- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.641
Bi biz kaldık farkındaysan bu şekilde19+6dan bildiriyorum istifralar mide bulantıları devam... artık üzülemiyorum bile öyle bir pes etmişlik
Oh mis sefan olsun. Benim bir vukuatımda işyerinde gerçekleşti canım o yüzden beterin beteri varÇok ama çok teşekkür ederim çamaşırları kurutmaya atmak için kalkmıştım şimdi yatmaya devam bi de çilekli süt içtim süperim şu an
Allah bilsin nereleri neyi kınadıkta geçmek bilmiyorBi biz kaldık farkındaysan bu şekilde9 ay kustum diyen teyzeler var aprtmanda hepsine sinir oluyodum onlara mı benzicez ne :)))
Yanlış anlama canım ama ben buna küçük kardeş sorunsalı diyorum çünkü ben de aynı durumu kardeşimden yaşıyorum. İki kardeşiz, küçük olan genelde böyle alınganlıklar çok yapıyor, halbuki aklımıza hayalimize gelmez onun düşündükleri sadece o an spontene bile gelişmiş olabilir olaylar, planlı bir ziyaret bile olmayabilir ki annenden yana hiç şüphe duyma derim. Hamilelik de ekstra duygusal yapıyorKızlar size bir şey anlatacağım, çok moralim bozuk, sizce ben mi çok hassasım haklı mıyım? Bugün saat 5 te eşimle napsak diye konuştuk, sonra yemek yapalım sobalı evde felan dedik. O arada dayısını gördük onuda çağırdık eşinle gel diye. Sonra eşim alışverişteydin ben annemi aradım yine 5 gibi napıyosunuz diye, ablanlar var çiğ köfte felan yapcaz tatlı yaptık siz gelin dediler, bende biz plan yaptık erken deseydiniz gelirdik bize niye demediniz dedik, onlar da siz gelmezsiniz diye demedik dediler. Bende çok bozuldum açıkçası. Zaten hepimiz aynı ildeyiz. Ben aramasam aramayacaklardi bile. İnsan erken saatte arayıp bizi de çağırmaz mı. Hamilelikten heralde ekstra hassasım zaten. Çok sinirlerim bozuldu. Bundan sonra tek çocuğun var beni unut onla takılın dicektim. Geri bişey demeden kapadım telefonu
Canım en yoğun zamanlarda prilam içtim zofer içtim bana mısın demedi bende içmeyi bıraktım zaten sen hangisini kullanıyosun istifra dışında bulantıyı da geçiriyo de Allah rızası içinBen dün ilaca başladım artık. Direncim kırıldı, hayat kalitem denen birşey kalmadı. Prilam muadili birşey yeni çıkmış. Gece 2 tablet attım sabah tık yok. Sen ilaç kullanıyor musun? Kullanmıyorsan canım başla bence. Ben boşuna çekmişim.
Ay gerçekten geçen kayınvalidem aradı geçer geçer diyoduk ama o geçene kadar kızlar gelcek diyeBi biz kaldık farkındaysan bu şekilde9 ay kustum diyen teyzeler var aprtmanda hepsine sinir oluyodum onlara mı benzicez ne :)))
Canım benim kusmam hergün değil ama bulantım hergün özellikle sabah. Bulantıdan uyanıyordum. Düm gece başladım daha erken ama bu sabah hiçbirşeyim yoktu. Bulanmadı hiç.Canım en yoğun zamanlarda prilam içtim zofer içtim bana mısın demedi bende içmeyi bıraktım zaten sen hangisini kullanıyosun istifra dışında bulantıyı da geçiriyo de Allah rızası için
Ay gerçekten geçen kayınvalidem aradı geçer geçer diyoduk ama o geçene kadar kızlar gelcek diye20. Haftadan çok ümitliyim en geç 20de geçeni duydum o da geçmezse vay halimize arkadaşım
Yok canım spontene değil dünden belliymiş sabah hazırlık yapılmış bize dememişlerYanlış anlama canım ama ben buna küçük kardeş sorunsalı diyorum çünkü ben de aynı durumu kardeşimden yaşıyorum. İki kardeşiz, küçük olan genelde böyle alınganlıklar çok yapıyor, halbuki aklımıza hayalimize gelmez onun düşündükleri sadece o an spontene bile gelişmiş olabilir olaylar, planlı bir ziyaret bile olmayabilir ki annenden yana hiç şüphe duyma derim. Hamilelik de ekstra duygusal yapıyor
Teşekkür ederimm bunu bi sorıyım doktora inşallah işe yarar yaCanım benim kusmam hergün değil ama bulantım hergün özellikle sabah. Bulantıdan uyanıyordum. Düm gece başladım daha erken ama bu sabah hiçbirşeyim yoktu. Bulanmadı hiç.
