- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.781
Öncelikle sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilCanım sonuncu doğrudur, ilkinde daha küçük olduğu için netleşmemiş olabilir, 16. Haftadan sonra kesinleşiyormuş. Bizede 13. Haftada kız ama değişme yanılma olabilir demişti doktorumuz. 17. Haftada kesinleşti, bu saatten sonra değişmez dedi
Merhaba hamileyim bende kadın doğum doktoru arıyorum var mı devlet de ve özelde önerdiğiniz bi doktorDoktorunuz kim acaba bende Kütahya dayım
Benımde sırtımda aynı şekilde bi ağrı var özellikle akşamları oluyor sol kısım dediğin gibi sanki yer edinmiş hep aynı yerGünaydınlar herkese .Hiç uyumadım gece ,kaburgam batıyor sol tarafta sırtımda.dönemiyorum,kalkamıyorum uzanamıyorum .perişan haldeyim arkadaşlar .sıcak bant taktım ama bi işe yarar mı bilmiyorum.yaşayan var mı ?
kişiden kişiye değişiyor ,24.haftaya kadar hissedersinMaaşallah kızlarbiz de 19. Haftaya girdik bugün ama daha birşey hissetmedim
Ben betam 36 çıktığında söyleyecektim neredeyse ,sonra bekleyelim artıyor mu dedik,iki gün sonra 150yi vurunca hemen söyledimMerhabalarçevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Evet benim de hiç değişmiyor yeri.Dün gece çok arttı ağrısı inşallah bugün Biraz azalır da rahatlarızBenımde sırtımda aynı şekilde bi ağrı var özellikle akşamları oluyor sol kısım dediğin gibi sanki yer edinmiş hep aynı yer
Ahahah biz daha testte silik çıkınca ilk betam çıktığında kutu yapıp söyledik düşününkişiden kişiye değişiyor ,24.haftaya kadar hissedersin
Ben betam 36 çıktığında söyleyecektim neredeyse ,sonra bekleyelim artıyor mu dedik,iki gün sonra 150yi vurunca hemen söyledimboş çenem ve ben
Evet benim de hiç değişmiyor yeri.Dün gece çok arttı ağrısı inşallah bugün Biraz azalır da rahatlarız
Tam benim ilk hissettigim gündesininsallah miniğin bugün sana bir sürpriz yapar �
Ben ailemden 3 aya kadar sakladım normalde bende bişey Durmaz ama hamile kalmadan önce olursa sürpriz olsun dedim ve sakladımkişiden kişiye değişiyor ,24.haftaya kadar hissedersin
Ben betam 36 çıktığında söyleyecektim neredeyse ,sonra bekleyelim artıyor mu dedik,iki gün sonra 150yi vurunca hemen söyledimboş çenem ve ben
Evet benim de hiç değişmiyor yeri.Dün gece çok arttı ağrısı inşallah bugün Biraz azalır da rahatlarız
Öncelikle sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilama kafam karıştı ya benim içimden geçende hep kızdı videoları izlediğim kadarıyla da kıza benzetmiştim detaylı ultrason da kesin bişey söylerler heralde bak erediği usg fotosu böyleydi
Bende 15 haftada öğrendim cinsiyeti özele gidiyorum doktorum %95 erkek dedi acaba değişme ihtimali var mi çünkü ben hep kız belirtileri ve kız hissediyordumÖncelikle sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilama kafam karıştı ya benim içimden geçende hep kızdı videoları izlediğim kadarıyla da kıza benzetmiştim detaylı ultrason da kesin bişey söylerler heralde bak erkek dediği usg fotosu böyleydi kuzum
Aynen kuzum ya ikilemde kalmak çok kötüBende 15 haftada öğrendim cinsiyeti özele gidiyorum doktorum %95 erkek dedi acaba değişme ihtimali var mi çünkü ben hep kız belirtileri ve kız hissediyordumaynen öyle sağlıklı olsunlar ama böyle ikilemde kalmakta ne bileyim bu da benim ultrason fotom pipisi dedi
Ben varimMerhabalarçevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Hayırlısı olsun canım renkli ultrason girene kadar bende pek erkeğe hazır etmiyorum kendimiAynen kuzum ya ikilemde kalmak çok kötü
Ben varimaynen senin gibiyim ailem ve esimin ailesinin disinda kimse bilmiyor,ama kaynanama izin versem bir günde butun sülale öğrenir gerek yok diyorum
Canım erkek denildiğinde pipi göstermeden doktor inanma bana 11+3 erkeğe benziyor dedi 13+2 de erkek dedi pipisini gösterdi doktor ben yine ne olur ne olmaz dedim 16+6 gittik yine erkek dedi pipisini gösterdi öle inandım doktor hatta bana yeter artık sorma dedi güldü çünkü ben çok kız istiyordum sağlıkka gelsinler inşallah.Kızlar ya size bir sorum olacak ilk cinsiyet tahmini 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi bugün de devlet te ki doktor kiz dedi 17+3 ama 17+6 çıktı ultrason da bebeğin testisleri görünmüyor belki vajina dudakları şiş görünüyor ondan erkek demiş olabilir dedi önceki doktor için kafam karıştı sizce hangi doktora inanmaliyim elimde ultrason da yok devlet olduğu içinen korktuğum durum başıma geldi şimdi üç hafta nasılsın beklicem özele gitmek için
Sağol canımCanım erkek denildiğinde pipi göstermeden doktor inanma bana 11+3 erkeğe benziyor dedi 13+2 de erkek dedi pipisini gösterdi doktor ben yine ne olur ne olmaz dedim 16+6 gittik yine erkek dedi pipisini gösterdi öle inandım doktor hatta bana yeter artık sorma dedi güldü çünkü ben çok kız istiyordum sağlıkka gelsinler inşallah.
Sağlıkla gelsin minnoş gönlünden geçen olsun bi daha ki kontrolde netleşir inşallah canımSağol canımbende kızı çok istiyordum bakalım kiz mi erkek mi minnosum ya işte aslında özelde ki de çıkıntı var dedi kesin erkek dedi ama bugün ki de çıkıntı var ama şişlik olabilir dedi testisleri görmedim dedi hayırlısı olsun inşallah
SayılırMerhabalarçevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?