- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.561
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.321
Ben kalabalık aile severim, eşimle hep 3 istiyorduk ama hamilelikteki yatış performansımdan dolayı eşim artık sıcak bakmıyorYaaa sen de mi 3 çocuk diyorsun?? Biz de 3 diyoruz daha 1ini bile çıkarmadan hey allahım
Bi arkadaşıma gitmiştim ziyarete, onun bi kızı var 1 yaşında, çocuk programı izliyorlardı. Sinirim bozuldu o kadar uyuz uyuz konuşuyordu ki tvdeki kadın, arkadaşım da sevmiyormuş hiç ama kızı bi tek bunu izliyormuş. Mecburen bütün gün ona maruz kalıyormuş kızcağız
Aynen canım insan yapmıcam dediği ne varsa yapmak zorunda kalıyor. Hele de yalnız bakmak zorundaysan, azcık da ben uyuyayım dinleneyim diye fırsat kollucan her anHaha işte öyle olursa gerek olmuş olacak kızbenim dediğim keşke sürekli uyuyan sakin bebecik olsa şimdi benim ilk bebem olduğu için diyorum emzik vermicem, sallamıcam onu yapmıcam bunu yapmıcam vs, doğunca görcem günümü hamile kalmadan da hamilelikte çok sağlıklı beslencem spor yapcam diye atıp tutuyordum şimdi ekmek arası çiğ köfte yiyorum
Şu bilgi çok kritik 7.5 saat mi resmi bilgi miben de uzun süre spor yaptım ve benim doktorum da istediğin her şeyi yapabilirsin dediği için hamile pilatese başladım. youtube ya da online devam edemiyorum ben çabuk sıkılıyorum bir hafta yapsam öteki hafta kesin bırakırım ondan doğrudan salona başladım. iş saatleri açısından günlük 7,5 saatten fazla çalışmamız yasakki bence erken çık spora git canım
Aynen kesinlikle canım ama almayınca da almıyorlar işteTutması için elimden ne geliyorsa yapacağımsana tamamen katılıyorum. Tutmalılar
bir hukukçu olarak resmi bilgi olduğuna eminimŞu bilgi çok kritik 7.5 saat mi resmi bilgi mi
Eee ben 08.30 - 18.15 çalışıyorum bak şuan çok kuruldumbir hukukçu olarak resmi bilgi olduğuna eminimspora gideceğim günler ben erken çıkıyorum valla
madde 9
Jdjsjjs işte tecrübeli ana farkı, bende yok ya emmesin modunda emzik bile almıcaktım az kalsınTutması için elimden ne geliyorsa yapacağımsana tamamen katılıyorum. Tutmalılar
rica ederim canım ne demekEee ben 08.30 - 18.15 çalışıyorum bak şuan çok kuruldumbu bilgiyi kullanmam lazım
Teşekkür ederim canım
Mola saatleri haricinde diye biliyorumEee ben 08.30 - 18.15 çalışıyorum bak şuan çok kuruldumbu bilgiyi kullanmam lazım
Teşekkür ederim canım
Jsjshsrica ederim canım ne demekhaklarımızı bilelim bizi fazla çalıştıramazlar isyaaan
45 dk yemeğim yine de kurtarmıyorMola saatleri haricinde diye biliyorum
aynen toplu olarak kullandırmıyorlar o bizde de yasak maalesefJsjshsvalla iyiymiş ya hiçte söylemiyorlar
Bazı şirketler bu emzirme iznini topluyormuş arıyorum 2.5 ay blok kullandırıyormuş ücretli izin şeklinde. Ben bunu duy hemen ik ya git hevesle koşa koşa gittimmeğersem bizde olmuyormuş o. Üzüldüm ama biraz
aynen toplu olarak kullandırmıyorlar o bizde de yasak maalesef
