2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Saç gribiii bende çok olur.Malesef ben bi çözüm bulamadım ara ara dokunamayacak kadar çok acır ,ıslak kaldığında daha çok artıyor bende
Saç gribi mi?? Hiç duymamıştım. Bir süredir cildim de çok inceldi çok hassaslaştı. Hafif kaşısam cayır cayır yanıyor ne ıslak bırakıyorum ne çok ısı uyguluyorum 2 gündür var öncesinde hiç olmamıştı

3 bebeğime de ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım. Hepsi yumurtlama günüydü. Bir kızım bir oğlum var. Şimdikini bilmiyorum.

Belki hamileliğe bağlı deri hassaslaştığı için olmuştur sende .Bende hamilelik öncesinde de vardı ,yazın bile kurutuyorum ben bunun yüzünden zeytinyağı rahatlatıyor istersen bi dene sürüp iki üç saat bekletip yıka

Büyük ihtimalle hormonal değişikliklerden oldu ben de öyle düşünüyorum. Sabah ilk iş deneyeceğim zeytinyağını teşekkür ederim

Evet aynen anlattığın gibi ben kullandim cok memnunum birde kiwinin sagim makinasini kullandim ondan da memnunum

Kizlar birsey soracagim belki doktoruna sormus olan yada fikri bilgisi olan vardir.. gunluk attigimiz haplar vitaminler var ya. (Ben suan decavit , mg+cal+cinkoluk bi vitamin , bide 2 gune bir attigim omega3 bide demir hapi var.) Bazen unutuyorum misal bugun. Simdi uyucam ama demiri uyurken atiyodum ama decaviti gun icinde atmayi unutmusum. Eee uyucamda demirle decaviti ayni anda atabilir miyim ? Bu gibi ayni anda atmalar olabilir mi ? Genelde aklima geldikce araya 1 2 saat koyarak kullaniyorum. Kimse ole kullan demedi aslinda ama ben ayni anda atmadim. Ayni anda bu sekilde kullansam olur mu sizce ?

Ben D vitamini kullanıyorum artı omegalı bir multivitamin artı demir hapı. Demir hapını açken içmem gerek ama unutuyorum. Bugün hepsini bir içtim. Normalde sabah kalkar kalmaz demiri içip kahvaltıdan sonra da vitaminleri alıyorum. Bu aralar ama unutmaya başladım mesela dün çok geç geldi aklıma hiçbirini içmedim. Sürekli göz önünde olması gerek aslında ki unutmayalım. Size de demiri aç karnına mı için dediler?

Erkekler zaten doyumsuz, canım ne zaman isterse ozaman yaparım ama şuan hiç istemiyor

Tecrübeli anneler size sormak istiyorum simdi anne yani beşik aldım reflu yatağı özeliği de var,ekstradan reflu yatağı almama gerek var mi sizce?yani beşikten ayrı yerde yatırmak icin gündüz salona meselâ? Kararsiz kaldım

Günaydin o yöntemle hamile kalmadim ama evet yumurtamin catladigi gün iliskiye girdik ve oglum olacak ben de sonrasinda okumustum bu bilgiyi, keske öncesinde okusaymisim dedim hatta tabi Allahin takdiri ama böyle bir etken olduğuna ben inaniyorum

Ya evet ortadaki şeyi pipi diye gösterdi doktor . Yani çocuğumun pipisi neden bu kadar büyük diye düşünmüyor değilim
yaa bizimkinin pipisi de böyleydi 11 haftalikken bile. Annemle ben bi şok olmustuk 5 santimlik bebenin seyi nasil böyle olabilir diye ama soramadim sorarsan lütfen bizi de bi aydinlat

Vitaminleri ayni saatler icerisinde duzenli kullanmak onemli canim. Mesela ben sabah 10 11 arasi balik hapi ve D vitamini kullaniyorum. öglen 2 de demir hapini iciyorum (demir hapi acken kullanirsam midem agriyor kahvaltidan 2 3 saat sonra kullanabilirsn dedi doktorum). Akşam yemeginden sonra da magnezyum suda eritmeli ilacimi kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…