2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Haftaici evde olabilmek mükemmel bir sey. O yuzden vardiyayi seviyorum galiba
O paylasimi ben de pür dikkat okudumm istesem normal mesaiye gecebiliyorum galiba

Ceriii kandırıyolar bizi
Hahaha arkadaşlar bakın net bilgiyse ptesi isyandayım 11de gelir 6da çıkarım lan diye bayılmayı düşünüyorum müdürün masasına ama kandırıyorsanız nolur yapmayın kovulamam şu an gaza gelmeyelim biz sakinliğimizi koruyalım

Ben sanırım dayanamam oruç tutarsam.çok acıkıyorum yani bi tek ben böyle düşünüyorum galiba ama gelişim gösteren bi canlı var içimde.Sanki gelişimini etkileyecek gibi hissediyorum ben. Bilemedim .ben çok yiyorum heralde ya

Bugün benim sıpacık hic kipirdamamisti sabahtan beri, senin bu yorumunu okurken sürekli pıt pıtladı benimki de sevdi galiba meşe fikrini yaa cok duygulandımm. Sana bulalim mi bi meşe dedim hala pit pitliyor
Çok kıskandım bende istiyom pıt pıttt benim kız yatıyor anca galiba

canım bunların hiçbirini ben bilmiyorum maalesef
Tek bildiğim protein s den dolayı iğne kullandığımdı onu da bıraktım. Belki başka arkadaşlar vardır canım bilen

kizlarr benim bacaklar iyice dermansizlasti yaa. ayaga kalkcak halim yok. bacaklarimda fer yok resmen kontrolden sonra biraz yurudum o kdr. eve geldm.is yaptim felan sonra uyumusum. Bu magnezyum ne kdr onemliymis. yarin ilaca basliyorum hemen. Toz gunluk kullanim olarak verdi kullanan arkadaslarim siz sabah mi iciyorsunuz aksam mi??

Kızlaaaaar steteskop ile kalp atışı dinleyen var mı

Canım hamileyiz sonuçta, canımızın çekmesi ve dayanamamız normal bi tek sen öyle değilsin yani bence çoğumuz öyleyizdir diye düşünüyorum, herşeyden öte suya ihtiyacı var bebeğin ben de dayanamam, hakkına da girmek istemem bebişin ama tutabilene de allah kabul etsin diyorum sevabı sdaha da çoktur

Ay bende ctesi temizlik sonrası bi uyursuuuuun.kayınvalidem de bizde kaldı haftasonu o varken bi yatmışım ohhhh uyu Allah uyu sağa dön sola dön uyu.Halim resmen perişan oluyor.İki kat çıkıyorum perttt,sağdan sola dön pert

Ağrılar genelde gece çoğaldığı için akşam iç dedi bana eczacı

Çevremdeki herkes ayakta sallamak ve emzik anneyi çok kurtarıyor diyor ama ben kurtuluştan değilde görüntüsü çok hoşuma gidiyor çok tatlı geliyor emzikli bebişler ama zorlamam bende alsın diye illa kendi tercihi olur

Ayakta sallamak anneyi kurtarıyor muymuş? Beli kopar ya insanın emin miyiz

Aylık 225 saat canım ister pazar çalış ister cumartesi sana kalmış 225 in üstü fazla mesai ye giriyor günlük olarak düşünmeyin 7,5 saati

İleride zor bıraktırırım diye alıştırmak istemiyorum ben de canım, sonra sallamadan uyumaz ya da emziksiz. Sallanır emzirme sandalyesi alalım dedi eşim sırf bu yüzden istemedim. Biraz da akışına bırakmak gerek tabii, o an gerekirse yaparım kendimi çok da sıkmıyorum kesin sallamıcam diye. Bu arada bence de çok şirin duruyor emzikler

Ayakta sallamak anneyi kurtarıyor muymuş? Beli kopar ya insanın emin miyiz
Misafirlikte vs ayakta uyumaya alışınca çok zorlanmıyoruz diyorlar birde beşikten daha kolay oluyormuş uyuması bilemiyorum ben onların yalancısıyım gençken yiğenlerimi çok salladım ama şimdi bende yaşlandım sayılır bacaklarım tutar mı bilemiyorum ablam da en son tavandan asılı salıncak aldı son çocukta mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…