- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.701
Aaa hiç duymadım saç gribi miSaç gribiii bende çok olur.Malesef ben bi çözüm bulamadımara ara dokunamayacak kadar çok acır ,ıslak kaldığında daha çok artıyor bende
Saç gribi mi?? Hiç duymamıştım. Bir süredir cildim de çok inceldi çok hassaslaştı. Hafif kaşısam cayır cayır yanıyorSaç gribiii bende çok olur.Malesef ben bi çözüm bulamadımara ara dokunamayacak kadar çok acır ,ıslak kaldığında daha çok artıyor bende
EvetAaa hiç duymadım saç gribi mi
3 bebeğime de ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım. Hepsi yumurtlama günüydü. Bir kızım bir oğlum var. Şimdikini bilmiyorum.Kızlar selam, alakasız birşey sorucam bugünAranızda ateş ölçme yöntemiyle ya da yumurtlama testiyle hamile kalan var mı? Tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek, öncesinde olursa kız olur diye söylemişti bir akrabam. Kadın bu yöntemle 3 çocuk yaptığını anlattı. 2 erkek bir kız. Açıklamasına göre de erkek sperm hücreleri daha hızlı ama çabuk ölür, kızlar da daha yavaş ama geç ölür dedi. Tam yumurtlama gününe denk getirince de erkek daha hızlı olduğu için erkek oluyormuşmuşmuş. Yani inanmayacaktım ama kadın o kadar da tutturamaz diye düşündüm. Bir iş arkadaşım da bu şekilde seçerek yaptı ve istediği oldu. Bunlar tesadüf mü merak ettim. O yüzden bu yöntemi uygulayanlarda sonuç ne oldu yazabilir mi? Pazar can sıkıntısı
Belki hamileliğe bağlı deri hassaslaştığı için olmuştur sende .Bende hamilelik öncesinde de vardı ,yazın bile kurutuyorum ben bunun yüzündenSaç gribi mi?? Hiç duymamıştım. Bir süredir cildim de çok inceldi çok hassaslaştı. Hafif kaşısam cayır cayır yanıyorne ıslak bırakıyorum ne çok ısı uyguluyorum 2 gündür var öncesinde hiç olmamıştı
Büyük ihtimalle hormonal değişikliklerden oldu ben de öyle düşünüyorum. Sabah ilk iş deneyeceğim zeytinyağını teşekkür ederimBelki hamileliğe bağlı deri hassaslaştığı için olmuştur sende .Bende hamilelik öncesinde de vardı ,yazın bile kurutuyorum ben bunun yüzündenzeytinyağı rahatlatıyor istersen bi dene sürüp iki üç saat bekletip yıka
Rica ederim ,umarım işe yararBüyük ihtimalle hormonal değişikliklerden oldu ben de öyle düşünüyorum. Sabah ilk iş deneyeceğim zeytinyağını teşekkür ederim
Aynen canım kısmet işleri öşe bisi olsa herkesin kızı oğlu olurduBence de bole bisi olmaz. Benimde gec dollenme. Yumurtlamadan sonra oldu iliski. Ve kiz bebek.
Evet aynen anlattığın gibi ben kullandim cok memnunum birde kiwinin sagim makinasini kullandim ondan da memnunumBende otomatik olanlardan alacaktim. Onceden arkadasiminkini kullandim. Geri vermistim. Simdi kendim alacaktim. Vu fiyat olarak daha makul sanirim bi kere sikiyorsunuz ve yerlestiriyosunuz. Sonrasinda sut akmaya kendi kendine devam ediyor diye anliyorum videolardan ? Vala ole ise zaten otomatigini almaya gerekte yok ?
