- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.581
Saol canım haklısın olan oldu başımıza gelecek varmışGeçmiş olsun canım, kazasız araba olmuyor, canını çok sıkma
Çok saol canım, 2 aydır kabus görüyorum sürekli, dua felan okuycam bende yatmadan, bi de terapi felan mı alsam bilemedimGünaydın Çok geçmiş olsun canımkötü rüya konusunda da bende kabus rüya çok görüyordum hele ilk hamile öğrendiğimde üç harfliler rüyada korkutmaya çalısırdı düşürmeye çalışıyordu bebeği hamile kalan herkes öle diyordu düşürmeye çalışıyorlar falan diye arkadaşımın eşi hoca arkadaşımda cevşen yaptı bana ayetel kürsi falan var içinde o günden sonra kabuslar bitti çok şükür.
Sen ve bebek iyi ol da gerisi hallolur canım. Mal bu her şey olur koruyamayızGünaydın kızlar, dün gece gezmeden dönerken araba mı duvara çarptımeşim üzülmeyim diye bişey olmamış felan dedi sağolsun ama baya boyası felan kavlamış dahada yeni almıştık gece boyu da kötü rüyalar gördüm, bu kötü rüyalardan bir türlü kurtulamıyorum zaten, ne yaşasam onun on katını defalarca rüyamda görüyorum
Yaa arkadaşım benimle aynı gün hamile kalmış onada. Kiz kiz dediler göstermedi diye geçen beraber gitmiştik ona erkek dedi 18 haftadayBüyük ihtimalle kız çıkcak bizimkiler canım seni de takipteyimbenim de bugün 18+2 ama etrafımda kız olabilir denip 6.-7. Aylarda erkeğe dönen tanıdıklarım da var onyüzden ben de tam güvenemiyorum dediğine doktorun bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler de
Benim şuan tek bi derdim var öğrenmek istiyorum bir an evvel çünkü, evim küçük ve çok fazla eşya var, kızımın eşyalarını hep saklamıştım cinsiyete göre köklü bi kıyafet ayıklamasına girişicem böyle olunca kalıyo her yer hurçlarla büyük poşetlerle dolukiler var dışarda orası da öyle oyuncakmkıyafet allah ne verdiyse
Çok geçmiş olsun canım lokal boyanır hiç dert etme kendine arabayı hayırlamış oldun diye düşün espiriili olsun :) rüyalar zaten peşimizi bırakmıyor ilk haftalar bende çok kabus gördüm. Kendini bilinçaltını boşaltmaya çalış.Günaydın kızlar, dün gece gezmeden dönerken araba mı duvara çarptımeşim üzülmeyim diye bişey olmamış felan dedi sağolsun ama baya boyası felan kavlamış dahada yeni almıştık gece boyu da kötü rüyalar gördüm, bu kötü rüyalardan bir türlü kurtulamıyorum zaten, ne yaşasam onun on katını defalarca rüyamda görüyorum
Az önce banu çiftçide okudum. Şuan kalbimiz bebeğinde ihtiyaçları için daha fazla çalışıyormuş ancak kan basıncı olabilecek en az düzeydeymiş. Küçük tansiyon 3-4 lere bile düşebilirmiş normalmiş. Ne zamanki 9 un üzerine çıkarsa direkt doktorla iletişime geçmek gerekiyormuş. Şuan düşük değil yüksekmiş riskli olan. Banu çiftçi 18. Veya 19. Hafta bilgisinde okudum. Yine de doktoruna sor ama stres yapma bence bu bilgiye göre normalKızlar benim dünden beri tansiyonum 8-5 çıkıyor normal mi bu değer ?
