2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay kızlar kendinize çok dikkat edin iyi bakın bikac gündür kötü şekilde kusuyorum o kadar zorladı ki afedersiniz kusarken altıma kaçırıyordum bugün daha iyiyim . Tahlilde bakteri enfeksiyon bisey cikmadi büyük ihtimalle üşüttüm.

Bu arada ara kontrole gittim bebis kesin erkekmiş 27 sinde de detaylı ultrasona gidicem. Ama hala rüyalarımda kız bebek doğurduğumu görüyorum hep . Gönlümden geçen kızdı ama artık kendimi kötü hissediyorum rüyalarımda kız bebek gördükçe. Sanki çocuğumu benimsemeyecekmıs gibi halbuki sadece Bi istekti ne ara böyle oldu bilinçaltım bilmiyorum

Çok geçmiş olsun benimde 4 gündür istifralarım çok arttı sağlıkla gelsin paşa olurmu hiiiç bi içinizde hissedin bi kucağınıza alın ne kızı ne erkeği kalıcak gebelik rüyalarını biliyosunuz kaç sezonluk diziler çıkar

Bende öyleydim biliyor musun. Detaylı ya girene kadar acaba mı dedim ama erkekmiş

Salgın var herhalde, bende bu hafta kusmaktan işe gidemedim evden çalıştım. Bugün daha iyiyim ama. Geçmiş olsun sana da biraz daha düzelmesine sevindim

Oy oy maşallah vardır bir sebebi illaki kız istediğin için de olmayabilir ama kötü hissetme bebeğinle konuş bence en önemlisi o, ne hissediyorsan anlat. Onlar bizi anlıyor Sen onu benimsersin her türlü evladın ama o istenmediğini düşünmesin bunun yolu da onunla konuşmak hislerini anlatmak

Kalan babaya devredildi malum ramazan geliyor eşim oruçlu olcak aradan çıksın istedik e başkasına da yaptırmak istemedik elimiz değsin
iyi yapmışsınız elin değmesi, emek verilmesi birşeylere bana da huzur veriyor. Siz direkt mobilya alacak mısınız? Nasıl düşünüyorsun canım sen

Evet rüyalarımda hep değişik şeyler sağlıkla gelsinler de rüyaları görmezden gelirim
Bende öyleydim biliyor musun. Detaylı ya girene kadar acaba mı dedim ama erkekmiş
Ben artık acaba demicem doktor yüzde yüz dedi ddem . Yattım uyudum yine kız gördüm

Şuan tesellim çocuğun bunu anlayamayacak olması yani inşallah hissetmiyordur anasının rüyalarını

iyi yapmışsınız elin değmesi, emek verilmesi birşeylere bana da huzur veriyor. Siz direkt mobilya alacak mısınız? Nasıl düşünüyorsun canım sen
Biz bu şekilde aldık 4 kapılı dolap 2 tanede büyüyen beşik. İlk 5-6 ay park yatakta yanımızda olcaklar nasipse. Bu modeli de baya yıllarca kullanıyolar diye aldık dümdüz yatağa dönüyor beşik, o kapaklı yerde ayrılıp komidin oluyor

Eklentiler

• 80EFBD79-1026-499A-B958-BCBEB1F457C3.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 112
Canım yenidoğan için 2 paket , 2 numaradan 3 paket, 3 numaradanda şuan 3 paket var ama 3 numarayı daha artiracagim muhtemelen bunların hepsinde 1er paket 68li sleepy ekstra var, çoğunluğun hepsi bio natural bez işine eşim bakıyor o böyle tercih etmiş

Çok güzelmiş canım güle güle kullanın:) benim minnoşumun da dolabı kuruldu bugün:) ben oda almayı tercih etmedim hemen odasını da yapmayacağım muhtemelen ama ileride odası olacak yere boydan boya dolap yaptırdım kendim dizayn edip 5 kapakli ikeadan, bugün kuruldu. Çok fazla kendi esyam da var bir tarafina yine kendi eşyalarımı diğer rltarafa da bebisinkileri koyucaz. Odasına dair tek yaptıracağım şey bu olacak muhtemel kalanlar doğumdan sonra:) bembeyaz aldık zamanla yatağını komidinini ekleriz odasına geçeceğine. O zamana kadar anne yani :)

Şuan tesellim çocuğun bunu anlayamayacak olması yani inşallah hissetmiyordur anasının rüyalarını
Canım bu tamamen benim bireysel fikrim ama yine de paylaşmak istiyorum ben bebeklerin herşeyden etkilendiğini ve hissettiği düşünüyorum. Nasıl ki stres yapınca bir kasılma bir böyle normal dışı hareket oluyorsa hislerimizin de onu etkilediğini bilinçaltına kayıt ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden konuşup anlatılması gerektiğini düşünüyorum herşeyin. Bak ben şuan bunları yazıyorken pıtır pıtır atmaya başladı sıpa sanırım beni destekliyor

Velhasıl sen konuş ona güzelce anlat anlıyorsa da anlamıyorsa da olsun hiçbirşey olmasa sesine alışır. Ben strese girince hep diyorum ki oğluşum bu seninle ilgili değil benimle ilgili, benim stresim ve bunu üzerine almak zorunda değilsin. bana iyi geliyor

Boydan boya mis gibi olmuştur bizi odamız geniş değil malum iki bebiş beşiğide girceği için 4 kapılı yapabildik zaten odalarını giyinme odası olarak kullanıyordum ben kaldım şimdi dımdızlak eşime diyorum onlardan kalan yerlere sığışmaya çalışcaz artık evde

Bizde aynı şeyi düşünüyoruz ikea dolabım vardı bu evde giyince odası olınca benim dolap boşa çıktı ama rengini düşünerek almıştık zaten bebişe uyucak ama baya bir süre sonra bakalım ne zaman ayrı yatırıcaz ama min 6 ay yanımızda

Bende aynı şekilde o odayı kiler gibi kullaniyordum şimdi anca yarısını bosaltabildim mecbur duruma yönelik bir çözüm olarak dolabı böyle yaptım

Evet bende acele etmeden yavaş yavaş kurarim odasını diye düşünüyorum zaten min 6 ay bizimle diye:) dolap tamamen ihtiyaca yönelik çünkü bebitonun bezlerini bile koycak yerim yoktu onu önden halletmemiz lazımdı

Evet stresten kesinlikle etkileniyor karnım sertleşiyor. Önceden neden çok yumuşak diyordum ki haftam da ufaktı. Deprem gününden beri sertleşti karnım.
Doğru söylüyorsun konuşmak bana da iyi gelebilir ona gelirse . Teşekkür ederim

Bunun üzerine okuduğum kitapta şöyle bir yazıya denk geldim eşlerinizede gösterin kızlar onları duyan bize neler yapmaz

Eklentiler

• EF8DAE27-D397-4ED5-8B0D-119F0FB542D8.webp
    64 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…