Aynı gün girmişiz. 353 gr 24 cm dı20+2 de girdim 20 cm 359 gramdı
Ben D vitamini kullanıyorum artı omegalı bir multivitamin artı demir hapı. Demir hapını açken içmem gerek ama unutuyorum. Bugün hepsini bir içtim. Normalde sabah kalkar kalmaz demiri içip kahvaltıdan sonra da vitaminleri alıyorum. Bu aralar ama unutmaya başladım mesela dün çok geç geldi aklıma hiçbirini içmedim. Sürekli göz önünde olması gerek aslında ki unutmayalım. Size de demiri aç karnına mı için dediler?Kizlar birsey soracagim belki doktoruna sormus olan yada fikri bilgisi olan vardir.. gunluk attigimiz haplar vitaminler var ya. (Ben suan decavit , mg+cal+cinkoluk bi vitamin , bide 2 gune bir attigim omega3 bide demir hapi var.) Bazen unutuyorum misal bugun. Simdi uyucam ama demiri uyurken atiyodum ama decaviti gun icinde atmayi unutmusum. Eee uyucamda demirle decaviti ayni anda atabilir miyim ? Bu gibi ayni anda atmalar olabilir mi ? Genelde aklima geldikce araya 1 2 saat koyarak kullaniyorum. Kimse ole kullan demedi aslinda ama ben ayni anda atmadim. Ayni anda bu sekilde kullansam olur mu sizce ?
Erkekler zaten doyumsuz, canım ne zaman isterse ozaman yaparım ama şuan hiç istemiyorKuzum gelmemesi hormonların ile ilgili olabiliyor, aklına gelipte bir risk olmamasına rağmen kendini sakınmaya devam edersen o zaman sıkıntı
(burda aksi olan söylemler de oldu ama erkeklerin hep aklında gibi geliyor bana)
Şimdiye kadar çıkmış olması lazımdıKızlar nifty testi ne zaman sonra çıkıyor yaklaşık 3 hafta oldu daha sonuç bekliyorum
GünaydinKızlar selam, alakasız birşey sorucam bugünAranızda ateş ölçme yöntemiyle ya da yumurtlama testiyle hamile kalan var mı? Tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek, öncesinde olursa kız olur diye söylemişti bir akrabam. Kadın bu yöntemle 3 çocuk yaptığını anlattı. 2 erkek bir kız. Açıklamasına göre de erkek sperm hücreleri daha hızlı ama çabuk ölür, kızlar da daha yavaş ama geç ölür dedi. Tam yumurtlama gününe denk getirince de erkek daha hızlı olduğu için erkek oluyormuşmuşmuş. Yani inanmayacaktım ama kadın o kadar da tutturamaz diye düşündüm. Bir iş arkadaşım da bu şekilde seçerek yaptı ve istediği oldu. Bunlar tesadüf mü merak ettim. O yüzden bu yöntemi uygulayanlarda sonuç ne oldu yazabilir mi? Pazar can sıkıntısı
Ya evet ortadaki şeyi pipi diye gösterdi doktor . Yani çocuğumun pipisi neden bu kadar büyük diye düşünmüyor değilim
canım nerede yaptirdin ki? Bence telefon edip darla, sonucunuz bellidir ama sisteme girip göndermemislerdir. Eşim sürekli aramıştı o yüzden bir haftada geldi bizim sonucumuzKızlar nifty testi ne zaman sonra çıkıyor yaklaşık 3 hafta oldu daha sonuç bekliyorum
Vitaminleri ayni saatler icerisinde duzenli kullanmak onemli canim. Mesela ben sabah 10 11 arasi balik hapi ve D vitamini kullaniyorum. öglen 2 de demir hapini iciyorum (demir hapi acken kullanirsam midem agriyor kahvaltidan 2 3 saat sonra kullanabilirsn dedi doktorum). Akşam yemeginden sonra da magnezyum suda eritmeli ilacimi kullaniyorum.Kizlar birsey soracagim belki doktoruna sormus olan yada fikri bilgisi olan vardir.. gunluk attigimiz haplar vitaminler var ya. (Ben suan decavit , mg+cal+cinkoluk bi vitamin , bide 2 gune bir attigim omega3 bide demir hapi var.) Bazen unutuyorum misal bugun. Simdi uyucam ama demiri uyurken atiyodum ama decaviti gun icinde atmayi unutmusum. Eee uyucamda demirle decaviti ayni anda atabilir miyim ? Bu gibi ayni anda atmalar olabilir mi ? Genelde aklima geldikce araya 1 2 saat koyarak kullaniyorum. Kimse ole kullan demedi aslinda ama ben ayni anda atmadim. Ayni anda bu sekilde kullansam olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?