2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Erkek gibi geldi bana ama bilmiyorum sağlıkla büyüsün göstermiyorsa kız diyorlar ama doğrı değil benim oğlun 16 haftada zorla gösterdi

Ben duphalac kullandım canım onu hiç duymadım. Geçmiş olsunsuyu bol icin
Çok teşekkür ederim içiyorum suyuda bol bol ama neden böyle oluyorum anlamış değilim
Ben 1 haftadır çekiyorum o kadar kötüyüm ki bende ne yapcam bilmiyorum. Lavman mı yapsam acaba dedim çok kötüyüm
Ah zararı olabilir onun diye aklıma bile getirmedim keşke yapabilsek bu damla işe yararsa muhakkak yazarım yarın

Kızlar gecelik filan lohusa takım diyince iki gündür araştırmadayım güzel şeyler buldum karar da verdim ben griden yanayım bi çok arkadaşım da gri dedi sizlerede fikir olsun

Eklentiler

• inbound1960901699812455009.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 103
  • inbound3321183763425453112.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 106
  • inbound6728616097768308724.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 105
Benıde işyeri duydugu anda 7,5 saate direk geçirdiler ceriii mola saatleri hariç :)

Kızlar nasılsınızzz yaaaa ben horlamaya baslamısım hahahah sizde de var mı eşim diyor yandık valla eskiden hiç olmazdı bugun sabah kalktım eşim geceden geliyo sabah gelince uyuyamamıs baska odaya gitmiş çok güldüm

Geç saatte okuyunca ben sizin durumu anlayamadım, siz bizim grupta idiniz boş gebelik dendiği için çıktınız ve sonra boş gebelik olmadığı mı anlaşıldı yoksa tekrardan hamile mi kaldınız?

Ben en başından beri horluyorum,burnumu hiç kullanamıyorum maalesef hep tıkalı.orijinal sesimi unuttum robotik konuşuyorum hep eee eşler de biraz çekecek bu durumu napalım ,bebek var içimizde

Kızlar ben çok ayıplı bir şey soracağım size. Duymak istediğim ne bilmiyorum ama çok üzgün bir şekilde yazıyorum şu an, dokunsalar ağlarım. Eşim benden bir süredir uzak duruyor, yani temelli değil ama bazen 2 haftada 1 bazen daha fazla aralıkla bana dokunuyor. Uzaklaşmadan önceki halini biliyorum, yani öyle libidosu düşük, böyle şeylere uzak vs biri değil. Ayrıca bende seviyorum yani, uzak değilim bu konuda. Kendisine sordum, problem mi var dedim, bir şey mi hoşuna gitmedi ya da gözünden kaçtı dedim, bulantılar sebebiyle biraz kişisel bakımım düşmüştü, o mu sebep oldu dedim ısrarla hayır diyor bir problem ya da soğukluk yok, hâlâ çok güzelsin, çekicisin, arzuluyorum vs diyor ama işte söylenen işlemiyor harekete yansımayınca. Şu an uyuduğu için konuşmadım ama yarın son kez detaylı konuşacağım. Ondan önce size danışmak istedim, sonuçta burada benden büyük ablalarım var, hemen hemen akran olup daha uzun süredir evli olanlar var. Bu durumu yaşayan ya da çözüm için fikri olan var mı? Bu arada cinsellik harici hiçbir problemimiz yok, gül gibi geçinip gidiyoruz tek problem bu.

Canım parasini bilemem ama ben de bugun asi icin gittim saglik ocagina, 20 haftaniz dolunca yapiyoruz dediler, elimizde yok ama o zamana kadar gelir dediler. Neden hemen eczaneden al dediler ki sana? Hayret bir sey yaa, getirtmeleri gerekmez mi
Benimde bu hafta olmam gerekiyordu olamadım ben de eczaneden kendim alırım gerekirse diyordum o kadar pahalı mıymış gerçekten ya?
J josei89 bana da hemşire 1 ayı bulur gelmesi dedi, stoklar deprem bölgesine gonderiliyormus
V venusv ben pazartesi günü doktoruma soracağım canım randevum var, bilgilendirim orda yaptirabiliyor muyum ne kadar ücreti vs. Özel hastanedeym

Canım bazı erkeklerde bu durum olabiliyor. En başından bebisin ordaki varlığını bilmek bile etkileyebiliyor onları.
Bizim de azaldı eskiye göre baya haftada 1 anca. Karnım büyüdükçe de azalma yönünde. Ben çözümü şimdilik göbeğimi kapatan saten gecelikler giyerek buldum ne kadar süre işe yarar gorecegiz

Canım bunu kendindeki bir eksikliğe bağlayıp (çekiciliğini kaybetme, bakımsızlaşma gibi) karşı tarafa yansıtırsan bir sire sonra bilinçaltına işler evet ya ben o yüzden öyleyimdir, eşim çekici biri değil diye düşünmesine sebep olursun. Tam tersine bende bir sorun yok iyiyim, güzelim vs özgüveninde olup onun ne problemi olduğunu soracaksın. Hamilelikten sonra böyle olduysa bazı erkeklerde çocuğa bir şey olcak korkusu oluyor ondan olabilir. Şu an mesela aynı isteksizlik bende var hem bebek korkusu stresi hem de iş yerimde birkaç aydır yoğun bir döneme girdim izne ayrılmadan yetiştirmem gereken şeyler var kafam allak bullak olunca libidom yerle bir bizimki hiç çekici mi değilim diye kendini sorgulamıyo tabi özgüven tavan erkek kafasında olmak lazım geliba

Ay al benden de o kadar, bizde aynı durumdayiz nasıl çıkılır içinden bilemedim bir sürü şey denedim iç çamaşırları makyajlar bakımlar vs yok olmuyor doğumdan sonra düzelir inşallah bakalım

Söylediklerinin altına imzamı atarım arkadaşım birebir katılıyorum.

Ay al benden de o kadar, bizde aynı durumdayiz nasıl çıkılır içinden bilemedim bir sürü şey denedim iç çamaşırları makyajlar bakımlar vs yok olmuyor doğumdan sonra düzelir inşallah bakalım

F fistiklihanim ve U ucrayser burda önemli nokta eşinizle konuşuyor musunuz? Hamilelik öncesinde benzer durum olmadığı için muhtemelen korkuyorlar. Ama sizin de ne hissettiğinizi bilmeleri lazım. Konuştuysanız da ne diyorlar?

Erkeklerin genelinde bu problem var demekki .evlendiğimiz günden beri sorunumuz yok çok şükür cinsel anlamda da .hamileligimi ne zaman ki öğrendik eşim tedirgin baya .bisey olur sonra pişman oluruz diyor .halbuki riskli olsa doktor söyler diyorum .Allah korusun bisey olsa ben vicdan azabı çekerim zevkim için onu riske attığımdan fln diyor .neyse sin zamanlarda biraz ikna ettim haftada bir gibi . Sonra idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Internetten araştırmış işte sebebi bu olabilirmiş. Adam yine uzaklaştı. Arada kandirabilirsem işte boşuna kendinizde sorun aramayın çoğu hamiş in yakindigi konulardan biri zaten bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…