2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa bu nasil tatli bisey,yerim onu ben

merhabalar tetanoz aşısını tek doz biliyordum 2 doz vuracaklarmış aranızda yaptıran oldumu detaylıya git gel ondan sonra yapalım dediler aile hekimliği
Ben ilk dozu yaptırdım 16martta,daha yeni yeni kol agrim geciyor,1 ay sonra ikinci yapilacak

kızlar merhaba, yazma konusunda aktif değilim ama her gün girip girdileri okuyorum herkesi tanıyor gibiyim :) 17. haftam bitti bu hafta. saçma bi sorum olacak. benim memelerim çok küçük. hamilelikte biraz büyüdü ama hala 70a beden kullanıyorum. emzirme kısmından değil de pompa alırsam onu kullanırken sorun yaşarsam diye çekiniyorum. sanki pompaların başlıkları hep büyükmüş gibi geliyor.... konu hakkında fikri olan var mı?

merhabalar tetanoz aşısını tek doz biliyordum 2 doz vuracaklarmış aranızda yaptıran oldumu detaylıya git gel ondan sonra yapalım dediler aile hekimliği
Canım bende 6 sında oldum. 6 nisanda 2. Doz dedi doğurduktan 3 ay sonrada 3. Doz vurcam dedi. Tetanoz kadın oldum, bide kol ağrısını bile bile nası vurdurcam bakalım

Merhaba canım vallahi bu pompadır başlığıdır hiç fikrim yok ama daha 17. Haftadasın bence hamileliğin sonuna doğru dahada büyür göğüslerin benim zaten büyüktü şimdi dahada büyüdü, bazen küçük olaydıda bu ağrıları çekmeseydm diyorö cunku sırtımı ağrıtıyor

Bizim minik Güneş artık abilerinin ellerine tekme atıyor rahatlıkla hiisediyorlar. Büyük oğlum Yiğit Efe de bana habire kahve içirmeye çalışıyor hareketini hissetmek için dedim çocuğu kafein manyagı yapacaksın Hıçkırıklarımız da başladı artık hissediyorum :) Ayrıntılı USG ye de son 4 gün. Cumartesi buluşuyoruz kızçemle inşallah

Ay evet sırt üstü yatmak iyi geliyor ama o da tedirgin ediyor .Bişey olursa modu her gün sıcak suya giriyorum biraz yumuşasın diye ama krem de süremiyoruz kas gevşetici
Ben ilk dozunu oldum 2 gün çok ağrıdı .16 nisanda da ikinciyi olacağım,tabi doktorum ikinciyi de ol derse

Lansinoh un pompasında dikkatimi çekmişti. İki ayrı uç çıkmıştı. Göğüs boyuna göre hangisi uygunsa onu kullan diye sanırım. Pompa alırken satıcıya danışabilirsin.

Ay maşallah ya ne tatlı bende çok özeniyorum tekmelere.hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben ilk olunca bişeyler hissediyorum ama hıçkırık mı hareket mi ney anlamıyorum bizi bi aydınlat be pozitifimiz

valla 30 yaşıma kadar hep büyük olsa keşke diyordum ama 30'umdan sonra barıştım kendileriyle. en büyük problemim türkiye'de küçük beden dolgusuz sütyen bulmakta zorlanıyor olmam. hepsi ya ergenlikteki kızlar için cicili bicili ya da full dolguyla kocaman yapanlardan oluyor :) bakalım hamilelik ve doğum sonrası nasıl olacak...

Lansinoh un pompasında dikkatimi çekmişti. İki ayrı uç çıkmıştı. Göğüs boyuna göre hangisi uygunsa onu kullan diye sanırım. Pompa alırken satıcıya danışabilirsin.
çok teşekkürler lansinoh düşündüğüm bi markaydı zaten inceleyeyim :) bu arada depremle ilgili yaşadıklarınız için tekrar geçmiş olsun. düzeninizi kuruyordunuz yavaştan çok mutlu oldum süreçte düzeninizin oturmasına. umarım her şey güzel devam eder sizin için.

Kuzum benimde ilk gebeliğimde memelerim küçüktü (sanki şimdi nadide sultanım da ) son aylara dogru büyüse de öyle çok da büyümemişti, markası şuan aklımda değil bende elektrikli pomba almıştım, benim az çıkmıştı dediğin gibi
Aynı pompayı yengem dogum yapınca ona vermiştim o memnun kalmıştı

Mutlaka sormak Lazım satıcıya bence (bu arada 2 yaşa kadar emzirdim, küçük olması süt miktarını etkilemiyor tecrübe ile sabittir inşallah bunda da öyle olur )

Merhaba canlarım aylardır takip ediyorum ara ara diğer başlıklara yazıyorum. Tüp bebekle 16 haftalık hamileyim. Tüp bebekle hamile olup benim gibi vitamin dışında ilaç kullanmayan var mı? Şu an decavit,omega-3 ve kan ilacı kullanıyorum sadece. 20. Hafta detaylı ultrasona cagırdı doktor. 1 ay dayanıcak görmeden bilmiyorum:)

Sabit bir şekilde pıt pıt atıyor. Kendi hıçkırığın gibi düşün :) Yumruk ile tekme arası bir şiddette daha derinden geliyor şu aralar. Büyüdükçe daha da netleşir.

Ay canım benim Allah razı olsun Rabbim bir dha hiçbirimize böyle zor günler göstrmesin

benim annemin ve ablamın da benim kadar olmasa da küçük. süt miktarında çok problem yaşamadılar diye biliyorum :) bir de yeğenim doğduğunda ilk sene ben de ablamın yanında kalıyordum, artık yeğenimi ne kadar sahiplendiysem süt gelmişti memelerimi sıkınca 1 hafta falan. tabi öyle şırıl şırıl değil ama banyoda falan bikaç damla çıkıyordu yıkanırken :) bakalım kendi bebeğimde nasıl olacak. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…