2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
diyetisyenle görüşüyorum kuzum ekmekte yiyorum herşeyi de yiyorum aslında am şu son bir hafta kıtlıktan çıkmış gibiyim tutmazsam sonum fena olabilir
İşin kolaymjs yine biri söylüyor neyi yiyebilceksin yiyemiyceksin is sana düşüyor frenlemek kolay gelsin

inşallah cnm sorun olmasında önemli değil

Bence güzel birşey anılarını saklamak iyi yapmışsın
İlerde onlara göstermek için iyisi kötüsü herşeyini saklıyorum mesela kizimda elinde oluşmamış parmak gibi et gibi birşey vardı içinde kemik olmadigi için Allah'tan iple bağladılar kurudu dustu sol serce parmakta çıkmış doğunca gordum ama kocamandı doğduğu zaman hemen hastaneden çıkmadan hallettirdik bir hf ya da düştü göbek bağı gibi ayni onu bile saklıyorum ne bilim

Ben cok kötü oluyorum bir kaç gün dayansam öteki gun hastalanıyor um bebek var kusması bulantısı herşey var ondan tutamıyorum bünyem çok zayıf sağlığımida etkiliyor baya bi denedim çünkü hep basimt dönüyor ayakta duramıyorum. Sen bilirsin canım dayanırım dersen tut sevabıyla gelsin mübarek gun

Bence kötü enerjisi olabilecek şeyleri saklama arkadaşım. O biraz negatif birşey çocuk onu görse ne olur görmese ne olur

Bence kötü enerjisi olabilecek şeyleri saklama arkadaşım. O biraz negatif birşey çocuk onu görse ne olur görmese ne olur
O göreceğin den degilde düşünce atamadım göbek bağının yanına koydum ayni zamanda düşünce öylede kaldı orda

Benimde mide bulantılarım var her Sabah bende prilam kullanıyorum bide baş ağrısı başladı bende ama tâbi gönül tutmak ister sonradan borç tutması sıkıntı olur bakalım canım Rabb'im kolaylığını verir bi kaç gün deneme yapcam

Ben online satın aldım instagramda meşhur hocalar var. Adı bilindik birine katışabilirsin evde gayet rahat oluyor çalışma saatlerime dışarısı uymuyordu hem de fiyat olarak daha uygun oluyor
evet canım evde daha rahat oluyor, teşekkür ederim

Bende tam bunu paylaşmıştım bende burada sordum ama fiyatlı geldi. O yüzden YouTube’dan başladım. Sizinde bildiğiniz YouTube kanalları barsa önerin lütfen
evettt, ikimizin de aklına aynı şeyler gelmiş. Ben instagramda Eda Çeliktepe'yi takip ediyorum ama biraz hafif geldi egzersizler, siz de bakın isterseniz

Ben 7,5 saat çalışma kuralını şöyle düzenledim, 7,5 saat değil tam gün çalışıyorum ama erken çıkmam gereken birikmiş olan saatleri 1 gün izinli olarak kullanıyorum, öylesi daha işime geldi açıkcası :) evet canım haklısın, salon daha etkili oluyor gerçekten ama yakınımda pek yok malesef

Anladım. Bakarsın duruma göre nasıl iyi hissedeceksen
Bu arada göbek bağlarını napıcaz bak onu hiç konuşmadık
Annem benimkini okulun bahçesine gommustu okusun etsin diye aksine ben okul sevmezdim ben uyur kardesim hazırlar kahvaltı bende hazira konardim kişilik galiba kardeşimin kıde okula gomduydu galiba annem ama o okudu sıkıntı bende demek

İnşallah sıkıntı çıkmaz canım dayanırım sende bebek de sağlık sorunu olmadığı sürece tutabirlirsin bence. Annem bana hamileyken de tutmuş galiba öyle kalmis aklimda emzirirken miydi bak şimdi

Canım ben kismetse tutmayi düşünüyorum. Vardiyali calistigim icin gündüz nöbetlerinde susuz kalirim diye düşündüm ama diger günler tutucam insallah doktoruma sordum, tutabilirsin dedi 2. trimesterde tutulabiliyormus. Ama ramazanin 10.gününde bi gelirsin suyuna bakariz azalma var mi, duruma göre devam edersin dedi. Sen de kontrollü tut bence.
Fakat kime oruc tutucam desem asla tutma deyip degisik bir moda bürünüyor bugun saglik ocagi hemsiresi de dogmamis bebege oruc mu tutturacaksin dedi. Kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…