2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah o günleri görürüz canım daha çok var bu kaygılara. Süt artırıcı çaylar ve vitaminler var. Benim de gögsüm senin gibiydi. Deli gibi süt vermişti. Vitaminlerle Desteklemiştim. Kafan rahat olsun. Güzelce uyu, bolca emzir başka reçetesi de yok zaten :)

Ben bu hikayemi başlarda anlatmıştım Allahtan İnternet çağındayız da sorun yaşamadım da yaşatmadım da
Şöyle ki;
Sezeryan dogum yapınca ilk ortalama 3 gün bazen 1 hafta bile süt gelmediğini okumuştum kimilerinin ilk gün gelir belli olmaz ama benim de 3.gün sonunda gelmişti
Annem ve kayınvalidem sağolsun, saat başı geldi mi geldi mi diye soruyordu, tarak ile memeni tara ılık duş al her şeyi yap dediler ama yok o 3 gün gelmedi (kayın validen ile annem iyi anlaşır, kendi aralarında konuşurken duydum gelse bile ne kadar gelir ki dediler meme çok büyük olmayınca ) sonra geldi çok şükür 2 yaşa kadar emzirdim ama nasip meselesi sütü gelmeyen, gelip kesilen de oluyor

Canim hickirik ben henuz bunda hissetmeye baslamadim. Ama digerinden biliyorum cok tutardi 2 3 dakika her 3 sn de bir tik tik aticak. Sanki kendi icinden hickirik tutmusun gibi cok cok bariz bir durum. Tekmesine gaz miydi diye arada kalabilirsin ama hickirikta anaaaa hickirik tuttu diye kesin konuscaksin

Kızlar ya size bir sorum olacak ilk cinsiyet tahmini 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi bugün de devlet te ki doktor kiz dedi 17+3 ama 17+6 çıktı ultrason da bebeğin testisleri görünmüyor belki vajina dudakları şiş görünüyor ondan erkek demiş olabilir dedi önceki doktor için kafam karıştı sizce hangi doktora inanmaliyim elimde ultrason da yok devlet olduğu için en korktuğum durum başıma geldi şimdi üç hafta nasılsın beklicem özele gitmek için

Sabit bir şekilde pıt pıt atıyor. Kendi hıçkırığın gibi düşün :) Yumruk ile tekme arası bir şiddette daha derinden geliyor şu aralar. Büyüdükçe daha da netleşir.
Ay teşekkür ederim merakla bekliyorum bende hıçkırık hissetmeyi, artık vurmaları falan anlıyorum özellikle son 2 gündür çok arttı.bu sabah kahvaltı yapmamıştım hemen uyarı aldım

YAaaa nasıl kızdım şu an , bu anneler kendi elleriyle neleri batırıyor farkında bile olmadan... Peki Doktorun da mı söylemedi Sezeryandan sonra 3. gün sütün çağlar diye... Eğer doğum başlayarak girmediysen ( açılma , nişan gelmesi sancı vs ) ameliyata kesin 3 gün geçmeli

Yok canım söyleyen olmadı, benim aslında sancım nst de çıkıyordu ama ben hissetmiyordum, hergün doktor çağırdı sürekli alttan muayene etti ama yok hiç inmedi dogum başlamadı sonra da zaten suyum bulanmaya başladı hemen özelde sezeryana alındım, (hergün gidiyorum diye hatta yanımda annemi yada eşimi istemedim nede olsa bakıp gönderiyorlar diye sonra elimi aradım beni acil sezeryana alacaklar diye kıyafeti bile kendim giymiştim)
hatta hastanede iken bebek çok ağlıyor diye ben mama istemiştim çay kaşığı ile ağzına vermiştik yavrucak sonra biraz dinlenmişti

Canım belki komik olucak ama çiğ köfte etli mi yapılıyor sırf onyüzden bile çağırmamış olabilirler birden o gelsi aklıma biraz farklı yaklaştım konuya

Canım doğru söylemiş, ben de araştırmıştım. Hatta bende birkaç app vardı yumurtlama gününden önecisi yumurtlama günü ve sonrasını gösteriyor, yumurtlama günü mavi renk öncesi ve aonrası ise birkaç gün pembe renk. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı aktiftir ve çabuk ölür o da doğru. X kromozomu taşıyan spermler de daha yavaştır y ye göre ve vücutta daha uzun süre canlı kalabilirler. Ben bunu uygulayamazdım zaten tüp bebekle hamile kaldım ama kadın doğumla alakalı çoğu şeyi okurken karşıma çıkmıştı bu bilgiler,
Tabi bir de şu var her ay aynı gün yumurtlucaz siye birşey de yok onu bilemeyiz tam emin olamayız. Hani bunu şak diye 3ünde de bile isteye tutturabildiğini pek sanmıyorum ya, nasip kısmet biraz da

Ay teşekkür ederim merakla bekliyorum bende hıçkırık hissetmeyi, artık vurmaları falan anlıyorum özellikle son 2 gündür çok arttı.bu sabah kahvaltı yapmamıştım hemen uyarı aldım
Maaşallah kızlar biz de 19. Haftaya girdik bugün ama daha birşey hissetmedim

Merhabalar çevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum

Canım sonuncu doğrudur, ilkinde daha küçük olduğu için netleşmemiş olabilir, 16. Haftadan sonra kesinleşiyormuş. Bizede 13. Haftada kız ama değişme yanılma olabilir demişti doktorumuz. 17. Haftada kesinleşti, bu saatten sonra değişmez dedi

Merhabalar çevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Biz 2. Aydan herkese söyledik ama sosyal medyada paylaşmadım çok insan var nazar değer diye, sosyal medyada ultrason fotoğrafıyla paylaşasın geliyor bazen ama nazar değer diye korkuyorum, 6. Ayı bitirince paylaşıcam galiba

Hani anlaşılsin die paylaşayım çünkü çevremde kimse bilmiyor açıkçası kimsede anlamıyor eşime kalsa doğuma kadar söylemicez de ben dayanamıyorum

Hani anlaşılsin die paylaşayım çünkü çevremde kimse bilmiyor açıkçası kimsede anlamıyor eşime kalsa doğuma kadar söylemicez de ben dayanamıyorum
Annem de bana geçen ay tutturmustu artik soyle herkese, evlatlik sanarlar sonra diye onun zoruyla söylemiştim akrabalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…