- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.681
Sor gitsin onlar alışkındır. Görünen şeyi sormakta bir sakınca yok benceYarama tuz bastın behaftaya pzt detaylı ultrason var yine kocaman görünürse sorcam utanmasam yani niye bu kadar büyük ödem filan mi
Doğru kendisi büyüyünce ora aynı kalabilirSor gitsin onlar alışkındır. Görünen şeyi sormakta bir sakınca yok benceBence vücudu büyüyüp kilo aldıkça o görüntü küçülür ama ben olsam direkt sorardım
Ama kuzenime doktor adet bitimi demiş ilişki için erkek çok istiyorlardı adet bitimi ilişki olmus erkek oldu bence nasip kısmet doğru bilgi değil.Valla ben de doktora sorduğumda yok öyle bişe dedim ama taş gibi örnekleri görünce bir de alakasız farklı kişilerde görünce merak ettim :)
Canım benim inancıma göre de koronalı bir şeyi ağzıma burnuma sokarsam büyük ihtimal korona olurum yani bilimselliği varsa birşeyin, yaradandan gelir ama bilimi de yok saymamak gerekir bana göre. Daha bu olay bilimsel mi değil mi tartışılır ve onu tartışmak istedim örnekleri varsa
Bır de zaten demişsin ki yumurtlama öncesinde yaptım kız oldu. İşte benim yazdığımda da önce yaparsan kız olur diyor, bilinmez tabii ama ondan olabilir :)
Canım yumurtlamadan sonra da bence erkek olur, bu mantığa göre çatlayan yumurta hazır beklerken ilk ulaşan erkek sperm oluyor çünkü ama dediğim gibi sadece bir soru ben de eminim diyemem. Ben hiç takip etmedim yumurtlama vs ama belki ikinciye ederim.
Ama kuzenim de öyle olmadı adet bittiği gün ilişki olmuş iki çocuğunda da ikisi de erkekValla ben de doktora sorduğumda yok öyle bişe dedim ama taş gibi örnekleri görünce bir de alakasız farklı kişilerde görünce merak ettim :)
Canım benim inancıma göre de koronalı bir şeyi ağzıma burnuma sokarsam büyük ihtimal korona olurum yani bilimselliği varsa birşeyin, yaradandan gelir ama bilimi de yok saymamak gerekir bana göre. Daha bu olay bilimsel mi değil mi tartışılır ve onu tartışmak istedim örnekleri varsa
Bır de zaten demişsin ki yumurtlama öncesinde yaptım kız oldu. İşte benim yazdığımda da önce yaparsan kız olur diyor, bilinmez tabii ama ondan olabilir :)
Canım yumurtlamadan sonra da bence erkek olur, bu mantığa göre çatlayan yumurta hazır beklerken ilk ulaşan erkek sperm oluyor çünkü ama dediğim gibi sadece bir soru ben de eminim diyemem. Ben hiç takip etmedim yumurtlama vs ama belki ikinciye ederim.
Valla bilimsel olarak ele alırsak doktorlar saçma olduğunu söylüyor. Ben şunu diyorum 2 ihtimal var ya kız ya erkek onu yaptım oldu bunu yaptım oldu demek biraz garip geliyor bana Allah'tan iki ihtimal var zaten dört beş seçenek olsaydı mahv olmuştukValla ben de doktora sorduğumda yok öyle bişe dedim ama taş gibi örnekleri görünce bir de alakasız farklı kişilerde görünce merak ettim :)
Ben İskenderuna dönmeden önce 22.hafta için şehir hastanesinden detaylı ultrason randevusu aldım. Özele gitmene gerek yok iyi şehir hastanesi dedi 2 kadın doğum doktoruKuzum ben ankaradayim ikizler için baya yüksek
Canım adet bitiminin ertesi günü ilişki yaşayıp hamile kalan birine doktor da şaşırdı zaten böyle bir tecrübe de var bende. Baya erken yumurtlamışsın demişti ona. Sizin kuzeninki tamamen sıradışı olmuşAma kuzenime doktor adet bitimi demiş ilişki için erkek çok istiyorlardı adet bitimi ilişki olmus erkek oldu bence nasip kısmet doğru bilgi değil.
