- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.341
İşin kolaymjs yine biri söylüyor neyi yiyebilceksin yiyemiyceksin is sana düşüyor frenlemek kolay gelsindiyetisyenle görüşüyorum kuzum ekmekte yiyorum herşeyi de yiyorum aslında am şu son bir hafta kıtlıktan çıkmış gibiyim tutmazsam sonum fena olabilir
inşallah cnm sorun olmasında önemli değilTabi ki canım, benim arkadasim detayli ultrasona girdiginde öğrendi bu durumunu hatta, doktoru söylememis öncesinde. Ki gercekten önemli bi durum bu. Plasenta previa ymış ismi de. Ama herkesinki kendine özel. Arkadasimin plasentasi rahim girisinin 3te2 sini kapatiyormus, yeri degismezse sezaryen olmak durumunda kalacak. Ama cok sukur simdiye kadar hic sorun yasamadi bu sebeple, ne bir kanama, ne bir sancı. İnsallah da böyle devam eder. Senin doktorun erkenden bilgilendirmis cok sanslisin
İlerde onlara göstermek için iyisi kötüsü herşeyini saklıyorum mesela kizimda elinde oluşmamış parmak gibi et gibi birşey vardı içinde kemik olmadigi için Allah'tan iple bağladılar kurudu dustu sol serce parmakta çıkmış doğunca gordum ama kocamandı doğduğu zaman hemen hastaneden çıkmadan hallettirdik bir hf ya da düştü göbek bağı gibi ayni onu bile saklıyorum ne bilimBence güzel birşey anılarını saklamak iyi yapmışsın
Ben cok kötü oluyorum bir kaç gün dayansam öteki gun hastalanıyor um bebek var kusması bulantısı herşey var ondan tutamıyorum bünyem çok zayıf sağlığımida etkiliyor baya bi denedim çünkü hep basimt dönüyor ayakta duramıyorum. Sen bilirsin canım dayanırım dersen tut sevabıyla gelsin mübarek gunHerkes hayırlı günler hanımlarmalum önümüz ramazan orucu var oruç tutacak mısınız dün doktoruma sormayı unuttum ama ben iki kızımda tuttum insALLAH bunda da tutmayı istiyorum bi sıkıntı olmazsa insALLAH
Bence kötü enerjisi olabilecek şeyleri saklama arkadaşım. O biraz negatif birşey çocuk onu görse ne olur görmese ne olurİlerde onlara göstermek için iyisi kötüsü herşeyini saklıyorum mesela kizimda elinde oluşmamış parmak gibi et gibi birşey vardı içinde kemik olmadigi için Allah'tan iple bağladılar kurudu dustu sol serce parmakta çıkmış doğunca gordum ama kocamandı doğduğu zaman hemen hastaneden çıkmadan hallettirdik bir hf ya da düştü göbek bağı gibi ayni onu bile saklıyorum ne bilim
O göreceğin den degilde düşünce atamadım göbek bağının yanına koydum ayni zamanda düşünce öylede kaldı ordaBence kötü enerjisi olabilecek şeyleri saklama arkadaşım. O biraz negatif birşey çocuk onu görse ne olur görmese ne olur
Atarım olmazsa yada gömerim sıkıntı değilO göreceğin den degilde düşünce atamadım göbek bağının yanına koydum ayni zamanda düşünce öylede kaldı orda
Anladım. Bakarsın duruma göre nasıl iyi hissedeceksenO göreceğin den degilde düşünce atamadım göbek bağının yanına koydum ayni zamanda düşünce öylede kaldı orda
Benimde mide bulantılarım var her Sabah bende prilam kullanıyorum bide baş ağrısı başladı bende ama tâbi gönül tutmak ister sonradan borç tutması sıkıntı olur bakalım canım Rabb'im kolaylığını verirBen cok kötü oluyorum bir kaç gün dayansam öteki gun hastalanıyor um bebek var kusması bulantısı herşey var ondan tutamıyorum bünyem çok zayıf sağlığımida etkiliyor baya bi denedim çünkü hep basimt dönüyor ayakta duramıyorum. Sen bilirsin canım dayanırım dersen tut sevabıyla gelsin mübarek gun
