2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öncelikle sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama kafam karıştı ya benim içimden geçende hep kızdı videoları izlediğim kadarıyla da kıza benzetmiştim detaylı ultrason da kesin bişey söylerler heralde bak erkek dediği usg fotosu böyleydi kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20230306_112344.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 103
Benımde sırtımda aynı şekilde bi ağrı var özellikle akşamları oluyor sol kısım dediğin gibi sanki yer edinmiş hep aynı yer

Maaşallah kızlar biz de 19. Haftaya girdik bugün ama daha birşey hissetmedim
kişiden kişiye değişiyor ,24.haftaya kadar hissedersin
Merhabalar çevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Ben betam 36 çıktığında söyleyecektim neredeyse ,sonra bekleyelim artıyor mu dedik,iki gün sonra 150yi vurunca hemen söyledim boş çenem ve ben
Benımde sırtımda aynı şekilde bi ağrı var özellikle akşamları oluyor sol kısım dediğin gibi sanki yer edinmiş hep aynı yer
Evet benim de hiç değişmiyor yeri.Dün gece çok arttı ağrısı inşallah bugün Biraz azalır da rahatlarız

Ahahah biz daha testte silik çıkınca ilk betam çıktığında kutu yapıp söyledik düşünün doktor moktor hak getire ama sosyal medyada ilk kez geçenlerde göbüşlü foto paylaştım

Ben ailemden 3 aya kadar sakladım normalde bende bişey Durmaz ama hamile kalmadan önce olursa sürpriz olsun dedim ve sakladım tabi öğrenince bir şok yaşadılar nasıl sakladin die

Bende 15 haftada öğrendim cinsiyeti özele gidiyorum doktorum %95 erkek dedi acaba değişme ihtimali var mi çünkü ben hep kız belirtileri ve kız hissediyordum aynen öyle sağlıklı olsunlar ama böyle ikilemde kalmakta ne bileyim bu da benim ultrason fotom pipisi dedi

Eklentiler

• 16793083660846555002470980400378.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 94
Aynen kuzum ya ikilemde kalmak çok kötü

Merhabalar çevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Ben varimaynen senin gibiyim ailem ve esimin ailesinin disinda kimse bilmiyor,ama kaynanama izin versem bir günde butun sülale öğrenir gerek yok diyorum

Arkadaşlar benim de 2. Gebeliğim 12. Haftada böyle bir hafif kımıltılar vardı sonra ben adenovirüs oldum ondan sonra çok az hissetmeye başladım bebeği . Çok canım sıkılıyor. Acaba ben hasta olunca bebek etkilendi mi . Doktor sorun olmaz diyor ama ben çok ender hissediyorum bebeği . Bu haftalar da sürekli mi hissediyorsunuz sizler ? Canım çok sıkılıyor acaba hareket mi etmiyor diye içim içimi yiyor .

Canım erkek denildiğinde pipi göstermeden doktor inanma bana 11+3 erkeğe benziyor dedi 13+2 de erkek dedi pipisini gösterdi doktor ben yine ne olur ne olmaz dedim 16+6 gittik yine erkek dedi pipisini gösterdi öle inandım doktor hatta bana yeter artık sorma dedi güldü çünkü ben çok kız istiyordum sağlıkka gelsinler inşallah.

Sağol canım bende kızı çok istiyordum bakalım kiz mi erkek mi minnosum ya işte aslında özelde ki de çıkıntı var dedi kesin erkek dedi ama bugün ki de çıkıntı var ama şişlik olabilir dedi testisleri görmedim dedi hayırlısı olsun inşallah

Sağlıkla gelsin minnoş gönlünden geçen olsun bi daha ki kontrolde netleşir inşallah canım

kızlar merhabalar iyi haftalar herkese, biraz ileri tarihleri ilgilendiren bir sorum olacak. buranın konusu mudur onu da bilmiyorum ama canım eltilerim sağ olsunlar bu yaz ikisi de düğün yapacaklar :) birinde 7 aylık hamile olacağım diğerinde lohusalık yeni bitmiş olacak. kilolar kalabilir biraz yaniii.
Bursadayım, hamile abiye bulabileceğim yerler biliyor musunuz instagram vs. de olur

Sayılır Biz kendi ailelerimiz dışında kimseye söylemek istemedik ilk 3-4 ay gecene kadar. Zaten farklı şehirdeyiz. Eşimin ailesinin yanına gittiğimizde, eşimin bir akrabası kalabalık bir ortamda konuyu açınca, şaşırmıştım. Sonra öğrendikki kayınpederim bayadır millete söylemiş...Benim tarafımda yakında bir paylaşımla öğrenir diye düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…