2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
20+2 de yaptırdım ben,19-24 arası yapılıyor

Canım herşeyine dikkat ediyoruz düzenli bakımını yapıyor eşim
Ev süpürme konusuna gelince bir tane dyson şart oldu bize artık
Sadece gece bizi zorluyor ben yatak odasına almayalım dedim kapıyı kapatınca miyavlamaya başlıyor bütün kediler böyle mi senin ki de böyle mi festicim

Oy kurban olurum nasıl güzel kedisi değil ablası veya abisi olmuş bebişin. Ay ne güzel bir karar vermişsiniz. Evinizin beti bereketi bolluğu artar bundan sonra ay güzel ismi ne olucak boncuk gözlümün
Abisi oldu yavrumuzun erkek cinsiyeti bir oğlumuz bir kızımız var diyorum eşime daha yeter bize çocuk
Sütlaç koydum adını

Gaviscon,ya da rennie duo.Başka hiçbişey işe yaramıyor .nette yazan herşeyi tükettim malesef ilaç dışı çare bulamadım 21+2 hala aynı
Kaçta başladı canım yanmalar
Bende de başlayacak diye ödüm kopuyor
Normalde de reflüsü olan biriyim çünkü

Kızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
Erken değil bence benim doktorum 18 de bile yaptırabilirsin demişti

ayyy hemen alıyorum

Benim son bir haftadır sırtım agrıyor kızlar Hormonlar kasları gevşetiyor sanırım Relaxinden midir nedir Vücudun ağırlık merkezi de değişiyor sanırım belim ve sırtım agrımaya başladı. Bir de yolculuk yapmışım gibi ayaklarım dizlerim uyuşuyor gerinmek istiyorum :)

Hayırlısı canım bana da öyle geliyor bakalım ben de birkaç haftaya öğrenirim heralde, ayrıntılıda öğrencem artık onun da daha randevusunu alamadım bugün alcam
Nasip canım yapacak bisey yok rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah bakalım eşim 3 4 te olur diyo ödüm koptu ben baglatcaktim

Ben 17marta almistim tam 20haftalikken,gittiğim prof.dr perinatolog dedi ki ben kendi hastalarima 22ci hafta öneriyorum,simdi kucuk daha gelişiyor,örnek verdi(simdi kalpte herhangi bir rahatsizlik varsa görünmez dedi)istersen 2hafta sonra bakalım,tamam dedim randevuyu 31marta değiştirdik

Bende çıkalı 2 hafta falan oldu yanmalar. Yani 18 haftada falan başladı.Yüksek yastık iyi geliyor. İlaç almıyorum şu an için bir de mideyi çok doyurmayın kızlar. Sağlıksız şeyler daha da çok yakıyor. Dikkat ederseniz o kadar yogun olmuyor.

bebıskomm nasılsınnn yaa :) senı uzaktan takıp edıyorum ara ara neler yazıyorsun napıyorsun ben solante pregna aldım dıreek normalde de bu yaz ıcın solante leke gıderıcı olanı alcaktım hamıs kalınca pregnasını alayım barıı dedım :)

Benimde bacaklarım uyuşuyo çok fazla ayakta kalmamaya dikkat et bacaklarını duvara yasla kaldır havaya günlük bi 15 20 dakika öyle dur iyi geliyo tavsiye ederim

Benim 3yaşında tüylü bi oğlum var 3 Yıldır her kapı kapandığında miyaaaav diye ortalığı yıkıyor .alerjim ve astımım olduğu için odaya almıyorum 1,5 Yıldır ama diğer alanlarda hep özgür .bu ara mevsim geçişi de olduğu için çok fazla döküyor benimki de ,süpürmek falan çare olmuyor.ton balığının yağını mamaya biraz damlatıp yedirebilirsin tüyler için çok faydalı
18.haftanın ortalarında başladı ,geçecek gibi de durmuyor.çok acı verici bi yanma gerçekten inşallah başlamaz
Pozitifimiiiiz al benden de aynı.sırtım ve kuyruk sokumum çok çok kötü.bende de ellerimde şişme başladı çok da su içiyorum ama
hamile yastığını bugün de denedin mi ? Alalım mı bizde

Bizim de 2 minnoşumuz var canım normalde biri ayağımda biri kolumda yatardı gece ama bir süredir almıyoruz yatak odasına hepimiz için zor oldu tabi alışmıştık baya ağladılar başta kapıda ama şimdi yeni düzene alıştılar gibi zaman zaman yine kapıya gelip uzun hava okuyolar tabi ama o kdr olcak artık

İki haftadır beslenmeme çok dikkat ediyorum canım
Bundan sonra da dikkat etmeye çalışacağım inşallah
Paketli şeyler hamur işleri falan çıkardım iki haftadır kilom da sabit kaldı
Geçen ay annemdeydim kontrolsüzce yedim bir ayda 5 kilo almışım eve geldiğimde şok geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…