- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.501
Anladım canım el pompası gögüs açıtırmı diye düşünüyorum bende ama lansinoh elektrikli gögüs pompası çok artmıs fiyat ya onu dusunuyordum ama çok artmıs Kiwi elektrikli gögüs pompası var en çok satanlara girmiş yorumlarda iyi baya kararsız kaldımLansinoh el pompası şeklinde olanını düşünüyorum ben canım. Çalışan anneler için elektrikli olan daha pratik oluyor diyorlar, elektrikli almayacağım 1 yıl kadar çalışmayı düşünmüyorum işimi görür diye düşünüyorum
Nasıl geçti kontrolAy bugün randevu günüm geldim bekliyorumçok heyecanlıyım iyice büyümüştür fındıkkuşum
Canım fotoğrafını paylasir misin ben de alayimasyemurfa S Sefika053 burcumsu12 @anka2865 @RoyalRose kızlar saat 12den bildiriyorum bu maflor çok güzel bir şeymiş günde 1 kez 6 damla yeterli dedi doktorum. Duphalac ilaç mı bilmiyorum da bu takviye edici probiyotik gıda olarak geçiyor. Çok iyi geldi haber verim dedim
Ya bin şükür başından beri ben riskli bir gebelik geçirmiyorum. Ne kanamam oldu, ne lekelenmem oldu. Gebe kaldığımda da aldım karşıma çocuk gibi konuştum her ihtimali, ayrıca cinsel ilişkinin vajinada gerçekleştiğini bebeğinse benim rahimimde olduğunu anlattım detaylıca. Yani bebeğe dışarıdan senin ulaşabilmen için pvc boru gibi bir şey taşıyor olman lazım bedeninde dedim üstü kapalı. Orda bi anlaştık. E ben her canım istedikçe fen bilgisi mi verecem bu adama.Canım bazı erkeklerde bu durum olabiliyor. En başından bebisin ordaki varlığını bilmek bile etkileyebiliyor onları.
Bizim de azaldı eskiye göre baya haftada 1 anca. Karnım büyüdükçe de azalma yönünde. Ben çözümü şimdilik göbeğimi kapatan saten gecelikler giyerek buldum ne kadar süre işe yarar gorecegiz
Bunu okuduktan sonra bu sabah eşimle bu konu hakkında konuşurken dedim ki "bak neden böyle oldun bilmiyorum, başta kendimi sorguladım ama aynaya bakınca müthiş çekici ve seksi bir kadın görüyorum o yüzden problem sende bence" dedim kdkskfksk tüm gün düşünsün işte şimdiCanım bunu kendindeki bir eksikliğe bağlayıp (çekiciliğini kaybetme, bakımsızlaşma gibi) karşı tarafa yansıtırsan bir sire sonra bilinçaltına işler evet ya ben o yüzden öyleyimdir, eşim çekici biri değil diye düşünmesine sebep olursun. Tam tersine bende bir sorun yok iyiyim, güzelim vs özgüveninde olup onun ne problemi olduğunu soracaksın. Hamilelikten sonra böyle olduysa bazı erkeklerde çocuğa bir şey olcak korkusu oluyor ondan olabilir. Şu an mesela aynı isteksizlik bende var hem bebek korkusu stresi hem de iş yerimde birkaç aydır yoğun bir döneme girdim izne ayrılmadan yetiştirmem gereken şeyler var kafam allak bullak olunca libidom yerle birbizimki hiç çekici mi değilim diye kendini sorgulamıyo tabi özgüven tavan erkek kafasında olmak lazım geliba
Ben anlık düzeltebiliyorum, yani bazen sevdiği bir kıyafet, bazen bir cümle hallediyor. Ama yok eskiye göre epey azaldı, bir de benim eşim öyle seksi kıyafetleri, kostümleri pek sevmez komik geliyor bana diyor o yüzden en üst şansım saten gecelikAy al benden de o kadar, bizde aynı durumdayiz nasıl çıkılır içinden bilemedim bir sürü şey denedim iç çamaşırları makyajlar bakımlar vs yok olmuyor doğumdan sonra düzelir inşallah bakalım
Kuzummm konuştum tabii ki konuşmaz olmaz mıyım? Hatta bu sabah dedim ki, "bu konu hakkında seninle son kez konuşacağım, hareketlerine çeki düzen vermezsen benim için bu konu kapanacak ve artık sana yanaşmayacağım. çünkü bu hayatın bir akışı üstelik benim açımdan da bir problem. ayrıca kendime karşı olan saygımı yitirmeme de sebep oluyorsun. defalarca kez, iş yerinde bir problem mi var, bende mi bir problem var, bana yansıtamadığın bir sorun mu yaşıyorsun diye sordum durdum ısrarla hayır dedin, hamile kaldım oturdum anlattım bunun olağan bir şey olduğunu yine de belki bu sebeptir dedim ona da hayır dedin, terapi alalım belki sebebini kendn bile anlamadığın bir şey isteğini etkiliyordur, endişelenmr çözeriz dedim istemedin. Ben elimden geleni yaptım ve aynaya baktığımda seksi, çekici bir kadın görüyorum, bence problem sende " dedim. Uzunca bir sarıldı. Sen çok güzel ve çekicisin, dikkat edeceğim çözmeye çalışacağım falan dedi. Bende sen bilirsin, artık bu konuyu açmayacağım ve aksi olmadıkça senden uzak duracağım dedim. Gayet anlamış ve şefkat dolu bakıyordu bakalım ne olacak.F fistiklihanim ve @ucrayser burda önemli nokta eşinizle konuşuyor musunuz? Hamilelik öncesinde benzer durum olmadığı için muhtemelen korkuyorlar. Ama sizin de ne hissettiğinizi bilmeleri lazım. Konuştuysanız da ne diyorlar?