evet canım evde daha rahat oluyor, teşekkür ederimBen online satın aldım instagramda meşhur hocalar var. Adı bilindik birine katışabilirsin evde gayet rahat oluyor çalışma saatlerime dışarısı uymuyordu hem de fiyat olarak daha uygun oluyor
evettt, ikimizin de aklına aynı şeyler gelmiş. Ben instagramda Eda Çeliktepe'yi takip ediyorum ama biraz hafif geldi egzersizler, siz de bakın istersenizBende tam bunu paylaşmıştımbende burada sordum ama fiyatlı geldi. O yüzden YouTube’dan başladım. Sizinde bildiğiniz YouTube kanalları barsa önerin lütfen
Ben 7,5 saat çalışma kuralını şöyle düzenledim, 7,5 saat değil tam gün çalışıyorum ama erken çıkmam gereken birikmiş olan saatleri 1 gün izinli olarak kullanıyorum, öylesi daha işime geldi açıkcası :) evet canım haklısın, salon daha etkili oluyor gerçekten ama yakınımda pek yok malesefben de uzun süre spor yaptım ve benim doktorum da istediğin her şeyi yapabilirsin dediği için hamile pilatese başladım. youtube ya da online devam edemiyorum ben çabuk sıkılıyorum bir hafta yapsam öteki hafta kesin bırakırım ondan doğrudan salona başladım. iş saatleri açısından günlük 7,5 saatten fazla çalışmamız yasakki bence erken çık spora git canım
Annem benimkini okulun bahçesine gommustu okusun etsin diye aksine ben okul sevmezdimAnladım. Bakarsın duruma göre nasıl iyi hissedeceksen
Bu arada göbek bağlarını napıcaz bak onu hiç konuşmadık
İnşallah sıkıntı çıkmaz canım dayanırım sende bebek de sağlık sorunu olmadığı sürece tutabirlirsin bence. Annem bana hamileyken de tutmuş galiba öyle kalmis aklimda emzirirken miydi bak şimdiBenimde mide bulantılarım var her Sabah bende prilam kullanıyorum bide baş ağrısı başladı bende ama tâbi gönül tutmak ister sonradan borç tutması sıkıntı olur bakalım canım Rabb'im kolaylığını verirbi kaç gün deneme yapcam
Benim annemde tutmuşİnşallah sıkıntı çıkmaz canım dayanırım sende bebek de sağlık sorunu olmadığı sürece tutabirlirsin bence. Annem bana hamileyken de tutmuş galiba öyle kalmis aklimda emzirirken miydi bak şimdi
canım evet 7,5 saatten fazla çalışma olmuyorŞu bilgi çok kritik 7.5 saat mi resmi bilgi mi
Ben ormana gömücem. Eşimde bende kamp hastasıyız onlarda doğayı sevsinAnladım. Bakarsın duruma göre nasıl iyi hissedeceksen
Bu arada göbek bağlarını napıcaz bak onu hiç konuşmadık
Çok güzelllBen ormana gömücem. Eşimde bende kamp hastasıyız onlarda doğayı sevsin
Canım ben kismetse tutmayi düşünüyorum. Vardiyali calistigim icin gündüz nöbetlerinde susuz kalirim diye düşündüm ama diger günler tutucam insallahHerkes hayırlı günler hanımlarmalum önümüz ramazan orucu var oruç tutacak mısınız dün doktoruma sormayı unuttum ama ben iki kızımda tuttum insALLAH bunda da tutmayı istiyorum bi sıkıntı olmazsa insALLAH
meşe ağacının özel bir anlamı var mııÇok güzelllinşllah çok sever
Bende meşe ağacı bulacağım veya dikeceğim ona karar vermedim ama onun dibine gömücem uludağa gömmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?