- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.861
Canım portakal nar sık hergün 1 bardak vitamin olur, hamileyken çok yapcak bişey olmuyo, beslenmeye dikkat edip dinlencem, ayakları sıcak tutacak , ıhlmur çok içme bence, nane deAnalarim ben hasta döşek yatıyorum
Su kardeşiniz bı gözünü acamadi. Tam kendini topladı şimdi de ağır grip geçiriyorum. Ben bende değilim. Nane limon ıhlamur bal limon vs geçirmeye çalışıyorum var mı başka yapacak bişi ya da acile gitsem ne yaparlar
Evet canım 2 çay bardaktan fazla ıhlamur tansiyon düşüklüğü yapar demişti doktorCanım portakal nar sık hergün 1 bardak vitamin olur, hamileyken çok yapcak bişey olmuyo, beslenmeye dikkat edip dinlencem, ayakları sıcak tutacak , ıhlmur çok içme bence, nane de
Sağlıklı olsun canımÖncelikle sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilama kafam karıştı ya benim içimden geçende hep kızdı videoları izlediğim kadarıyla da kıza benzetmiştim detaylı ultrason da kesin bişey söylerler heralde bak erkek dediği usg fotosu böyleydi kuzum
Benimki 9 günde çıktı canım. Sen bence bir sor. Snaki gecikmiş gibiKızlar nifty testi ne zaman sonra çıkıyor yaklaşık 3 hafta oldu daha sonuç bekliyorum
İcerigine bakin mutlaka sls icermeyen temiz icerikli sampuanlar tercih edin. Sebamedde sls var tavsiye etmem. Ogluma hipp marka sampuan aliyordum guzeldi en son eyup sabri tuncerin bebek sampuanini aldim ama o bitince yine hipp alicamKuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
Neye dayanarak? Sebamed sampuan sls iceriyor sls nin ne oldugunu biliyor musunuz?Sebamed ve mustela kesinlikle
Oy kurban olurum nasıl güzelKızlar günaydın napıyosunuz nasılsınız bebişler nasıl
Kaç gündür giremedim yazamadım biraz morallerim bozuktu üstüne bir de günlerce geçmeyen baş ağrıları bacak ağrıları
Ama artık bebeğimi çok hissediyorum eşim bile hissetti karnıma koyunca elinibiraz moral oldu bana da
Ve evimizde artık bir kedimiz var bununla ilgileniyoruz günlerdir evimizin yeni üyesi
Eşimin kızımıza hediyesi kızımızın daha hiç birşeyi yok kedisi oldu şu anda
Canım tek tozda oluyormuş ama 2 doz 10 yıl koruyormuş. Ben 2 doz olacağım. 22. Haftada yapacak aile hekimliğimerhabalar tetanoz aşısını tek doz biliyordum 2 doz vuracaklarmış aranızda yaptıran oldumu detaylıya git gel ondan sonra yapalım dediler aile hekimliği
Merhabalarçevrenize hamile olduğunu söylemeyenler var mı benim gibi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor.bazen böyle sosyal medyaya bebek Profili koymak istiyorum anlasinlr die sonra da vazgeçiyorum
Ya bu babanneler ne minnoşlar, heyecandan hepBen varimaynen senin gibiyim ailem ve esimin ailesinin disinda kimse bilmiyor,ama kaynanama izin versem bir günde butun sülale öğrenir gerek yok diyorum
Hergün tara kuzum, vitaminlerine mamasına dikkat edin. Onun dışında birde sık sık süpürmen gerekevek evi ama minimuma indirmekte mümkün. O tüyleri varya asla gözüne gelmeyecek biryerden sonra. Benim 2 kedi evladım var. 2 gün süpürmesem tüyden geçilmez doğruya doğru. Ama açıyorum robot süpürgeyi ev 5 dk da temiz. Çocuklara da çok iyi bakmaya kaliteli beslemeue çalışıyorum. Öylece biraz azalıyor.Normalde ben de tüy konusunda çok hassasım titizim de ama eşimle baş edemedim artık olan oldu canım
Yok canım yahu. Uyuyodur minikkuş. Ben 17. Haftada hissetmeye başladım pıtırtıları.Arkadaşlar benim de 2. Gebeliğim 12. Haftada böyle bir hafif kımıltılar vardı sonra ben adenovirüs oldum ondan sonra çok az hissetmeye başladım bebeği . Çok canım sıkılıyor. Acaba ben hasta olunca bebek etkilendi mi . Doktor sorun olmaz diyor ama ben çok ender hissediyorum bebeği . Bu haftalar da sürekli mi hissediyorsunuz sizler ? Canım çok sıkılıyor acaba hareket mi etmiyor diye içim içimi yiyor .
