2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evden çalışma da iptal edildi. Hergün işe gidicem nasıl gidicem bilmiyorum çok üzgünüm.

Ya ben bunu aldım her çocuğa gerek olmuyo dediler iade edicektim etmesem mi kafam çok karıştı
Evden çalışma da iptal edildi. Hergün işe gidicem nasıl gidicem bilmiyorum çok üzgünüm.
Ayyy Allah yardımcın olsun bizimde haftada 2 gün oluyor sadece çok kötü olduğumda da rapor alıyorum napıyım hergün 3 saat yolum var gidiş dönüş

Evet olmuyormuş ama ya olursa?
Ben kendime de kullandım baya hoş birşey. Beğendim iyiki de almışım

3 saat mi neeey, kız asıl allah senin yardımcın olsun. Valla rapor almak istemiyorum raporluyken çalışmam çünkü sıkıntı olur. Ama benide o yola ittiler. Bundan sonra kendimi düşüneceğim. Geldim attım kendimi direkt yatağa çok çabuk yoruluyorum 5 günü nasıl kaldıracağım allah kerim.

Sadece tam o gün mü çıkıyor çift çizgi. Süpermiş. Ama ben strese girerim ya tek gün bugün doğru düzgün olması gerek diye

Canım yok öyle bişe, geçen gittiğimde doktor bildiğin kasığımdan baktı baya aşağıdaydı hatta şaşırdım baya, ayrıca bebeği hissettiğim yer de baya aşağıda. Yani bilmem belki benim öyledir ama.

Bu arada bu ağrı sızı olayı yüz kere cevaplanmış ama benim geçen ay batma şeklinde bel ağrım vardı. Sonra bir anda kesildi. Bir ay nispeten rahat gezdim, bir tek göbeğimin büyümesi etkiliyordu yürümemi. Dün bir anda oturmama kalkmama yürümeme herşeyime etki eden fena bir bel ağrısı başladı. Karın ya da kasık değil ama bel. Markete gittim penguen gibi yürüdüm hissetmemek için, hatta öne eğilecektim bir ara dayanamayıp. Karın ve kasık ağrısını normal diye okumuştum bebek büyüyor diye, ama bunu deneyimleyen var mı

Ben beğendim vallahi fiyat performans ürünü. Uygun

İnsanın koyasi varsada gelmiyor böyle yapılınca koyacak olsan sen derdin zaten basta ama ne bu zorla koydurma çabası içinden gelcek çünkü hergun sen soyluycen o ismi evladina falan içine gönlüne düşeni koy boşver milleti canim evlat senin çok koymak isterlerse isim herkez kendi yapsın

Dreams bu bulantı ilacı dediğim varya inanılmaz birşey bak 2. Günü tık yok maşallah 41 kere

Sen bak canım buna mutlaka
Fiyatı en ucuz 329 tl... Manisa civarı hamile yastığına ortak girmek isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atsın, 1 hafta onda kalır yastık öbür hafta bende kalır Uyuyamıyorum ey ahali...

Biz Mustela aldık eltimin kızı var 5 yaşında onun cildi hassas hep onu kullanmış memnun kalmış öyle yaptık bizde
Mustelayı çok duydum, bende egzama olduğu için açıkcası hassas ciltlere uygun olması kriterlerim arasında. Bebişler zaten hassaslar ama genetik olarak da egzamaya yatkın olursa aldığım şeylerin elimde kalmasını ya da bebeğime fark etmeden zarar vermesini istemiyorum.
Sebamed ve mustela kesinlikle
Canımmm Mustelayı duydum ve olumlu düşünüyorum ama sebamedde sls varmış içerik olarak sls, alkol, paraben içermeyen dalinin bi ürünü var bir de Mustela var diye okudum. Belki temiz içerikli sebamed bulursam, hassas ciltler için uygun olduğundan ondan da alabilirim.
Ben incianın köpük şampuanını aldım. Sabun almayı düşünmüyorum ilk etapta. Krem de popo için sudocrem normal kullanmak içinde iva natura alacağım.
Aaaa hiç duymadığım bir marka inciana, araştırabilirim. Sudocrem listemde, bir de çok bereketliymiş sanırım büyük boy alıp kafamı rahat ettireceğim.
İcerigine bakin mutlaka sls icermeyen temiz icerikli sampuanlar tercih edin. Sebamedde sls var tavsiye etmem. Ogluma hipp marka sampuan aliyordum guzeldi en son eyup sabri tuncerin bebek sampuanini aldim ama o bitince yine hipp alicam
Evet evet, bende egzama olduğu için risk almayıp en doğal temiz içerikli, hassasiyete önem veren, alkol, paraben ve sls içermeyen markalar arıyorum o yüzden fikir almak istedim. Dalinin özel üretilen bir kaç ürünü ve mustela harici bir marka göremedim. Eyüp Sabriyi araştırayım, bakınırken zeytinyağlı şampuanını görmüştüm sanki ama üstüne düşmemiştim.

Canımmm sudocrem alacağım listemde. Zeytinyağını zaten hamileliğimden beri kullanımını arttırdım özelikle. Bebeğe de kullanacağımdan eminim ama yukarıda bahsettim cildinin vana çekme ihtimaline karşı kozmetik olarak temiz içerikli bir şeyler de arıyorum, o da pişik kremi olarak sudocrem olur muhtemelen.

Kusunca bende de oluyo goz kapaklarimda ozellikle yanaklarimda degil boyle ust kisimlar sakaklar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…