- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.421
Yok gibi öyle birşey belki hani belki o gebe olan ona oyle denk gelmiştir oglumda sakin gebelik geçirdim az istifra ettim hatirlamam bile okadar ikinci gebelikte kızımda süründum resmen dr bile serumluk bulmuştu beni ucuncude de rahat iki uc güne bi olursa kusma belki agri sizi yok bunada kiz dediler. İkincide günde 5 defayi hatrilarimSelam canim. Sende ilk gebelikle ikinci gebelikde fark varmi? Iki gebelikde fark olunca cinsiyyet farkliligi oluyormus. Yeni kizin varsa oglun oluyor. Ben ilk hamilelikle aynk geciriyorum 8 haftalik hamileyim. Acaba cinsiyyeti ne olur diye merak ediyorum. Sende farklar varmiydi?
Bende ilk kiz olmusdu onda hic birsey gecurmedim kusma falan yok. Ikinci gebeliyim bundada tik yok nirmal insanim sanki. Sadece iştahsizlik var o kadar. Kusma nedir mide bulantisi nedir bilemem. Gonlum oglandan yana cunki bir kiz bir erkek olsun isterim. 3cu gebelik istemiyorum malum ekonomi falan. O yuzden insallah gonlumuzce olur. Bir insanda ilk gebelikle ikinci farkli gecerse cinsiyyetler farklidir diyeYok gibi öyle birşey belki hani belki o gebe olan ona oyle denk gelmiştir oglumda sakin gebelik geçirdim az istifra ettim hatirlamam bile okadar ikinci gebelikte kızımda süründum resmen dr bile serumluk bulmuştu beni ucuncude de rahat iki uc güne bi olursa kusma belki agri sizi yok bunada kiz dediler. İkincide günde 5 defayi hatrilarim
Valla öyle bi açılıyor ki canım o videolar telefonlar aah ah benim de kırmızı çizgimdi şu telefon. Millete laf ederdim yalan değil çocukların elinde telefonlar sürekli videolar falan diye. Ama belki de o gördüklerim o ana mahsustu bilemiyorum. Çünkü ben de sınırlı bir şekilde eline telefon da veriyorum oyun için ya da müzik dinliyor, video da izlettiriyorum . Yani başka türlü olmuyor, evde bir sürü iş var yapılması gereken bi şekilde yapılması lazım bunlarla da fırsat yaratıyor insan kendinezaten neyi asla yapmam dersek onu yapacağız gibi geliyor bana da .mesela telefonla yemek yiyen çocuklardan olmasını hiç istemiyorum eşim bile masada telefonu eline alsa kızarım ama her an başıma gelebilir gibi
Bilmiyorum ki ben 19+3üm daha 24 28 haftalarında ilk dozunu olanları gördüm daha vaktim de var anlamadım uğraşmakmı istemiyorlarCanım parasini bilemem ama ben de bugun asi icin gittim saglik ocagina, 20 haftaniz dolunca yapiyoruz dediler, elimizde yok ama o zamana kadar gelir dediler. Neden hemen eczaneden al dediler ki sana? Hayret bir sey yaa, getirtmeleri gerekmez mi
canim bende bugun doktoruma sordum olmana gerek bile yok ama genede olurum illa diyorsan 1 doz yeterli 2 tane olma dedi. tek doz olcagim icin 24 25. haftalara kdr beklicemBilmiyorum ki ben 19+3üm daha 24 28 haftalarında ilk dozunu olanları gördüm daha vaktim de var anlamadım uğraşmakmı istemiyorlar
Anladım canım ben iki doz olurum heralde hiç kendim gidip yaptırmadım çünkü riske atmak da istemiyorum bidaha bi sıkıştırcam bakalım yada hastaneye sorucamcanim bende bugun doktoruma sordum olmana gerek bile yok ama genede olurum illa diyorsan 1 doz yeterli 2 tane olma dedi. tek doz olcagim icin 24 25. haftalara kdr beklicem
Kitap seçerken neye dikkat ediyorsunuzz ben bilemiyorum simdiden nasıl bişey alsam diyehttps://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-2-urun-surpriz-indirim
Şurda hepsi var canım buldum
Bana da bu sekilde dedi hatta eger saglik ocagina gelmezse para verip alma hic gerek yok olmana dedi. Daha once de demistim burada eger hastane ortami pis ise gobek bagini keserken bulasabilen bisiymis. Burada seni tetenoz yapcak halimiz yok diye acikladi.canim bende bugun doktoruma sordum olmana gerek bile yok ama genede olurum illa diyorsan 1 doz yeterli 2 tane olma dedi. tek doz olcagim icin 24 25. haftalara kdr beklicem
Öncelikle konusuna bakıyorum. %100 içime sinmesi gerekiyor. İçeriği en kötü bakış açısıyla değerlendiriyorum. Çünkü farklı anlama gelecek birşey var mı görebilmek için. Sonra görselleri de değerlendiriyorum. Aynı şekilde içime sinerse alıyorum. Ama ayırdım bir benim okuyacaklarım birde onun oynayacacakları. Oynayacaklarını çırtlı, katlamalı, ışıklı, büyük görselli vs seçiyorum.Kitap seçerken neye dikkat ediyorsunuzz ben bilemiyorum simdiden nasıl bişey alsam diye
bende tek doz olcam canim. 2018dende bir dozum vardi. hic olmamaktansa 1 doz olurum genede.Bana da bu sekilde dedi hatta eger saglik ocagina gelmezse para verip alma hic gerek yok olmana dedi. Daha once de demistim burada eger hastane ortami pis ise gobek bagini keserken bulasabilen bisiymis. Burada seni tetenoz yapcak halimiz yok diye acikladi.