Ama kuzenim de öyle olmadı adet bittiği gün ilişki olmuş iki çocuğunda da ikisi de erkekarkadasımda adet bitimi hamile kaldı oda erkek tamamen nasip kısmet o yüzden kesin bilgi değil
Evet canım bilemezsin yumurtladım dersin yumurtlamazsın, spiral taktırırsın hamile kalırsın, hepsi ihtimal dahilinde. Yüzde bir bile olsa bazen o bir sen olabiliyorsun. Ben dediğim gibi meraktan sordum yani şu kesin diye zaten bilim insanları bile söyleyemiyor. Tek seçim yöntemi IVF merkezlerinde cinsiyet seçimi yöntemi ile aşılanarak oluyor kesin olarak. Ama çoğunluk evet doğru bende de öyle oldu deseydi kesin diyemezdik ama ihtimal yüksek diye denenirdi yani istenen cinsiyet varsaValla bilimsel olarak ele alırsak doktorlar saçma olduğunu söylüyor. Ben şunu diyorum 2 ihtimal var ya kız ya erkek onu yaptım oldu bunu yaptım oldu demek biraz garip geliyor bana Allah'tan iki ihtimal var zaten dört beş seçenek olsaydı mahv olmuştukben sadece takip edip yumurtlama günü ilişkiye girip önce ve sonra girmeyenleri de okudum kız olmuş yine mesela bana göre nasip
ilk kez duyuyorum ama dogru olabilir. ilk kez cocuk de deneyecektik. Yumurtlama haftamda iliskiye girdik. Yumurtlama gunum cuma gunuydu. biz sali ve persembe iliskiye girdik ya sali ya persembe birinde tuttu. kiz bebisim olcakKızlar selam, alakasız birşey sorucam bugünAranızda ateş ölçme yöntemiyle ya da yumurtlama testiyle hamile kalan var mı? Tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek, öncesinde olursa kız olur diye söylemişti bir akrabam. Kadın bu yöntemle 3 çocuk yaptığını anlattı. 2 erkek bir kız. Açıklamasına göre de erkek sperm hücreleri daha hızlı ama çabuk ölür, kızlar da daha yavaş ama geç ölür dedi. Tam yumurtlama gününe denk getirince de erkek daha hızlı olduğu için erkek oluyormuşmuşmuş. Yani inanmayacaktım ama kadın o kadar da tutturamaz diye düşündüm. Bir iş arkadaşım da bu şekilde seçerek yaptı ve istediği oldu. Bunlar tesadüf mü merak ettim. O yüzden bu yöntemi uygulayanlarda sonuç ne oldu yazabilir mi? Pazar can sıkıntısı
Oğlum 4330 Gr ve 54 cm doğmuştu ben hiç giydiremedim yenidoğan bedeninde boşuna almışım dedim o zamanlarAmanınnn neee o zaman hemen değiştireyim bir kaç tanesini
Bundan 1 hafta önce sanırım. Kaç haftalıkken girmişti nnn kilosı ve boyu ne kadardıBen girdim baya konuşmuştuk hakkında ne zaman sormuştunuz ben göremedim
Teori doğruysa salı olan tutmuş ama asla bilemeyeceğizilk kez duyuyorum ama dogru olabilir. ilk kez cocuk de deneyecektik. Yumurtlama haftamda iliskiye girdik. Yumurtlama gunum cuma gunuydu. biz sali ve persembe iliskiye girdik ya sali ya persembe birinde tuttu. kiz bebisim olcak
Teşekkür ederim canım girdim detayliyaBen İskenderuna dönmeden önce 22.hafta için şehir hastanesinden detaylı ultrason randevusu aldım. Özele gitmene gerek yok iyi şehir hastanesi dedi 2 kadın doğum doktoru
Bence de bole bisi olmaz. Benimde gec dollenme. Yumurtlamadan sonra oldu iliski. Ve kiz bebek.Benim geç döllenme olmuş yumurtlamadan sonra olmustu ilişki erkek bebek. Ama bazı doktorlar adetten sonra ilişki tavsiye ediyor erkek bebek için kuzenimde öyle olmuştu ben inanmıyorum tamemen nasip kısmet,
İnşallah hayırlısı cikar yukarı detaylı ultrason daha detaylı öğrenebilirsin dedi kendi doktorum belki endişelendirmemek için mi söyledi bilmiyorum soracam detaylidan sonra arastirdigim kadarıyla risk normal doğum olmaz erken doğum olabilirmiş inşallah olmaz yukarı çıkar doktor bana kanaman olabilir dedi oda olmaz inşallahMerhaba baya konuşulmuş ama anca yazıyorum. Benimde plesantam aşağıda ve bunu 16.haftada öğrendim. Doktor ilişki kesinlikle yasak dedi zaten hamileliğin başından beri ilişki yoktu iyi ki de olmamış. Şuan hala aşağıda rahim ağzını tam kapatmıyor dedi doktorum zamanla yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi 24.haftaya kadar çıkıyormuş sanırsam. Başka bir yasak koymadı rutin hayatıma devam ediyorum kanamam filan yok.
