- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.821
Gecmis olsun cnm bunlar sivilce gibi duruyorKızlar ya yüzümün haline bakınbu sabah bir haftadır ilk kez kustum, o kadar zor kusuyorum ki yüzüme kan oturuyor benek benek bu şekilde olan var mı kustuktan sonra?? Taa çenemin altında bile var bütün kılcallarım çatlamış
Sivilce değil canım deri altında kanama oluştu, direkt kustuktan sonra oluşuyor öncesinde yoktuGecmis olsun cnm bunlar sivilce gibi duruyor
Cnm banada 15 haftada 2 foktor erkek dediKızlar ya size bir sorum olacak ilk cinsiyet tahmini 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi bugün de devlet te ki doktor kiz dedi 17+3 ama 17+6 çıktı ultrason da bebeğin testisleri görünmüyor belki vajina dudakları şiş görünüyor ondan erkek demiş olabilir dedi önceki doktor için kafam karıştı sizce hangi doktora inanmaliyim elimde ultrason da yok devlet olduğu içinen korktuğum durum başıma geldi şimdi üç hafta nasılsın beklicem özele gitmek için
Banada 16. Haftada erkeğe benziyo denildi 17 de göstermedi kiza benziyo denildi 12 de gitmiştim yüzde 90 erkek denilmişti 19 da gittim göstermiyor kıza benziyor dedi doktor 22 haftaligiz yüzde yüz kiz denildi detaylidaCnm banada 15 haftada 2 foktor erkek dedi
17 haftada üstün körü baktı kıza benzetti
18 haftada kesin erkek dedi detaylıdan önce birsey almamher biri birsey diyor
Nasıl anlamıyorlar yahu ben davul gibi şiştimMerhabalarçevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Konu tam da o iste, kararlara saygı göstermek. Kayınpederim zaten kız-erkek fark etmez, ona göre isim hazır (eşimin tarafinda biraz eskilerin isimlerini koyma olayi var) anne veya baba adlarimizin birleşimi diyor(Burada da kendi isteğiyle koyan kisiler var, saygim var), ancak benim hiç sevmedigim bir sey anne-baba ismini koymak. Ailem de asla zaten öyle bir istekte bulunmaz, senin cocugun istedigini koy derler. Şimdi kız olduğu belli sürekli annelerimizin isminin birlesimini diyor, ee ismi hazir zaten diyor. Basta bir şey demedim, ama sonra yok baba dedim, ismi anne baba ismi olmayacak o kesin, ve tek isim olacak. Niye ki diyor güzel isimler. Ama sürekli demesinden rahatsiz oluyor insan yinede.
Bende anlamadım kuzum yaCnm banada 15 haftada 2 foktor erkek dedi
17 haftada üstün körü baktı kıza benzetti
18 haftada kesin erkek dedi detaylıdan önce birsey almamher biri birsey diyor
Ya valla tatlm belki sana yapmaz inan hiç bilmiyorm ama benm gerçekten cok ağrm oldu 3-4 gün çık yogun hissettm ağrıyı, snra yavas yavas azaldıyok bana sadece 2 doz dediler doğumdan sonraya demedi agrı oluyormu dedim yok yok dediler birde
YaaKızlar ya yüzümün haline bakınbu sabah bir haftadır ilk kez kustum, o kadar zor kusuyorum ki yüzüme kan oturuyor benek benek bu şekilde olan var mı kustuktan sonra?? Taa çenemin altında bile var bütün kılcallarım çatlamış
Bemde doktorumdan Öyle çekiniyordum. Sonra dedim yav o kim ve neden ben ondan çekiniyoru. Bende hooop değiştirdim. 9 ay suratını göreceksem azcık rahat hissetmeliyimKızlar ben dr değiştirmek istiyorum ama gitmek istediğim dr biraz sert ilk ona gitmiştim zaten ama sert olduğu İçin soğuttularşimdi gitsem 4.5 ay oldu acaba kızar mı tepkisinden de çekiniyorum
O senin güzelliğin yaa teşekkür ederimYaageçmiş olsunnn.. kusmalarn olmasa hiç keske kıyamam baya zor ya..
