2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yarama tuz bastın be haftaya pzt detaylı ultrason var yine kocaman görünürse sorcam utanmasam yani niye bu kadar büyük ödem filan mi
Sor gitsin onlar alışkındır. Görünen şeyi sormakta bir sakınca yok bence Bence vücudu büyüyüp kilo aldıkça o görüntü küçülür ama ben olsam direkt sorardım

Ama kuzenime doktor adet bitimi demiş ilişki için erkek çok istiyorlardı adet bitimi ilişki olmus erkek oldu bence nasip kısmet doğru bilgi değil.
Ama kuzenim de öyle olmadı adet bittiği gün ilişki olmuş iki çocuğunda da ikisi de erkek arkadasımda adet bitimi hamile kaldı oda erkek tamamen nasip kısmet o yüzden kesin bilgi değil

Valla bilimsel olarak ele alırsak doktorlar saçma olduğunu söylüyor. Ben şunu diyorum 2 ihtimal var ya kız ya erkek onu yaptım oldu bunu yaptım oldu demek biraz garip geliyor bana Allah'tan iki ihtimal var zaten dört beş seçenek olsaydı mahv olmuştuk ben sadece takip edip yumurtlama günü ilişkiye girip önce ve sonra girmeyenleri de okudum kız olmuş yine mesela bana göre nasip

Canım adet bitiminin ertesi günü ilişki yaşayıp hamile kalan birine doktor da şaşırdı zaten böyle bir tecrübe de var bende. Baya erken yumurtlamışsın demişti ona. Sizin kuzeninki tamamen sıradışı olmuş
Evet canım bilemezsin yumurtladım dersin yumurtlamazsın, spiral taktırırsın hamile kalırsın, hepsi ihtimal dahilinde. Yüzde bir bile olsa bazen o bir sen olabiliyorsun. Ben dediğim gibi meraktan sordum yani şu kesin diye zaten bilim insanları bile söyleyemiyor. Tek seçim yöntemi IVF merkezlerinde cinsiyet seçimi yöntemi ile aşılanarak oluyor kesin olarak. Ama çoğunluk evet doğru bende de öyle oldu deseydi kesin diyemezdik ama ihtimal yüksek diye denenirdi yani istenen cinsiyet varsa

ilk kez duyuyorum ama dogru olabilir. ilk kez cocuk de deneyecektik. Yumurtlama haftamda iliskiye girdik. Yumurtlama gunum cuma gunuydu. biz sali ve persembe iliskiye girdik ya sali ya persembe birinde tuttu. kiz bebisim olcak

Benim geç döllenme olmuş yumurtlamadan sonra olmustu ilişki erkek bebek. Ama bazı doktorlar adetten sonra ilişki tavsiye ediyor erkek bebek için kuzenimde öyle olmuştu ben inanmıyorum tamemen nasip kısmet,
Bence de bole bisi olmaz. Benimde gec dollenme. Yumurtlamadan sonra oldu iliski. Ve kiz bebek.

İnşallah hayırlısı cikar yukarı detaylı ultrason daha detaylı öğrenebilirsin dedi kendi doktorum belki endişelendirmemek için mi söyledi bilmiyorum soracam detaylidan sonra arastirdigim kadarıyla risk normal doğum olmaz erken doğum olabilirmiş inşallah olmaz yukarı çıkar doktor bana kanaman olabilir dedi oda olmaz inşallah

Valla canım ben doktorumun 15. Haftadan beri başının etini yiyorum 20. Haftada izin verdi bu hafta boyatıcam nasipse ama açıcı kesinlikle olmaz dedi düz boya
Bende ovulasyon testini kullandım yumurtlamanın öncesi girdik ilişkiye kızlar
Ben de varim malesef aranizda
Ay aynı anda bitti deriz inşallah Allahım

Çok kişide oluyor bu hatta 30. Haftalarda yukarı çıkanlar oluyormuş. Bence yukarı çıkar canım korkmayalım. Evet normal normal doğum olmuyormuş ve erken doğum riski oluyormuş ama kötüsünü düşünmeyelim bak kanamamız yok dikkat edersek birşey olmaz. Ben de detaylıyı bekliyorum bakalım daha net öğrenirim.

Saç diplerim acıyor sanki tokayla sıkı sıkı bağlamışım da bütün gün öyle gezmişim gibi, kafa derime dokunamıyorum bile
Saç gribiii bende çok olur.Malesef ben bi çözüm bulamadım ara ara dokunamayacak kadar çok acır ,ıslak kaldığında daha çok artıyor bende

İnşallah hayırlısı cnm adet tarihine göre aynıyız benimki 4 ya da 5 gün geride cikiyor bazen tam günümüzde bakalım 1 nisan gidecem detayliya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…