2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar merhaba 19 haftalik hamileyim ve grip olmusum atesim cikiyor 38 dereceye kadar parol yutuyorum atesim yukseldikce acaba atesin bebegime vede parolun bebegime bir zarari olur mu
bu arada bende 19 haftalikken ayni hasta oldum ates bogaz iltihaplanmasi 20. haftamdayim suan

Tesekkur ederim canim eger gecmezse muhakkak doktora gidicem allah korusun bebislerimizi

Memeden ne kadar sağım yaparsan yap canım asla bebeğin çektiği miktar kadar sağım yapamazsın, bir memeyi emzirip diğerini sağdın diyelim, sağım yaptığın memedeki ön süt denilen sulu sütü sağmış olursun ve diyelim bebek diğerini de kısa zaman sonra emmek istedi, o memeden yağlı sütü her türlü çeker, memede süt bitmez, arz talep meselesi

Kızlar 18+3ten bildiriyorum; Dün gece prilam alamadım yanıma almayı unutmuşum. Sabaha karşı mide bulantısına uyandım panto içtim ve uyudum iki saat önce eve girerken acayip midem bulandı ve maalesef tuvalete yetişemedim… Balkon fırçasıyla ağlaya ağlaya bütün antreyi çamaşır suyuyla dört su yıkayıp banyo giderinden akıttım sonra kendimi yıkadım yatıyorum şu an moraller sıfır.

Yaa demek net anlaşılamıyor her zaman canım ben de doktor bakarken baktım boş gibiydi de dolu gibiydi de. Dolu derken böyle bi minik bişey orda gördüm ama kordon muydu neydi bilemem tabi hayırlısı bakalım

Canım emzirirken sağmıcaksın sütünü, emzirirken emzirceksin sağlı sollu her zaman. Kaç dk emer bakalım kendi belirler oğluş ama normali 20 dk diyorlar her iki göğüs için de. Arada mesela uzun uykular olabilir, o zaman sağarsın, ya da bir yere gidecek olırsun o esnada sağarsın.. ama bi tarafta bebe bi tarafta makine olmaz cıks

Ay çok karışık checklist yapayım bari de ordan takip ederim

Kıyamam sana. Bende yaşadım aynı durumu, yetişmeye çalışırken ortalık battı ağlaya ağlaya temizledim. Ağlama üzülme desemde faydası olmayacak biliyorum. Ağla biraz rahatlarsın gerilmişsindir sen şimdi. Güzel bir uyku çek çekebiliyorsan, yenilenmiş olarak uyanırsın duşunu da almışsın. Prilamı da heryere koy birkaç paket alıp. Arabaya, işyerine, tüm çantalarına ve montlarının cebine 2 şer 2 şer kesip koy ki unutma durumunda tekrarlanmasın.

Çok saol canım öyle yapmaya çalışıcam

19+6dan bildiriyorum istifralar mide bulantıları devam... artık üzülemiyorum bile öyle bir pes etmişlik

Kızlar size bir şey anlatacağım, çok moralim bozuk, sizce ben mi çok hassasım haklı mıyım? Bugün saat 5 te eşimle napsak diye konuştuk, sonra yemek yapalım sobalı evde felan dedik. O arada dayısını gördük onuda çağırdık eşinle gel diye. Sonra eşim alışverişteydin ben annemi aradım yine 5 gibi napıyosunuz diye, ablanlar var çiğ köfte felan yapcaz tatlı yaptık siz gelin dediler, bende biz plan yaptık erken deseydiniz gelirdik bize niye demediniz dedik, onlar da siz gelmezsiniz diye demedik dediler. Bende çok bozuldum açıkçası. Zaten hepimiz aynı ildeyiz. Ben aramasam aramayacaklardi bile. İnsan erken saatte arayıp bizi de çağırmaz mı. Hamilelikten heralde ekstra hassasım zaten. Çok sinirlerim bozuldu. Bundan sonra tek çocuğun var beni unut onla takılın dicektim. Geri bişey demeden kapadım telefonu

19+6dan bildiriyorum istifralar mide bulantıları devam... artık üzülemiyorum bile öyle bir pes etmişlik
Ben dün ilaca başladım artık. Direncim kırıldı, hayat kalitem denen birşey kalmadı. Prilam muadili birşey yeni çıkmış. Gece 2 tablet attım sabah tık yok. Sen ilaç kullanıyor musun? Kullanmıyorsan canım başla bence. Ben boşuna çekmişim.

Bir birikmişlik var gibi geldi bana. Sadece tek seferlik olduysa bu olay fazlaca alıngan davranmışsın. Sonuçta sende başkasını davet etmişsin onları çağırmamışsın normal yani böyle şeyler. dur kız gerilmeye yer arama şimdi.

Yani onlar anne baba sonuçta 2 kardeşiz birine diyip birine dememek normal mi

Çok ama çok teşekkür ederim çamaşırları kurutmaya atmak için kalkmıştım şimdi yatmaya devam bi de çilekli süt içtim süperim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…