- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.558
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.901
Evden çalışma da iptal edildi. Hergün işe gidicem nasıl gidicem bilmiyorum çok üzgünüm.Yarın hemen aldırıyorum. Ben ruh gibiyim ya bugün evden çalıştım kafam asla kalkmıyo sağıma yatıyorum solum ağrıyo soluma yatıyorum sağım midem desem 24 saat bulanıyo bu bulantı artık hayatımı çok fazla etkiliyo napıcam bilmiyorum
Ya ben bunu aldım her çocuğa gerek olmuyo dediler iade edicektim etmesem mi kafam çok karıştı
Kızlar nebulizatör düşünen varsa ben bu modeli aldım inanılmaz sessiz. Bebeği asla rahatsız etmez. Uyurken çalıştırılabilir. Şuanki fiyatı çok çok iyi ben neredeyse 2 katına aldım. Zaten alacaklar varsa hiç kaçırmasın derim.57 dk kalmış indirimin bitmesine.
Ayyy Allah yardımcın olsun bizimde haftada 2 gün oluyor sadece çok kötü olduğumda da rapor alıyorum napıyım hergün 3 saat yolum var gidiş dönüşEvden çalışma da iptal edildi. Hergün işe gidicem nasıl gidicem bilmiyorum çok üzgünüm.
Ya ben bunu aldım her çocuğa gerek olmuyo dediler iade edicektim etmesem mi kafam çok karıştı
Ayyy Allah yardımcın olsun bizimde haftada 2 gün oluyor sadece çok kötü olduğumda da rapor alıyorum napıyım hergün 3 saat yolum var gidiş dönüş
Sadece tam o gün mü çıkıyor çift çizgi. Süpermiş. Ama ben strese girerim ya tek gün bugün doğru düzgün olması gerek diyeYumurtlama günü çift çizgi çıkıyor bizde ilk kullanmada işe yaradı şükür mesela programlarda 14. Gün yumurtlama çıkıyor benim testle 9da olmuştu hatta eşime gebelik testini gösterdiğimde ovulasyon sanmıştı şimdi mi falan demişti
Canım yok öyle bişe, geçen gittiğimde doktor bildiğin kasığımdan baktı baya aşağıdaydı hatta şaşırdım baya, ayrıca bebeği hissettiğim yer de baya aşağıda. Yani bilmem belki benim öyledir ama.Kızlar 21. Haftaya girdim uygulamada bebeğiniz göbek deliğine çıktı diyor ama ben çok aşağılarda hissediyorum kasıklarımda göbeğimle hiç ilgisi yok. Sizde durumlar nasıl ? Endişelendim açıkçası
Benim karnım az çıktı dikkatli bakınca anlaşılıyor bide zayıfladımNasıl anlamıyorlar yahu ben davul gibi şiştim
Ben beğendim vallahi fiyat performans ürünü. UygunKızlar bu siteden alışveriş yapan var mıEn Ucuz Bebek Market | En Ucuz Bebek Giyim
Bebek giyim modelleri, uygun fiyatlı bebek kıyafetleri bir tık uzağınızda. Kapıda ödeme imkanı ve ücretsiz kargo fırsatı Enucuzbebekmarket.com'da. Hemen incele!www.enucuzbebekmarket.com
Nasıl canım kaliteli mi ürünleri
Benimde hiç çıkmadıBenim karnım az çıktı dikkatli bakınca anlaşılıyor bide zayıfladımondan olabilir
İnsanın koyasi varsada gelmiyor böyle yapılınca koyacak olsan sen derdin zaten basta ama ne bu zorla koydurma çabası içinden gelcek çünkü hergun sen soyluycen o ismi evladina falan içine gönlüne düşeni koy boşver milleti canim evlat senin çok koymak isterlerse isim herkez kendi yapsınKonu tam da o iste, kararlara saygı göstermek. Kayınpederim zaten kız-erkek fark etmez, ona göre isim hazır (eşimin tarafinda biraz eskilerin isimlerini koyma olayi var) anne veya baba adlarimizin birleşimi diyor(Burada da kendi isteğiyle koyan kisiler var, saygim var), ancak benim hiç sevmedigim bir sey anne-baba ismini koymak. Ailem de asla zaten öyle bir istekte bulunmaz, senin cocugun istedigini koy derler. Şimdi kız olduğu belli sürekli annelerimizin isminin birlesimini diyor, ee ismi hazir zaten diyor. Basta bir şey demedim, ama sonra yok baba dedim, ismi anne baba ismi olmayacak o kesin, ve tek isim olacak. Niye ki diyor güzel isimler. Ama sürekli demesinden rahatsiz oluyor insan yinede.
