- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.481
Duphalacı burda çoğu hamileden duydum bende onu önerir dedim ama mafloru önerdi ilk etapta geçmezse başka bir şey önerdi ama duphalactan bahsetmedi. Bu önerdiğide yenidoğanda gaz ve kabızlık için kullanılıyomuş hep inşallah işe yarar bende de hala beklemedeyimMerhaba bende bayadir yasiyorum cok zor çıkıyorum bu hafta doktoruma söyledim duphalac verdi direkt bagirsaga gidiyor istedigin gibi kullanabilirsin dedi. Bir arkadasinlm da yeni dogan bebegimde de kullanmistik dedi, o yüzden bende kullaniyorum.
Yaa bacağına bakk miniminnacıkkkkkhayırlısıyla gelsin minnoşş annesini kaynana yapcak dahaa
Canım ben sabah kalkınca ve gece yatmadan zeytinyağlı ılık su içiyorum baya iyi geldi tavsiye ederim hatta ılıktan biraz daha sıcak yapıyorum. Umarım işe yararNormalde günde 2 çıkardım hamilelik öncesi hayatımda sayılıdır kabızlığım. Lifli şeyler tüketiyorum ama yok yani gelmiyor. Dakikalarca bekliyorum klozet taburesi bile aldım ama yok yani
Demir hapı içmiyorum canım vermedi doktorum daha. Denemediğim şey kalmadı gün kurusu, kuru incir, activia, hoşaf, bol zeytinyağlı salata ama yok yani
Bende kararsızım birisi alalım derse alırım bir kıvılcım bekliyorumMerhaba hanımlar bez stoğu yapanlar var mı kararsızım acaba yapsam mı die sonradan bebeğe pişik yapar yaramazsa diyorumkafamda deli sorular
Bende bende dün elim gidiyo geri çekiyorumBende kararsızım birisi alalım derse alırım bir kıvılcım bekliyorum
Ben sleepy de karar kıldım, bio natural. Baya bir video izledim, kullanan yakınlara sordum iyi gibi. Bir ara 2. Si 1 tl idi. O indirimi kaçırdım ya gelirse ya gelirse diye bekliyorum. Pişik yapacağını düşünmüyorum ama yaparsada satarım ne var. Açılmamış paket normalde ucuza veririm her türlü şimdiki fiyattan pahalı olacağı kesinBende bende dün elim gidiyo geri çekiyorum
Malesef bizi bu hale getiren ekonomi....... bence de temmuz annelerinde okudum az önce yenidoğan bez 120 tane alıcam fazla mı demiş yok normal diye yorum yapmışlar tabi bana ordan bi çarpı 2 ekleyinBen sleepy de karar kıldım, bio natural. Baya bir video izledim, kullanan yakınlara sordum iyi gibi. Bir ara 2. Si 1 tl idi. O indirimi kaçırdım ya gelirse ya gelirse diye bekliyorum. Pişik yapacağını düşünmüyorum ama yaparsada satarım ne var. Açılmamış paket normalde ucuza veririm her türlü şimdiki fiyattan pahalı olacağı kesin
Veya bir ihtiyaç sahibine veririm bilmiyorum ama ziyan olmaz bence.
Şu indirim gelir mi acaba tekrar gelcekse almayalım gelmicekse alalımbir süre adet fiyatı kontrol etmek lazım onda da üff. İyice indirim kovalar oldum
Bende aksine demir hapimi kullandigim gunden beri kabizliktan kurtuldum diyebilirim. Demir hapi oncesi cok kotuydum. 1 aydir kullaniuorum rahata erdimNormalde günde 2 çıkardım hamilelik öncesi hayatımda sayılıdır kabızlığım. Lifli şeyler tüketiyorum ama yok yani gelmiyor. Dakikalarca bekliyorum klozet taburesi bile aldım ama yok yani
Demir hapı içmiyorum canım vermedi doktorum daha. Denemediğim şey kalmadı gün kurusu, kuru incir, activia, hoşaf, bol zeytinyağlı salata ama yok yani
Bizim tek yaptığımız stok bez stoğu oldu alın benceBende kararsızım birisi alalım derse alırım bir kıvılcım bekliyorum
Lansinoh el pompası şeklinde olanını düşünüyorum ben canım. Çalışan anneler için elektrikli olan daha pratik oluyor diyorlar, elektrikli almayacağım 1 yıl kadar çalışmayı düşünmüyorum işimi görür diye düşünüyorumKızlar göğüs pompası alan var mı yada almayı düşünen hangi marka alacaksınız?
Ozman bi o yazdığı şeyleri dene canım bakalım sonuç nolcakNormalde günde 2 çıkardım hamilelik öncesi hayatımda sayılıdır kabızlığım. Lifli şeyler tüketiyorum ama yok yani gelmiyor. Dakikalarca bekliyorum klozet taburesi bile aldım ama yok yani
Sevindim ise yaramasina bendede ilerde olursa aklımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?