2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Resmen aynısı, kuyruk sokumuma vurdu bütün gün rahim büyüme ağrısı dedi bnm de 18+5 şu an bana iki saatten fazla ayakta kalma iki saat ayaktaysan onbeş dk otur sonra kalk dedi evdeyken uzan dinlendir vücudunu dedi ama gerçekten sancı gibi acır gibi bi ağrıydı yattım eve gelince baya uzandım daha iyiyim şimdi sana da çooook geçmiş olsun

Banada 16. Haftada erkeğe benziyo denildi 17 de göstermedi kiza benziyo denildi 12 de gitmiştim yüzde 90 erkek denilmişti 19 da gittim göstermiyor kıza benziyor dedi doktor 22 haftaligiz yüzde yüz kiz denildi detaylida
Hayırlı olsun xnm sonunda öğrenmişsin şükür bakalim benmde 22+5 detaylı devlette olacak ins net söylerler ikilemde kalıyorum insan

Bende anlamadım kuzum ya bende alışveriş yapacaktım iyi ki yapmamışim beklicem detaylı ya kadar
BeklTe cnm bende bekliyorum netleşsin diye kızımda 16 haftalik iken özelde cinsiyeti öğrenmiştim 2021 de 150 tl yada 75 di muane yine gideyim dedim muane 500 tl vallaha gitmedim son aylar özele gidecegim zaten bosuna 500 vermeyim dedim

Valla çok haklısın canım bir cesaret kendimi iyi hissedince yapayım dedim ama sırtım belim öldüm

Canım havalarda soğuk ya temizlik yaparken insan dikkat edemiyor. Çarpılıyor cereyandan vs. Bence de kendini çok yormasaydın. Bahar temizliği de kalıverseydi
Haftalardır kötüyüm bugün kendimi iyi hissedince yapayım dedim ama pişman oldum camım dediğin gibi sırtım belim mahvoldu bir de boğazlarım batıyor sanki insallah üşütmemişimdir

Haftalardır kötüyüm bugün kendimi iyi hissedince yapayım dedim ama pişman oldum camım dediğin gibi sırtım belim mahvoldu bir de boğazlarım batıyor sanki insallah üşütmemişimdir
Sıcak duşunu alıp c vitaminine dayan kuzum sıcak şeyler iç önlemi al sen. Yorulmuşsundur ondandır o inşallah

Tabi canım kendini düşün sana ne iyi gelicekse
Sadece tam o gün mü çıkıyor çift çizgi. Süpermiş. Ama ben strese girerim ya tek gün bugün doğru düzgün olması gerek diye
Ay çok stresliydi zaten olmasa bidaha denemicektim

Arkadaşlar detaylı ultrasona girdim, bebeğimin sağ elinde parmak eksiklikleri olabileceği söylendi. Net bir bilgi midir? Başına bu şekilde birşey gelipte sonradan sağlıklı kucağına alan var mı aranızda? 20+2 haftalığım. Başka bir yerde de detaylıya girmeli miyim bilgi verirseniz sevinirim

Günaydın al benden de o kadar hep sırt üstü yatıyorum hep ,vicdan yapıp dönüyorum sonra bi uyanıyorum yine sırt üstü mod.4 kere felan da tuvalete kalkıyorum.uykular haram oldu
Merhaba ,istersen bi yerle daha görüş.Sanırım ben bi doktorun daha görmesini isterdim bu durumda .Bazen yanlış görülme ya da atlanan durumlar olabiliyor.Umarım sağlıkla kucağına alırsın

Teşekkür ederim, inşallah bakan kişi radyologtu, takibimin yapıldığı özel hastanede girdim. Dışarıdan da bir perinatologa görünmemi söylüyorlar çevremden emin olamadım.

Kızlar kesinlikle tutmuyor ben ovulasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki oldu kesin erkek olur dediler sonuç kiz ve bu hamilelik hurafeleridw yalan Çin takvimi vs hepsi yalan çünkü benim tutmadı hiç biri
Evet bencede tutmaz. Bilimsel olarak x kromozomu hizliymis ,y hizliymis biri daha cok yasarmis denilebilir dogrudurda. Ancak bu her y nin her x den daha hizli olabilceginin kesin kaniti olamaz. Belki ihtimal arttirabilir ama gene de milyonlarca o hucrelerden var ki o istatistigi hesaplamak imkansizlasir. O sebeple yuzde 50 erkek yuzde 50 kiz en mantikli hesaplama sonucudur

Teşekkür ederim, inşallah bakan kişi radyologtu, takibimin yapıldığı özel hastanede girdim. Dışarıdan da bir perinatologa görünmemi söylüyorlar çevremden emin olamadım.
Evet perinatolog daha detaylı görebilir diye düşünüyorum bende .içine daha çok siner en azından

Ben de hastanede baktıracağım kızlar. İki oğluma da o bakmıştı şükür bir sorun görmemiştik. Yine o doktor varmış. Perinatolog değil ama lüzum görürse ona da baktırırım inşallah gerek kalmaz. Hastane Detaylı USG yi 750 TL Sigortası olana, 900 TL sigortası olmayana istiyormuş. Cumartesi Güneşimle buluşma günü günler geçmiyor :) Cuma da erken çıkıp Tetanoz aşısına gideceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…