Teşekkür ederim canımmAz önce banu çiftçide okudum. Şuan kalbimiz bebeğinde ihtiyaçları için daha fazla çalışıyormuş ancak kan basıncı olabilecek en az düzeydeymiş. Küçük tansiyon 3-4 lere bile düşebilirmiş normalmiş. Ne zamanki 9 un üzerine çıkarsa direkt doktorla iletişime geçmek gerekiyormuş. Şuan düşük değil yüksekmiş riskli olan. Banu çiftçi 18. Veya 19. Hafta bilgisinde okudum. Yine de doktoruna sor ama stres yapma bence bu bilgiye göre normal
Tabi canım belli olmaz bilemeyizYaa arkadaşım benimle aynı gün hamile kalmış onada. Kiz kiz dediler göstermedi diye geçen beraber gitmiştik ona erkek dedi 18 haftaday
Ben kendimde şahit oldum.hep kız kız demişti oğlumda doktorum. Gerçekten de bacak arası boştu. Kendim gördüm. Ama 8.ayliktan sonra birden birseyler gözüktüBüyük ihtimalle kız çıkcak bizimkiler canım seni de takipteyimbenim de bugün 18+2 ama etrafımda kız olabilir denip 6.-7. Aylarda erkeğe dönen tanıdıklarım da var onyüzden ben de tam güvenemiyorum dediğine doktorun bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler de
Benim şuan tek bi derdim var öğrenmek istiyorum bir an evvel çünkü, evim küçük ve çok fazla eşya var, kızımın eşyalarını hep saklamıştım cinsiyete göre köklü bi kıyafet ayıklamasına girişicem böyle olunca kalıyo her yer hurçlarla büyük poşetlerle dolukiler var dışarda orası da öyle oyuncakmkıyafet allah ne verdiyse
Güzel bir sıcak duş alsan. Magnesium aliyormusun?Arkadaşlarım günaydın, inanılmaz bir bel ağrım var. Normalde de bel fıtığım vardır ama uzun zamandır ağrımıyordu. Dün geceden beri çok kötüyüm. 2 büklüm kaldım. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok kötüyüm. Böyle olan ve birşeyden fayda gören var mı? Ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici süremiyorum ve içemiyorum haliyle sıcak su torbası da koymak istemiyorum (salakça belki ama kaslarımı gevşetir diye korkuyorum.). Napsam bilemedim ağlıcam artık ağrıdan
2-3 hafta once benim oyleydi. Aksam yemeginden sonra basim agriyordu. Tansiyonu olcunce dusuk cikiyordu tuzlu yememe ragmen. Dr. yemekten sonra kan akisi rahme dogru oluyor o yuzden dusuyor, normal dedi. Acken dusmeyip yemekten sonra dusmesi garip geliyordu, sukur gecti simdi. Buyume ataklarinda garip seyler oluyor.Kızlar benim dünden beri tansiyonum 8-5 çıkıyor normal mi bu değer ?
Hamileyken hiç seks aklına gelmeyen tek benim galiba. Eşimde bir zahmet bu günlerde sabır etsin.
Ayyy cok gecmis olsun canımGünaydın kızlar, dün gece gezmeden dönerken araba mı duvara çarptımeşim üzülmeyim diye bişey olmamış felan dedi sağolsun ama baya boyası felan kavlamış dahada yeni almıştık gece boyu da kötü rüyalar gördüm, bu kötü rüyalardan bir türlü kurtulamıyorum zaten, ne yaşasam onun on katını defalarca rüyamda görüyorum
Saglikli olsun da cinsiyet hic onemli degil cnm. Mavis birsey al kuzuya, erkek kiyafetleri, arada acip bakarsin, alisirsin, psikolojin de rahatlarAy kızlar kendinize çok dikkat edin iyi bakınbikac gündür kötü şekilde kusuyorum o kadar zorladı ki afedersiniz kusarken altıma kaçırıyordum bugün daha iyiyim . Tahlilde bakteri enfeksiyon bisey cikmadi büyük ihtimalle üşüttüm.
Bu arada ara kontrole gittim bebis kesin erkekmiş27 sinde de detaylı ultrasona gidicem. Ama hala rüyalarımda kız bebek doğurduğumu görüyorum hep . Gönlümden geçen kızdı ama artık kendimi kötü hissediyorum rüyalarımda kız bebek gördükçe. Sanki çocuğumu benimsemeyecekmıs gibi halbuki sadece Bi istekti ne ara böyle oldu bilinçaltım bilmiyorum
Duş etki etmedi canım denedim onu. Dün verdi doktor bugün başlayacağım inşallahBen kendimde şahit oldum.hep kız kız demişti oğlumda doktorum. Gerçekten de bacak arası boştu. Kendim gördüm. Ama 8.ayliktan sonra birden birseyler gözüktü
Güzel bir sıcak duş alsan. Magnesium aliyormusun?
O ümmü sübyan musalat oluyor,banada yapıldı sübyan duasiGünaydın Çok geçmiş olsun canımkötü rüya konusunda da bende kabus rüya çok görüyordum hele ilk hamile öğrendiğimde üç harfliler rüyada korkutmaya çalısırdı düşürmeye çalışıyordu bebeği hamile kalan herkes öle diyordu düşürmeye çalışıyorlar falan diye arkadaşımın eşi hoca arkadaşımda cevşen yaptı bana ayetel kürsi falan var içinde o günden sonra kabuslar bitti çok şükür.
Çok geçmiş olsun canım bir hafta önce benimde çok bel ağrım oldu sıcak su torbasıyla gezdim iki gün, sıcak tut rahatlatıyor eşim de lavanta yağı ile masaj yapmıştı belime lavanta yağıda gevşetiyor iyi geliyor. Doktora gittim kontrolde şikayetimi söyledim magnezyum yazdı onunda faydası oldu şuan ağrım yok şükürArkadaşlarım günaydın, inanılmaz bir bel ağrım var. Normalde de bel fıtığım vardır ama uzun zamandır ağrımıyordu. Dün geceden beri çok kötüyüm. 2 büklüm kaldım. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok kötüyüm. Böyle olan ve birşeyden fayda gören var mı? Ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici süremiyorum ve içemiyorum haliyle sıcak su torbası da koymak istemiyorum (salakça belki ama kaslarımı gevşetir diye korkuyorum.). Napsam bilemedim ağlıcam artık ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?