- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.361
Ahahah konusulmayan bi bu kalmistiAnladım. Bakarsın duruma göre nasıl iyi hissedeceksen
Bu arada göbek bağlarını napıcaz bak onu hiç konuşmadık
Kordonu okula camiye vs gömüyorlar ya nereye bağlı olsun istiyorlarsa ona göre şekilleniyor. Ben nereye olduğuyla ilgilenmiyorum neye olduğuyla ilgileniyorum. Evladım doğa da huzur bulsun, ağaçları sevsin, canlıları korusun, rüzgarlar yanaklarını okşasın istiyorum. O yüzden ağaç dibine gömecektim sonra araştırırken ağaçları ve özelliklerini meşe ağacı liderlik, dayanıklılık ve zafer anlamına geliyormuş hoşuma gitti. Birde zaten zeytin ve meşe ağaçlarının çok kadim olduğundan bahsederler. İçime sindi öylece karar verdim.meşe ağacının özel bir anlamı var mıı
okurken gözlerimin dolması .....Kordonu okula camiye vs gömüyorlar ya nereye bağlı olsun istiyorlarsa ona göre şekilleniyor. Ben nereye olduğuyla ilgilenmiyorum neye olduğuyla ilgileniyorum. Evladım doğa da huzur bulsun, ağaçları sevsin, canlıları korusun, rüzgarlar yanaklarını okşasın istiyorum. O yüzden ağaç dibine gömecektim sonra araştırırken ağaçları ve özelliklerini meşe ağacı liderlik, dayanıklılık ve zafer anlamına geliyormuş hoşuma gitti. Birde zaten zeytin ve meşe ağaçlarının çok kadim olduğundan bahsederler. İçime sindi öylece karar verdim.
Analık normaldir gözümüzün dolmadığı şey kalmadı hayırlısıylaokurken gözlerimin dolması .....
Emziği bir tek ben yakıştırıyorum galiba bebeklere inşallah kullanır diye hayal edip gözümde canlandırıyorum falanBen indirimde olduğu için avent almıştım ama ortodontik emziklere bakıyorum şimdi, aventin varmış. Onların silikon kısmı dümdüz. Ben anlamıyorum böyle damaklı falan terimlerden ama ortodontik önerildiği için onlara bakıyorum şimdi. Keşke hiç gerek kalmasa emziğe
Merhaba benimde PAI-1, MTHFR A1298C, Faktor 5 heterozigot çıktı. Birileriyle bu konuyu konuşmak istedim. Okuduğum şeyler beni biraz korkuttu. Faktor 5 tehlikeli sanırım. Belki önerebileceğiniz birşeyler vardır tecrübelerinizi paylaşırsınız diye yazmak istedim.Anladim canim benimkisi o sekilde bakilmamisti, ssdece protein s e bakarak verdilerler bana igneyi. Ögrendigim iyi oldu tesekkür ederim
Canım hamileyken vardiyalıya iyi dayanıyorsun. Bende 3 yıl kadar vardiyalı çalıştım da mahvoldum biliyorum ordan zor birşey.Canım ben kismetse tutmayi düşünüyorum. Vardiyali calistigim icin gündüz nöbetlerinde susuz kalirim diye düşündüm ama diger günler tutucam insallahdoktoruma sordum, tutabilirsin dedi 2. trimesterde tutulabiliyormus. Ama ramazanin 10.gününde bi gelirsin suyuna bakariz azalma var mi, duruma göre devam edersin dedi. Sen de kontrollü tut bence.
Fakat kime oruc tutucam desem asla tutma deyip degisik bir moda bürünüyorbugun saglik ocagi hemsiresi de dogmamis bebege oruc mu tutturacaksin dedi. Kafam allak bullak
Bugün benim sıpacık hic kipirdamamisti sabahtan beri, senin bu yorumunu okurken sürekli pıt pıtladıKordonu okula camiye vs gömüyorlar ya nereye bağlı olsun istiyorlarsa ona göre şekilleniyor. Ben nereye olduğuyla ilgilenmiyorum neye olduğuyla ilgileniyorum. Evladım doğa da huzur bulsun, ağaçları sevsin, canlıları korusun, rüzgarlar yanaklarını okşasın istiyorum. O yüzden ağaç dibine gömecektim sonra araştırırken ağaçları ve özelliklerini meşe ağacı liderlik, dayanıklılık ve zafer anlamına geliyormuş hoşuma gitti. Birde zaten zeytin ve meşe ağaçlarının çok kadim olduğundan bahsederler. İçime sindi öylece karar verdim.