Valla canım ben doktorumun 15. Haftadan beri başının etini yiyorum 20. Haftada izin verdi bu hafta boyatıcam nasipse ama açıcı kesinlikle olmaz dedi düz boyaKızlar saçımı en son hamile kalmadan bir ay önce boyatmıştım yaklaşık beş aydır boyatmıyorum artık boyatmamda bir sakınca var mı? Kendimi o kadar bakımsız hissediyorum ki normalde hem brezilya fönü yaptırıyordum hem de boyatıyordum aylardır saçlarıma dokunmadığımdan şuan bana aşırı bakımsız görünüyor. Boyatmayı hamileliğin ilk üç ayında zararlı sanıyordum emzirirken bile sakıncalı diyenler var iyice kafam karıştı. Diplere sürdürmeden boyatmak falan da sakıncalı mı?
Bende ovulasyon testini kullandım yumurtlamanın öncesi girdik ilişkiye kızlarKızlar selam, alakasız birşey sorucam bugünAranızda ateş ölçme yöntemiyle ya da yumurtlama testiyle hamile kalan var mı? Tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek, öncesinde olursa kız olur diye söylemişti bir akrabam. Kadın bu yöntemle 3 çocuk yaptığını anlattı. 2 erkek bir kız. Açıklamasına göre de erkek sperm hücreleri daha hızlı ama çabuk ölür, kızlar da daha yavaş ama geç ölür dedi. Tam yumurtlama gününe denk getirince de erkek daha hızlı olduğu için erkek oluyormuşmuşmuş. Yani inanmayacaktım ama kadın o kadar da tutturamaz diye düşündüm. Bir iş arkadaşım da bu şekilde seçerek yaptı ve istediği oldu. Bunlar tesadüf mü merak ettim. O yüzden bu yöntemi uygulayanlarda sonuç ne oldu yazabilir mi? Pazar can sıkıntısı
Ay aynı anda bitti deriz inşallah AllahımBen de varim malesef aranizda
Çok kişide oluyor bu hatta 30. Haftalarda yukarı çıkanlar oluyormuş. Bence yukarı çıkar canım korkmayalım. Evet normal normal doğum olmuyormuş ve erken doğum riski oluyormuş ama kötüsünü düşünmeyelim bak kanamamız yok dikkat edersek birşey olmaz. Ben de detaylıyı bekliyorum bakalım daha net öğrenirim.İnşallah hayırlısı cikar yukarı detaylı ultrason daha detaylı öğrenebilirsin dedi kendi doktorum belki endişelendirmemek için mi söyledi bilmiyorum soracam detaylidan sonra arastirdigim kadarıyla risk normal doğum olmaz erken doğum olabilirmiş inşallah olmaz yukarı çıkar doktor bana kanaman olabilir dedi oda olmaz inşallah
20+2 de girdim 20 cm 359 gramdıBundan 1 hafta önce sanırım. Kaç haftalıkken girmişti nnn kilosı ve boyu ne kadardı
Saç gribiii bende çok olur.Malesef ben bi çözüm bulamadımSaç diplerim acıyorsanki tokayla sıkı sıkı bağlamışım da bütün gün öyle gezmişim gibi, kafa derime dokunamıyorum bile
İnşallah hayırlısı cnm adet tarihine göre aynıyız benimki 4 ya da 5 gün geride cikiyor bazen tam günümüzde bakalım 1 nisan gidecem detayliya bakalımÇok kişide oluyor bu hatta 30. Haftalarda yukarı çıkanlar oluyormuş. Bence yukarı çıkar canım korkmayalım. Evet normal normal doğum olmuyormuş ve erken doğum riski oluyormuş ama kötüsünü düşünmeyelim bak kanamamız yok dikkat edersek birşey olmaz. Ben de detaylıyı bekliyorum bakalım daha net öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?