2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum sen doktora gittin mi? Ben ilk defa böyle gördüm hamile birisinde kusmaya bağlı bişeyleri.

Kuzum sen doktora gittin mi? Ben ilk defa böyle gördüm hamile birisinde kusmaya bağlı bişeyleri.
Bunun için gitmedim canım, hamilelikte çıkan bi şey değil benim için Ben kusarken çok zorlanıyorum çok şiddetli öğürüyorum o yüzden kılcallarım çatlıyor, bildim bileli böyle oluyor yüzüm bi kaç güne geçiyor. Ama sürekli kusunca her gün yenileri oluştu bi türlü geçmedi. Perşembe sonuç göstermeye gidiyorum o zaman sorsam mı acaba? Şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı ama

Canım eskiden nadir kusarsın birşey olmaz düzelir. Ama devamlı devamlı olunca ne bileyim içime sinmedi. Bence mutlaka sor canım. Hazır türkiyedesin detaylıca bir soruştur bence. İçin rahat eder en azından ya da önlem alacak birşey varsa onu yaparsın.

Haklısın canım ben alıştığım için çok önemsemedim belki de önemli bir şeydir

Kuzular kozmetik olarak siz ne almayı düşünüyorsunuz? Yani şampuan, sabun, bebe yağı olarak Dalin mi Sebamed mi, JB mi, ben karar veremedim. Bu konuda araştırma yapan var mı?
Pişik kremi önerisi istersen bana oğluma doğum yaptığımda hastane verdi ufak bir kutusu vardı ama o kadar güzel bir kremdiki sudocrem cook coookkk iyi bir kremdi hemen yok etti kizimda gerek duymadım kızarıklık oldukça zeytinyağı sürdüm onun faydası olunca almadım pişik aklınızda olsun bulabilirseniz çok güzel bir krem

Kızlar gün gece hamile yastığıyla uyudum nihayet. Belimin ağrısından gözüm ne koca gördü ne birşey. Belimi destekledi karnımı da. Bir iyi geldi. İlk kullandığımda iy bu ne demiştim ama zamanı gelmiş vücudumu tam kavradı. Müthiş. Bu gecede yatıcam bakayım yine aynısı olursa edinin hepiniz birer tane. Premsesler gibi uyanalım.

Gece kalkardım ben uyuyamazdım dön dolaş. Asla kalkmadım ama bu yastıktan mı bilmiyorum birkaç kez deneyimlemem lazım. Ben özellikle tek taraflı almadım dönerken onuda taşımam gerekmesin diye, çift aldım.

J josei89

Son haftalarda onsuz yatamicaksin tecrubeyle sabit buyuk rahatlik sagliyor

Son haftalarda onsuz yatamicaksin tecrubeyle sabit buyuk rahatlik sagliyor
Evet ya bu nasıl müthiş birşeymiş. Daha yeni başladım ama olacak belli. Birde yan döndüm yok karnımın üzerine yattım derdi olmuyor. Ben farkettim ki bebeğin üzerine dönerim yatarım diye rahat uyuyamıyormuşum. Ben yüzüstü uyurdum hep. Ama dün korkumda olmadan premmses uykusu çektim inşallah darısı bu geceye

Kızlar bahar temizliğine giriştim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorjm bi cesaret mutfak dolaplarını camları sildim ama belim suan tutulmuş gibi eskisinden çok daha yoruluyorum

Kızlar bahar temizliğine giriştim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorjm bi cesaret mutfak dolaplarını camları sildim ama belim suan tutulmuş gibi eskisinden çok daha yoruluyorum
Böyle büyük temizliklere girişme canım parça parça yap, bir haftada yap yayarak. Eskiden bi günde bütün evi kırklardım geçenlerde bir günde sadece buzdolabı temizliği yapabildim öldüm bittim ağrıdan

Canım havalarda soğuk ya temizlik yaparken insan dikkat edemiyor. Çarpılıyor cereyandan vs. Bence de kendini çok yormasaydın. Bahar temizliği de kalıverseydi

Dreams bu bulantı ilacı dediğim varya inanılmaz birşey bak 2. Günü tık yok maşallah 41 kere

Sen bak canım buna mutlaka
Yarın hemen aldırıyorum. Ben ruh gibiyim ya bugün evden çalıştım kafam asla kalkmıyo sağıma yatıyorum solum ağrıyo soluma yatıyorum sağım midem desem 24 saat bulanıyo bu bulantı artık hayatımı çok fazla etkiliyo napıcam bilmiyorum

Al kuzum sen bir dene. Benim kesti çok şükür. Ki çok şiddetli olurdu. Normalde 2 tane kullanılıyor gece yatarken bu gece bir tane aldım bakalım. Sabah nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…