Ay vallahi gelen cevaplara içim rahatladı desem bana kızmazsınız demi. Tek olduğumu görmemek rahatlattı beni çünkü. Ya bir problem olsa biz ısrarla gel benim üstümde bir tepin der miyiz ya, bunlarda hiç mi akıl yokErkeklerin genelinde bu problem var demekki .evlendiğimiz günden beri sorunumuz yok çok şükür cinsel anlamda da .hamileligimi ne zaman ki öğrendik eşim tedirgin baya .bisey olur sonra pişman oluruz diyor .halbuki riskli olsa doktor söyler diyorum .Allah korusun bisey olsa ben vicdan azabı çekerim zevkim için onu riske attığımdan fln diyor .neyse sin zamanlarda biraz ikna ettim haftada bir gibi . Sonra idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Internetten araştırmış işte sebebi bu olabilirmiş. Adam yine uzaklaştı. Arada kandirabilirsem işteboşuna kendinizde sorun aramayın çoğu hamiş in yakindigi konulardan biri zaten bu
Kız anam dilimde tüy bitti adama anlatıcam diye, dün gece Sezercik gibi içli içli ağladım. Üstte de yazdım, sabah konuştum bakalım bundan sonra napar bilmiyorum. Zorla tokatlattırıcak kendini bana.Canım o kadar normal ki bu yaşadığın.hamilelerin neredeyse hepsi dönem dönem bunu yaşıyor.Babalar doktorlar zararı yok bile dese,yine de çok endişeleniyor gebelik döneminde cinsel birliktelikten.resmen korkuyorlar.kendinde bi eksiklik olarak görmemelisin bunu.al karşına konuş ,üzüldüğünü anlat.eminim ya bebeğe bişey olursa diyecek sana.Bu noktada da birlikte araştırın konuyu.Gerekirse doktorunuza tekrar sorun. Ah bu erkekler bu hamişleri üzüyor ya ,pata küte dalası geliyor insanın
Ya endişesini anlıyorum, hoşuma da gidiyor babalığa kendini hazırlaması. Fakat bu bebiş yalnızca onun değil neticede, en az bende onun kadar düşünüyorum şüphesiz. Riskli gördüğüm bir şey olsa, bir ağrım sızım olsa demez miyim dur yapma etme diye. Ya sabır ya selamet ya, kaynanamın çocuğunu büyütmek ne zormuş arkadaş anlamıyo laftanCanım aynı durum bizde de var gebelik başladığından beri bende önce kendimden diye düşündüm sürekli istifra vs ama değil en son karşıma alıp konuştuğumda bebeklere birşey olmasından çok çekiniyor ve biraz araştırdığımda bazı erkekler orda olduklarını bildiği için 3. Kişi olarak bile düşünebiliyormuş bende birdaha hiç konusunu açmadım çünkü bende biraz korkuyorum he özgüvene gelirsek bence kadın halimizin en güzel halindeyiz ve onlarda farkındabirde bu durumu psikologumla da paylaşmıştım normal ama lohusalıktan sonra cinsel hayatınızı tekrar rutine koymanız gerekli dedi
Benim artık yüzüm kalmadı kuzum yaCanım sana tavsiyem sen yanaş, sen alıştır. Gebelikte erkeklerde bebeğe bir şey olur psikolojisi oluyor. Bak benim 3. bebeğim olacak Allah nasip ederse eşim yine ilk başta temkinliydi ben bir kaç adım attım şimdi eski rutindeyiz, aştık o korkuyu, sen başlat
Oh çok iyi yapmışsınBunu okuduktan sonra bu sabah eşimle bu konu hakkında konuşurken dedim ki "bak neden böyle oldun bilmiyorum, başta kendimi sorguladım ama aynaya bakınca müthiş çekici ve seksi bir kadın görüyorum o yüzden problem sende bence" dedim kdkskf
Canım selam. Benim oglum zamaninda agrim olmustu. Dolgu yapilmasi gerekti. Dis doktorum ilk 3 ay icinde oldugun icin yapamam demisti. 2. Ucaylik donemde olsaydin kadin dogum doktorundan izin alirsan yaparim demisti. Sonra cok sukur azaldi gitti gerek kalmadi. Doktor onayli olabilirmis yani. Istersen bi danis.Kızlar gebelikte basıma gelmeyen kalmadı gerçekten şimdide 20 lik dişim çıkıyor kulağım çenem başım gözüme kadar vuruyor ağrısı 2 oldu Parol içiyorum şişlik yok sadece ağrıdiş hekimi müdahale edebiliyor öu acaba gebelikte yaşayan oldu mu
Çok teşekkür ederim canım internette de dediğin gibi genelde 2. Trimester döneminde olabilir diyorCanım selam. Benim oglum zamaninda agrim olmustu. Dolgu yapilmasi gerekti. Dis doktorum ilk 3 ay icinde oldugun icin yapamam demisti. 2. Ucaylik donemde olsaydin kadin dogum doktorundan izin alirsan yaparim demisti. Sonra cok sukur azaldi gitti gerek kalmadi. Doktor onayli olabilirmis yani. Istersen bi danis.
