2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
günaydın kızlar biz bugün tam 19 haftalık olduk inanılmaz mide yanmam var ne iyi gelir sodanın dışında
Gaviscon,ya da rennie duo.Başka hiçbişey işe yaramıyor .nette yazan herşeyi tükettim malesef ilaç dışı çare bulamadım 21+2 hala aynı

Seninkide büyük ihtimal kiz canım bana bi kiz bi erkek dediler sonunda kizce onaylandı detaylıya girdim doktora 600 muayene vereceğime 750 liraya bi yerde perinatolog buldum onun yanına gittim adam 1 saat baktı
Hayırlısı canım bana da öyle geliyor bakalım ben de birkaç haftaya öğrenirim heralde, ayrıntılıda öğrencem artık onun da daha randevusunu alamadım bugün alcam

Ahahah ben geçen gün rüyamda boşadım sabah anlatıyorum iyi bare sonunda kurtuldun diyo ertesi gün rüyamda yazlıktaydık onu gördüm anlatıyorum ben nerdeydim dedi yoktun dedim doğru unutmuşum beni boşamıştın diyo
günaydın kızlar biz bugün tam 19 haftalık olduk inanılmaz mide yanmam var ne iyi gelir sodanın dışında
Gaviscon gece yarısı bile kalkıp içtiğim oluyor

tamam canım teşekkür ederim alayım eczaneden

Bu rüyayı ben de 2-3 kere gördüm ses etmedim hiç içime attım

Selammmn ilk çocuğum erkekti ve sürekli kusma bulantı ve uykusuzlukla geçti bu da kız dediler bulantı kusma oldu ama cabuk geçti ve uykum var deli gibi birde hareketleri cok farklı, oğlanda yani 7 ay olana kadar çok hareket hissetmedim zorla sanki hareket ediyordu şekerli yiyip sürekli sağıma soluma yatıp hareket takibi yaparak anlardım ama maşallah kızım 21 hafta olduk hareketli diğer bir fark oğlamda asla turşu yemedim yenen ortamda bile bulunmadım sürekli tatlı istedi xanm ama kızımda öyle değiliz turşu ekşi tuzlu hatta acı hemde baba acılar yiyorum yani demem o ki bende ikisi çokk farklı olduuu

Gaviscon,ya da rennie duo.Başka hiçbişey işe yaramıyor .nette yazan herşeyi tükettim malesef ilaç dışı çare bulamadım 21+2 hala aynı
Ben tek çare soğuk süt içiyorum böyle buz gibi şekersiz dikiyorum bir litre sütü mis gibi oluyor midem yemek borum hoş sonra boğazım ağrıyor ama geçiyor

Kızlar şimdi size can alıcı bir soru soracağım. Bu LA Roche Güneş kreminin bir krem olanı var bir de likit gibi sıvı olanı var. Aradaki terk fark kıvamı gibi duruyor , şunu öneririm dediğiniz bir seçenek var mı aralarında ??

ben likitini kullanıyorum akışkan olduğu için emilimi daha kolay geliyorr onun dışında bir fark varsa bilemiyorum

Hahahah seninkiler film tadında demek
bir zararı yok demi bunların doktorumu aradım ama uzun bir ameliyata girmiş eczaneden alayım bari
Bi zararı yok doktorum önerdi bana
Bu rüyayı ben de 2-3 kere gördüm ses etmedim hiç içime attım
Bende hiç görmedim diye seviniyordum ,dün geceye kısmetmiş
Ben tek çare soğuk süt içiyorum böyle buz gibi şekersiz dikiyorum bir litre sütü mis gibi oluyor midem yemek borum hoş sonra boğazım ağrıyor ama geçiyor
Bende çok denedim sütü ama bende işe yaramadı süt de çok severim keşke işe yarasaydı

Kızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
biz 19. hafta kontrole gittik tam 22+0 olduğum haftaya randevu aldırdı. Ama 19-24 arası oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…