2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anladım canım el pompası gögüs açıtırmı diye düşünüyorum bende ama lansinoh elektrikli gögüs pompası çok artmıs fiyat ya onu dusunuyordum ama çok artmıs Kiwi elektrikli gögüs pompası var en çok satanlara girmiş yorumlarda iyi baya kararsız kaldım

Kizlar bebek bezinde 2. Si 1 tl gibi gercekten feci yararlu bi kampanyaya denk gelir alir almaz yazabilir mi haberdar etsek birbirimizi ? Ben aslinda stok yapmayacaktim baya agzim yandi cok bez degistirdik oglumda. Ama eger hakkaten goz ardi edilemicek bir indirim sey olursa dayanamayabilirim

Ya bin şükür başından beri ben riskli bir gebelik geçirmiyorum. Ne kanamam oldu, ne lekelenmem oldu. Gebe kaldığımda da aldım karşıma çocuk gibi konuştum her ihtimali, ayrıca cinsel ilişkinin vajinada gerçekleştiğini bebeğinse benim rahimimde olduğunu anlattım detaylıca. Yani bebeğe dışarıdan senin ulaşabilmen için pvc boru gibi bir şey taşıyor olman lazım bedeninde dedim üstü kapalı. Orda bi anlaştık. E ben her canım istedikçe fen bilgisi mi verecem bu adama.
Bunu okuduktan sonra bu sabah eşimle bu konu hakkında konuşurken dedim ki "bak neden böyle oldun bilmiyorum, başta kendimi sorguladım ama aynaya bakınca müthiş çekici ve seksi bir kadın görüyorum o yüzden problem sende bence" dedim kdkskfksk tüm gün düşünsün işte şimdi
Ay al benden de o kadar, bizde aynı durumdayiz nasıl çıkılır içinden bilemedim bir sürü şey denedim iç çamaşırları makyajlar bakımlar vs yok olmuyor doğumdan sonra düzelir inşallah bakalım
Ben anlık düzeltebiliyorum, yani bazen sevdiği bir kıyafet, bazen bir cümle hallediyor. Ama yok eskiye göre epey azaldı, bir de benim eşim öyle seksi kıyafetleri, kostümleri pek sevmez komik geliyor bana diyor o yüzden en üst şansım saten gecelik Ben doğuma kadar bu adamı dürtüp duracam mı beni boğan bu yani, zamanla kendimi gerçekten istenmeyen çekiciliğini kaybetmiş bir kadın olarak hissetmeye başladım. O yüzden belki de bu kadar içimi sıktı bu konu.
Kuzummm konuştum tabii ki konuşmaz olmaz mıyım? Hatta bu sabah dedim ki, "bu konu hakkında seninle son kez konuşacağım, hareketlerine çeki düzen vermezsen benim için bu konu kapanacak ve artık sana yanaşmayacağım. çünkü bu hayatın bir akışı üstelik benim açımdan da bir problem. ayrıca kendime karşı olan saygımı yitirmeme de sebep oluyorsun. defalarca kez, iş yerinde bir problem mi var, bende mi bir problem var, bana yansıtamadığın bir sorun mu yaşıyorsun diye sordum durdum ısrarla hayır dedin, hamile kaldım oturdum anlattım bunun olağan bir şey olduğunu yine de belki bu sebeptir dedim ona da hayır dedin, terapi alalım belki sebebini kendn bile anlamadığın bir şey isteğini etkiliyordur, endişelenmr çözeriz dedim istemedin. Ben elimden geleni yaptım ve aynaya baktığımda seksi, çekici bir kadın görüyorum, bence problem sende " dedim. Uzunca bir sarıldı. Sen çok güzel ve çekicisin, dikkat edeceğim çözmeye çalışacağım falan dedi. Bende sen bilirsin, artık bu konuyu açmayacağım ve aksi olmadıkça senden uzak duracağım dedim. Gayet anlamış ve şefkat dolu bakıyordu bakalım ne olacak.
Ay vallahi gelen cevaplara içim rahatladı desem bana kızmazsınız demi. Tek olduğumu görmemek rahatlattı beni çünkü. Ya bir problem olsa biz ısrarla gel benim üstümde bir tepin der miyiz ya, bunlarda hiç mi akıl yok Adam gelmiş sadece sevişecekken çocuğu hakkında endişe belirtiyor bana, bana bana, 24 saat karnını dürtüp annecim napıyosun diye karnındaki bebeğini dürten bana. Bi çakıcam vasıtasız ulaşacak iş yerine, zorla şiddete itiyorlar insanı şu erkekler.
Kız anam dilimde tüy bitti adama anlatıcam diye, dün gece Sezercik gibi içli içli ağladım. Üstte de yazdım, sabah konuştum bakalım bundan sonra napar bilmiyorum. Zorla tokatlattırıcak kendini bana.
Ya endişesini anlıyorum, hoşuma da gidiyor babalığa kendini hazırlaması. Fakat bu bebiş yalnızca onun değil neticede, en az bende onun kadar düşünüyorum şüphesiz. Riskli gördüğüm bir şey olsa, bir ağrım sızım olsa demez miyim dur yapma etme diye. Ya sabır ya selamet ya, kaynanamın çocuğunu büyütmek ne zormuş arkadaş anlamıyo laftan
Benim artık yüzüm kalmadı kuzum ya Arada bir başlatırım yine ama bundan sonraki bir kaç hamlenin eşimden gelmesi gerekiyor...

