- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.741
Yaaa bu nasil tatli biseyKızlar günaydın napıyosunuz nasılsınız bebişler nasıl
Kaç gündür giremedim yazamadım biraz morallerim bozuktu üstüne bir de günlerce geçmeyen baş ağrıları bacak ağrıları
Ama artık bebeğimi çok hissediyorum eşim bile hissetti karnıma koyunca elinibiraz moral oldu bana da
Ve evimizde artık bir kedimiz var bununla ilgileniyoruz günlerdir evimizin yeni üyesi
Eşimin kızımıza hediyesi kızımızın daha hiç birşeyi yok kedisi oldu şu anda
Ben ilk dozu yaptırdım 16martta,daha yeni yeni kol agrim geciyor,1 ay sonra ikinci yapilacakmerhabalar tetanoz aşısını tek doz biliyordum 2 doz vuracaklarmış aranızda yaptıran oldumu detaylıya git gel ondan sonra yapalım dediler aile hekimliği
Canım bende 6 sında oldum. 6 nisanda 2. Doz dedimerhabalar tetanoz aşısını tek doz biliyordum 2 doz vuracaklarmış aranızda yaptıran oldumu detaylıya git gel ondan sonra yapalım dediler aile hekimliği
Merhaba canım vallahi bu pompadır başlığıdır hiç fikrim yok ama daha 17. Haftadasın bence hamileliğin sonuna doğru dahada büyür göğüslerinkızlar merhaba, yazma konusunda aktif değilim ama her gün girip girdileri okuyorum herkesi tanıyor gibiyim :) 17. haftam bitti bu hafta. saçma bi sorum olacak. benim memelerim çok küçük. hamilelikte biraz büyüdü ama hala 70a beden kullanıyorum. emzirme kısmından değil de pompa alırsam onu kullanırken sorun yaşarsam diye çekiniyorum. sanki pompaların başlıkları hep büyükmüş gibi geliyor.... konu hakkında fikri olan var mı?
Ay evet sırt üstü yatmak iyi geliyor ama o da tedirgin ediyor .Bişey olursa moduGünaydın canım, bende aynı sorunu yaşıyorum. Belime yastık koyuyorm bacak arama yastık koyuyorum yatağın heryerinde yastık var ama çok acıyor. Sırt üstü yatınca rahatlıyorum ama öyle uyumakta zararlı olur bebeğe die uyumamaya çalışıyorum. Nasıl geççek bilmiyorumözellikte iş yogun geçerse o akşam bana uykular haram pluyor yok böyle bi ağrı
Ben ilk dozunu oldum 2 gün çok ağrıdı .16 nisanda da ikinciyi olacağım,tabi doktorum ikinciyi de ol dersemerhabalar tetanoz aşısını tek doz biliyordum 2 doz vuracaklarmış aranızda yaptıran oldumu detaylıya git gel ondan sonra yapalım dediler aile hekimliği
kızlar merhaba, yazma konusunda aktif değilim ama her gün girip girdileri okuyorum herkesi tanıyor gibiyim :) 17. haftam bitti bu hafta. saçma bi sorum olacak. benim memelerim çok küçük. hamilelikte biraz büyüdü ama hala 70a beden kullanıyorum. emzirme kısmından değil de pompa alırsam onu kullanırken sorun yaşarsam diye çekiniyorum. sanki pompaların başlıkları hep büyükmüş gibi geliyor.... konu hakkında fikri olan var mı?
Ay maşallah yaBizim minik Güneş artık abilerinin ellerine tekme atıyor rahatlıkla hiisediyorlar. Büyük oğlum Yiğit Efe de bana habire kahve içirmeye çalışıyor hareketini hissetmek içindedim çocuğu kafein manyagı yapacaksın Hıçkırıklarımız da başladı artık hissediyorum :) Ayrıntılı USG ye de son 4 gün. Cumartesi buluşuyoruz kızçemle inşallah
Kızlar göğüs pom
pası alan var mı yada almayı düşünen hangi marka alacaksınızKızlar göğüs pompası alan var mı yada almayı düşünen hangi marka alacaksınız
Ben aldım. Lansonoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompası olarak geçiyorKızlar göğüs pompası alan var mı yada almayı düşünen hangi marka alacaksınız?
