2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok saol canım, 2 aydır kabus görüyorum sürekli, dua felan okuycam bende yatmadan, bi de terapi felan mı alsam bilemedim

Sen ve bebek iyi ol da gerisi hallolur canım. Mal bu her şey olur koruyamayız

Yaa arkadaşım benimle aynı gün hamile kalmış onada. Kiz kiz dediler göstermedi diye geçen beraber gitmiştik ona erkek dedi 18 haftaday

Çok geçmiş olsun canım lokal boyanır hiç dert etme kendine arabayı hayırlamış oldun diye düşün espiriili olsun :) rüyalar zaten peşimizi bırakmıyor ilk haftalar bende çok kabus gördüm. Kendini bilinçaltını boşaltmaya çalış.

Kızlar benim dünden beri tansiyonum 8-5 çıkıyor normal mi bu değer ?
Az önce banu çiftçide okudum. Şuan kalbimiz bebeğinde ihtiyaçları için daha fazla çalışıyormuş ancak kan basıncı olabilecek en az düzeydeymiş. Küçük tansiyon 3-4 lere bile düşebilirmiş normalmiş. Ne zamanki 9 un üzerine çıkarsa direkt doktorla iletişime geçmek gerekiyormuş. Şuan düşük değil yüksekmiş riskli olan. Banu çiftçi 18. Veya 19. Hafta bilgisinde okudum. Yine de doktoruna sor ama stres yapma bence bu bilgiye göre normal

Teşekkür ederim canımm

Arkadaşlarım günaydın, inanılmaz bir bel ağrım var. Normalde de bel fıtığım vardır ama uzun zamandır ağrımıyordu. Dün geceden beri çok kötüyüm. 2 büklüm kaldım. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok kötüyüm. Böyle olan ve birşeyden fayda gören var mı? Ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici süremiyorum ve içemiyorum haliyle sıcak su torbası da koymak istemiyorum (salakça belki ama kaslarımı gevşetir diye korkuyorum.). Napsam bilemedim ağlıcam artık ağrıdan

Ben kendimde şahit oldum.hep kız kız demişti oğlumda doktorum. Gerçekten de bacak arası boştu. Kendim gördüm. Ama 8.ayliktan sonra birden birseyler gözüktü
Güzel bir sıcak duş alsan. Magnesium aliyormusun?

Kızlar benim dünden beri tansiyonum 8-5 çıkıyor normal mi bu değer ?
2-3 hafta once benim oyleydi. Aksam yemeginden sonra basim agriyordu. Tansiyonu olcunce dusuk cikiyordu tuzlu yememe ragmen. Dr. yemekten sonra kan akisi rahme dogru oluyor o yuzden dusuyor, normal dedi. Acken dusmeyip yemekten sonra dusmesi garip geliyordu, sukur gecti simdi. Buyume ataklarinda garip seyler oluyor.

Hamileyken hiç seks aklına gelmeyen tek benim galiba. Eşimde bir zahmet bu günlerde sabır etsin.

Kuzum gelmemesi hormonların ile ilgili olabiliyor, aklına gelipte bir risk olmamasına rağmen kendini sakınmaya devam edersen o zaman sıkıntı
(burda aksi olan söylemler de oldu ama erkeklerin hep aklında gibi geliyor bana)

Ayyy cok gecmis olsun canım iyi size bisey olmadı,gerisi yapılır

Saglikli olsun da cinsiyet hic onemli degil cnm. Mavis birsey al kuzuya, erkek kiyafetleri, arada acip bakarsin, alisirsin, psikolojin de rahatlar

Duş etki etmedi canım denedim onu. Dün verdi doktor bugün başlayacağım inşallah

O ümmü sübyan musalat oluyor,banada yapıldı sübyan duasi

ffestinalente festim geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni canım benim. Bende de fıtık vardı bacağım hala ayakta kalınca uyuşuyo ağrıyor vs çözüm olarak doktor osteocare original takviyesi başlatmıştı beni tam geçirdi diyemem ama hafifletti. Birde önerim belini boşlukta bırakıp oturma ben öyle yapınca çok ağrıyor ya düz yat ya dik otur gevşek oturunca ağrı oluyo bende belki sende farketmeden öyle yapmış olabilirsin

Kızlar 400 küsürdü indirime girmiş, daha uyguna denk gelirseniz bize de atın
Ben şimdilik bio oil ile idare ediyorum ama son aylarda o yeterli gelmiyor buna geçerim

Eklentiler

• Screenshot_20230319_141455_trendyol.com.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 82
Çok geçmiş olsun canım bir hafta önce benimde çok bel ağrım oldu sıcak su torbasıyla gezdim iki gün, sıcak tut rahatlatıyor eşim de lavanta yağı ile masaj yapmıştı belime lavanta yağıda gevşetiyor iyi geliyor. Doktora gittim kontrolde şikayetimi söyledim magnezyum yazdı onunda faydası oldu şuan ağrım yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…