Bugun gittim çıkmamış yine doktor bilgileri eksik yazmış moralim bozulduBenimki 9 günde çıktı canım. Sen bence bir sor. Snaki gecikmiş gibi
Fiyatı en ucuz 329 tl... Manisa civarı hamile yastığına ortak girmek isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atsın, 1 hafta onda kalır yastık öbür hafta bende kalırDreams bu bulantı ilacı dediğim varya inanılmaz birşey bak 2. Günü tık yok maşallah 41 kere
Sen bak canım buna mutlaka
İlk mi sizinki benim üçüncüBenimde hiç çıkmadı
Mustelayı çok duydum, bende egzama olduğu için açıkcası hassas ciltlere uygun olması kriterlerim arasında. Bebişler zaten hassaslar ama genetik olarak da egzamaya yatkın olursa aldığım şeylerin elimde kalmasını ya da bebeğime fark etmeden zarar vermesini istemiyorum.Biz Mustela aldık eltimin kızı var 5 yaşında onun cildi hassas hep onu kullanmış memnun kalmış öyle yaptık bizde
Canımmm Mustelayı duydum ve olumlu düşünüyorum ama sebamedde sls varmış içerik olarak sls, alkol, paraben içermeyen dalinin bi ürünü var bir de Mustela var diye okudum. Belki temiz içerikli sebamed bulursam, hassas ciltler için uygun olduğundan ondan da alabilirim.Sebamed ve mustela kesinlikle
Aaaa hiç duymadığım bir marka inciana, araştırabilirim. Sudocrem listemde, bir de çok bereketliymiş sanırım büyük boy alıp kafamı rahat ettireceğim.Ben incianın köpük şampuanını aldım. Sabun almayı düşünmüyorum ilk etapta. Krem de popo için sudocrem normal kullanmak içinde iva natura alacağım.
Evet evet, bende egzama olduğu için risk almayıp en doğal temiz içerikli, hassasiyete önem veren, alkol, paraben ve sls içermeyen markalar arıyorum o yüzden fikir almak istedim. Dalinin özel üretilen bir kaç ürünü ve mustela harici bir marka göremedim. Eyüp Sabriyi araştırayım, bakınırken zeytinyağlı şampuanını görmüştüm sanki ama üstüne düşmemiştim.İcerigine bakin mutlaka sls icermeyen temiz icerikli sampuanlar tercih edin. Sebamedde sls var tavsiye etmem. Ogluma hipp marka sampuan aliyordum guzeldi en son eyup sabri tuncerin bebek sampuanini aldim ama o bitince yine hipp alicam
Canımmm sudocrem alacağım listemde. Zeytinyağını zaten hamileliğimden beri kullanımını arttırdım özelikle. Bebeğe de kullanacağımdan eminim ama yukarıda bahsettim cildinin vana çekme ihtimaline karşı kozmetik olarak temiz içerikli bir şeyler de arıyorum, o da pişik kremi olarak sudocrem olur muhtemelen.Pişik kremi önerisi istersen bana oğluma doğum yaptığımda hastane verdi ufak bir kutusu vardı ama o kadar güzel bir kremdiki sudocrem cook coookkk iyi bir kremdi hemen yok etti kizimda gerek duymadım kızarıklık oldukça zeytinyağı sürdüm onun faydası olunca almadım pişik aklınızda olsun bulabilirseniz çok güzel bir krem
Öyle ben artık akışına bıraktım Vala sağa yat bilmem ne hepsii bossAynen, bizde o ay yumurtlama günlerinde birlikte olduk, erkek olur dediler ama kızımız olacak, bu işleri sadece Allah bilir bence, diğer söylemler hurafe
Sağlıkla kucağınıza alınEvet ilk yarın 21+0 olacak ama yok hala
Gittim canım kizcemiz geliyor sonunda açmıştı bacakları öğrendik biz cinsiyeti şükürCanım naptın gittin mi doktora bugün?
Seninkide büyük ihtimal kiz canım bana bi kiz bi erkek dediler sonunda kizce onaylandı detaylıya girdim doktora 600 muayene vereceğime 750 liraya bi yerde perinatolog buldum onun yanına gittim adam 1 saat baktıCanım naptın gittin mi doktora bugün?
Kusunca bende de oluyo goz kapaklarimda ozellikle yanaklarimda degil boyle ust kisimlar sakaklar falanKızlar ya yüzümün haline bakınbu sabah bir haftadır ilk kez kustum, o kadar zor kusuyorum ki yüzüme kan oturuyor benek benek bu şekilde olan var mı kustuktan sonra?? Taa çenemin altında bile var bütün kılcallarım çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?