2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa ama bu çok tatlıııı bende kedi hastasıyım ama sadece tüy sorunsalı yüzünden alamıyorum
Alsam biliyorum ki eşim de bende koynumuzda uyuturum o kadar severim tüylü tüylü kedileri
Normalde ben de tüy konusunda çok hassasım titizim de ama eşimle baş edemedim artık olan oldu canım

Ahahah biz daha testte silik çıkınca ilk betam çıktığında kutu yapıp söyledik düşünün doktor moktor hak getire ama sosyal medyada ilk kez geçenlerde göbüşlü foto paylaştım
Biz de öyle valla doktora bile gitmeden löp diye söyledik.sosyal medyada bencede biraz geç belli edilebilir
Ben ailemden 3 aya kadar sakladım normalde bende bişey Durmaz ama hamile kalmadan önce olursa sürpriz olsun dedim ve sakladım tabi öğrenince bir şok yaşadılar nasıl sakladin die
Tebrik ediyorum ben çatlardım

Benimde başıma geldi bu olay sadece aileler söyledik iki tarafa da 4 ay dolana kadar kimseye söylemek yok dedim kaynanam sağol sun ablasına söylemiş bi gün ablasının kızı aradı eşimi işte hopörler açtık konusuyoruz kandildi hem kandilimizi kutladı sonra hayırlısı olsun bbeişiniz dedi ben şok oldum bizden iki aileden uzakda farklı şehirledeyiz, ben çok sinirlendim eşim kaynanamı aradı bağırdı kızdı, tabi ben hiç konsmadım ne aradım ne sordum daha dün barıştık kaynanamla bu arada cinsiyet de söylemedim hala eşim tarafı bilmiyor cezalı benim için eşimde söyledin an kapıda bulursun kendıni dedim kaynanam soruyor cinsiyet dedim söylemicem sen herkese söylüyorsun istedim zaman söylerim dedim alacakların şeyler sarı, kırmızı, yeşil olsun dedim kaldı öyle,

Normalde ben de tüy konusunda çok hassasım titizim de ama eşimle baş edemedim artık olan oldu canım
Tüy dokmesin diye kedi vitamini var,gunde bir defa veriliyor,kesinlikle tavuklu mama verme birde her gun haşlamış bir yumurtanın sarisi

Eklentiler

• IMG-20230320-WA0013.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 84
Çok iyi anlıyorum Ben de duyunca, eşime demiştim, o da ailesine sormuştu. Ben de çok kızmıştım. Bir de 'Iyi oldu iste, herkes öğrendi. Zaten iyi bir haber.' şeklinde bir cevap aldık. Önemli olan benim için ama orada iyi bir şey olduğu değil....güveni kırılıyor insanın. Cinsiyeti öğrendiler, aklımızda isim de var. Ama eşime kesinlikle söylemeyeceğiz dedim isimi, çünkü biliyorum yine söylerler O da zaten itiraz etmiyor sağolsun

İnsallah canım

2 cisinde olması gerekiyormuş yoksa fayda sağlamıyormuş inşallah cok agrımaz

Benim sinirlendiğim nokta kararıma saygı gösterilmemesi ondan bende biliyorum herkese söylemesini benim çocuğum sonuçta kimse karışamaz azcık cazgırlık var bende ondan bu kadar tepki gösterdim ama hakketti daha ağzını açmaz kaynanam zaten baya şey söyledim çünkü eşim zaten ortalığı yıktı sende iyi yapmışsın canım isim söylememekle canın ne zaman isterse o zaman söyle bizim çocuğumuz sonuçta

merhabalar, biz bunu denedik, sonuçta bilimsel bir durum tutma ihtimali de düşük değil. sonrasında erken döllenme olduğunu da söyledi doktorum yani her şey plana uygundu ama kız değil erkek cinsiyeti bebeğimin :) o yüzden sanıyorum her şey kader ve şans :) yine de içinizde kalmayın denemek isterseniz deneyin derim

Konu tam da o iste, kararlara saygı göstermek. Kayınpederim zaten kız-erkek fark etmez, ona göre isim hazır (eşimin tarafinda biraz eskilerin isimlerini koyma olayi var) anne veya baba adlarimizin birleşimi diyor (Burada da kendi isteğiyle koyan kisiler var, saygim var), ancak benim hiç sevmedigim bir sey anne-baba ismini koymak. Ailem de asla zaten öyle bir istekte bulunmaz, senin cocugun istedigini koy derler. Şimdi kız olduğu belli sürekli annelerimizin isminin birlesimini diyor, ee ismi hazir zaten diyor. Basta bir şey demedim, ama sonra yok baba dedim, ismi anne baba ismi olmayacak o kesin, ve tek isim olacak. Niye ki diyor güzel isimler. Ama sürekli demesinden rahatsiz oluyor insan yinede.

Bende katılıyorum sana canım vefat durumu olsa belki koyma şeyi olur ama hepsi sağsa gerek yok. Kendi sevdiğin beğendin bi isim olsun senin çocuğun yani kimse karışmamali

Kızlar ya yüzümün haline bakın bu sabah bir haftadır ilk kez kustum, o kadar zor kusuyorum ki yüzüme kan oturuyor benek benek bu şekilde olan var mı kustuktan sonra?? Taa çenemin altında bile var bütün kılcallarım çatlamış

Eklentiler

• FF3EA3AE-9970-42D6-AECC-FD5DE7E26426.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 93
  • 62E63B14-70BB-41F5-87E5-D6F7CF9AD13F.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 92
püfff çok kızıyorum böyle şeylere ismi hazır ne demek yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…