Yalnızzz konudan bağımsz o yzünün ve dudaklarının güzelliği, maşallah
Çok haklısınBemde doktorumdan Öyle çekiniyordum. Sonra dedim yav o kim ve neden ben ondan çekiniyoru. Bende hooop değiştirdim. 9 ay suratını göreceksem azcık rahat hissetmeliyim
Biz Mustela aldık eltimin kızı var 5 yaşında onun cildi hassas hep onu kullanmış memnun kalmış öyle yaptık bizdeKuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
İşte bence doğruluk payı var bilim sonuçta 1 artı 1 iki eder buna kader diyemezsin. Ama tabii kesin diyebileceğimiz bir durum değil matematik gibi. Sorup ölçmek istedim doğruluk payını.Günaydino yöntemle hamile kalmadim ama evet yumurtamin catladigi gün iliskiye girdik ve oglum olacak ben de sonrasinda okumustum bu bilgiyi, keske öncesinde okusaymisim dedim hatta tabi Allahin takdiri ama böyle bir etken olduğuna ben inaniyorum
Benim taaa 2. Ayın sonundan şu ana kadar devam. Sırt üstü yatınca geçiyor malesef. 3. Trimester a kadar kendime zaman verdim sırt üstü yatmak için, ondan sonrası risk diye okudum.Günaydınlar herkese .Hiç uyumadım gece ,kaburgam batıyor sol tarafta sırtımda.dönemiyorum,kalkamıyorum uzanamıyorum .perişan haldeyim arkadaşlar .sıcak bant taktım ama bi işe yarar mı bilmiyorum.yaşayan var mı ?
Evet burdaki olay kesin yumurtlayıp çatladığı anı yakalayabilmek o da zor. Yoksa belki daha tutabilir bir durum. Çoğu insan yumurtladığı günü uygulamada gösteren gün sanıyor ve ona göre olduğunu sanıyor ama çok önce ya da sonra olabiliyor. Daha doğrusu yumurtanın çatladığı gün önemli olan.Canım doğru söylemiş, ben de araştırmıştım. Hatta bende birkaç app vardı yumurtlama gününden önecisi yumurtlama günü ve sonrasını gösteriyor, yumurtlama günü mavi renk öncesi ve aonrası ise birkaç gün pembe renk. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı aktiftir ve çabuk ölür o da doğru. X kromozomu taşıyan spermler de daha yavaştır y ye göre ve vücutta daha uzun süre canlı kalabilirler. Ben bunu uygulayamazdım zaten tüp bebekle hamile kaldım ama kadın doğumla alakalı çoğu şeyi okurken karşıma çıkmıştı bu bilgiler,
Tabi bir de şu var her ay aynı gün yumurtlucaz siye birşey de yok onu bilemeyiz tam emin olamayız. Hani bunu şak diye 3ünde de bile isteye tutturabildiğini pek sanmıyorum ya, nasip kısmet biraz da
Canım işte demek ilişki olduğunda yumurta zaten ordaymış demek olmuyor mu erken döllenme. Bu durumda söylediğim tutuyor. Kafam karıştımerhabalar, biz bunu denedik, sonuçta bilimsel bir durum tutma ihtimali de düşük değil. sonrasında erken döllenme olduğunu da söyledi doktorum yani her şey plana uygundu ama kız değil erkek cinsiyeti bebeğimin :) o yüzden sanıyorum her şey kader ve şans :) yine de içinizde kalmayın denemek isterseniz deneyin derim
Normaldir canım,benimde 19haftada aynen böyle ağrılarım oldu,bende endiselenmistim sonra okudum internette rahim büyüyor,bağlar geriliyor ve pelvik ağrılar sık görülür... (Gebeliğin ilerlemesi ile ön plana çıkan ağrı özellikle rahmi tutan bağların gerilmesi ile de oluşur. İlerleyen haftalarda büyüyen bebek ve rahim, rahmi tutan bağların esnemesini gerekli kılar, bu da ağrılı bir gerilmeye neden olur. Rahmin batın altın, pelvik alan ve vajina basısı ile vajina da ağrı, sık tuvalete gitme, kabızlık gibi bir grup şikayet artabilir)Kızlar ya sabah alt karnımda bir ağrıyla kalktım sabahtan beri de bir hafifliyor bir devam ediyor. Sürekli aynı bölgede hem alt karnım ağrıyor hem de ağrısı popoma vuruyor zonklama şeklinde. Belim de ağrıyor. Doktorumu aradım, gün içinde uğra bakalım dedi birazdan gitsem diyordum ama affedersiniz biraz gaz çıkınca rahatlama oldu gibi emin olamıyorum. Tarif et deseniz bebek ellerini karnıma ayaklarını popoma dayamış ittiriyor gibi derimŞu anda 18+4 bu haftada böyle şeyler olmaz sanırım ama gitsem mi acaba doktora akıntı, kanama vs. yok çok şükür
İnşallah sağliklidır canım benim her şey gönlünüzce olsunBende aradım bugün detaylı için eğitim araştırmanın verdigi randevu coook Uzak tarihti oraya gitmiycem bi ozelde yaptircam aradim fiyat aldım 19 hf ligim dedim 20 21 22 hf larda yapılması daha ii olur dedi gelmeden iki uc gün önce arayint dediler haftaya yada öteki hafta arayacam gidicez bizde bakalım orda ne cikacakt bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?