Ben aslında birşeyler izlemesine karşı değilim eşimde bende pembe panter kral Şakir maşa ile koca ayı tom ve jerry şirinler hala bunları izliyoruz çocuğumada izletirim ama kendi telefonumu yada babasının telefonunu kendi malı gibi gasp etmesine müsade etmek istemiyorum yemek yemek için telefon yada tableti şart koşmasını istemiyorum ama tabiki yaşayıp görcem isteklerim ne kadar olcakValla öyle bi açılıyor ki canım o videolar telefonlar aah ah benim de kırmızı çizgimdi şu telefon. Millete laf ederdim yalan değil çocukların elinde telefonlar sürekli videolar falan diye. Ama belki de o gördüklerim o ana mahsustu bilemiyorum. Çünkü ben de sınırlı bir şekilde eline telefon da veriyorum oyun için ya da müzik dinliyor, video da izlettiriyorum . Yani başka türlü olmuyor, evde bir sürü iş var yapılması gereken bi şekilde yapılması lazım bunlarla da fırsat yaratıyor insan kendine
Biz izletiyoruz cizgi film ama tvden aciyoruz telefondan hic acmiyoruz. Arabada cok agladiysa veya baska biyerdeysek cok mizmizlaniyosa o zaman telefondan aciyoruz. Tamamen alistirmayla alakali komsumun ayni yas cocugu var telefon elinden dusmuyor cunku annesi al su telefonu da sus diyordu bastan beriBen aslında birşeyler izlemesine karşı değilim eşimde bende pembe panter kral Şakir maşa ile koca ayı tom ve jerry şirinler hala bunları izliyoruz çocuğumada izletirim ama kendi telefonumu yada babasının telefonunu kendi malı gibi gasp etmesine müsade etmek istemiyorum yemek yemek için telefon yada tableti şart koşmasını istemiyorum ama tabiki yaşayıp görcem isteklerim ne kadar olcak
Tam olarak benim amacımda bu aslında telefon çok zor durumda kalınca bir çözüm olabilir yemek yemiyorsa da saygı duyarımBiz izletiyoruz cizgi film ama tvden aciyoruz telefondan hic acmiyoruz. Arabada cok agladiysa veya baska biyerdeysek cok mizmizlaniyosa o zaman telefondan aciyoruz. Tamamen alistirmayla alakali komsumun ayni yas cocugu var telefon elinden dusmuyor cunku annesi al su telefonu da sus diyordu bastan beri
Oda bir emzik görevi görüyor bir neviTam olarak benim amacımda bu aslında telefon çok zor durumda kalınca bir çözüm olabilir yemek yemiyorsa da saygı duyarım.inşallah çocuğumuzla ilgilenmeye ve işlerimize yetişebilmeye gücümüz yeter.bizi çok yormaz minnoşlarımız. Çok hevesle bekliyoruz bıkıp başımdan atmayı düşünmek istemiyorum ilk çocuk diyede olabilir
Ben duphalac kullandım canım onu hiç duymadım. Geçmiş olsunCanım kızlar inşallah bilenler uyanıktır. Benim acil sorum varr 5 gündür wc çıkamıyordum bugün doktora yazdım artık. Öncelik olarak maflor u önerdi eğer işe yaramazsa sennalax draje al dedi. Maflor probiyotik damla diğeri ise ilaç sanırım. Mafloru dayanamadım yarına kadar nöbetçi eczaneden aldım ama bu bebeklerde gaz sancısı içinde kullanılıyormuş yani trendyolda yorumları falan hep öyle. Kabızlık için hiç kullanınız oldu mu olduysa kaç damla kullandınız? dua edin işe yarasın valla canım çok sıkkın çok sinirimi bozuyor hiç alışkın değilim kabızlığademir hapı falanda içmiyorum halbuki neden bu denli oldu bilmiyorum
Ben 1 haftadır çekiyorum o kadar kötüyüm ki bende ne yapcam bilmiyorum. Lavman mı yapsam acaba dedim çok kötüyümCanım kızlar inşallah bilenler uyanıktır. Benim acil sorum varr 5 gündür wc çıkamıyordum bugün doktora yazdım artık. Öncelik olarak maflor u önerdi eğer işe yaramazsa sennalax draje al dedi. Maflor probiyotik damla diğeri ise ilaç sanırım. Mafloru dayanamadım yarına kadar nöbetçi eczaneden aldım ama bu bebeklerde gaz sancısı içinde kullanılıyormuş yani trendyolda yorumları falan hep öyle. Kabızlık için hiç kullanınız oldu mu olduysa kaç damla kullandınız? dua edin işe yarasın valla canım çok sıkkın çok sinirimi bozuyor hiç alışkın değilim kabızlığademir hapı falanda içmiyorum halbuki neden bu denli oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?