Oh çok iyi yapmışsın

Kızlar gebelikte basıma gelmeyen kalmadı gerçekten şimdide 20 lik dişim çıkıyor kulağım çenem başım gözüme kadar vuruyor ağrısı 2 oldu Parol içiyorum şişlik yok sadece ağrı diş hekimi müdahale edebiliyor öu acaba gebelikte yaşayan oldu mu

Canım selam. Benim oglum zamaninda agrim olmustu. Dolgu yapilmasi gerekti. Dis doktorum ilk 3 ay icinde oldugun icin yapamam demisti. 2. Ucaylik donemde olsaydin kadin dogum doktorundan izin alirsan yaparim demisti. Sonra cok sukur azaldi gitti gerek kalmadi. Doktor onayli olabilirmis yani. Istersen bi danis.

Çok teşekkür ederim canım internette de dediğin gibi genelde 2. Trimester döneminde olabilir diyor

Malesef bizi bu hale getiren ekonomi....... bence de temmuz annelerinde okudum az önce yenidoğan bez 120 tane alıcam fazla mı demiş yok normal diye yorum yapmışlar tabi bana ordan bi çarpı 2 ekleyin
Senin yerinde olsam varya uuu çoktan almıştım birini pişik yapsa birine yapmaz en garantide sen varsın
Bizim tek yaptığımız stok bez stoğu oldu alın bence çevremdeki tüm arkadaşlarım sleepy kullaniyor herkes onu tavsiye etti bize
Hangisi peki sleepynin? Ben bio naturalı sevdim ama tabi izlediğim kadarıyla. Birde kaçar tane hangi beden aldın acaba

Erkek gibi geldi bana ama bilmiyorum sağlıkla büyüsün göstermiyorsa kız diyorlar ama doğrı değil benim oğlun 16 haftada zorla gösterdi
Bende önceki gebelikte hep kız dedi doktorum. Nerdeyse 8 aylikti erkek dedi sonradan.
Geç saatte okuyunca ben sizin durumu anlayamadım, siz bizim grupta idiniz boş gebelik dendiği için çıktınız ve sonra boş gebelik olmadığı mı anlaşıldı yoksa tekrardan hamile mi kaldınız?
Evet öyle oldu. Boş gebelik dedi doktorum. 9 haftadan sonra bebis gözüktü. Kese hep boştu. Kenara saklanmış bebisim.

Sana helal olsun gayet güzel konuşmuşsun net bir şekilde. Kesinlikle düzeltecektir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…