Benim kusmalarm da sadece prilamla geçmiyor seni çok iyi anlıyorum bak doktor bana panto, prilam, damamycin ve rennie verdi aynı gün hepsini kullanıyorum vermesinin sebebi de ben kan kusmaya başlamıştım günde on oniki kere olunca her yerim mahvolmuştu. İstersen bir sor doktorunaCanım en yoğun zamanlarda prilam içtim zofer içtim bana mısın demedi bende içmeyi bıraktım zaten sen hangisini kullanıyosun istifra dışında bulantıyı da geçiriyo de Allah rızası için
Ay gerçekten geçen kayınvalidem aradı geçer geçer diyoduk ama o geçene kadar kızlar gelcek diye20. Haftadan çok ümitliyim en geç 20de geçeni duydum o da geçmezse vay halimize arkadaşım
Normalde biriniz annenlere gitmeyi düşündüğün de diğerine haber veriyor mu? Biz farklı şehirlerdeyiz ama öyle olsa ablamlarla arar ben anneme gidicem sende gelsene derdik. Birde biri çalışıp diğeri çalışmıyorsa çalışmayan daha çok gidebiliyor annesine. Burada kardeşinle iletişimin önemli gibi beraber hareket ediyor musunuz etmiyor musunuz? Yoksa annen hanginiz gelse eminim yemekler hazırlar ya da haftasonları siz eşinizle devamlı meşgul seniz söylememiş ve rahatsız etmek istememiş olabilirlerKızlar size bir şey anlatacağım, çok moralim bozuk, sizce ben mi çok hassasım haklı mıyım? Bugün saat 5 te eşimle napsak diye konuştuk, sonra yemek yapalım sobalı evde felan dedik. O arada dayısını gördük onuda çağırdık eşinle gel diye. Sonra eşim alışverişteydin ben annemi aradım yine 5 gibi napıyosunuz diye, ablanlar var çiğ köfte felan yapcaz tatlı yaptık siz gelin dediler, bende biz plan yaptık erken deseydiniz gelirdik bize niye demediniz dedik, onlar da siz gelmezsiniz diye demedik dediler. Bende çok bozuldum açıkçası. Zaten hepimiz aynı ildeyiz. Ben aramasam aramayacaklardi bile. İnsan erken saatte arayıp bizi de çağırmaz mı. Hamilelikten heralde ekstra hassasım zaten. Çok sinirlerim bozuldu. Bundan sonra tek çocuğun var beni unut onla takılın dicektim. Geri bişey demeden kapadım telefonu
Merhaba baya konuşulmuş ama anca yazıyorum. Benimde plesantam aşağıda ve bunu 16.haftada öğrendim. Doktor ilişki kesinlikle yasak dedi zaten hamileliğin başından beri ilişki yoktu iyi ki de olmamış. Şuan hala aşağıda rahim ağzını tam kapatmıyor dedi doktorum zamanla yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi 24.haftaya kadar çıkıyormuş sanırsam. Başka bir yasak koymadı rutin hayatıma devam ediyorum kanamam filan yok.merhaba kızlar bugün başka doktora gittim 18+5 dedi daha önceki doktorum dememişti detaylı ultrasonda doktora soracam plasenta rahim ağzını kapatmış ilişki kesinlikle yasak dedi zaten hamile olduğumu öğrendiğimizden beri yapmıyoruz kanama riskin olur dedi böyle bir durumla karşılaşan oldumu
Yok canım ya ikimizde çalışıyoruz, herkes işine geldiği gibi, sabah ablamla mesajlaştık arabayı çarptığımı felan söyledim. Hiç bişey demedi. Dünden plan yapılmış. Ben olsam ağzımda bakla ıslanmaz. Annemde işi düşse arar beni oraya bırak buraya bırak diye, annem her zaman arasın ben herşeyi yaparım ama insan çocuğunu çağırmaz mı o kadar hazırlıklar yapılmış. Özellikle çağırmamazlık değildir eminim ama beni umursamamışlar yani, bende anne olcam öyle bi durum olsa çocuma haber vermeden boğazımdan geçmez yaniNormalde biriniz annenlere gitmeyi düşündüğün de diğerine haber veriyor mu? Biz farklı şehirlerdeyiz ama öyle olsa ablamlarla arar ben anneme gidicem sende gelsene derdik. Birde biri çalışıp diğeri çalışmıyorsa çalışmayan daha çok gidebiliyor annesine. Burada kardeşinle iletişimin önemli gibi beraber hareket ediyor musunuz etmiyor musunuz? Yoksa annen hanginiz gelse eminim yemekler hazırlar ya da haftasonları siz eşinizle devamlı meşgul seniz söylememiş ve rahatsız etmek istememiş olabilirler
