli aynen saglikli olsunlarda
Sagolasin caniiim bende detayliyi senin gibi heycanla bekliyorum 2 hafta var daha onda da guzel haberler aliriz insallah
Keşke hiç gerek kalmasa emziğe çok yanlış bi temenni canım öyle deme benceBen indirimde olduğu için avent almıştım ama ortodontik emziklere bakıyorum şimdi, aventin varmış. Onların silikon kısmı dümdüz. Ben anlamıyorum böyle damaklı falan terimlerden ama ortodontik önerildiği için onlara bakıyorum şimdi. Keşke hiç gerek kalmasa emziğe
Keşke hiç gerek kalmasa emziğe çok yanlış bi temenni canım öyle deme benceyerinde alır inşallah diyelim çünkü emzik almayınca bebek seni emzik olarak kullanıyor, bizde öyle olmuştu birkaç saat emzik alsa keşke diye dua ediyordum çok denedim ama tükürdü hep sıpam
Ben online satın aldım instagramda meşhur hocalar var. Adı bilindik birine katışabilirsin evde gayet rahat oluyor çalışma saatlerime dışarısı uymuyordu hem de fiyat olarak daha uygun oluyorMerhaba kızçeleriimm nasılsınızz,
Benim bir sorum olacak daha öncesinde de spor geçmişim vardı doktor da bir risk görmedi, bir aydır hafif egzersizlere başladım yine, hamile pilatesi için bir yer ile görüştüm ama iş saatlerime pek uymuyor. Sizin yaptığınız egzersizler var mı ? Varsa neler yapıyorsunuz, youtube kanalı vs. önerir misiniiz
Ben online satın aldım instagramda meşhur hocalar var. Adı bilindik birine katışabilirsin evde gayet rahat oluyor çalışma saatlerime dışarısı uymuyordu hem de fiyat olarak daha uygun oluyor
Bende tam bunu paylaşmıştımMerhaba kızçeleriimm nasılsınızz,
Benim bir sorum olacak daha öncesinde de spor geçmişim vardı doktor da bir risk görmedi, bir aydır hafif egzersizlere başladım yine, hamile pilatesi için bir yer ile görüştüm ama iş saatlerime pek uymuyor. Sizin yaptığınız egzersizler var mı ? Varsa neler yapıyorsunuz, youtube kanalı vs. önerir misiniiz
Haha işte öyle olursa gerek olmuş olacak kızKeşke hiç gerek kalmasa emziğe çok yanlış bi temenni canım öyle deme benceyerinde alır inşallah diyelim çünkü emzik almayınca bebek seni emzik olarak kullanıyor, bizde öyle olmuştu birkaç saat emzik alsa keşke diye dua ediyordum çok denedim ama tükürdü hep sıpam
Ben kraft Q77 de karar kıldım ama kullanmadım araştırmalarım sonucu içime sindiHanımlar bebek arabası alan var mı aklımda Kanz S go var önerebileceğiniz var ise bakmak istiyorum :)
Bende araştırayım teşekkür ederimBen kraft Q77 de karar kıldım ama kullanmadım araştırmalarım sonucu içime sindi
Hsjsjsj hiç sormaPuset dediğin ana kucağı mı şu oto koltuk gibi olan? Orada hastaneden ana kucağı olmadan çıkartamıyormuşsun o yüzden mecburen aldık set halinde. Ama onda pek rahat edemiyormuş bebekler biz de 0-36 ay oto koltuğuna geçeriz dedik. Öff şöyle hiçbir şey düşünmeden ayaklarımı uzatıppp avrupa yakası izlediğim günleri özlüyorum bazen
ben de uzun süre spor yaptım ve benim doktorum da istediğin her şeyi yapabilirsin dediği için hamile pilatese başladım. youtube ya da online devam edemiyorum ben çabuk sıkılıyorum bir hafta yapsam öteki hafta kesin bırakırım ondan doğrudan salona başladım. iş saatleri açısından günlük 7,5 saatten fazla çalışmamız yasakki bence erken çık spora git canımMerhaba kızçeleriimm nasılsınızz,
Hsjsjsj hiç sormaartık niloya izlerken uzatırsın ayaklarını
Evet canım o bende onu duydum aldım yoksa kanguru/sling ile işi çözecektim. Evet birde uxun kalamazmış o pusetlerde beden gelişimi için. Bizim model dümdüz yatak gibi oluyor istersekondan rahat ederiz dedik aldık. Zaten cybex ile 3 çocuk büyütmeyi düşünüyorumherhalde parasını çıkarır o zaman ancak Anasıyla babası çol keyifçi bizim oğluşta keyifçi olur kesin
Gerek kalsın ya yoksa bizi emzik niyetine kullacaklarBen indirimde olduğu için avent almıştım ama ortodontik emziklere bakıyorum şimdi, aventin varmış. Onların silikon kısmı dümdüz. Ben anlamıyorum böyle damaklı falan terimlerden ama ortodontik önerildiği için onlara bakıyorum şimdi. Keşke hiç gerek kalmasa emziğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?