- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.601
Sagol canım ben de alayım kendimi şişkin hissetmiyorum aslında ama her gün tuvalete çıkan ben 4-5 gün araliklarla cikar oldum. İnsallah bana da iyi gelirBana vermedi daha canım neden vermedi bilmiyorum
Satılıyor trendyolda canım hatta ben eczaneden 240a aldım internette daha uygun
Ay bu neydi başıma gelen anlamadım. Muhtemelen dediğin gibi boşlukta bıraktım veya üşüttüm farketmeden. Birde işyerimde bir sıkıntı oldu pazartesi sabahı bir toplantı organize edildi va o mu gerdi acaba beni. Sinirlenince de benim belime vurur. Ama gerçekten hamile halimle şöyle şeylere maruz kalıyorum ya hakkımı da helal etmiyorum o yüzden. Sevgi pıtırcığı beni böyle gaddar bir noktaya getirenlere de yazıklar olsun. Hamileyken fıtık çok zor allahım yardımcımız olsunffestinalente festim geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni canım benim. Bende de fıtık vardı bacağım hala ayakta kalınca uyuşuyo ağrıyor vs çözüm olarak doktor osteocare original takviyesi başlatmıştı beni tam geçirdi diyemem ama hafifletti. Birde önerim belini boşlukta bırakıp oturma ben öyle yapınca çok ağrıyor ya düz yat ya dik otur gevşek oturunca ağrı oluyo bende belki sende farketmeden öyle yapmış olabilirsin
Deneyeyim hemen lavabta yağı vardı evde. Ay valla ne güzel haber verdin bende bugün başlayacağım hızlıca etki eder inşallahÇok geçmiş olsun canım bir hafta önce benimde çok bel ağrım oldu sıcak su torbasıyla gezdim iki gün, sıcak tut rahatlatıyor eşim de lavanta yağı ile masaj yapmıştı belime lavanta yağıda gevşetiyor iyi geliyor. Doktora gittim kontrolde şikayetimi söyledim magnezyum yazdı onunda faydası oldu şuan ağrım yok şükür
Risk almadim philips avent aldim ben de. 3500olan degil de 1300tl olandan aldim hatta kart 12 taksit yapti nedense. Ne farki var anlamadim zaten, ikisi de tekli ve elektrikli, 4 modu falanAnladım canım el pompası gögüs açıtırmı diye düşünüyorum bende ama lansinoh elektrikli gögüs pompası çok artmıs fiyat ya onu dusunuyordum ama çok artmıs Kiwi elektrikli gögüs pompası var en çok satanlara girmiş yorumlarda iyi baya kararsız kaldım
Eder canım faydası oldu bana magnezyumun sana da olur inşallah bel ağrısı gerçekten çok zor hamilelik de yaşam kalitesi düşüyor insanınDeneyeyim hemen lavabta yağı vardı evde. Ay valla ne güzel haber verdin bende bugün başlayacağım hızlıca etki eder inşallah
Tamam canım çok sağolRisk almadim philips avent aldim ben de. 3500olan degil de 1300tl olandan aldim hatta kart 12 taksit yapti nedense. Ne farki var anlamadim zaten, ikisi de tekli ve elektrikli, 4 modu falanIlk bebegimde ablaminkini kullanmistim markasini hatirlamiyorum. Iyi performans alamamistim. Fiyatlar pahali ama el pompasi cok yorar sanki, zaten benim karpal tunel olmustu, 45gunluktuk kornizon igne yapilmisti bilegime. Sonra 9 aylikken yine oldu filan. Cok bilgisayar kullandigimdan bileklerim problemli ve gucsuz. Yalniz ben moshiyi oven yazilar okumustum, pompa filan yok kendiliginden doluyormus. Benim oyle bol bol sutum olmadigi icin aklima yatmadi. Bi arastir istersen.
