2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kalabalık aile severim, eşimle hep 3 istiyorduk ama hamilelikteki yatış performansımdan dolayı eşim artık sıcak bakmıyor lohusalık performansımı da değerlendirmesi lazımmış

İnşallah nasip olur kuşum allah herkesin gönlüne göresini versin

Jsjsjsj bak hiçbirşeyi kınamam bu hayatta asla ama şu ekran muhabbetini sanırım kınıyorum ya. Basbas bağırıyor Tüm uzmanlar ekranlar 3 yaştan önce olmamalı diye. 1 yaşındaki çocuğa niçin izletiyor

Benimde hiç tahammülüm yok bazı çizgi filmlere ve müziklerine napcaz katlancaz mecbur

Aynen canım insan yapmıcam dediği ne varsa yapmak zorunda kalıyor. Hele de yalnız bakmak zorundaysan, azcık da ben uyuyayım dinleneyim diye fırsat kollucan her an o yüzden ben de yaltım valla yapmıcam dediğim herşeyi yalan değil

Şu bilgi çok kritik 7.5 saat mi resmi bilgi mi

rica ederim canım ne demek haklarımızı bilelim bizi fazla çalıştıramazlar isyaaan
Jsjshs valla iyiymiş ya hiçte söylemiyorlar

Bazı şirketler bu emzirme iznini topluyormuş arıyorum 2.5 ay blok kullandırıyormuş ücretli izin şeklinde. Ben bunu duy hemen ik ya git hevesle koşa koşa gittim meğersem bizde olmuyormuş o. Üzüldüm ama biraz

aynen toplu olarak kullandırmıyorlar o bizde de yasak maalesef

İlahi yaa, eşim daha bi yorum yapmadı bana ama benim sürekli her şeye duygulanıp ağlamama sinir olduğunu düşünüyorum benim yatış performansım da iyidir haa

Amin canım biz de çok seviyoruz çok istiyoruz kalabalık ailemiz olsun

Çocuk durmuyor başka türlü napsın kızcağız iki muhabbet edemedik tvye rağmen. yok yok valla asla kınamıcam, yapmam dediğim her şeyi yapıyorum doğum sonrası da aynısını yaşayabilirim. O yüzden yorum yapmamaya çalışıyorum bu konularda

Hay dilimi eşek arısı soksun demeseydim keşke ya. Herşey mümkün bebiş ne isterse, önemli olan onun karaksjshhşşjsh

Jsjsh bende işte o cybex günü adama 3 çocuk büyütücez alalım derken dayanamadı artık garibim demek ki senin performansın şuan ortalarda dile gelmediğine göre

İnşallah cnm detaylı ultrasonda daha cok belli olur dimi bugün gittiğim doktor ultrason cihazı eskiydi ama tecrübeli bir doktor
Tabi ki canım, benim arkadasim detayli ultrasona girdiginde öğrendi bu durumunu hatta, doktoru söylememis öncesinde. Ki gercekten önemli bi durum bu. Plasenta previa ymış ismi de. Ama herkesinki kendine özel. Arkadasimin plasentasi rahim girisinin 3te2 sini kapatiyormus, yeri degismezse sezaryen olmak durumunda kalacak. Ama cok sukur simdiye kadar hic sorun yasamadi bu sebeple, ne bir kanama, ne bir sancı. İnsallah da böyle devam eder. Senin doktorun erkenden bilgilendirmis cok sanslisin

Oha ciddi misin ben çatlardım kesinlikle zaten geçmiyor 9 ay öyle hiç geçmezdi
Yok vallaha söylemedi devlette ki dr konusunu anlatmıştim önceki sayfalarda gerçekten de söylemedi bende fazlada merak etmedim yani eşimde dedi doğunca görelim supriz olsun dedi öylede oldu 14 senesinde ki dr coook coook berbat bir dr du çocuğumn hiç ultrason resmini bile vermedi ondan hevesim kaldi kızımın ki hala saklıdır hep ikili sonucu üçlüsü ultrasonlan kağıtları hepsi ilk zamandan beri kalbî duran bebeğin bile var göbek bağları saçları dişleri hepsini saklıyorum ne biliyim deliyim az galiba oğlumun okuldaki ilk kullanıp bitirdigi kuculttugu kalem ilk aldığım Bayram takimi ooooo

Bence güzel birşey anılarını saklamak iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…