- 7 Aralık 2022
- 336
- 810
- 18
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.841
Çok güzelmiş. Zamanla her şeyi olurKızlar günaydın napıyosunuz nasılsınız bebişler nasıl
Kaç gündür giremedim yazamadım biraz morallerim bozuktu üstüne bir de günlerce geçmeyen baş ağrıları bacak ağrıları
Ama artık bebeğimi çok hissediyorum eşim bile hissetti karnıma koyunca elinibiraz moral oldu bana da
Ve evimizde artık bir kedimiz var bununla ilgileniyoruz günlerdir evimizin yeni üyesi
Eşimin kızımıza hediyesi kızımızın daha hiç birşeyi yok kedisi oldu şu anda
İnşallah canım cümlemizin evladı sağlıkla gelsin.İnşallah sağliklidır canım benim her şey gönlünüzce olsun
Sebamed ve mustela kesinlikleKuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
Yok vala canim ilk defa gördümEn Ucuz Bebek Market | En Ucuz Bebek Giyim
Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı?
Kızlar kesinlikle tutmuyor ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki oldu kesin erkek olur dediler sonuç kiz ve bu hamilelik hurafeleridw yalan Çin takvimi vs hepsi yalan çünkü benim tutmadı hiç biriİşte bence doğruluk payı var bilim sonuçta 1 artı 1 iki eder buna kader diyemezsin. Ama tabii kesin diyebileceğimiz bir durum değil matematik gibi. Sorup ölçmek istedim doğruluk payını.
Benim taaa 2. Ayın sonundan şu ana kadar devam. Sırt üstü yatınca geçiyor malesef. 3. Trimester a kadar kendime zaman verdim sırt üstü yatmak için, ondan sonrası risk diye okudum.
Evet burdaki olay kesin yumurtlayıp çatladığı anı yakalayabilmek o da zor. Yoksa belki daha tutabilir bir durum. Çoğu insan yumurtladığı günü uygulamada gösteren gün sanıyor ve ona göre olduğunu sanıyor ama çok önce ya da sonra olabiliyor. Daha doğrusu yumurtanın çatladığı gün önemli olan.
Canım işte demek ilişki olduğunda yumurta zaten ordaymış demek olmuyor mu erken döllenme. Bu durumda söylediğim tutuyor. Kafam karıştı
Canım naptın gittin mi doktora bugün?Kızlar kesinlikle tutmuyor ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki oldu kesin erkek olur dediler sonuç kiz ve bu hamilelik hurafeleridw yalan Çin takvimi vs hepsi yalan çünkü benim tutmadı hiç biri
Cnm benim de oglumun mezuniyet balosu var. Ben simdiden 9 aylik gibiyim zaten, karnim cok buyuk, agrilarim var, hareket kabiliyetim cok sinirli. 15 hazirana fil gibi olurum eminim. Nasil katilacagim hic bilmiyprum. Oglum da baloya katilmayi cok istiyor. Elbise ayri dert ayakkabi ayri dert saci basi ayri. O kiloyla hareket edip o kadar insan icine cikmak ayri dert valla. Ben su an 2 oversize gomlek iki kot aldim okula oyle gidiyorum. Internete baktim biraz nedense hep 36 beden abiyeler, gunluk gomlekler bile oyle. Hamile urunleri azalmis, eskiden boyle degildi. Bu oversize modasindan mi yoksa enflasyondan dolayi mi boyle oldu. Yeni uretim yok sanki. Oversize da hic yakismiyor bana. Ben de onerilere acigim.kızlar merhabalar iyi haftalar herkese, biraz ileri tarihleri ilgilendiren bir sorum olacak. buranın konusu mudur onu da bilmiyorum ama canım eltilerim sağ olsunlar bu yaz ikisi de düğün yapacaklar :) birinde 7 aylık hamile olacağım diğerinde lohusalık yeni bitmiş olacak. kilolar kalabilir biraz yaniii.