Ben kalabalık aile severim, eşimle hep 3 istiyorduk ama hamilelikteki yatış performansımdan dolayı eşim artık sıcak bakmıyorlohusalık performansımı da değerlendirmesi lazımmış
İnşallah nasip olur kuşum allah herkesin gönlüne göresini versin
Jsjsjsjbak hiçbirşeyi kınamam bu hayatta asla ama şu ekran muhabbetini sanırım kınıyorum ya. Basbas bağırıyor Tüm uzmanlar ekranlar 3 yaştan önce olmamalı diye. 1 yaşındaki çocuğa niçin izletiyor
Benimde hiç tahammülüm yok bazı çizgi filmlere ve müziklerine napcaz katlancaz mecbur
Hay dilimi eşek arısı soksun demeseydim keşke ya. Herşey mümkün bebiş ne isterse, önemli olan onun karaksjshhşşjshİlahi yaa, eşim daha bi yorum yapmadı bana ama benim sürekli her şeye duygulanıp ağlamama sinir olduğunu düşünüyorumbenim yatış performansım da iyidir haa
Amin canım biz de çok seviyoruz çok istiyoruz kalabalık ailemiz olsun
Çocuk durmuyor başka türlü napsın kızcağıziki muhabbet edemedik tvye rağmen. yok yok valla asla kınamıcam, yapmam dediğim her şeyi yapıyorum doğum sonrası da aynısını yaşayabilirim. O yüzden yorum yapmamaya çalışıyorum bu konularda
Tabi ki canım, benim arkadasim detayli ultrasona girdiginde öğrendi bu durumunu hatta, doktoru söylememis öncesinde. Ki gercekten önemli bi durum bu. Plasenta previa ymış ismi de. Ama herkesinki kendine özel. Arkadasimin plasentasi rahim girisinin 3te2 sini kapatiyormus, yeri degismezse sezaryen olmak durumunda kalacak. Ama cok sukur simdiye kadar hic sorun yasamadi bu sebeple, ne bir kanama, ne bir sancı. İnsallah da böyle devam eder. Senin doktorun erkenden bilgilendirmis cok sanslisinİnşallah cnm detaylı ultrasonda daha cok belli olur dimi bugün gittiğim doktor ultrason cihazı eskiydi ama tecrübeli bir doktor
IKcı olarak her ay sonu mesaideyim düşün 7.5 saati geçtim mesai kalmıyım bareValla olsa müthiş olurmuş, yapanlar varmış. Orda da amaç devamlı zırt pırt gitmesin 1 yıl boyunca diye ama olsun işe yararmış yani
Yavrum biz ik ya şikayetleri bildiriyoz sen kime bildirsen kendine miIKcı olarak her ay sonu mesaideyim düşün 7.5 saati geçtim mesai kalmıyım bare
Yok vallaha söylemedi devlette ki dr konusunu anlatmıştim önceki sayfalarda gerçekten de söylemedi bende fazlada merak etmedim yani eşimde dedi doğunca görelim supriz olsun dedi öylede olduOha ciddi misinben çatlardım kesinlikle zaten geçmiyor 9 ay öyle hiç geçmezdi
Bence güzel birşey anılarını saklamak iyi yapmışsınYok vallaha söylemedi devlette ki dr konusunu anlatmıştim önceki sayfalarda gerçekten de söylemedi bende fazlada merak etmedim yani eşimde dedi doğunca görelim supriz olsun dedi öylede oldu14 senesinde ki dr coook coook berbat bir dr du çocuğumn hiç ultrason resmini bile vermedi ondan hevesim kaldi kızımın ki hala saklıdır hep ikili sonucu üçlüsü ultrasonlan kağıtları hepsi ilk zamandan beri kalbî duran bebeğin bile var göbek bağları saçları dişleri hepsini saklıyorum ne biliyim deliyim az galiba oğlumun okuldaki ilk kullanıp bitirdigi kuculttugu kalem ilk aldığım Bayram takimi ooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?