Hdhdjsj ya siz gelinler ne fenasınız ya ne var kadıncağuuz dayanamayıp söylediyseBenimde başıma geldi bu olaysadece aileler söyledik iki tarafa da 4 ay dolana kadar kimseye söylemek yok dedim kaynanam sağol sun ablasına söylemiş bi gün ablasının kızı aradı eşimi işte hopörler açtık konusuyoruz kandildi hem kandilimizi kutladı sonra hayırlısı olsun bbeişiniz dedi ben şok oldum bizden iki aileden uzakda farklı şehirledeyiz, ben çok sinirlendim eşim kaynanamı aradı bağırdı kızdı, tabi ben hiç konsmadım ne aradım ne sordum daha dün barıştık kaynanamla bu arada cinsiyet de söylemedim hala eşim tarafı bilmiyor cezalı benim için eşimde söyledin an kapıda bulursun kendıni dedim kaynanam soruyor cinsiyet dedim söylemicem sen herkese söylüyorsun istedim zaman söylerim dedim alacakların şeyler sarı, kırmızı, yeşil olsun dedim kaldı öyle,
Bence de ya. Herkes adıyla yaşasın. Bir aileye bir isim yeter. Bu bir saygı, sevgi ifade değildir benim gözümde. Bende asla koymam. Ama gelecekte gelinim ismimi koyabilir sıkıntı yokKonu tam da o iste, kararlara saygı göstermek. Kayınpederim zaten kız-erkek fark etmez, ona göre isim hazır (eşimin tarafinda biraz eskilerin isimlerini koyma olayi var) anne veya baba adlarimizin birleşimi diyor(Burada da kendi isteğiyle koyan kisiler var, saygim var), ancak benim hiç sevmedigim bir sey anne-baba ismini koymak. Ailem de asla zaten öyle bir istekte bulunmaz, senin cocugun istedigini koy derler. Şimdi kız olduğu belli sürekli annelerimizin isminin birlesimini diyor, ee ismi hazir zaten diyor. Basta bir şey demedim, ama sonra yok baba dedim, ismi anne baba ismi olmayacak o kesin, ve tek isim olacak. Niye ki diyor güzel isimler. Ama sürekli demesinden rahatsiz oluyor insan yinede.
Vallahi canım ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kaynanalar gelinlereHdhdjsj ya siz gelinler ne fenasınız ya ne var kadıncağuuz dayanamayıp söylediysehiç bu kayınvalidelerij kıymeti bilinmeyecek mi yüce rabbiiim
Ay birebir, haftasonu full bel ağrısından kıvrandım hala da geçmiş sayılmaz. Bugün karnımda tam bahsettiğin gibi bir ağrı ve kuyruk sokumuna giren bir sızı. Ne dedi doktor gittin mi canım? Bende 18+3 teyim. Tarihlerde yakın.Kızlar ya sabah alt karnımda bir ağrıyla kalktım sabahtan beri de bir hafifliyor bir devam ediyor. Sürekli aynı bölgede hem alt karnım ağrıyor hem de ağrısı popoma vuruyor zonklama şeklinde. Belim de ağrıyor. Doktorumu aradım, gün içinde uğra bakalım dedi birazdan gitsem diyordum ama affedersiniz biraz gaz çıkınca rahatlama oldu gibi emin olamıyorum. Tarif et deseniz bebek ellerini karnıma ayaklarını popoma dayamış ittiriyor gibi derimŞu anda 18+4 bu haftada böyle şeyler olmaz sanırım ama gitsem mi acaba doktora akıntı, kanama vs. yok çok şükür
Hep gelinler yüzünden işteVallahi canım ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kaynanalar gelinleregelsinlerde kaynanalara bu tabu asla yıkılmaz bizim Türk adetlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?