- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.941
Gaviscon,ya da rennie duo.Başka hiçbişey işe yaramıyor .nette yazan herşeyi tükettim malesef ilaç dışı çare bulamadımgünaydın kızlar biz bugün tam 19 haftalık olduk inanılmaz mide yanmam var ne iyi gelir sodanın dışında
Gözünüz aydın canımGittim canım kizcemiz geliyor sonunda açmıştı bacakları öğrendik biz cinsiyeti şükür
Hayırlısı canım bana da öyle geliyor bakalım ben de birkaç haftaya öğrenirim heralde, ayrıntılıda öğrencem artık onun da daha randevusunu alamadım bugün alcamSeninkide büyük ihtimal kiz canım bana bi kiz bi erkek dediler sonunda kizce onaylandı detaylıya girdim doktora 600 muayene vereceğime 750 liraya bi yerde perinatolog buldum onun yanına gittim adam 1 saat baktı
Ahahah ben geçen gün rüyamda boşadım sabah anlatıyorum iyi bare sonunda kurtuldun diyoGece rüyamda eşim beni aldatıyordu.Sabah uyanır uyanmaz rüyamda bile olsa nasıl böyle bişey yapabileceğinin hesabı soruldubunu yanına bırakmam dedim.Hayatım sen iyi değilsin dedi bana iyi değilim hamileyim tabi
Gaviscon gece yarısı bile kalkıp içtiğim oluyorgünaydın kızlar biz bugün tam 19 haftalık olduk inanılmaz mide yanmam var ne iyi gelir sodanın dışında
İnşallah canım doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi valla . Kıpırdasın diye sürekli çikolata vs yiyorum ama tık yok.Yok canım yahu. Uyuyodur minikkuş. Ben 17. Haftada hissetmeye başladım pıtırtıları.
bir zararı yok demi bunların doktorumu aradım ama uzun bir ameliyata girmiş eczaneden alayım bariGaviscon,ya da rennie duo.Başka hiçbişey işe yaramıyor .nette yazan herşeyi tükettim malesef ilaç dışı çare bulamadım21+2 hala aynı
tamam canım teşekkür ederim alayım eczanedenAhahah ben geçen gün rüyamda boşadım sabah anlatıyorum iyi bare sonunda kurtuldun diyoertesi gün rüyamda yazlıktaydık onu gördüm anlatıyorum ben nerdeydim dedi yoktun dedim doğru unutmuşum beni boşamıştın diyo
Gaviscon gece yarısı bile kalkıp içtiğim oluyor
Yok canım zararı çok sordum bende doktora günde 4 kereye kadar kullanabilirsin dedi ama hiç o kadar kullanmadım tabi hergün en az 2 kaşık içiyorumtamam canım teşekkür ederim alayım eczaneden
Canım endişelenme bende yeni yeni hissetmeye başladım 20. Haftadayım bazen birkaç gün hissetmiyorumda belli belirsiz oluyorİnşallah canım doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi valla . Kıpırdasın diye sürekli çikolata vs yiyorum ama tık yok.
3 yudum soğuk süt, yudum yudum iç,normal zamanda iyi geliyor mide yanmasina belki simdide fayda görürsüngünaydın kızlar biz bugün tam 19 haftalık olduk inanılmaz mide yanmam var ne iyi gelir sodanın dışında
Bu rüyayı ben de 2-3 kere gördümGece rüyamda eşim beni aldatıyordu.Sabah uyanır uyanmaz rüyamda bile olsa nasıl böyle bişey yapabileceğinin hesabı soruldubunu yanına bırakmam dedim.Hayatım sen iyi değilsin dedi bana iyi değilim hamileyim tabi
SelammmnSelam canim. Sende ilk gebelikle ikinci gebelikde fark varmi? Iki gebelikde fark olunca cinsiyyet farkliligi oluyormus. Yeni kizin varsa oglun oluyor. Ben ilk hamilelikle aynk geciriyorum 8 haftalik hamileyim. Acaba cinsiyyeti ne olur diye merak ediyorum. Sende farklar varmiydi?
Ben tek çare soğuk süt içiyorum böyle buz gibi şekersiz dikiyorum bir litre sütü mis gibi oluyor midem yemek borum hoş sonra boğazım ağrıyor ama geçiyorGaviscon,ya da rennie duo.Başka hiçbişey işe yaramıyor .nette yazan herşeyi tükettim malesef ilaç dışı çare bulamadım21+2 hala aynı
Merhaba canım ben Kütahya ya gitmedim bulunduğum ilçe İnegöl'e daha yakın oraya gidiyorumMerhaba hamileyim bende kadın doğum doktoru arıyorum var mı devlet de ve özelde önerdiğiniz bi doktor
ben likitini kullanıyorum akışkan olduğu için emilimi daha kolay geliyorr onun dışında bir fark varsa bilemiyorumKızlar şimdi size can alıcı bir soru soracağım. Bu LA Roche Güneş kreminin bir krem olanı var bir de likit gibi sıvı olanı var. Aradaki terk fark kıvamı gibi duruyor , şunu öneririm dediğiniz bir seçenek var mı aralarında ??
Hahahah seninkiler film tadında demekAhahah ben geçen gün rüyamda boşadım sabah anlatıyorum iyi bare sonunda kurtuldun diyoertesi gün rüyamda yazlıktaydık onu gördüm anlatıyorum ben nerdeydim dedi yoktun dedim doğru unutmuşum beni boşamıştın diyo
Gaviscon gece yarısı bile kalkıp içtiğim oluyor
Bi zararı yok doktorum önerdi banabir zararı yok demi bunların doktorumu aradım ama uzun bir ameliyata girmiş eczaneden alayım bari
Bende hiç görmedim diye seviniyordum ,dün geceye kısmetmişBu rüyayı ben de 2-3 kere gördümses etmedim hiç içime attım
Bende çok denedim sütü ama bende işe yaramadıBen tek çare soğuk süt içiyorum böyle buz gibi şekersiz dikiyorum bir litre sütü mis gibi oluyor midem yemek borum hoş sonra boğazım ağrıyor ama geçiyor
biz 19. hafta kontrole gittik tam 22+0 olduğum haftaya randevu aldırdı. Ama 19-24 arası oluyor diye biliyorumKızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?