- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.801
Normalde ben de tüy konusunda çok hassasım titizim de ama eşimle baş edemedim artık olan oldu canımYaaa ama bu çok tatlııııbende kedi hastasıyım ama sadece tüy sorunsalı yüzünden alamıyorum
Alsam biliyorum ki eşim de bende koynumuzda uyuturum o kadar severim tüylü tüylü kedileri
British fold longhair Blue point gibi birşey sanırımInşallahcinsi ne bunun tam bir oyuncak gibi
Biz de öyle valla doktora bile gitmeden löp diye söyledik.sosyal medyada bencede biraz geç belli edilebilirAhahah biz daha testte silik çıkınca ilk betam çıktığında kutu yapıp söyledik düşünündoktor moktor hak getire ama sosyal medyada ilk kez geçenlerde göbüşlü foto paylaştım
Tebrik ediyorum ben çatlardımBen ailemden 3 aya kadar sakladım normalde bende bişey Durmaz ama hamile kalmadan önce olursa sürpriz olsun dedim ve sakladımtabi öğrenince bir şok yaşadılar nasıl sakladin die
Benimde başıma geldi bu olaySayılırBiz kendi ailelerimiz dışında kimseye söylemek istemedik ilk 3-4 ay gecene kadar. Zaten farklı şehirdeyiz. Eşimin ailesinin yanına gittiğimizde, eşimin bir akrabası kalabalık bir ortamda konuyu açınca, şaşırmıştım. Sonra öğrendikki kayınpederim bayadır millete söylemiş...Benim tarafımda yakında bir paylaşımla öğrenir diye düşünüyoruz.
Tüy dokmesin diye kedi vitamini var,gunde bir defa veriliyor,kesinlikle tavuklu mama verme birde her gun haşlamış bir yumurtanın sarisiNormalde ben de tüy konusunda çok hassasım titizim de ama eşimle baş edemedim artık olan oldu canım
İnşallah canım 20.haftada gidecem bakalımSağlıkla gelsin minnoş gönlünden geçen olsun bi daha ki kontrolde netleşir inşallah canım
Var canım bizde bu vitaminden eşim her gün veriyoTüy dokmesin diye kedi vitamini var,gunde bir defa veriliyor,kesinlikle tavuklu mama verme birde her gun haşlamış bir yumurtanın sarisi
Çok iyi anlıyorumBenimde başıma geldi bu olaysadece aileler söyledik iki tarafa da 4 ay dolana kadar kimseye söylemek yok dedim kaynanam sağol sun ablasına söylemiş bi gün ablasının kızı aradı eşimi işte hopörler açtık konusuyoruz kandildi hem kandilimizi kutladı sonra hayırlısı olsun bbeişiniz dedi ben şok oldum bizden iki aileden uzakda farklı şehirledeyiz, ben çok sinirlendim eşim kaynanamı aradı bağırdı kızdı, tabi ben hiç konsmadım ne aradım ne sordum daha dün barıştık kaynanamla bu arada cinsiyet de söylemedim hala eşim tarafı bilmiyor cezalı benim için eşimde söyledin an kapıda bulursun kendıni dedim kaynanam soruyor cinsiyet dedim söylemicem sen herkese söylüyorsun istedim zaman söylerim dedim alacakların şeyler sarı, kırmızı, yeşil olsun dedim kaldı öyle,
İnsallah canımkişiden kişiye değişiyor ,24.haftaya kadar hissedersin
Ben betam 36 çıktığında söyleyecektim neredeyse ,sonra bekleyelim artıyor mu dedik,iki gün sonra 150yi vurunca hemen söyledimboş çenem ve ben
Evet benim de hiç değişmiyor yeri.Dün gece çok arttı ağrısı inşallah bugün Biraz azalır da rahatlarız
İnşallahTam benim ilk hissettigim gündesininsallah miniğin bugün sana bir sürpriz yapar
Biz de öyle valla doktora bile gitmeden löp diye söyledik.sosyal medyada bencede biraz geç belli edilebilir
Tebrik ediyorum ben çatlardım
2 cisinde olması gerekiyormuş yoksa fayda sağlamıyormuş inşallah cok agrımazAy evet sırt üstü yatmak iyi geliyor ama o da tedirgin ediyor .Bişey olursa moduher gün sıcak suya giriyorum biraz yumuşasın diye ama krem de süremiyoruz kas gevşetici
Ben ilk dozunu oldum 2 gün çok ağrıdı .16 nisanda da ikinciyi olacağım,tabi doktorum ikinciyi de ol derse
yok bana sadece 2 doz dediler doğumdan sonraya demedi agrı oluyormu dedim yok yok dediler birdeCanım bende 6 sında oldum. 6 nisanda 2. Doz dedidoğurduktan 3 ay sonrada 3. Doz vurcam dedi. Tetanoz kadın oldum, bide kol ağrısını bile bile nası vurdurcam bakalım
