2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok güzelmiş. Zamanla her şeyi olur

Kızlar kesinlikle tutmuyor ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki oldu kesin erkek olur dediler sonuç kiz ve bu hamilelik hurafeleridw yalan Çin takvimi vs hepsi yalan çünkü benim tutmadı hiç biri

Cnm benim de oglumun mezuniyet balosu var. Ben simdiden 9 aylik gibiyim zaten, karnim cok buyuk, agrilarim var, hareket kabiliyetim cok sinirli. 15 hazirana fil gibi olurum eminim. Nasil katilacagim hic bilmiyprum. Oglum da baloya katilmayi cok istiyor. Elbise ayri dert ayakkabi ayri dert saci basi ayri. O kiloyla hareket edip o kadar insan icine cikmak ayri dert valla. Ben su an 2 oversize gomlek iki kot aldim okula oyle gidiyorum. Internete baktim biraz nedense hep 36 beden abiyeler, gunluk gomlekler bile oyle. Hamile urunleri azalmis, eskiden boyle degildi. Bu oversize modasindan mi yoksa enflasyondan dolayi mi boyle oldu. Yeni uretim yok sanki. Oversize da hic yakismiyor bana. Ben de onerilere acigim.

Çoool teşekkür ederim Dayanamadım doktora gittim baktık kalbi pıtır pıtır minişimin:) doktor da aynılarını söyledi bu ara o kadar çok gezdim ki anlatamam biraz da dinlenmem grekiyormuş

Ah ah .hayırlı olsun canım. Ben de 35 yaşındayım aileden uzaktayım. İki yavrumun arası çok olacak ama ben avantaj olarak görüyorum en azından oğlum kendisine bakacak ben sadece bebeğe odaklanacagim hatta bana yardimci bile olur bu yönden güzel..ama yıllardır kurduğu uyku düzeni gezme tozmalar biraz rafa kalkacak beni tedirgin edecek olan bu düzene uymak

Analarim ben hasta döşek yatıyorum
Su kardeşiniz bı gözünü acamadi. Tam kendini topladı şimdi de ağır grip geçiriyorum. Ben bende değilim. Nane limon ıhlamur bal limon vs geçirmeye çalışıyorum var mı başka yapacak bişi ya da acile gitsem ne yaparlar

Kızlar kesinlikle tutmuyor ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki oldu kesin erkek olur dediler sonuç kiz ve bu hamilelik hurafeleridw yalan Çin takvimi vs hepsi yalan çünkü benim tutmadı hiç biri
Ovülasyon testinde tam yumurtlama günü olduğu nasıl anlaşılıyor? Hep merak etmişimdir. Kimisi ovülasyon testi işe yarsmıyor diyor. O kadar çok farklı ki herkesin deneyimi

Kuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
Ben incianın köpük şampuanını aldım. Sabun almayı düşünmüyorum ilk etapta. Krem de popo için sudocrem normal kullanmak içinde iva natura alacağım.

Kaya tuzlu su ile burun temizliğini de yap canım. Nefes açılınca düzelmesi kolay oluyor.

Ovülasyon testinde tam yumurtlama günü olduğu nasıl anlaşılıyor? Hep merak etmişimdir. Kimisi ovülasyon testi işe yarsmıyor diyor. O kadar çok farklı ki herkesin deneyimi
Yumurtlama günü çift çizgi çıkıyor bizde ilk kullanmada işe yaradı şükür mesela programlarda 14. Gün yumurtlama çıkıyor benim testle 9da olmuştu hatta eşime gebelik testini gösterdiğimde ovulasyon sanmıştı şimdi mi falan demişti

Aynen, bizde o ay yumurtlama günlerinde birlikte olduk, erkek olur dediler ama kızımız olacak, bu işleri sadece Allah bilir bence, diğer söylemler hurafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…