2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bana vermedi daha canım neden vermedi bilmiyorum

Satılıyor trendyolda canım hatta ben eczaneden 240a aldım internette daha uygun
Sagol canım ben de alayım kendimi şişkin hissetmiyorum aslında ama her gün tuvalete çıkan ben 4-5 gün araliklarla cikar oldum. İnsallah bana da iyi gelir ilk kullandiginda işe yaradı diyordun. Hala iyi mi memnun musun peki?

Ay bu neydi başıma gelen anlamadım. Muhtemelen dediğin gibi boşlukta bıraktım veya üşüttüm farketmeden. Birde işyerimde bir sıkıntı oldu pazartesi sabahı bir toplantı organize edildi va o mu gerdi acaba beni. Sinirlenince de benim belime vurur. Ama gerçekten hamile halimle şöyle şeylere maruz kalıyorum ya hakkımı da helal etmiyorum o yüzden. Sevgi pıtırcığı beni böyle gaddar bir noktaya getirenlere de yazıklar olsun. Hamileyken fıtık çok zor allahım yardımcımız olsun dediğin ilaca bir bakayım doktorumla da görüşeceğim geçmezse

Deneyeyim hemen lavabta yağı vardı evde. Ay valla ne güzel haber verdin bende bugün başlayacağım hızlıca etki eder inşallah

Risk almadim philips avent aldim ben de. 3500olan degil de 1300tl olandan aldim hatta kart 12 taksit yapti nedense. Ne farki var anlamadim zaten, ikisi de tekli ve elektrikli, 4 modu falan Ilk bebegimde ablaminkini kullanmistim markasini hatirlamiyorum. Iyi performans alamamistim. Fiyatlar pahali ama el pompasi cok yorar sanki, zaten benim karpal tunel olmustu, 45gunluktuk kornizon igne yapilmisti bilegime. Sonra 9 aylikken yine oldu filan. Cok bilgisayar kullandigimdan bileklerim problemli ve gucsuz. Yalniz ben moshiyi oven yazilar okumustum, pompa filan yok kendiliginden doluyormus. Benim oyle bol bol sutum olmadigi icin aklima yatmadi. Bi arastir istersen.

Tamam canım çok sağol

Magnezyum iste doktorundan cnm, tamamen gecmese de cekilir hale getiriyor agrilari. Cok uzun sureli olmamak sartiyla sicak su torbasi da anlik rahatlatir, ben koyuyordum dayanamadigm noktada.

Magnezyum iste doktorundan cnm, tamamen gecmese de cekilir hale getiriyor agrilari. Cok uzun sureli olmamak sartiyla sicak su torbasi da anlik rahatlatir, ben koyuyordum dayanamadigm noktada.
Doktorum dünkü görüşmemizde verdi bugün başlayacağım inşallah. Valla bende direniyorum ama koyucam gibi. Yarında iş var böyle mahvolurum

Ayy ne guzel, bana bile rahatlama geldi Ben 40 yildir cekiyorum, insani hayattan sogutur, depresyona sokar. Ilacli filmler, kolonoskopiler, zeytinyaglari, probiyotikler yok, ben caresini bulamadim. Gebelikle birlikte fenalardayim, 9 aylik gibi geziyorum ortalarda sezeryan sonrasi ise korkulu ruyam, kabusum. Dupalacla bile gunlerce olmuyor, olani da cok cok cok yetersiz. Probiyotik de sisiriyor beni bir de bunu deneyeyim.

Pomba olarak mochi diyebilirim elinizle bile tutmuyorsunuz efsane birsey ben kullandim cok memnunum bu bebegimde de kullanacağım insallah bebek bir memeyi emerken diğer memeden şakır şakır akıyor terapi gibi bayılıyorum süt sağmaya

Aa sağol canım kullanan birinden bilgi almak iyi oldu kolay oluyor yani peki acıtıyor mu gögsü

Ayy kafamda oturmayan sormak istediğim birşey var bende mochi aldım onu kullanmayı planlıyorum. Diyelim ki oğluşu emzirdim o sırada diğer gögsüme mochi kullandım, e iki gögsümü de boşaltmış olmayacak mıyım kısa süreli aralıklarla emerse ki başlarda öyleymiş bir sonraki emzirişte mochi kullandığım gögsümde süt birikmemiş olabilir. Onu nasıl yapıcaz, bu işin sistemi nedir ya

Kizlar merhaba 19 haftalik hamileyim ve grip olmusum atesim cikiyor 38 dereceye kadar parol yutuyorum atesim yukseldikce acaba atesin bebegime vede parolun bebegime bir zarari olur mu

Kizlar merhaba 19 haftalik hamileyim ve grip olmusum atesim cikiyor 38 dereceye kadar parol yutuyorum atesim yukseldikce acaba atesin bebegime vede parolun bebegime bir zarari olur mu
Cok gecmis olsun parol 4tane kadar gunde icebilirsin o bebege bisey yapmaz,ama atesin düşürmeye calis o bebege zarar verebilirnane limon ic,zencefil,kuru dut kaynat ic inşallah şifa olur

Cok gecmis olsun parol 4tane kadar gunde icebilirsin o bebege bisey yapmaz,ama atesin düşürmeye calis o bebege zarar verebilirnane limon ic,zencefil,kuru dut kaynat ic inşallah şifa olur
Tesekkur ederim canim dediklerini yapicam bogazimda iltihap var p yapiyor galiba ates eklerimde agriyor atesin yukselmesi beni cok korkutuyor

Parolun zarari yok. ates cok tehlikeli. kuzenim kadin dogum dr. hasta olunca atesin 37 yi gectigi an parol icmelisin dedi bana. hasta olunca direkt kuzenimle iletisim kurdum kendi doktormdan ziyade.gecen hafta bi kutu antibiyotk bitirdim.parolla iyiilesemedim. iltihap vardi ates yapiyodu bogazda. eger gecmesse doktora git kesinlikle. vucuttaki enfeksiyon bebegine daha cok zarar. ilk 3 ay antibiyotk kullandirtmiyolar ama 3 aydan sonra gebeler icin olani kullanbiliyosn gecmis olsun. antibiyotik ismini ve mg ni kuzenim yazdi gidip saglik ocagndan yazdirdm kullandim iyilestm cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…