Benim sinirlendiğim nokta kararıma saygı gösterilmemesi ondan bende biliyorum herkese söylemesini benim çocuğum sonuçta kimse karışamaz azcık cazgırlık var bende ondan bu kadar tepki gösterdim ama hakketti daha ağzını açmaz kaynanam zaten baya şey söyledim çünkü eşim zaten ortalığı yıktıÇok iyi anlıyorumBen de duyunca, eşime demiştim, o da ailesine sormuştu. Ben de çok kızmıştım. Bir de 'Iyi oldu iste, herkes öğrendi. Zaten iyi bir haber.' şeklinde bir cevap aldık. Önemli olan benim için ama orada iyi bir şey olduğu değil....güveni kırılıyor insanın. Cinsiyeti öğrendiler, aklımızda isim de var. Ama eşime kesinlikle söylemeyeceğiz dedim isimi, çünkü biliyorum yine söylerler O da zaten itiraz etmiyor sağolsun
2.cide inşallah cok agrı olmaz offfBen ilk dozu yaptırdım 16martta,daha yeni yeni kol agrim geciyor,1 ay sonra ikinci yapilacak
merhabalar, biz bunu denedik, sonuçta bilimsel bir durum tutma ihtimali de düşük değil. sonrasında erken döllenme olduğunu da söyledi doktorum yani her şey plana uygundu ama kız değil erkek cinsiyeti bebeğimin :) o yüzden sanıyorum her şey kader ve şans :) yine de içinizde kalmayın denemek isterseniz deneyin derimKızlar selam, alakasız birşey sorucam bugünAranızda ateş ölçme yöntemiyle ya da yumurtlama testiyle hamile kalan var mı? Tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek, öncesinde olursa kız olur diye söylemişti bir akrabam. Kadın bu yöntemle 3 çocuk yaptığını anlattı. 2 erkek bir kız. Açıklamasına göre de erkek sperm hücreleri daha hızlı ama çabuk ölür, kızlar da daha yavaş ama geç ölür dedi. Tam yumurtlama gününe denk getirince de erkek daha hızlı olduğu için erkek oluyormuşmuşmuş. Yani inanmayacaktım ama kadın o kadar da tutturamaz diye düşündüm. Bir iş arkadaşım da bu şekilde seçerek yaptı ve istediği oldu. Bunlar tesadüf mü merak ettim. O yüzden bu yöntemi uygulayanlarda sonuç ne oldu yazabilir mi? Pazar can sıkıntısı
Konu tam da o iste, kararlara saygı göstermek. Kayınpederim zaten kız-erkek fark etmez, ona göre isim hazır (eşimin tarafinda biraz eskilerin isimlerini koyma olayi var) anne veya baba adlarimizin birleşimi diyorBenim sinirlendiğim nokta kararıma saygı gösterilmemesi ondan bende biliyorum herkese söylemesini benim çocuğum sonuçta kimse karışamaz azcık cazgırlık var bende ondan bu kadar tepki gösterdim ama hakketti daha ağzını açmaz kaynanam zaten baya şey söyledim çünkü eşim zaten ortalığı yıktısende iyi yapmışsın canım isim söylememekle canın ne zaman isterse o zaman söyle bizim çocuğumuz sonuçta
Bende katılıyorum sana canım vefat durumu olsa belki koyma şeyi olur ama hepsi sağsa gerek yok. Kendi sevdiğin beğendin bi isim olsun senin çocuğun yani kimse karışmamaliKonu tam da o iste, kararlara saygı göstermek. Kayınpederim zaten kız-erkek fark etmez, ona göre isim hazır (eşimin tarafinda biraz eskilerin isimlerini koyma olayi var) anne veya baba adlarimizin birleşimi diyor(Burada da kendi isteğiyle koyan kisiler var, saygim var), ancak benim hiç sevmedigim bir sey anne-baba ismini koymak. Ailem de asla zaten öyle bir istekte bulunmaz, senin cocugun istedigini koy derler. Şimdi kız olduğu belli sürekli annelerimizin isminin birlesimini diyor, ee ismi hazir zaten diyor. Basta bir şey demedim, ama sonra yok baba dedim, ismi anne baba ismi olmayacak o kesin, ve tek isim olacak. Niye ki diyor güzel isimler. Ama sürekli demesinden rahatsiz oluyor insan yinede.
püfff çok kızıyorum böyle şeylere ismi hazır ne demek yani :/Konu tam da o iste, kararlara saygı göstermek. Kayınpederim zaten kız-erkek fark etmez, ona göre isim hazır (eşimin tarafinda biraz eskilerin isimlerini koyma olayi var) anne veya baba adlarimizin birleşimi diyor(Burada da kendi isteğiyle koyan kisiler var, saygim var), ancak benim hiç sevmedigim bir sey anne-baba ismini koymak. Ailem de asla zaten öyle bir istekte bulunmaz, senin cocugun istedigini koy derler. Şimdi kız olduğu belli sürekli annelerimizin isminin birlesimini diyor, ee ismi hazir zaten diyor. Basta bir şey demedim, ama sonra yok baba dedim, ismi anne baba ismi olmayacak o kesin, ve tek isim olacak. Niye ki diyor güzel isimler. Ama sürekli demesinden rahatsiz oluyor insan yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?