2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
meşe ağacının özel bir anlamı var mıı
Kordonu okula camiye vs gömüyorlar ya nereye bağlı olsun istiyorlarsa ona göre şekilleniyor. Ben nereye olduğuyla ilgilenmiyorum neye olduğuyla ilgileniyorum. Evladım doğa da huzur bulsun, ağaçları sevsin, canlıları korusun, rüzgarlar yanaklarını okşasın istiyorum. O yüzden ağaç dibine gömecektim sonra araştırırken ağaçları ve özelliklerini meşe ağacı liderlik, dayanıklılık ve zafer anlamına geliyormuş hoşuma gitti. Birde zaten zeytin ve meşe ağaçlarının çok kadim olduğundan bahsederler. İçime sindi öylece karar verdim.

okurken gözlerimin dolması .....

Emziği bir tek ben yakıştırıyorum galiba bebeklere inşallah kullanır diye hayal edip gözümde canlandırıyorum falan

Anladim canim benimkisi o sekilde bakilmamisti, ssdece protein s e bakarak verdilerler bana igneyi. Ögrendigim iyi oldu tesekkür ederim
Merhaba benimde PAI-1, MTHFR A1298C, Faktor 5 heterozigot çıktı. Birileriyle bu konuyu konuşmak istedim. Okuduğum şeyler beni biraz korkuttu. Faktor 5 tehlikeli sanırım. Belki önerebileceğiniz birşeyler vardır tecrübelerinizi paylaşırsınız diye yazmak istedim.

Canım hamileyken vardiyalıya iyi dayanıyorsun. Bende 3 yıl kadar vardiyalı çalıştım da mahvoldum biliyorum ordan zor birşey.

Doktorun önlemini almış. Sen kendini öyle daha huzurlu hissedeceksen tut bence. Ne münasebet ya anne birşey yemeyince sanki bebekte aç kalıyor ne cahil cühela şeyler ya

Bugün benim sıpacık hic kipirdamamisti sabahtan beri, senin bu yorumunu okurken sürekli pıt pıtladı benimki de sevdi galiba meşe fikrini yaa cok duygulandımm. Sana bulalim mi bi meşe dedim hala pit pitliyor

Emziği bir tek ben yakıştırıyorum galiba bebeklere inşallah kullanır diye hayal edip gözümde canlandırıyorum falan

Ben bi zamanlar okuduğum bir şey yüzünden sıcak bakmıyorum emziğe, bebişi kandırmak gibi geliyor. Kendini yatıştırmak için emziğe bağımlı kalması fikri hoşuma gitmiyor. Asla vermem demiyorum, emzik aldım zaten hem yenidoğan hem 6 ay üzeri için, mecbur kalırsam vereceğim. Tutup tutmaması ona kalmış

Bu düzene alistigim icin normal mesai zor geliyor bana da ama dogumdan sonra vardiya yasakmis ilk iki yıl mecbur normale gecicem

Kesinlikle daha huzurlu hissedicem oruc tutunca canım ama tam anlamıyla icime de siniyor diyemiyorum. Cok ac kalinca keton salgiliyormusuz bebegin gelisimini kotu etkiliyormus vb seyler okudum. Bakalim arastirmalarim devam ediyor

Benim çocuk diye deliren eşim şuan göbüşümde ki kızına açıklama yapıyor üzgünüm kardeş yapmıycaz sana karımı kaybettim diye dert yanıyor lohusalıkta düşünemiyorum kendilerini

Eşinde öyleyse sıkıntı yok. Ama o normal sen vardiya ise zorlaşır baya. Vardiya güzeldi ne izin nerdi ne birşey ama zorlukları vardı. Ben 3 vardiya ve 2 vardiya çalıştım o günleri unutmam asla

Şuanda da gece vardiyası yasakmış. abogado viajero paylaşmıştı yukarılarda bir yönetmelik orda yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…