- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.961
20+2 de yaptırdım ben,19-24 arası yapılıyorKızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
Sorun olmuyor dimi bebek küçük falan demezler normali buysa20+2 de yaptırdım ben,19-24 arası yapılıyor
Sanmıyorum diyeceklerini ,organlar oluşmuş oluyor 19.haftada zatenSorun olmuyor dimi bebek küçük falan demezler normali buysa
Canım herşeyine dikkat ediyoruz düzenli bakımını yapıyor eşimHergün tara kuzum, vitaminlerine mamasına dikkat edin. Onun dışında birde sık sık süpürmen gerekevek evi ama minimuma indirmekte mümkün. O tüyleri varya asla gözüne gelmeyecek biryerden sonra. Benim 2 kedi evladım var. 2 gün süpürmesem tüyden geçilmez doğruya doğru. Ama açıyorum robot süpürgeyi ev 5 dk da temiz. Çocuklara da çok iyi bakmaya kaliteli beslemeue çalışıyorum. Öylece biraz azalıyor.
Abisi oldu yavrumuzun erkek cinsiyetiOy kurban olurum nasıl güzelkedisi değil ablası veya abisi olmuş bebişin. Ay ne güzel bir karar vermişsiniz. Evinizin beti bereketi bolluğu artar bundan sonra ay güzel ismi ne olucak boncuk gözlümün
Kaçta başladı canım yanmalarGaviscon,ya da rennie duo.Başka hiçbişey işe yaramıyor .nette yazan herşeyi tükettim malesef ilaç dışı çare bulamadım21+2 hala aynı
Erken değil bence benim doktorum 18 de bile yaptırabilirsin demiştiKızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
Teşekkür ederim içimi rahatlattınSanmıyorum diyeceklerini ,organlar oluşmuş oluyor 19.haftada zaten
Teşekkür ederim doktorum da 19 21 arası demişti randevu bulunca hemen aldım yoksa zor oluyorErken değil bence benim doktorum 18 de bile yaptırabilirsin demişti
ayyy hemen alıyorumKızlar gün gece hamile yastığıyla uyudum nihayet. Belimin ağrısından gözüm ne koca gördü ne birşey. Belimi destekledi karnımı da. Bir iyi geldi. İlk kullandığımda iy bu ne demiştim ama zamanı gelmiş vücudumu tam kavradı. Müthiş. Bu gecede yatıcam bakayım yine aynısı olursa edinin hepiniz birer tane. Premsesler gibi uyanalım.
Gece kalkardım ben uyuyamazdım dön dolaş. Asla kalkmadım ama bu yastıktan mı bilmiyorum birkaç kez deneyimlemem lazım. Ben özellikle tek taraflı almadım dönerken onuda taşımam gerekmesin diye, çift aldım.
@josei89
Nasip canım yapacak bisey yok rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah bakalım eşim 3 4 te olur diyo ödüm koptu ben baglatcaktimHayırlısı canım bana da öyle geliyor bakalım ben de birkaç haftaya öğrenirim heralde, ayrıntılıda öğrencem artık onun da daha randevusunu alamadım bugün alcam
Ben 17marta almistim tam 20haftalikken,gittiğim prof.dr perinatolog dedi ki ben kendi hastalarima 22ci hafta öneriyorum,simdi kucuk daha gelişiyor,örnek verdi(simdi kalpte herhangi bir rahatsizlik varsa görünmez dedi)istersen 2hafta sonra bakalım,tamam dedim randevuyu 31marta değiştirdikKızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
Bende öyle biliyorum yine de erken yorumlaruni görünce içime kuşku düştübiz 19. hafta kontrole gittik tam 22+0 olduğum haftaya randevu aldırdı. Ama 19-24 arası oluyor diye biliyorum
Kaçta başladı canım yanmalar
Bende de başlayacak diye ödüm kopuyor
Normalde de reflüsü olan biriyim çünkü
bebıskomm nasılsınnn yaa :) senı uzaktan takıp edıyorum ara ara neler yazıyorsun napıyorsunKızlar şimdi size can alıcı bir soru soracağım. Bu LA Roche Güneş kreminin bir krem olanı var bir de likit gibi sıvı olanı var. Aradaki terk fark kıvamı gibi duruyor , şunu öneririm dediğiniz bir seçenek var mı aralarında ??
Benimde bacaklarım uyuşuyo çok fazla ayakta kalmamaya dikkat et bacaklarını duvara yasla kaldır havaya günlük bi 15 20 dakika öyle dur iyi geliyo tavsiye ederimBenim son bir haftadır sırtım agrıyor kızlar Hormonlar kasları gevşetiyor sanırım Relaxinden midir nedir Vücudun ağırlık merkezi de değişiyor sanırım belim ve sırtım agrımaya başladı. Bir de yolculuk yapmışım gibi ayaklarım dizlerim uyuşuyor gerinmek istiyorum
Benim 3yaşında tüylü bi oğlum varCanım herşeyine dikkat ediyoruz düzenli bakımını yapıyor eşim
Ev süpürme konusuna gelince bir tane dyson şart oldu bize artık
Sadece gece bizi zorluyor ben yatak odasına almayalım dedim kapıyı kapatınca miyavlamaya başlıyor bütün kediler böyle mi senin ki de böyle mi festicim
18.haftanın ortalarında başladı ,geçecek gibi de durmuyor.çok acı verici bi yanma gerçektenKaçta başladı canım yanmalar
Bende de başlayacak diye ödüm kopuyor
Normalde de reflüsü olan biriyim çünkü
Pozitifimiiiiz al benden de aynı.sırtım ve kuyruk sokumum çok çok kötü.bende de ellerimde şişme başladı çok da su içiyorum amaBenim son bir haftadır sırtım agrıyor kızlar Hormonlar kasları gevşetiyor sanırım Relaxinden midir nedir Vücudun ağırlık merkezi de değişiyor sanırım belim ve sırtım agrımaya başladı. Bir de yolculuk yapmışım gibi ayaklarım dizlerim uyuşuyor gerinmek istiyorum :)
Bizim de 2 minnoşumuz var canım normalde biri ayağımda biri kolumda yatardı gece ama bir süredir almıyoruz yatak odasınaCanım herşeyine dikkat ediyoruz düzenli bakımını yapıyor eşim
Ev süpürme konusuna gelince bir tane dyson şart oldu bize artık
Sadece gece bizi zorluyor ben yatak odasına almayalım dedim kapıyı kapatınca miyavlamaya başlıyor bütün kediler böyle mi senin ki de böyle mi festicim
İki haftadır beslenmeme çok dikkat ediyorum canımBende çıkalı 2 hafta falan oldu yanmalar. Yani 18 haftada falan başladı.Yüksek yastık iyi geliyor. İlaç almıyorum şu an için bir de mideyi çok doyurmayın kızlar. Sağlıksız şeyler daha da çok yakıyor. Dikkat ederseniz o kadar yogun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?