2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gecmis olsun cnm bunlar sivilce gibi duruyor

Cnm banada 15 haftada 2 foktor erkek dedi
17 haftada üstün körü baktı kıza benzetti
18 haftada kesin erkek dedi detaylıdan önce birsey almam her biri birsey diyor

Cnm banada 15 haftada 2 foktor erkek dedi
17 haftada üstün körü baktı kıza benzetti
18 haftada kesin erkek dedi detaylıdan önce birsey almam her biri birsey diyor
Banada 16. Haftada erkeğe benziyo denildi 17 de göstermedi kiza benziyo denildi 12 de gitmiştim yüzde 90 erkek denilmişti 19 da gittim göstermiyor kıza benziyor dedi doktor 22 haftaligiz yüzde yüz kiz denildi detaylida

Merhabalar çevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Nasıl anlamıyorlar yahu ben davul gibi şiştim

Çok haklısın ben de çok rahatsız olurdum. Bizim anne babalar isim konusuna kesinlikle karışmadılar ama geçen gün kuzenim gelmiş ismi o mu olacak diyor, başka isim koysaydınız falan. Sen çocuklarına isim koyarken bana mı sordun diyecektim ama sustum. Hata bende ki ismi ne diye sorunca cevap verdim. Bundan sonra doğuma kadar ismi belli değil diyeceğim.

Yaa geçmiş olsunnn.. kusmalarn olmasa hiç keske kıyamam baya zor ya..
Yalnızzz konudan bağımsz o yzünün ve dudaklarının güzelliği, maşallah

Kızlar ya sabah alt karnımda bir ağrıyla kalktım sabahtan beri de bir hafifliyor bir devam ediyor. Sürekli aynı bölgede hem alt karnım ağrıyor hem de ağrısı popoma vuruyor zonklama şeklinde. Belim de ağrıyor. Doktorumu aradım, gün içinde uğra bakalım dedi birazdan gitsem diyordum ama affedersiniz biraz gaz çıkınca rahatlama oldu gibi emin olamıyorum. Tarif et deseniz bebek ellerini karnıma ayaklarını popoma dayamış ittiriyor gibi derim Şu anda 18+4 bu haftada böyle şeyler olmaz sanırım ama gitsem mi acaba doktora akıntı, kanama vs. yok çok şükür

Kızlar ben dr değiştirmek istiyorum ama gitmek istediğim dr biraz sert ilk ona gitmiştim zaten ama sert olduğu İçin soğuttular şimdi gitsem 4.5 ay oldu acaba kızar mı tepkisinden de çekiniyorum

Kızlar ben dr değiştirmek istiyorum ama gitmek istediğim dr biraz sert ilk ona gitmiştim zaten ama sert olduğu İçin soğuttular şimdi gitsem 4.5 ay oldu acaba kızar mı tepkisinden de çekiniyorum
Bemde doktorumdan Öyle çekiniyordum. Sonra dedim yav o kim ve neden ben ondan çekiniyoru. Bende hooop değiştirdim. 9 ay suratını göreceksem azcık rahat hissetmeliyim

Yaa geçmiş olsunnn.. kusmalarn olmasa hiç keske kıyamam baya zor ya..
Yalnızzz konudan bağımsz o yzünün ve dudaklarının güzelliği, maşallah
O senin güzelliğin yaa teşekkür ederim
Sağol canım, benim hep böyle kusunca, ilk trimesterde 3 ay böyle gezdim her gün kusuyordum umarım tamamen biter bir gün, yüzüm böyle olunca bütün özgüvenim yerle bir

Bemde doktorumdan Öyle çekiniyordum. Sonra dedim yav o kim ve neden ben ondan çekiniyoru. Bende hooop değiştirdim. 9 ay suratını göreceksem azcık rahat hissetmeliyim
Çok haklısın aslında benım doktorum çok tatlı dilli iyi biri ama verdiği vitaminler vs biraz ticaret amaçlı ce benı hasta etti resmen haftalarca

Kuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
Biz Mustela aldık eltimin kızı var 5 yaşında onun cildi hassas hep onu kullanmış memnun kalmış öyle yaptık bizde

İşte bence doğruluk payı var bilim sonuçta 1 artı 1 iki eder buna kader diyemezsin. Ama tabii kesin diyebileceğimiz bir durum değil matematik gibi. Sorup ölçmek istedim doğruluk payını.
Benim taaa 2. Ayın sonundan şu ana kadar devam. Sırt üstü yatınca geçiyor malesef. 3. Trimester a kadar kendime zaman verdim sırt üstü yatmak için, ondan sonrası risk diye okudum.
Evet burdaki olay kesin yumurtlayıp çatladığı anı yakalayabilmek o da zor. Yoksa belki daha tutabilir bir durum. Çoğu insan yumurtladığı günü uygulamada gösteren gün sanıyor ve ona göre olduğunu sanıyor ama çok önce ya da sonra olabiliyor. Daha doğrusu yumurtanın çatladığı gün önemli olan.
Canım işte demek ilişki olduğunda yumurta zaten ordaymış demek olmuyor mu erken döllenme. Bu durumda söylediğim tutuyor. Kafam karıştı

Normaldir canım,benimde 19haftada aynen böyle ağrılarım oldu,bende endiselenmistim sonra okudum internette rahim büyüyor,bağlar geriliyor ve pelvik ağrılar sık görülür... (Gebeliğin ilerlemesi ile ön plana çıkan ağrı özellikle rahmi tutan bağların gerilmesi ile de oluşur. İlerleyen haftalarda büyüyen bebek ve rahim, rahmi tutan bağların esnemesini gerekli kılar, bu da ağrılı bir gerilmeye neden olur. Rahmin batın altın, pelvik alan ve vajina basısı ile vajina da ağrı, sık tuvalete gitme, kabızlık gibi bir grup şikayet artabilir)

Eklentiler

• Screenshot_20230320-175402_Chrome.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah sağliklidır canım benim her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…