- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.721
Demir hapi mide bulantisi yapabiliyor bu sebeple ben tam yataga girecekken atmayi aliskanlik ettim uykumda olsun bari diye.. cok sukur bisi yapmadi 1 2 kere cikarttim uykumdan uyanip ama zaten o siralar o sekildeydim. Aclik tokluk konusunda bilgim yok maalesef.Ben D vitamini kullanıyorum artı omegalı bir multivitamin artı demir hapı. Demir hapını açken içmem gerek ama unutuyorum. Bugün hepsini bir içtim. Normalde sabah kalkar kalmaz demiri içip kahvaltıdan sonra da vitaminleri alıyorum. Bu aralar ama unutmaya başladım mesela dün çok geç geldi aklıma hiçbirini içmedim. Sürekli göz önünde olması gerek aslında ki unutmayalım. Size de demiri aç karnına mı için dediler?
Arabistanda yaptırdım özel hastanede . Yarın giderim . Çocuk dogacak daha sonuç bekliyorumcanım nerede yaptirdin ki? Bence telefon edip darla, sonucunuz bellidir ama sisteme girip göndermemislerdir. Eşim sürekli aramıştı o yüzden bir haftada geldi bizim sonucumuz
Canım korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz ilerleyen haftalarda kendiliğinden geçiyormuş geneldeselamün aleyküm kızlar, cuma günü ultrasonda doktorumuz bebeğimiz sol beyin kısmında koreid pleksus kisti gördü endişe etme geçecek bu iki tarafta görsem daha sıkıntı ama tek tarafta endişe etme dedi, 2li test yaptırmadın 3lü rica ediyorum senden lütfen dedi bende test verdim, dua edin bize..
sizlerde yaşadınız mı aynı durumu ?
bu arada(düşük kulak yok,ense kalınlığı ve bruun kemiği normal dedi)
İlerleyen zamanlarda geçtiğini duymuştum.Endişelenmeyin.Allah’ın izniyle zamanla geçer.Dualarımız sizinleselamün aleyküm kızlar, cuma günü ultrasonda doktorumuz bebeğimiz sol beyin kısmında koreid pleksus kisti gördü endişe etme geçecek bu iki tarafta görsem daha sıkıntı ama tek tarafta endişe etme dedi, 2li test yaptırmadın 3lü rica ediyorum senden lütfen dedi bende test verdim, dua edin bize..
İnsallah bir sey cikmayacak zamanla gececekselamün aleyküm kızlar, cuma günü ultrasonda doktorumuz bebeğimiz sol beyin kısmında koreid pleksus kisti gördü endişe etme geçecek bu iki tarafta görsem daha sıkıntı ama tek tarafta endişe etme dedi, 2li test yaptırmadın 3lü rica ediyorum senden lütfen dedi bende test verdim, dua edin bize..
Bende aradım bugün detaylı için eğitim araştırmanın verdigi randevu coook Uzak tarihti oraya gitmiycem bi ozelde yaptircam aradim fiyat aldım 19 hf ligim dedim 20 21 22 hf larda yapılması daha ii olur dedi gelmeden iki uc gün önce arayint dediler haftaya yada öteki hafta arayacam gidicez bizde bakalım orda ne cikacakt bebekBende öyleydim biliyor musun. Detaylı ya girene kadar acaba mı dedim ama erkekmiş
Çok ilginç bir anda 18.haftada başlaması.hoş bende şimdi iş yerindeki yemek kokusundan tam ortaya çıkarabilirimKızlar 18.haftamin ilk sabahı beni farklı bir kutlamayla karşıladı. Bu güne kadar tek sefer bile kusmamisken bu sabah kusunca o kadar kötü oldum ki elim ayağım titredi. Gerçekten zormuş mide bulantısı yaşayan annelere ayrı Bi üzüldüm şu an Allah yardımcınız olsun
Ayyy çok fenaa pencereyi fln aç bari sakinlessin midenÇok ilginç bir anda 18.haftada başlaması.hoş bende şimdi iş yerindeki yemek kokusundan tam ortaya çıkarabiliriminşallah devamı gelmez
ah hamilelikAyyy çok fenaa pencereyi fln aç bari sakinlessin midenbende çok şaşırdım ne alaka ne alaka dedim . Eşim kahvaltı yapamayınca ekmeğe çikolata sürmüş onu getirdim iş yerine .gayet keyifle çayla birlikte yedim . O sabahki neydi anlamadım
Günaydın canım, bende aynı sorunu yaşıyorum. Belime yastık koyuyorm bacak arama yastık koyuyorum yatağın heryerinde yastık var ama çok acıyor. Sırt üstü yatınca rahatlıyorum ama öyle uyumakta zararlı olur bebeğe die uyumamaya çalışıyorum. Nasıl geççek bilmiyorumGünaydınlar herkese .Hiç uyumadım gece ,kaburgam batıyor sol tarafta sırtımda.dönemiyorum,kalkamıyorum uzanamıyorum .perişan haldeyim arkadaşlar .sıcak bant taktım ama bi işe yarar mı bilmiyorum.yaşayan var mı ?
allah razı olsun inşallahÇok ilginç bir anda 18.haftada başlaması.hoş bende şimdi iş yerindeki yemek kokusundan tam ortaya çıkarabiliriminşallah devamı gelmez
allah razı olsun inşallah inşallahİnsallah bir sey cikmayacak zamanla gececekhemen kötüyü düşünmemek lazım diger belirtiler yokmus sonuçta sağlıkla gelsin miniğin
Canım benim doktorlar emin ol hiçbirşeyi saklamaz, eğer bi sorun olcak olsaydı yüzüne yüzüne söylerdi ama bak güzel konuşmuşselamün aleyküm kızlar, cuma günü ultrasonda doktorumuz bebeğimiz sol beyin kısmında koreid pleksus kisti gördü endişe etme geçecek bu iki tarafta görsem daha sıkıntı ama tek tarafta endişe etme dedi, 2li test yaptırmadın 3lü rica ediyorum senden lütfen dedi bende test verdim, dua edin bize..
Yaa bundan güzel hediye mi olurKızlar günaydın napıyosunuz nasılsınız bebişler nasıl
Kaç gündür giremedim yazamadım biraz morallerim bozuktu üstüne bir de günlerce geçmeyen baş ağrıları bacak ağrıları
Ama artık bebeğimi çok hissediyorum eşim bile hissetti karnıma koyunca elinibiraz moral oldu bana da
Ve evimizde artık bir kedimiz var bununla ilgileniyoruz günlerdir evimizin yeni üyesi
Eşimin kızımıza hediyesi kızımızın daha hiç birşeyi yok kedisi oldu şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?