- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.761
benim annemin ve ablamın da benim kadar olmasa da küçük. süt miktarında çok problem yaşamadılar diye biliyorum :) bir de yeğenim doğduğunda ilk sene ben de ablamın yanında kalıyordum, artık yeğenimi ne kadar sahiplendiysem süt gelmişti memelerimi sıkınca 1 hafta falan. tabi öyle şırıl şırıl değil ama banyoda falan bikaç damla çıkıyordu yıkanırken :) bakalım kendi bebeğimde nasıl olacak. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
benim annemin ve ablamın da benim kadar olmasa da küçük. süt miktarında çok problem yaşamadılar diye biliyorum :) bir de yeğenim doğduğunda ilk sene ben de ablamın yanında kalıyordum, artık yeğenimi ne kadar sahiplendiysem süt gelmişti memelerimi sıkınca 1 hafta falan. tabi öyle şırıl şırıl değil ama banyoda falan bikaç damla çıkıyordu yıkanırken :) bakalım kendi bebeğimde nasıl olacak. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
Canim hickirik ben henuz bunda hissetmeye baslamadim. Ama digerinden biliyorum cok tutardiAy maşallah yane tatlı bende çok özeniyorum tekmelere.hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben ilk olunca bişeyler hissediyorum ama hıçkırık mı hareket mi ney anlamıyorum bizi bi aydınlat be pozitifimiz
Canim hickirik ben henuz bunda hissetmeye baslamadim. Ama digerinden biliyorum cok tutardi2 3 dakika her 3 sn de bir tik tik aticak. Sanki kendi icinden hickirik tutmusun gibi cok cok bariz bir durum. Tekmesine gaz miydi diye arada kalabilirsin ama hickirikta anaaaa hickirik tuttu diye kesin konuscaksin
Ay teşekkür ederimSabit bir şekilde pıt pıt atıyor. Kendi hıçkırığın gibi düşün :) Yumruk ile tekme arası bir şiddette daha derinden geliyor şu aralar. Büyüdükçe daha da netleşir.
YAaaa nasıl kızdım şu an , bu anneler kendi elleriyle neleri batırıyor farkında bile olmadan... Peki Doktorun da mı söylemedi Sezeryandan sonra 3. gün sütün çağlar diye... Eğer doğum başlayarak girmediysen ( açılma , nişan gelmesi sancı vs ) ameliyata kesin 3 gün geçmeliBen bu hikayemi başlarda anlatmıştım Allahtan İnternet çağındayız da sorun yaşamadım da yaşatmadım da
Şöyle ki;
Sezeryan dogum yapınca ilk ortalama 3 gün bazen 1 hafta bile süt gelmediğini okumuştum kimilerinin ilk gün gelir belli olmaz ama benim de 3.gün sonunda gelmişti
Annem ve kayınvalidem sağolsun, saat başı geldi mi geldi mi diye soruyordu, tarak ile memeni tara ılık duş al her şeyi yap dediler ama yok o 3 gün gelmedi (kayın validen ile annem iyi anlaşır, kendi aralarında konuşurken duydum gelse bile ne kadar gelir ki dediler meme çok büyük olmayınca) sonra geldi çok şükür 2 yaşa kadar emzirdim ama nasip meselesi sütü gelmeyen, gelip kesilen de oluyor
YAaaa nasıl kızdım şu an , bu anneler kendi elleriyle neleri batırıyor farkında bile olmadan... Peki Doktorun da mı söylemedi Sezeryandan sonra 3. gün sütün çağlar diye... Eğer doğum başlayarak girmediysen ( açılma , nişan gelmesi sancı vs ) ameliyata kesin 3 gün geçmeli
InşallahSağol teyzesi ben de mavi gözlüyüm kızımız da mavi gözlü olursa tamamlancaz
Canım belki komik olucak ama çiğ köfte etli mi yapılıyor sırf onyüzden bile çağırmamış olabilirler birden o gelsi aklıma biraz farklı yaklaştım konuyaYok canım ya ikimizde çalışıyoruz, herkes işine geldiği gibi, sabah ablamla mesajlaştık arabayı çarptığımı felan söyledim. Hiç bişey demedi. Dünden plan yapılmış. Ben olsam ağzımda bakla ıslanmaz. Annemde işi düşse arar beni oraya bırak buraya bırak diye, annem her zaman arasın ben herşeyi yaparım ama insan çocuğunu çağırmaz mı o kadar hazırlıklar yapılmış. Özellikle çağırmamazlık değildir eminim ama beni umursamamışlar yani, bende anne olcam öyle bi durum olsa çocuma haber vermeden boğazımdan geçmez yani
