2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım portakal nar sık hergün 1 bardak vitamin olur, hamileyken çok yapcak bişey olmuyo, beslenmeye dikkat edip dinlencem, ayakları sıcak tutacak , ıhlmur çok içme bence, nane de

Sağlıklı olsun canım daha çok var detaylıda netleşiyormuş ultrasondanda cinsiyet hiç anlamıyorum ki kuzum bizim ki de kız çıkıntı felan yoktu gerçekten

Ya kızlar sonunda bende grip kervanına katıldım çok kötüyüm parol hap içemiyorum ağzıma hap alır almaz mide bulantısı öğürme yaşıyorum yutamiyorum nane limon suyu içtim ama ona da bir fincan için yazıyor du nette çok faydası olmadı nasıl geçer ya başka ne yapabilirim

Kuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
İcerigine bakin mutlaka sls icermeyen temiz icerikli sampuanlar tercih edin. Sebamedde sls var tavsiye etmem. Ogluma hipp marka sampuan aliyordum guzeldi en son eyup sabri tuncerin bebek sampuanini aldim ama o bitince yine hipp alicam

Oy kurban olurum nasıl güzel kedisi değil ablası veya abisi olmuş bebişin. Ay ne güzel bir karar vermişsiniz. Evinizin beti bereketi bolluğu artar bundan sonra ay güzel ismi ne olucak boncuk gözlümün

Normalde ben de tüy konusunda çok hassasım titizim de ama eşimle baş edemedim artık olan oldu canım
Hergün tara kuzum, vitaminlerine mamasına dikkat edin. Onun dışında birde sık sık süpürmen gerekevek evi ama minimuma indirmekte mümkün. O tüyleri varya asla gözüne gelmeyecek biryerden sonra. Benim 2 kedi evladım var. 2 gün süpürmesem tüyden geçilmez doğruya doğru. Ama açıyorum robot süpürgeyi ev 5 dk da temiz. Çocuklara da çok iyi bakmaya kaliteli beslemeue çalışıyorum. Öylece biraz azalıyor.

Yok canım yahu. Uyuyodur minikkuş. Ben 17. Haftada hissetmeye başladım pıtırtıları.

Hdhdjsj ya siz gelinler ne fenasınız ya ne var kadıncağuuz dayanamayıp söylediyse hiç bu kayınvalidelerij kıymeti bilinmeyecek mi yüce rabbiiim

Kızlar 21. Haftaya girdim uygulamada bebeğiniz göbek deliğine çıktı diyor ama ben çok aşağılarda hissediyorum kasıklarımda göbeğimle hiç ilgisi yok. Sizde durumlar nasıl ? Endişelendim açıkçası

Bence de ya. Herkes adıyla yaşasın. Bir aileye bir isim yeter. Bu bir saygı, sevgi ifade değildir benim gözümde. Bende asla koymam. Ama gelecekte gelinim ismimi koyabilir sıkıntı yok

Hdhdjsj ya siz gelinler ne fenasınız ya ne var kadıncağuuz dayanamayıp söylediyse hiç bu kayınvalidelerij kıymeti bilinmeyecek mi yüce rabbiiim
Vallahi canım ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kaynanalar gelinlere gelsinlerde kaynanalara bu tabu asla yıkılmaz bizim Türk adetlerinde

Ay birebir, haftasonu full bel ağrısından kıvrandım hala da geçmiş sayılmaz. Bugün karnımda tam bahsettiğin gibi bir ağrı ve kuyruk sokumuna giren bir sızı. Ne dedi doktor gittin mi canım? Bende 18+3 teyim. Tarihlerde yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…