2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayırlı akşamlar güzel anneler herkes iyidir inşallah bayadır yazamadım yasanan bu depremden dolayı evde tek kalamadıgımdan annemdeydim evime geçtim cok sukur kontrolumuze gittik 17+6 yız cinsiyetimizi öğrendik Herkes okadar erkek dedi ki kendimi erkege hazırlamıstım taki balon patlayıp pembeler cıkana kadarrr çok şaşırdım ama öyle cok ıstıyorduk ki eşimle kızımız olmasını Binlerce sukurler olsun bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahh pozitifbiri minik bir prenses daha geliyorr

Yaaa banada doktor kiza benziyor ama emin değilim diyo biz 21 haftalık olduk
Büyük ihtimalle kız çıkcak bizimkiler canım seni de takipteyim benim de bugün 18+2 ama etrafımda kız olabilir denip 6.-7. Aylarda erkeğe dönen tanıdıklarım da var onyüzden ben de tam güvenemiyorum dediğine doktorun bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler de
Benim şuan tek bi derdim var öğrenmek istiyorum bir an evvel çünkü, evim küçük ve çok fazla eşya var, kızımın eşyalarını hep saklamıştım cinsiyete göre köklü bi kıyafet ayıklamasına girişicem böyle olunca kalıyo her yer hurçlarla büyük poşetlerle dolu kiler var dışarda orası da öyle oyuncakmkıyafet allah ne verdiyse

O erkek kız fark etmiyor canım. Karın şekline göre yorumlamalar falan bence hepsi hikaye. Eğer benimki de kızsa komple yalan o benim de çünkü herşeyim o kadar farklı ki bu bebişte. Karın şeklimden tut, aşerdiklerim, tiksindiklerim, bebek hareketleri, hiç bir şekilde bir benzerlik yok. Bence her bebek farklı oluyor

Valaha yazık yaa pahali olmuş kuzum bak kiwi de güzel ama komşum kullanıyor memnun tek sıkıntısı acıtıyor dedi
Evet kiwi araştırıyorum bende daha uygun onu düşünüyorum ama acıtıyor dedin o takıldı kafama trendyoldan yorumlar okudum genelde iyi en çok satanlardan olmus kiwi

Seninkinin cinsiyeti ne canım

Vala canım bende artık merak ediyorum yaaa ama pazartesi günü gitcem aldim randevumu 2 ye 600 lirayi vercez göstermezse dahada gitmem

Yaa arkadaşım benimle aynı gün hamile kalmış onada. Kiz kiz dediler göstermedi diye geçen beraber gitmiştik ona erkek dedi 18 haftadaydik

Bende aksine demir hapimi kullandigim gunden beri kabizliktan kurtuldum diyebilirim. Demir hapi oncesi cok kotuydum. 1 aydir kullaniuorum rahata erdim
Bana vermedi daha canım neden vermedi bilmiyorum
Canım fotoğrafını paylasir misin ben de alayim internette satiliyor dimi
Satılıyor trendyolda canım hatta ben eczaneden 240a aldım internette daha uygun

Eklentiler

• IMG_20230317_232752.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın kızlar, dün gece gezmeden dönerken araba mı duvara çarptım eşim üzülmeyim diye bişey olmamış felan dedi sağolsun ama baya boyası felan kavlamış dahada yeni almıştık gece boyu da kötü rüyalar gördüm, bu kötü rüyalardan bir türlü kurtulamıyorum zaten, ne yaşasam onun on katını defalarca rüyamda görüyorum

Günaydın Çok geçmiş olsun canım kötü rüya konusunda da bende kabus rüya çok görüyordum hele ilk hamile öğrendiğimde üç harfliler rüyada korkutmaya çalısırdı düşürmeye çalışıyordu bebeği hamile kalan herkes öle diyordu düşürmeye çalışıyorlar falan diye arkadaşımın eşi hoca arkadaşımda cevşen yaptı bana ayetel kürsi falan var içinde o günden sonra kabuslar bitti çok şükür.

Geçmiş olsun canım, kazasız araba olmuyor, canını çok sıkma

Canım geçmiş olsun. Sen iyisin, bebek iyi gerisinin hiç önemi yok yaptırılır. Artık arabalar değerde kaybetmiyor nasılsa hiç dert erme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…