Ama yok ya çiğ köfteyi siz yapcaktınız demi kafa gittiCanım belki komik olucak ama çiğ köfte etli mi yapılıyor sırf onyüzden bile çağırmamış olabilirler birden o gelsi aklıma biraz farklı yaklaştım konuya
Demekki sık rastlanan bir durummuş sorunca buraya mutlaka yazarımyaa bizimkinin pipisi de böyleydi 11 haftalikken bile. Annemle ben bi şok olmustuk 5 santimlik bebenin seyi nasil böyle olabilir diye ama soramadim sorarsan lütfen bizi de bi aydinlat
Canım doğru söylemiş, ben de araştırmıştım. Hatta bende birkaç app vardı yumurtlama gününden önecisi yumurtlama günü ve sonrasını gösteriyor, yumurtlama günü mavi renk öncesi ve aonrası ise birkaç gün pembe renk. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı aktiftir ve çabuk ölür o da doğru. X kromozomu taşıyan spermler de daha yavaştır y ye göre ve vücutta daha uzun süre canlı kalabilirler. Ben bunu uygulayamazdım zaten tüp bebekle hamile kaldım ama kadın doğumla alakalı çoğu şeyi okurken karşıma çıkmıştı bu bilgiler,Kızlar selam, alakasız birşey sorucam bugünAranızda ateş ölçme yöntemiyle ya da yumurtlama testiyle hamile kalan var mı? Tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek, öncesinde olursa kız olur diye söylemişti bir akrabam. Kadın bu yöntemle 3 çocuk yaptığını anlattı. 2 erkek bir kız. Açıklamasına göre de erkek sperm hücreleri daha hızlı ama çabuk ölür, kızlar da daha yavaş ama geç ölür dedi. Tam yumurtlama gününe denk getirince de erkek daha hızlı olduğu için erkek oluyormuşmuşmuş. Yani inanmayacaktım ama kadın o kadar da tutturamaz diye düşündüm. Bir iş arkadaşım da bu şekilde seçerek yaptı ve istediği oldu. Bunlar tesadüf mü merak ettim. O yüzden bu yöntemi uygulayanlarda sonuç ne oldu yazabilir mi? Pazar can sıkıntısı
Canım belki komik olucak ama çiğ köfte etli mi yapılıyor sırf onyüzden bile çağırmamış olabilirler birden o gelsi aklıma biraz farklı yaklaştım konuya
Maaşallah kızlarAy teşekkür ederimmerakla bekliyorum bende hıçkırık hissetmeyi, artık vurmaları falan anlıyorum özellikle son 2 gündür çok arttı.bu sabah kahvaltı yapmamıştım hemen uyarı aldım
Canım sonuncu doğrudur, ilkinde daha küçük olduğu için netleşmemiş olabilir, 16. Haftadan sonra kesinleşiyormuş. Bizede 13. Haftada kız ama değişme yanılma olabilir demişti doktorumuz. 17. Haftada kesinleşti, bu saatten sonra değişmez dediKızlar ya size bir sorum olacak ilk cinsiyet tahmini 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi bugün de devlet te ki doktor kiz dedi 17+3 ama 17+6 çıktı ultrason da bebeğin testisleri görünmüyor belki vajina dudakları şiş görünüyor ondan erkek demiş olabilir dedi önceki doktor için kafam karıştı sizce hangi doktora inanmaliyim elimde ultrason da yok devlet olduğu içinen korktuğum durum başıma geldi şimdi üç hafta nasılsın beklicem özele gitmek için
Biz 2. Aydan herkese söyledikMerhabalarçevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Hani anlaşılsin die paylaşayımBiz 2. Aydan herkese söyledikama sosyal medyada paylaşmadım çok insan var nazar değer diye, sosyal medyada ultrason fotoğrafıyla paylaşasın geliyor bazen ama nazar değer diye korkuyorum, 6. Ayı bitirince paylaşıcam galiba
Tam benim ilk hissettigim gündesinMaaşallah kızlarbiz de 19. Haftaya girdik bugün ama daha birşey hissetmedim
Annem de bana geçen ay tutturmustu artik soyle herkese, evlatlik sanarlar sonra diyeHani anlaşılsin die paylaşayımçünkü çevremde kimse bilmiyor açıkçası kimsede anlamıyor eşime kalsa doğuma kadar söylemicez de ben dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?