- 25 Şubat 2023
- 97
- 214
- 8
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.561
Evet kuzum ya bakalım bi doktor buldum ama muayene ücreti 600 dediErkek istiyordun senbence doktor arastr doktor bilgiside önemli bazı doktor hemen anlıyor ikinci görüs al
Valaha yazık yaa pahali olmuş kuzum bak kiwi de güzel ama komşum kullanıyor memnun tek sıkıntısı acıtıyor dediMalesef canım hatta be baktığım da 1250 di şuan 1350 falan olmus
Büyük ihtimalle kız çıkcak bizimkiler canım seni de takipteyimYaaa banada doktor kiza benziyor ama emin değilim diyobiz 21 haftalık olduk
O erkek kız fark etmiyor canım. Karın şekline göre yorumlamalar falan bence hepsi hikaye. Eğer benimki de kızsa komple yalan oKuzum gidiyom göstermiyor bana 11 arti 6 da doktor bariz erkek dedi ondan sonra gittiklerim göstermiyor diye kıza benziyor ama emin değilim diyolar ya bide ilginç tarafı kızımda ki hamileliğim tamamen farklıydı karın şeklim bile
Canım git bence ben olsam çatlardım Vala benimki 11+3 de bildi doktor 13+2 netlesti doktor baya iyiydiEvet kuzum ya bakalım bi doktor buldum ama muayene ücreti 600 dedidoktor çok tecrubeliymis
Aynen en iyisi farklı bir doktor görüşü mükünse gitmekBaşka doktora git canım ikinci görüs al bence
Evet kiwi araştırıyorum bende daha uygun onu düşünüyorum ama acıtıyor dedin o takıldı kafama trendyoldan yorumlar okudum genelde iyi en çok satanlardan olmus kiwiValaha yazık yaa pahali olmuş kuzum bak kiwi de güzel ama komşum kullanıyor memnun tek sıkıntısı acıtıyor dedi
Vala canım komsu öyle dedi çok memnunum ama sagarken acıtıyor dediEvet kiwi araştırıyorum bende daha uygun onu düşünüyorum ama acıtıyor dedin o takıldı kafama trendyoldan yorumlar okudum genelde iyi en çok satanlardan olmus kiwi
Seninkinin cinsiyeti ne canımO erkek kız fark etmiyor canım. Karın şekline göre yorumlamalar falan bence hepsi hikaye. Eğer benimki de kızsa komple yalan obenim de çünkü herşeyim o kadar farklı ki bu bebişte. Karın şeklimden tut, aşerdiklerim, tiksindiklerim, bebek hareketleri, hiç bir şekilde bir benzerlik yok. Bence her bebek farklı oluyor
Bende çatladım canım ama nasip olmadı bi turlu gitmek sel oldu urfadaCanım git bence ben olsam çatlardım Vala benimki 11+3 de bildi doktor 13+2 netlesti doktor baya iyiydi
Vala canım bende artık merak ediyorum yaaa ama pazartesi günü gitcem aldim randevumu 2 ye 600 lirayi vercez göstermezse dahada gitmemBüyük ihtimalle kız çıkcak bizimkiler canım seni de takipteyimbenim de bugün 18+2 ama etrafımda kız olabilir denip 6.-7. Aylarda erkeğe dönen tanıdıklarım da var onyüzden ben de tam güvenemiyorum dediğine doktorun bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler de
Benim şuan tek bi derdim var öğrenmek istiyorum bir an evvel çünkü, evim küçük ve çok fazla eşya var, kızımın eşyalarını hep saklamıştım cinsiyete göre köklü bi kıyafet ayıklamasına girişicem böyle olunca kalıyo her yer hurçlarla büyük poşetlerle dolukiler var dışarda orası da öyle oyuncakmkıyafet allah ne verdiyse
Yaa arkadaşım benimle aynı gün hamile kalmış onada. Kiz kiz dediler göstermedi diye geçen beraber gitmiştik ona erkek dedi 18 haftadaydikBüyük ihtimalle kız çıkcak bizimkiler canım seni de takipteyimbenim de bugün 18+2 ama etrafımda kız olabilir denip 6.-7. Aylarda erkeğe dönen tanıdıklarım da var onyüzden ben de tam güvenemiyorum dediğine doktorun bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler de
Benim şuan tek bi derdim var öğrenmek istiyorum bir an evvel çünkü, evim küçük ve çok fazla eşya var, kızımın eşyalarını hep saklamıştım cinsiyete göre köklü bi kıyafet ayıklamasına girişicem böyle olunca kalıyo her yer hurçlarla büyük poşetlerle dolukiler var dışarda orası da öyle oyuncakmkıyafet allah ne verdiyse
Bana vermedi daha canım neden vermedi bilmiyorumBende aksine demir hapimi kullandigim gunden beri kabizliktan kurtuldum diyebilirim. Demir hapi oncesi cok kotuydum. 1 aydir kullaniuorum rahata erdim
Satılıyor trendyolda canım hatta ben eczaneden 240a aldım internette daha uygunCanım fotoğrafını paylasir misin ben de alayiminternette satiliyor dimi
Günaydın Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, dün gece gezmeden dönerken araba mı duvara çarptımeşim üzülmeyim diye bişey olmamış felan dedi sağolsun ama baya boyası felan kavlamış dahada yeni almıştık gece boyu da kötü rüyalar gördüm, bu kötü rüyalardan bir türlü kurtulamıyorum zaten, ne yaşasam onun on katını defalarca rüyamda görüyorum
Geçmiş olsun canım, kazasız araba olmuyor, canını çok sıkmaGünaydın kızlar, dün gece gezmeden dönerken araba mı duvara çarptımeşim üzülmeyim diye bişey olmamış felan dedi sağolsun ama baya boyası felan kavlamış dahada yeni almıştık gece boyu da kötü rüyalar gördüm, bu kötü rüyalardan bir türlü kurtulamıyorum zaten, ne yaşasam onun on katını defalarca rüyamda görüyorum
Canım geçmiş olsun. Sen iyisin, bebek iyi gerisinin hiç önemi yok yaptırılır. Artık arabalar değerde kaybetmiyor nasılsa hiç dert erme.Günaydın kızlar, dün gece gezmeden dönerken araba mı duvara çarptımeşim üzülmeyim diye bişey olmamış felan dedi sağolsun ama baya boyası felan kavlamış dahada yeni almıştık gece boyu da kötü rüyalar gördüm, bu kötü rüyalardan bir türlü kurtulamıyorum zaten, ne yaşasam onun on katını defalarca rüyamda görüyorum
Saol canım dediğin gibi bunla geçmiş olsun, canımıza gelmesin, olan oldu artıkCanım geçmiş olsun. Sen iyisin, bebek iyi gerisinin hiç önemi yok yaptırılır. Artık arabalar değerde kaybetmiyor nasılsa hiç dert erme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?