2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Demir hapi mide bulantisi yapabiliyor bu sebeple ben tam yataga girecekken atmayi aliskanlik ettim uykumda olsun bari diye.. cok sukur bisi yapmadi 1 2 kere cikarttim uykumdan uyanip ama zaten o siralar o sekildeydim. Aclik tokluk konusunda bilgim yok maalesef.

selamün aleyküm kızlar, cuma günü ultrasonda doktorumuz bebeğimiz sol beyin kısmında koreid pleksus kisti gördü endişe etme geçecek bu iki tarafta görsem daha sıkıntı ama tek tarafta endişe etme dedi, 2li test yaptırmadın 3lü rica ediyorum senden lütfen dedi bende test verdim, dua edin bize..
sizlerde yaşadınız mı aynı durumu ?
bu arada(düşük kulak yok,ense kalınlığı ve bruun kemiği normal dedi)

Canım korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz ilerleyen haftalarda kendiliğinden geçiyormuş genelde

Günaydınlar herkese .Hiç uyumadım gece ,kaburgam batıyor sol tarafta sırtımda.dönemiyorum,kalkamıyorum uzanamıyorum .perişan haldeyim arkadaşlar .sıcak bant taktım ama bi işe yarar mı bilmiyorum.yaşayan var mı ?

İlerleyen zamanlarda geçtiğini duymuştum.Endişelenmeyin.Allah’ın izniyle zamanla geçer.Dualarımız sizinle

İnsallah bir sey cikmayacak zamanla gececek hemen kötüyü düşünmemek lazım diger belirtiler yokmus sonuçta sağlıkla gelsin miniğin

Bende öyleydim biliyor musun. Detaylı ya girene kadar acaba mı dedim ama erkekmiş
Bende aradım bugün detaylı için eğitim araştırmanın verdigi randevu coook Uzak tarihti oraya gitmiycem bi ozelde yaptircam aradim fiyat aldım 19 hf ligim dedim 20 21 22 hf larda yapılması daha ii olur dedi gelmeden iki uc gün önce arayint dediler haftaya yada öteki hafta arayacam gidicez bizde bakalım orda ne cikacakt bebek

Çok ilginç bir anda 18.haftada başlaması.hoş bende şimdi iş yerindeki yemek kokusundan tam ortaya çıkarabilirim inşallah devamı gelmez

Çok ilginç bir anda 18.haftada başlaması.hoş bende şimdi iş yerindeki yemek kokusundan tam ortaya çıkarabilirim inşallah devamı gelmez
Ayyy çok fenaa pencereyi fln aç bari sakinlessin miden bende çok şaşırdım ne alaka ne alaka dedim . Eşim kahvaltı yapamayınca ekmeğe çikolata sürmüş onu getirdim iş yerine .gayet keyifle çayla birlikte yedim . O sabahki neydi anlamadım

ah hamilelik bende sadece bi kere kustum ,onda da canım çok bişey istemişti tüm gün akşam olsun yiyeyim diye bekledim ,yedim ve kustum hamilelik normal bişey değil gerçekten

Kızlar günaydın napıyosunuz nasılsınız bebişler nasıl
Kaç gündür giremedim yazamadım biraz morallerim bozuktu üstüne bir de günlerce geçmeyen baş ağrıları bacak ağrıları
Ama artık bebeğimi çok hissediyorum eşim bile hissetti karnıma koyunca elini biraz moral oldu bana da
Ve evimizde artık bir kedimiz var bununla ilgileniyoruz günlerdir evimizin yeni üyesi
Eşimin kızımıza hediyesi kızımızın daha hiç birşeyi yok kedisi oldu şu anda

Eklentiler

• 0AE5A292-487A-486D-AFE8-11824A4A6F79.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın canım, bende aynı sorunu yaşıyorum. Belime yastık koyuyorm bacak arama yastık koyuyorum yatağın heryerinde yastık var ama çok acıyor. Sırt üstü yatınca rahatlıyorum ama öyle uyumakta zararlı olur bebeğe die uyumamaya çalışıyorum. Nasıl geççek bilmiyorum özellikte iş yogun geçerse o akşam bana uykular haram pluyor yok böyle bi ağrı

Canım benim doktorlar emin ol hiçbirşeyi saklamaz, eğer bi sorun olcak olsaydı yüzüne yüzüne söylerdi ama bak güzel konuşmuş içini ferah tut herşey güzel olur allahın izniyle

Yaa bundan güzel hediye mi olur babası miniğine arkadaş getirmiş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…