Ağlıcam işte şimdiBugün benim sıpacık hic kipirdamamisti sabahtan beri, senin bu yorumunu okurken sürekli pıt pıtladıbenimki de sevdi galiba meşe fikrini yaa cok duygulandımm. Sana bulalim mi bi meşe dedim hala pit pitliyor
Bence o festi teyzesini de sevdiBugün benim sıpacık hic kipirdamamisti sabahtan beri, senin bu yorumunu okurken sürekli pıt pıtladıbenimki de sevdi galiba meşe fikrini yaa cok duygulandımm. Sana bulalim mi bi meşe dedim hala pit pitliyor
Yaa eveet bugün sıpacıgıma kitaplar da aldirdin ya ondan da cok sevmiş olabilirBence o festi teyzesini de sevdi
biz yıllardır bırlestırmeye musade edıyoruz :) ık yı ben yapıyorum da, şimdi sıra bendeaynen toplu olarak kullandırmıyorlar o bizde de yasak maalesef
Emziği bir tek ben yakıştırıyorum galiba bebeklere inşallah kullanır diye hayal edip gözümde canlandırıyorum falan
En sevdiğim şirket tipi iştebiz yıllardır bırlestırmeye musade edıyoruz :) ık yı ben yapıyorum da, şimdi sıra bende
Bu düzene alistigim icin normal mesai zor geliyor bana daCanım hamileyken vardiyalıya iyi dayanıyorsun. Bende 3 yıl kadar vardiyalı çalıştım da mahvoldum biliyorum ordan zor birşey.
Doktorun önlemini almış. Sen kendini öyle daha huzurlu hissedeceksen tut bence. Ne münasebet ya anne birşey yemeyince sanki bebekte aç kalıyor ne cahil cühela şeyler ya
Benim çocuk diye deliren eşim şuan göbüşümde ki kızına açıklama yapıyor üzgünüm kardeş yapmıycaz sana karımı kaybettim diye dert yanıyor lohusalıkta düşünemiyorum kendileriniBen kalabalık aile severim, eşimle hep 3 istiyorduk ama hamilelikteki yatış performansımdan dolayı eşim artık sıcak bakmıyorlohusalık performansımı da değerlendirmesi lazımmış
İnşallah nasip olur kuşum allah herkesin gönlüne göresini versin
Jsjsjsjbak hiçbirşeyi kınamam bu hayatta asla ama şu ekran muhabbetini sanırım kınıyorum ya. Basbas bağırıyor Tüm uzmanlar ekranlar 3 yaştan önce olmamalı diye. 1 yaşındaki çocuğa niçin izletiyor
Benimde hiç tahammülüm yok bazı çizgi filmlere ve müziklerine napcaz katlancaz mecbur
Bak ben gaza geldim bende 09.00 -18.00 arası çalışıyorum .kız isyan bayrağını çekicem bak kapımabir hukukçu olarak resmi bilgi olduğuna eminimspora gideceğim günler ben erken çıkıyorum valla
madde 9
Eşinde öyleyse sıkıntı yok. Ama o normal sen vardiya ise zorlaşır baya. Vardiya güzeldi ne izin nerdi ne birşey ama zorlukları vardı. Ben 3 vardiya ve 2 vardiya çalıştım o günleri unutmam aslaBu düzene alistigim icin normal mesai zor geliyor bana daama dogumdan sonra vardiya yasakmis ilk iki yıl mecbur normale gecicem
Kesinlikle daha huzurlu hissedicem oruc tutunca canım ama tam anlamıyla icime de siniyor diyemiyorum. Cok ac kalinca keton salgiliyormusuz bebegin gelisimini kotu etkiliyormus vb seyler okudum. Bakalim arastirmalarim devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?