Yani dediğim gibi gördüğüm kadarıyla kardeşinle iletişimsizlik ten kaynaklanıyor. Açıkça ablanla bu durumu konuşabilirsin bence herkes ince düşünceli olmuyor hayatta ne yazık kiYok canım ya ikimizde çalışıyoruz, herkes işine geldiği gibi, sabah ablamla mesajlaştık arabayı çarptığımı felan söyledim. Hiç bişey demedi. Dünden plan yapılmış. Ben olsam ağzımda bakla ıslanmaz. Annemde işi düşse arar beni oraya bırak buraya bırak diye, annem her zaman arasın ben herşeyi yaparım ama insan çocuğunu çağırmaz mı o kadar hazırlıklar yapılmış. Özellikle çağırmamazlık değildir eminim ama beni umursamamışlar yani, bende anne olcam öyle bi durum olsa çocuma haber vermeden boğazımdan geçmez yani
Şu an gaviscon kullanıyorum canım kan kusmalarım benimde vardı yememe dikkat edince geçti korkudan ekmek falan yiyemiyorum istifra ederken çok zorluyo boğazımı tahriş ediyo diyeBenim kusmalarm da sadece prilamla geçmiyor seni çok iyi anlıyorum bak doktor bana panto, prilam, damamycin ve rennie verdi aynı gün hepsini kullanıyorum vermesinin sebebi de ben kan kusmaya başlamıştım günde on oniki kere olunca her yerim mahvolmuştu. İstersen bir sor doktoruna
Yok canım ya ikimizde çalışıyoruz, herkes işine geldiği gibi, sabah ablamla mesajlaştık arabayı çarptığımı felan söyledim. Hiç bişey demedi. Dünden plan yapılmış. Ben olsam ağzımda bakla ıslanmaz. Annemde işi düşse arar beni oraya bırak buraya bırak diye, annem her zaman arasın ben herşeyi yaparım ama insan çocuğunu çağırmaz mı o kadar hazırlıklar yapılmış. Özellikle çağırmamazlık değildir eminim ama beni umursamamışlar yani, bende anne olcam öyle bi durum olsa çocuma haber vermeden boğazımdan geçmez yani
Düzgün yerleştirirsen acıtmıyor cnmAa sağol canım kullanan birinden bilgi almak iyi oldu kolay oluyor yani peki acıtıyor mu gögsü
Hayir cnm bitmez meme boşaldıkca süt üretilir sakın sütüm az vs diye düşünmeyin böyle düşünürseniz sıkıntı bebekler ilk zamanlar tam boşaltamiyor ve bundan dolayı mastit oluyor bende oldu 41 derece ateşle 3 gun çektimAyy kafamda oturmayan sormak istediğim birşey varbende mochi aldım onu kullanmayı planlıyorum. Diyelim ki oğluşu emzirdim o sırada diğer gögsüme mochi kullandım, e iki gögsümü de boşaltmış olmayacak mıyım kısa süreli aralıklarla emerse ki başlarda öyleymiş bir sonraki emzirişte mochi kullandığım gögsümde süt birikmemiş olabilir. Onu nasıl yapıcaz, bu işin sistemi nedir ya
Doktorundan onay aldıktan sonra boyatabilirsin canım. Boyatan anneler var ama doktor onayı aldılar .Kızlar saçımı en son hamile kalmadan bir ay önce boyatmıştım yaklaşık beş aydır boyatmıyorum artık boyatmamda bir sakınca var mı? Kendimi o kadar bakımsız hissediyorum ki normalde hem brezilya fönü yaptırıyordum hem de boyatıyordum aylardır saçlarıma dokunmadığımdan şuan bana aşırı bakımsız görünüyor. Boyatmayı hamileliğin ilk üç ayında zararlı sanıyordum emzirirken bile sakıncalı diyenler var iyice kafam karıştı. Diplere sürdürmeden boyatmak falan da sakıncalı mı?
Geçen sefer soracaktım cinsiyet falan derken aklımdan çıktı bi dahaki muayenede sorayım teşekkürler :)Doktorundan onay aldıktan sonra boyatabilirsin canım. Boyatan anneler var ama doktor onayı aldılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?