2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ayakta sallama deyince hep anneannem aklıma geliyor bayılır bebek sallamaya. Bana diyoki sen o kadar usluydun ki hep uyurdun çünkü günde 5 saat ayağında sallıyormuş

zaten neyi asla yapmam dersek onu yapacağız gibi geliyor bana da .mesela telefonla yemek yiyen çocuklardan olmasını hiç istemiyorum eşim bile masada telefonu eline alsa kızarım ama her an başıma gelebilir gibi

zaten neyi asla yapmam dersek onu yapacağız gibi geliyor bana da .mesela telefonla yemek yiyen çocuklardan olmasını hiç istemiyorum eşim bile masada telefonu eline alsa kızarım ama her an başıma gelebilir gibi
Aynen öyle, asla dememek lazım hiç belli olmaz. Ben de telefona yapışık yaşıyorum bir de bir şey izlemeden yemek yiyemem, ekrandan uzak tutmak için benim de hiç izlememem lazım gün içinde, çok zor olacak benim için ekransız hayat

Biz mesela pazar kahvaltılarında evdeysek eğer çizgi film izleyerek yapıyoruz kahvaltıyı ama yemek esnasında yatağa girdiğimizde film izlerken elde telefon olmasına dayanamıyorum bende telefonu severim ama takıntım var o konuda eşimle aramdaki iletişimi azaltacağına inanıyorum sanırım bilemedim

Bende bizim zeytinlige gömeyim hepsini ozman hem doga hemde ileride topalrken yardıma da gelirler kacamazlar bitmiyor isi çünkü

Kızlar bugün sağlıkocağına uğradım aşıyı sordum elimizde yok dediler kendimiz alıyormuşuz, eczaneden fiyat almış eşim bin lirayı bulur ithal geliyor aşılar demişler bu kadar pahalı olması normalmi ya parayla alanlar kaça aldınız acaba?
Bir de daha yeni hastanede tetanoz vuruldu 2 doz eşim ordan aşı kartı verdiler ben gitsem bana da yapmazlarmı yani şartmı sağlık ocağında olması varmı hiç bilgisi olan

Bin lira çok değil mi ya .yani tetanoz sonuç olarak ekstra bi aşı değil ki bilemedim

senin için hemşireye sordum şimdi işyerinde çok çok az duyuluyormuş asıl olan dopler dedi (adını sallamış olabilirim şu sağlık ocaklarındaki )
Evet ya ah o doppler olsa kafayı yeriz sürekli dinlemekten

Telefonla yemek yemek deyince aklıma ketçap mayonezli makarna yerken instagramda gezinmek geldi hahahaha

Bende geçti kalkmadı maşallah hiç bulantı.. ben ilk gebeliğimde cok zorlanmıştım 7aylık olana kadar kusmuştum. Allah yardımcın olsun cnm
Selam canim. Sende ilk gebelikle ikinci gebelikde fark varmi? Iki gebelikde fark olunca cinsiyyet farkliligi oluyormus. Yeni kizin varsa oglun oluyor. Ben ilk hamilelikle aynk geciriyorum 8 haftalik hamileyim. Acaba cinsiyyeti ne olur diye merak ediyorum. Sende farklar varmiydi?

Canım parasini bilemem ama ben de bugun asi icin gittim saglik ocagina, 20 haftaniz dolunca yapiyoruz dediler, elimizde yok ama o zamana kadar gelir dediler. Neden hemen eczaneden al dediler ki sana? Hayret bir sey yaa, getirtmeleri gerekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…