2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende otomatik olanlardan alacaktim. Onceden arkadasiminkini kullandim. Geri vermistim. Simdi kendim alacaktim. Vu fiyat olarak daha makul sanirim bi kere sikiyorsunuz ve yerlestiriyosunuz. Sonrasinda sut akmaya kendi kendine devam ediyor diye anliyorum videolardan ? Vala ole ise zaten otomatigini almaya gerekte yok ?
Düzgün yerleştirirsen acıtmıyor cnm

Birebir ayni durumdaydim. 15 gun once boyattim. Bende ya kalici fön yada kendim her banyo sonrasi duzlestirirdim. Artik duzelestirmeyi de birakmistim nasilsa bakimsizdi. Boyattim kurtuldum. Hemde organikle de boyatmadim. Cunku beyazim cooooktu. Kuaforde dedi daha onceden hanile degilken de denemistim beyazlari tam kapatmiyor. Girdik bi seye bari tam olsun dedim. Kapiyi falan actirip boyattim. Boyali beklerken de disari da bekledim. Solumamaya calistim ama boyattim gitti. 2 kere daha boyaticam gibi duruyor.

Valla sabah içtim öğlen rahatladım hatta bugün içmedim damlayı bugünde çıktım tek sıkıntısı bence birazcık mide gazı çıkarttırıyo. Onu da bebekler için gaz çıkartıcı olarakta kullanıldığı için onun etkisi var herhalde.

Kızlar selam, alakasız birşey sorucam bugün Aranızda ateş ölçme yöntemiyle ya da yumurtlama testiyle hamile kalan var mı? Tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek, öncesinde olursa kız olur diye söylemişti bir akrabam. Kadın bu yöntemle 3 çocuk yaptığını anlattı. 2 erkek bir kız. Açıklamasına göre de erkek sperm hücreleri daha hızlı ama çabuk ölür, kızlar da daha yavaş ama geç ölür dedi. Tam yumurtlama gününe denk getirince de erkek daha hızlı olduğu için erkek oluyormuşmuşmuş. Yani inanmayacaktım ama kadın o kadar da tutturamaz diye düşündüm. Bir iş arkadaşım da bu şekilde seçerek yaptı ve istediği oldu. Bunlar tesadüf mü merak ettim. O yüzden bu yöntemi uygulayanlarda sonuç ne oldu yazabilir mi? Pazar can sıkıntısı

Doktorumla konuşup ben de boyatacağım sanırım çünkü artık kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum hem kalıcı fön gitti hem boya aktı aynı sizin gibi şekillendirmek bile gelmiyor içimden. Çok çok bir sakıncası yoksa boyatırım sanırım. Teşekkürler :)

Benim arkadaşımda bunu yaparak 1 erkek 1 kızı oldu tabi doktorlar inanmıyor ama bilemiyorum benim tüp bebekle olduğu için deneme şansım bile yoktu ama duymuştum

Kısmetinde ne varsa o olur bence Allah'ın sana nasip ettiği ve ileride edeceği çocuk belli ne yaparsan yap nasibinde yoksa da olmaz ben buna inanmıyorum tam o gün yapıp kız olanlar var öncesinde tek ilişki yaşayıp erkek olanlarda. Benimkisi ise öncesinde oldu (ona kalsa hamile kalmam çok zordu ama spermler içeride yaşayabiliyormuş 5 gün hiç beklemiyordum ama çocuğun doğacağı varsa oluyor) ve kız bekliyorum ki zaten onun ruhu önceden yaratılmış zaten ☺

Benim geç döllenme olmuş yumurtlamadan sonra olmustu ilişki erkek bebek. Ama bazı doktorlar adetten sonra ilişki tavsiye ediyor erkek bebek için kuzenimde öyle olmuştu ben inanmıyorum tamemen nasip kısmet,

Benim arkadaşımda bunu yaparak 1 erkek 1 kızı oldu tabi doktorlar inanmıyor ama bilemiyorum benim tüp bebekle olduğu için deneme şansım bile yoktu ama duymuştum
Valla ben de doktora sorduğumda yok öyle bişe dedim ama taş gibi örnekleri görünce bir de alakasız farklı kişilerde görünce merak ettim :)
Canım benim inancıma göre de koronalı bir şeyi ağzıma burnuma sokarsam büyük ihtimal korona olurum yani bilimselliği varsa birşeyin, yaradandan gelir ama bilimi de yok saymamak gerekir bana göre. Daha bu olay bilimsel mi değil mi tartışılır ve onu tartışmak istedim örnekleri varsa
Bır de zaten demişsin ki yumurtlama öncesinde yaptım kız oldu. İşte benim yazdığımda da önce yaparsan kız olur diyor, bilinmez tabii ama ondan olabilir :)
Benim geç döllenme olmuş yumurtlamadan sonra olmustu ilişki erkek bebek. Ama bazı doktorlar adetten sonra ilişki tavsiye ediyor erkek bebek için kuzenimde öyle olmuştu ben inanmıyorum tamemen nasip kısmet,
Canım yumurtlamadan sonra da bence erkek olur, bu mantığa göre çatlayan yumurta hazır beklerken ilk ulaşan erkek sperm oluyor çünkü ama dediğim gibi sadece bir soru ben de eminim diyemem. Ben hiç takip etmedim yumurtlama vs ama belki ikinciye ederim.

%100 tutacak bir şey değil bu bence. Biz yumurtlamadan 8 gün önce başlamıştık gün aşırı ilişkiye, bu teoriye göre kız olması gerekirdi ama erkek bizimki

Benim şu anki bebeğim tek şüpheli ilişki ile oldu canım yumurtlama gününden tam 5 gün önce adetim yeni bitmişti yani. Korunuyorduk hatta diğer ay düşük yaptığım için Allahın işi kısmet işte hamile kaldım erkek benimki bu teoriyi duydum ona göre kız olması lazım benim bebeğin ama doktorlar ısrarla erkek diyor ...

Eklentiler

• IMG-20230316-WA0005.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 65
Ben pek ihtimal görmüyorum .Benim yumurtlama dönemlerim kanamalı geçiyordu,adet olur gibi kanamam oluyordu e ilişkiye de giremiyorduk tabi .yumurtlama kanamasından 2-3 gün sonra hiç bebek düşünmeden yaptık, sürpriz oldu.ve erkek.Bence nasip kısmet işi tamamen ilk kez duydum

%100 tutacak bir şey değil bu bence. Biz yumurtlamadan 8 gün önce başlamıştık gün aşırı ilişkiye, bu teoriye göre kız olması gerekirdi ama erkek bizimki
Evet bence de zaten %100 olamaz ama büyğk ihtimal belki ben de bilmiyorum
Aaa işte bu değişik. Tahmini yumurtlama günü mü yoksa emin misiniz 5 gün önce olduğuna? Bu arada ultrasonu çok zor anlarım ama o ortadaki şeyse bence de baya erkek .

Benim yumurtlamadan iki gün önce olmuştu ilişki ama bebeğimin cinsiyeti erkek

Canım işte benim dediğimde de ortada mevcut yumurta varken olmuş sizinki de demek ki. Kanamadan 2-3 gün sonra yumurtladıysan tam gününe gelmiş olabilir yazdığımdaki gibi. Yani yumurtlama günü ve belki bir gün sonrasına denk gelince erkek dediler bana. Zaten yumurta 24 saat yaşıyor sadece.
Ay valla merak ettim tamamen tesadüf de olabilir ama bir soralım dedim belki tutuyordur

Ya evet ortadaki şeyi pipi diye gösterdi doktor . Yani çocuğumun pipisi neden bu kadar büyük diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…