2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım o bi rüya sonuçta her ne kadar bilinçaltın da olsa kontrolün dışında ben de ilkinde erkek bebek gördüm kız çıktı, şimdi de kız gördüm 5 kere oldu doktor kıza benziyor ama emin değilim dedi, ben benim rüyalarım tersi çıkıyor diye yorumlamıştım ilkinde tersi olunca ama demek ki rüyalar birşey ifade etmiyormuş

Canım en yakın arkadaşım 10 günlük anne o aldı kiwiyi az önce sordum o benim elim kolum bozulursa tekrar alırım diyo aşırı memnunmuş

Canım en yakın arkadaşım 10 günlük anne o aldı kiwiyi az önce sordum o benim elim kolum bozulursa tekrar alırım diyo aşırı memnunmuş
Kiwi markasinda kotu yorumlarda gerkes 2. 3. Aydan sonra cekim gucunun bitip maalesef ise yaramayan bi hale geldiginden bassetmisler. Nerdeyse hepsinin ortak dili bu sekilde. 2 3 ay sonra gene arkadasiniza sorsaniz aslinda ole miymis ogrensek tesekkurler simdiden.

Gerçekten demekki rüyanın tersi düzü yok öylesine görüyoruz senin bebeğin cinsiyetini de merakla bekliyorum sağlıkla inşallah

Bunun üzerine okuduğum kitapta şöyle bir yazıya denk geldim eşlerinizede gösterin kızlar onları duyan bize neler yapmaz
Evet evet bir arkadaşım aynısını yaşamış. Hamileyken eşi hep konuşuyorlarmış bebekle. Doğduktan sonra babasının ve annesinin sesi sakinleştirmiş. Bana da özellikle babası da konuşsun sende konuş vs diyor. Bende zaten çok kıymetli buluyorum

İyi yapmışsın, doğru söyle kaç paket bez stoktaladın öyle 3-4 paket değil bence

Kesinlikle gelir. Sen vicdan yapma kötü birşey yok illa cinsiyeti gösterecek rüyalar diye birşey yok her rüyanında bir anlamı yok. Bazılarının var ama oda bebekle değil seninle alakalı birşey olabilir. Belkide annelik süreci senin kendi bebekliğini şifalandırıyordur ya da birşey göstermeye çalışıyordur. Nasıl bir rüya bilmiyorum ama birsürü anlama geliyor olabilir. Sen içini ferah tut konuşmak ikinize de iyi gelecektir eminim

Yaaa banada doktor kiza benziyor ama emin değilim diyo biz 21 haftalık olduk

Aşırı saçma rüyalar çoğunlukla. Bugün gördüğüm bebeğimin altını değiştirirken bak işte anne hep erkek dediler ama değil pipisi yok diyordum bezini ilk defa degistiriyordum galiba

Başka doktora git canım ikinci görüs al bence
Kuzum gidiyom göstermiyor bana 11 arti 6 da doktor bariz erkek dedi ondan sonra gittiklerim göstermiyor diye kıza benziyor ama emin değilim diyolar ya bide ilginç tarafı kızımda ki hamileliğim tamamen farklıydı karın şeklim bile

Erkek istiyordun sen bence doktor arastr doktor bilgiside önemli bazı doktor hemen anlıyor ikinci görüs al

Oldumu o kadar yaaa ben 5 sene önce aldım 200 liraya yaaa nasıl bi fiyat artışı

Şuan fiyat 1250 lerde canım o kdr para vermek istemiyorum ona sürekli kullancam bişey olsa veririm ama bana uygun gelmedi gecen sene 400-500 di fiyati
Ya işte bu hayat şartları bizi mahfetti gerçi bende bugün e bebekten bi biberon bide ultra soft emzik aldim 480 lira ödedim çıktım halbuki aynı ürünleri kizima 70 liraya almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…