valla 30 yaşıma kadar hep büyük olsa keşke diyordum ama 30'umdan sonra barıştım kendileriyle. en büyük problemim türkiye'de küçük beden dolgusuz sütyen bulmakta zorlanıyor olmam. hepsi ya ergenlikteki kızlar için cicili bicili ya da full dolguyla kocaman yapanlardan oluyor :) bakalım hamilelik ve doğum sonrası nasıl olacak...Merhaba canım vallahi bu pompadır başlığıdır hiç fikrim yok ama daha 17. Haftadasın bence hamileliğin sonuna doğru dahada büyür göğüslerinbenim zaten büyüktü şimdi dahada büyüdü, bazen küçük olaydıda bu ağrıları çekmeseydm diyorö cunku sırtımı ağrıtıyor
çok teşekkürler lansinoh düşündüğüm bi markaydı zaten inceleyeyim :) bu arada depremle ilgili yaşadıklarınız için tekrar geçmiş olsun. düzeninizi kuruyordunuz yavaştan çok mutlu oldum süreçte düzeninizin oturmasına. umarım her şey güzel devam eder sizin için.Lansinoh un pompasında dikkatimi çekmişti. İki ayrı uç çıkmıştı. Göğüs boyuna göre hangisi uygunsa onu kullan diye sanırım. Pompa alırken satıcıya danışabilirsin.
kızlar merhaba, yazma konusunda aktif değilim ama her gün girip girdileri okuyorum herkesi tanıyor gibiyim :) 17. haftam bitti bu hafta. saçma bi sorum olacak. benim memelerim çok küçük. hamilelikte biraz büyüdü ama hala 70a beden kullanıyorum. emzirme kısmından değil de pompa alırsam onu kullanırken sorun yaşarsam diye çekiniyorum. sanki pompaların başlıkları hep büyükmüş gibi geliyor.... konu hakkında fikri olan var mı?
Aynen canım eşim tam bi kedi hastasıYaa bundan güzel hediye mi olurbabası miniğine arkadaş getirmiş ne güzel
Sağol teyzesi ben de mavi gözlüyüm kızımız da mavi gözlü olursa tamamlancazYaaa bu nasil tatli bisey,yerim onu ben
Yaaa ama bu çok tatlııııAynen canım eşim tam bi kedi hastası
Sabit bir şekilde pıt pıt atıyor. Kendi hıçkırığın gibi düşün :) Yumruk ile tekme arası bir şiddette daha derinden geliyor şu aralar. Büyüdükçe daha da netleşir.Ay maşallah yane tatlı bende çok özeniyorum tekmelere.hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben ilk olunca bişeyler hissediyorum ama hıçkırık mı hareket mi ney anlamıyorum bizi bi aydınlat be pozitifimiz
Ay canım benim Allah razı olsun Rabbim bir dha hiçbirimize böyle zor günler göstrmesinçok teşekkürler lansinoh düşündüğüm bi markaydı zaten inceleyeyim :) bu arada depremle ilgili yaşadıklarınız için tekrar geçmiş olsun. düzeninizi kuruyordunuz yavaştan çok mutlu oldum süreçte düzeninizin oturmasına. umarım her şey güzel devam eder sizin için.
benim annemin ve ablamın da benim kadar olmasa da küçük. süt miktarında çok problem yaşamadılar diye biliyorum :) bir de yeğenim doğduğunda ilk sene ben de ablamın yanında kalıyordum, artık yeğenimi ne kadar sahiplendiysem süt gelmişti memelerimi sıkınca 1 hafta falan. tabi öyle şırıl şırıl değil ama banyoda falan bikaç damla çıkıyordu yıkanırken :) bakalım kendi bebeğimde nasıl olacak. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)Kuzum benimde ilk gebeliğimde memelerim küçüktü (sanki şimdi nadide sultanım da) son aylara dogru büyüse de öyle çok da büyümemişti, markası şuan aklımda değil bende elektrikli pomba almıştım, benim az çıkmıştı dediğin gibi
Aynı pompayı yengem dogum yapınca ona vermiştim o memnun kalmıştı
Mutlaka sormak Lazım satıcıya bence (bu arada 2 yaşa kadar emzirdim, küçük olması süt miktarını etkilemiyor tecrübe ile sabittir inşallah bunda da öyle olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?