- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.381
Ceriii kandırıyolar biziBak ben gaza geldim bende 09.00 -18.00 arası çalışıyorum .kız isyan bayrağını çekicem bak kapıma
Haftaici evde olabilmek mükemmel bir sey. O yuzden vardiyayi seviyorum galibaEşinde öyleyse sıkıntı yok. Ama o normal sen vardiya ise zorlaşır baya. Vardiya güzeldi ne izin nerdi ne birşey ama zorlukları vardı. Ben 3 vardiya ve 2 vardiya çalıştım o günleri unutmam asla
Şuanda da gece vardiyası yasakmış. @abogado viajero paylaşmıştı yukarılarda bir yönetmelik orda yazıyordu
Hahaha arkadaşlar bakın net bilgiyse ptesi isyandayım 11de gelir 6da çıkarım lan diye bayılmayı düşünüyorum müdürün masasınaCeriii kandırıyolar bizi
Ben sanırım dayanamam oruç tutarsam.çok acıkıyorum yani bi tek ben böyle düşünüyorum galiba ama gelişim gösteren bi canlı var içimde.Sanki gelişimini etkileyecek gibi hissediyorum ben. Bilemedim .ben çok yiyorum heralde yaHerkes hayırlı günler hanımlarmalum önümüz ramazan orucu var oruç tutacak mısınız dün doktoruma sormayı unuttum ama ben iki kızımda tuttum insALLAH bunda da tutmayı istiyorum bi sıkıntı olmazsa insALLAH
Çok kıskandım bende istiyom pıt pıttt benim kız yatıyor anca galibaBugün benim sıpacık hic kipirdamamisti sabahtan beri, senin bu yorumunu okurken sürekli pıt pıtladıbenimki de sevdi galiba meşe fikrini yaa cok duygulandımm. Sana bulalim mi bi meşe dedim hala pit pitliyor
canım bunların hiçbirini ben bilmiyorum maalesefMerhaba benimde PAI-1, MTHFR A1298C, Faktor 5 heterozigot çıktı. Birileriyle bu konuyu konuşmak istedim. Okuduğum şeyler beni biraz korkuttu. Faktor 5 tehlikeli sanırım. Belki önerebileceğiniz birşeyler vardır tecrübelerinizi paylaşırsınız diye yazmak istedim.
Canım hamileyiz sonuçta, canımızın çekmesi ve dayanamamız normal bi tek sen öyle değilsin yani bence çoğumuz öyleyizdir diye düşünüyorum, herşeyden öte suya ihtiyacı var bebeğin ben de dayanamam, hakkına da girmek istemem bebişinBen sanırım dayanamam oruç tutarsam.çok acıkıyorum yani bi tek ben böyle düşünüyorum galiba ama gelişim gösteren bi canlı var içimde.Sanki gelişimini etkileyecek gibi hissediyorum ben. Bilemedim .ben çok yiyorum heralde ya
Bana da öyle geldiHaftaici evde olabilmek mükemmel bir sey. O yuzden vardiyayi seviyorum galiba
O paylasimi ben de pür dikkat okudumm istesem normal mesaiye gecebiliyorum galiba
şimdi sakince o steteskopu sepetinden çıkarKızlaaaaar steteskop ile kalp atışı dinleyen var mı
Sen yine de çokta şeyyapmaHahaha arkadaşlar bakın net bilgiyse ptesi isyandayım 11de gelir 6da çıkarım lan diye bayılmayı düşünüyorum müdürün masasınaama kandırıyorsanız nolur yapmayın kovulamam şu an gaza gelmeyelim biz sakinliğimizi koruyalım
kizlarr benim bacaklar iyice dermansizlasti yaa. ayaga kalkcak halim yok. bacaklarimda fer yok resmenkontrolden sonra biraz yurudum o kdr. eve geldm.is yaptim felan sonra uyumusum. Bu magnezyum ne kdr onemliymis. yarin ilaca basliyorum hemen. Toz gunluk kullanim olarak verdi kullanan arkadaslarim siz sabah mi iciyorsunuz aksam mi??
Ağrılar genelde gece çoğaldığı için akşam iç dedi bana eczacıkizlarr benim bacaklar iyice dermansizlasti yaa. ayaga kalkcak halim yok. bacaklarimda fer yok resmenkontrolden sonra biraz yurudum o kdr. eve geldm.is yaptim felan sonra uyumusum. Bu magnezyum ne kdr onemliymis. yarin ilaca basliyorum hemen. Toz gunluk kullanim olarak verdi kullanan arkadaslarim siz sabah mi iciyorsunuz aksam mi??
Çevremdeki herkes ayakta sallamak ve emzik anneyi çok kurtarıyor diyor ama ben kurtuluştan değilde görüntüsü çok hoşuma gidiyor çok tatlı geliyor emzikli bebişler ama zorlamam bende alsın diye illa kendi tercihi olurBen bi zamanlar okuduğum bir şey yüzünden sıcak bakmıyorum emziğe, bebişi kandırmak gibi geliyor. Kendini yatıştırmak için emziğe bağımlı kalması fikri hoşuma gitmiyor. Asla vermem demiyorum, emzik aldım zaten hem yenidoğan hem 6 ay üzeri için, mecbur kalırsam vereceğim. Tutup tutmaması ona kalmış
Hahahaha ya valla artık duyuluyormuş benden Söylemesişimdi sakince o steteskopu sepetinden çıkar
Ayakta sallamak anneyi kurtarıyor muymuş? Beli kopar ya insanın emin miyizÇevremdeki herkes ayakta sallamak ve emzik anneyi çok kurtarıyor diyor ama ben kurtuluştan değilde görüntüsü çok hoşuma gidiyor çok tatlı geliyor emzikli bebişler ama zorlamam bende alsın diye illa kendi tercihi olur
Aylık 225 saat canım ister pazar çalış ister cumartesi sana kalmış 225 in üstü fazla mesai ye giriyor günlük olarak düşünmeyin 7,5 saatiHahaha arkadaşlar bakın net bilgiyse ptesi isyandayım 11de gelir 6da çıkarım lan diye bayılmayı düşünüyorum müdürün masasınaama kandırıyorsanız nolur yapmayın kovulamam şu an gaza gelmeyelim biz sakinliğimizi koruyalım
Çevremdeki herkes ayakta sallamak ve emzik anneyi çok kurtarıyor diyor ama ben kurtuluştan değilde görüntüsü çok hoşuma gidiyor çok tatlı geliyor emzikli bebişler ama zorlamam bende alsın diye illa kendi tercihi olur
Misafirlikte vs ayakta uyumaya alışınca çok zorlanmıyoruz diyorlar birde beşikten daha kolay oluyormuş uyuması bilemiyorum ben onların yalancısıyımAyakta sallamak anneyi kurtarıyor muymuş? Beli kopar ya insanın emin miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?