Bursadayım, hamile abiye bulabileceğim yerler biliyor musunuz instagram vs. de olur
Çoool teşekkür ederimNormaldir canım,benimde 19haftada aynen böyle ağrılarım oldu,bende endiselenmistim sonra okudum internette rahim büyüyor,bağlar geriliyor ve pelvik ağrılar sık görülür... (Gebeliğin ilerlemesi ile ön plana çıkan ağrı özellikle rahmi tutan bağların gerilmesi ile de oluşur. İlerleyen haftalarda büyüyen bebek ve rahim, rahmi tutan bağların esnemesini gerekli kılar, bu da ağrılı bir gerilmeye neden olur. Rahmin batın altın, pelvik alan ve vajina basısı ile vajina da ağrı, sık tuvalete gitme, kabızlık gibi bir grup şikayet artabilir)
Ah ah .hayırlı olsun canım. Ben de 35 yaşındayım aileden uzaktayım. İki yavrumun arası çok olacak ama ben avantaj olarak görüyorum en azından oğlum kendisine bakacak ben sadece bebeğe odaklanacagim hatta bana yardimci bile olurAyni durum bende de var. 2013 dogumlu bir oglum var. 2.yi hic dusunmuyordum. Ne zaman acaba desem bir engel cikiyordu, vazgeciyordum. Oglum Kardes diye agliyordu artik pandemiden bu yana. Hatta karnimi sevip hala inanamiyorum deyip agliyor. Nasipse simdi 2023 model kizim gelecekikisi arasinda yaş farki cok, ben 40 oldum bakalim nasil olacak bu yastan sonra. Onceden cok ince dusunuyordum, 2.den imtina ediyordum. Simdi sonunu dusunen kahraman olamaz diyorum Ailelerden cok uzaktayim, annem de yaslandi iyice zaten. Calisiyorum, 40 yasindayim, herkese basarilar diliyorum Allah iyilik, guzellik, saglik versin. Yasayip tecrube edecegim. NOT: Her seyi sifirdan aliyorum, 2. dusunenler erken davranmasin ama cok da arayi uzatmasin
Ovülasyon testinde tam yumurtlama günü olduğu nasıl anlaşılıyor? Hep merak etmişimdir. Kimisi ovülasyon testi işe yarsmıyor diyor. O kadar çok farklı ki herkesin deneyimiKızlar kesinlikle tutmuyor ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki oldu kesin erkek olur dediler sonuç kiz ve bu hamilelik hurafeleridw yalan Çin takvimi vs hepsi yalan çünkü benim tutmadı hiç biri
Canım kusmaların bitince geçecek onlar. Kusmadan dolayı ama kalıcı değiller.Sivilce değil canım deri altında kanama oluştu, direkt kustuktan sonra oluşuyor öncesinde yoktu
Ben incianın köpük şampuanını aldım. Sabun almayı düşünmüyorum ilk etapta. Krem de popo için sudocrem normal kullanmak içinde iva natura alacağım.Kuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
Kaya tuzlu su ile burun temizliğini de yap canım. Nefes açılınca düzelmesi kolay oluyor.Analarim ben hasta döşek yatıyorum
Su kardeşiniz bı gözünü acamadi. Tam kendini topladı şimdi de ağır grip geçiriyorum. Ben bende değilim. Nane limon ıhlamur bal limon vs geçirmeye çalışıyorum var mı başka yapacak bişi ya da acile gitsem ne yaparlar
Yumurtlama günü çift çizgi çıkıyor bizde ilk kullanmada işe yaradı şükür mesela programlarda 14. Gün yumurtlama çıkıyor benim testle 9da olmuştu hatta eşime gebelik testini gösterdiğimde ovulasyon sanmıştı şimdi mi falan demiştiOvülasyon testinde tam yumurtlama günü olduğu nasıl anlaşılıyor? Hep merak etmişimdir. Kimisi ovülasyon testi işe yarsmıyor diyor. O kadar çok farklı ki herkesin deneyimi
Nasıl canım kaliteli mi ürünleri
Ühü evde yok şimdiKaya tuzlu su ile burun temizliğini de yap canım. Nefes açılınca düzelmesi kolay oluyor.
Aynen, bizde o ay yumurtlama günlerinde birlikte olduk, erkek olur dediler ama kızımız olacak, bu işleri sadece Allah bilir bence, diğer söylemler hurafeKızlar kesinlikle tutmuyor ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki oldu kesin erkek olur dediler sonuç kiz ve bu hamilelik hurafeleridw yalan Çin takvimi vs hepsi yalan çünkü benim tutmadı hiç biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?