Tabi canım mahvetti beni ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorumEder canım faydası oldu bana magnezyumun sana da olur inşallah bel ağrısı gerçekten çok zor hamilelik de yaşam kalitesi düşüyor insanın
Magnezyum iste doktorundan cnm, tamamen gecmese de cekilir hale getiriyor agrilari. Cok uzun sureli olmamak sartiyla sicak su torbasi da anlik rahatlatir, ben koyuyordum dayanamadigm noktada.Ay bu neydi başıma gelen anlamadım. Muhtemelen dediğin gibi boşlukta bıraktım veya üşüttüm farketmeden. Birde işyerimde bir sıkıntı oldu pazartesi sabahı bir toplantı organize edildi va o mu gerdi acaba beni. Sinirlenince de benim belime vurur. Ama gerçekten hamile halimle şöyle şeylere maruz kalıyorum ya hakkımı da helal etmiyorum o yüzden. Sevgi pıtırcığı beni böyle gaddar bir noktaya getirenlere de yazıklar olsun. Hamileyken fıtık çok zor allahım yardımcımız olsundediğin ilaca bir bakayım doktorumla da görüşeceğim geçmezse
Doktorum dünkü görüşmemizde verdi bugün başlayacağım inşallah. Valla bende direniyorum ama koyucam gibi. Yarında iş var böyle mahvolurumMagnezyum iste doktorundan cnm, tamamen gecmese de cekilir hale getiriyor agrilari. Cok uzun sureli olmamak sartiyla sicak su torbasi da anlik rahatlatir, ben koyuyordum dayanamadigm noktada.
Ayy ne guzel, bana bile rahatlama geldiasyemurfa @Sefika053 @burcumsu12 @anka2865 @RoyalRose kızlar saat 12den bildiriyorum bu maflor çok güzel bir şeymiş günde 1 kez 6 damla yeterli dedi doktorum. Duphalac ilaç mı bilmiyorum da bu takviye edici probiyotik gıda olarak geçiyor. Çok iyi geldi haber verim dedim
İnş gösterir de ilk buraya yazarım canımTabi canım belli olmaz bilemeyizherşey mümkün haber ver yarın bize de çok merak ettim
InsallahDuş etki etmedi canım denedim onu. Dün verdi doktor bugün başlayacağım inşallah
Pomba olarak mochi diyebilirim elinizle bile tutmuyorsunuz efsane birsey ben kullandim cok memnunum bu bebegimde de kullanacağım insallah bebek bir memeyi emerken diğer memeden şakır şakır akıyor terapi gibi bayılıyorum süt sağmayaAnladım canım el pompası gögüs açıtırmı diye düşünüyorum bende ama lansinoh elektrikli gögüs pompası çok artmıs fiyat ya onu dusunuyordum ama çok artmıs Kiwi elektrikli gögüs pompası var en çok satanlara girmiş yorumlarda iyi baya kararsız kaldım
Aa sağol canım kullanan birinden bilgi almak iyi oldu kolay oluyor yani peki acıtıyor mu gögsüPomba olarak mochi diyebilirim elinizle bile tutmuyorsunuz efsane birsey ben kullandim cok memnunum bu bebegimde de kullanacağım insallah bebek bir memeyi emerken diğer memeden şakır şakır akıyor terapi gibi bayılıyorum süt sağmaya
Ayy kafamda oturmayan sormak istediğim birşey varPomba olarak mochi diyebilirim elinizle bile tutmuyorsunuz efsane birsey ben kullandim cok memnunum bu bebegimde de kullanacağım insallah bebek bir memeyi emerken diğer memeden şakır şakır akıyor terapi gibi bayılıyorum süt sağmaya
Cok gecmis olsunKizlar merhaba 19 haftalik hamileyim ve grip olmusum atesim cikiyor 38 dereceye kadar parol yutuyorum atesim yukseldikce acaba atesin bebegime vede parolun bebegime bir zarari olur mu
Tesekkur ederim canim dediklerini yapicam bogazimda iltihap var p yapiyor galiba ates eklerimde agriyor atesin yukselmesi beni cok korkutuyorCok gecmis olsunparol 4tane kadar gunde icebilirsin o bebege bisey yapmaz,ama atesin düşürmeye calis o bebege zarar verebilir nane limon ic,zencefil,kuru dut kaynat ic inşallah şifa olur
Parolun zarari yok. ates cok tehlikeli. kuzenim kadin dogum dr. hasta olunca atesin 37 yi gectigi an parol icmelisin dedi bana. hasta olunca direkt kuzenimle iletisim kurdum kendi doktormdan ziyade.gecen hafta bi kutu antibiyotk bitirdim.parolla iyiilesemedim. iltihap vardi ates yapiyodu bogazda. eger gecmesse doktora git kesinlikle. vucuttaki enfeksiyon bebegine daha cok zarar. ilk 3 ay antibiyotk kullandirtmiyolar ama 3 aydan sonra gebeler icin olani kullanbiliyosn gecmis olsun. antibiyotik ismini ve mg ni kuzenim yazdi gidip saglik ocagndan yazdirdm kullandim iyilestm cok sukurKizlar merhaba 19 haftalik hamileyim ve grip olmusum atesim cikiyor 38 dereceye kadar parol yutuyorum atesim yukseldikce acaba atesin bebegime vede parolun bebegime bir zarari olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?