2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bnde aşko onu alıcam 1000 tl ikili takım iç ve sabahlık olarak ama inan daha ucuzu yok hatta daha pahalıları varda diyebilirim
Kuzum artık ne ucuz ki kaliteli bişi olur dersek o parayı gözden çıkarcaz mecbur indirim kovalıyorum artık eskiden hiç yapmazdım yalan yok
Ben de canım hatta geçen gün horultuma uyandım eşim de sağolsun videomu almış gülüp duruyor uyuz
Ay bugün randevu günüm geldim bekliyorum çok heyecanlıyım iyice büyümüştür fındıkkuşum
Yaaa güzel haberlerini bekliyoruz canım kaçta randevun?

Geldim bekliyorum yazmışsın ffestinalente ben daha uyananamamışım
Bekliyorum çıkışınj burda
Ya doktorum aşırı yoğun birde randevu saatine göre değil önce kayıt yaptırana göre alıyorlar erkenden geldim bir sonrakinde sabah namazıyla gelicem

Ya tosuncuğum ya keyfine düşkün yüzüstü yatıyor miniğim

Elini yerim koymuş yüzüne bende babasıda böyle yatıyor hatta ben yüzüstü yatamadığım için hiç uyuyamıyorum

Eklentiler

• B0331908-A418-47E6-A1D1-7D72535D2F7E.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 114
Yaa maşallah sabah sabah ne işimiz var burda demiş

Canım o kadar normal ki bu yaşadığın.hamilelerin neredeyse hepsi dönem dönem bunu yaşıyor.Babalar doktorlar zararı yok bile dese,yine de çok endişeleniyor gebelik döneminde cinsel birliktelikten.resmen korkuyorlar.kendinde bi eksiklik olarak görmemelisin bunu.al karşına konuş ,üzüldüğünü anlat.eminim ya bebeğe bişey olursa diyecek sana.Bu noktada da birlikte araştırın konuyu.Gerekirse doktorunuza tekrar sorun. Ah bu erkekler bu hamişleri üzüyor ya ,pata küte dalası geliyor insanın

“Anne ben uyuyorum ya keyfimi bozamam kusura bakma ” yatışı yapmış Maşallah miniğe keyfine de pek düşkün

Canım aynı durum bizde de var gebelik başladığından beri bende önce kendimden diye düşündüm sürekli istifra vs ama değil en son karşıma alıp konuştuğumda bebeklere birşey olmasından çok çekiniyor ve biraz araştırdığımda bazı erkekler orda olduklarını bildiği için 3. Kişi olarak bile düşünebiliyormuş bende birdaha hiç konusunu açmadım çünkü bende biraz korkuyorum he özgüvene gelirsek bence kadın halimizin en güzel halindeyiz ve onlarda farkında birde bu durumu psikologumla da paylaşmıştım normal ama lohusalıktan sonra cinsel hayatınızı tekrar rutine koymanız gerekli dedi
Ya yiycemm anne 5 dk daha gibi durmuş

Çok teşekkür ederim içiyorum suyuda bol bol ama neden böyle oluyorum anlamış değilim

Ah zararı olabilir onun diye aklıma bile getirmedim keşke yapabilsek bu damla işe yararsa muhakkak yazarım yarın
Bağırsak çalıştıran şeyler yiyip için derim bende cayi fazla ictimmi ve tosta bol kaşar koydum mu bağırsaklarım nedense çalışıyor cikiyorum bazen uc dort gun oluyk çıkmadığım bazende iki gun ust üste gittiğim oluyo bagirsaklarinizi egitin gelmesede gidin tuvalett e belli Aralık veya saatlerde her gun o saatte geliyor düzenli bagirsak eğitimi diye geciyo bende oyle öyle astım sayılır

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayim esim saldircak fırsat versemde ben kaçıyorum bir hf olfit kacali halada kaçıyorum.belki eşi çocuk büyüdükçe kendini firenliyor olabilir hani büyüyor artik artik yha ufakken düşük olur diye istemiyoruz büyüklerinde de buyuyorlar diye

Çünkü çocuk bunu bilinç altına kazıyor ve ağlayarak elde etmeyi öğreniyor bizde nasilsa aglayinca yemeyince veririz gibisinden düşündüğümüzden hemen vericez telefonu.ortanca Görümcem oglunu yotube videoları ile yemek yemeye alistirmis interneti olmadığı yerde yemek yemiyordu ağlıyordu sürekli uğraşıyordu keske alistirmasam demişti hep sonra buyudukce anca 4.5 yasinda bıraktırdı bu huyunu oda zorla

Maaalesef demir hapı vitaminler kabız ediyor aman ikinma yirtarsın benim kronik yırtık cok zor cok ben akşamları yogurt kirmizi biber biraz fazle koyuyom nane cips sosu yapiyorum az cipsle yapiyorum sabaha wc ye kosuyorum şükür

Merhaba bende bayadir yasiyorum cok zor çıkıyorum bu hafta doktoruma söyledim duphalac verdi direkt bagirsaga gidiyor istedigin gibi kullanabilirsin dedi. Bir arkadasinlm da yeni dogan bebegimde de kullanmistik dedi, o yüzden bende kullaniyorum.

Son düzenleme:
Demir hapı tam tersine benim tuvaletimi düzene soktu resmen adı feramat. Doktoruna sorup kullan istersen

Canım sana tavsiyem sen yanaş, sen alıştır. Gebelikte erkeklerde bebeğe bir şey olur psikolojisi oluyor. Bak benim 3. bebeğim olacak Allah nasip ederse eşim yine ilk başta temkinliydi ben bir kaç adım attım şimdi eski rutindeyiz, aştık o korkuyu, sen başlat

Yaa bacağına bakk miniminnacıkkkkk hayırlısıyla gelsin minnoşş annesini kaynana yapcak dahaa

Normalde günde 2 çıkardım hamilelik öncesi hayatımda sayılıdır kabızlığım. Lifli şeyler tüketiyorum ama yok yani gelmiyor. Dakikalarca bekliyorum klozet taburesi bile aldım ama yok yani
Demir hapı içmiyorum canım vermedi doktorum daha. Denemediğim şey kalmadı gün kurusu, kuru incir, activia, hoşaf, bol zeytinyağlı salata ama yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…