Senin yerinde olsam varya uuu çoktan almıştım birini pişik yapsa birine yapmaz en garantide sen varsınMalesef bizi bu hale getiren ekonomi....... bence de temmuz annelerinde okudum az önce yenidoğan bez 120 tane alıcam fazla mı demiş yok normal diye yorum yapmışlar tabi bana ordan bi çarpı 2 ekleyin
Hangisi peki sleepynin? Ben bio naturalı sevdim ama tabi izlediğim kadarıyla. Birde kaçar tane hangi beden aldın acabaBizim tek yaptığımız stok bez stoğu oldu alın benceçevremdeki tüm arkadaşlarım sleepy kullaniyor herkes onu tavsiye etti bize
Bende önceki gebelikte hep kız dedi doktorum. Nerdeyse 8 aylikti erkek dedi sonradan.Erkek gibi geldi bana ama bilmiyorum sağlıkla büyüsün göstermiyorsa kız diyorlar ama doğrı değil benim oğlun 16 haftada zorla gösterdi
Evet öyle oldu. Boş gebelik dedi doktorum. 9 haftadan sonra bebis gözüktü. Kese hep boştu. Kenara saklanmış bebisim.Geç saatte okuyunca ben sizin durumu anlayamadım, siz bizim grupta idiniz boş gebelik dendiği için çıktınız ve sonra boş gebelik olmadığı mı anlaşıldı yoksa tekrardan hamile mi kaldınız?
Kuzummm konuştum tabii ki konuşmaz olmaz mıyım? Hatta bu sabah dedim ki, "bu konu hakkında seninle son kez konuşacağım, hareketlerine çeki düzen vermezsen benim için bu konu kapanacak ve artık sana yanaşmayacağım. çünkü bu hayatın bir akışı üstelik benim açımdan da bir problem. ayrıca kendime karşı olan saygımı yitirmeme de sebep oluyorsun. defalarca kez, iş yerinde bir problem mi var, bende mi bir problem var, bana yansıtamadığın bir sorun mu yaşıyorsun diye sordum durdum ısrarla hayır dedin, hamile kaldım oturdum anlattım bunun olağan bir şey olduğunu yine de belki bu sebeptir dedim ona da hayır dedin, terapi alalım belki sebebini kendn bile anlamadığın bir şey isteğini etkiliyordur, endişelenmr çözeriz dedim istemedin. Ben elimden geleni yaptım ve aynaya baktığımda seksi, çekici bir kadın görüyorum, bence problem sende " dedim. Uzunca bir sarıldı. Sen çok güzel ve çekicisin, dikkat edeceğim çözmeye çalışacağım falan dedi. Bende sen bilirsin, artık bu konuyu açmayacağım ve aksi olmadıkça senden uzak duracağım dedim. Gayet anlamış ve şefkat dolu bakıyordu bakalım ne olacak.
YaaaaSelam teyzeleri bazı kızların odaları boyanıyor
Teşekkür ederizzz hiç benlik değilmiş ama iki fırçada nefes nefeseYaaaakolay gelsin
Normal sanırım canım benimde genelde sert oluyor sabah kalktığımda yumuşak oluyor anlayamadımKızlar karının sertleşmesi normal mi 17+1 bugün
İyi cesaret arkadaşım normalde bile boya işi çok zor sen bide hamileyken deniyosunTeşekkür ederizzz hiç benlik değilmiş ama iki fırçada nefes nefese
İnşallah canım, beklemedeyim bakalım.Sana helal olsungayet güzel konuşmuşsun net bir şekilde. Kesinlikle düzeltecektir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?