2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aşkitom iyiyim çok şükür:) buralardayım artık , rutinimize dönüyoruz yavaş yavaş. Cumartesi detaylımız var teyzesi :) Solante zor sürülüyor dedikleri için La Roche Likitini aldım vallahi kuzum ya

Pozitifimiiiiz al benden de aynı.sırtım ve kuyruk sokumum çok çok kötü.bende de ellerimde şişme başladı çok da su içiyorum ama
hamile yastığını bugün de denedin mi ? Alalım mı bizde
HAmile yastıgı kullanan kişi farklıydı sanırım ben değilim. Yani bende yuvarlak olanı var ama bu gebeliğimde onu henüz istemiyorum. yan yatıp bacağımın birini yukarı cekiyorum göbüş rahata eriyor. Çocuklar yanımda yattıgı için göbüşü de koruyor. İlerleyen haftalarda ona da sarılırım ama hamile yastıgı candır :)

ay kilo çok nankör bişey ya geçen ay 1.5 kg almış çıktım doktorda utanmasam göbek atacaktım , çünkü ne bulsam yemiştim mecburiyetten :)

Oturdugum yerden çalışıyorum o açıdan sanırım arada uzatıyorum ama bu sefer de kuyruk sokumum agrıyor valla şaştım şimdiden. NAsıl geçecek daha 4 ay var
Benimde bacaklarım uyuşuyo çok fazla ayakta kalmamaya dikkat et bacaklarını duvara yasla kaldır havaya günlük bi 15 20 dakika öyle dur iyi geliyo tavsiye ederim

Deneyeceğim canım sağol

Yaaa öyle düşünme hiiççç, her halimizle güzelizzz, özellikle karnımızdaa bebişlerimiz varkenmn dünyanınn en mucizevi şeyiii benmdw eski halimden eser yok, kilo aldım yüzüm şişti yüzüğümü bile takamıormm ama olsun napalımc sağlıklı olalımda gerisi çözülür

Biz bizim kızı Traş ettirmekte bulduk çözümü çünkü inanılmaz bir tüy dökümü oluyor.Golden lar tüylü güzel evet ama artık hrkes elinde süpürge gezmekten yoruldu. Mutfaga falan girince uçuşuyor yemeğe falan karışır diye korkuyorum o açıdan hep traşlı. yılda 2-3 kez traş oluyor. Dua edin kedide koku yok. Köpekte koku da oluyor. Hele ben gebeyken hiç dayanamıyorum...
Deneyeceğim canım sağol

Gerçekten çok nankör kendime 70 le doğuma gideyim diye sınır koymuştum ama 70 e doğru koşuyorum şimdiden
Allahtan zayıflamıştım hamilelikten önce 76 dan 59 a düşmüştüm
59 la hamile kaldım şu anda 65 im
Sağlık için çok kilo almak istemiyorum görünüş için falan değil de

Çok haklısın aslında benım doktorum çok tatlı dilli iyi biri ama verdiği vitaminler vs biraz ticaret amaçlı ce benı hasta etti resmen haftalarca
Sen bide benmkini görseydin, aşkımlar hayatımlar neler neler, ama hep bi laf sokma hep bi çekinme vardı. Ticari amacın cok cok üstünü yaşattı, çocuk down değilken sanki öyleymiş gibi yansıttı fetal dna yaptırtmam için. O yüzden bıraktım bende. Suan net bi doktorum yok nisanda gidicem bi doktora inşallah içime siner. Bu sefer erkek tercih ettim, belki daha farklıdır yaklaşımı die

Kedinin de maması kokuyo bende evde canım ve evim Amerikan mutfak yakında mutfağa çıkmaya başlar tezgaha
çok küçük evim askeri lojman
O mama bana nasıl kokuyo Allahım

Bu astım hastalarının kullandığı bir şey değil mi canım? Bebeklerde ne işe yarıyor?
Selamlar. Benim oglum astim hastasi degil ama suana kadar (6yasinda) 3 4 kere bu cihazi kullanmamiz gerekti. Bi ilac veriliyor buharlasan ve bu cihazla solunum yapmasi gerekiyor. Bu duruma yazilis olarak nasil yazilir bilemedim ama krup diye okunuyor. .aslinda hiriltili sekilde nefes almasi denilebilir. Cigerlerine inmemis ama inmek uzereyken vs o ilaci kullanma ihtiyaciniz olabilir. Tabiki her cocukta bu durum olcak diye bisi yok ama usuttugunde bile o hiriltili nefes alip vermesi durumu olusabiliyor. Biz buyukler balgami atabiliyoruz ama kucukler balgam gelse de geri yutuyorlar ve surec daha da uzuyor. Kendi haline birakirsak (bitkisel cozumler yemeklerine daha dikkat ettirmek gibi)hem surec uzuyor hemde tadavi tam olmamis oluyor. Bi keresinde hastanenin bu cihaziyla da soguk hava verilmisti. Evde de devamini vermemizi istediler. Kisacasi her turlu aslinda evde olmasi gereken bisi. Bende kuzenimden ihtiyacimiz oldugunda istiyorum kullaniyorum. Kuzenim ailecek sirayla yapiyormus hepimize iyi geliyor diyor tavsiye uzerine bende simdi favorilerime ekledim sanirim surekli isteyip kullanmaktansa (bide solunum cihazi sonucta her seferinde dikkatlice temizliyoruz titizlikte yapiyoruz geri verirken de ayni sekilde zor oluyor) bende ihtiyacimiz olmaz insallah ama satin almakta el altinda tutmakta yarar var.

Benimde canım, ceritoda yazmıştı. Cok zorluyor beni sırt ve bel ağrısı hiç böyle ağrımamıştı hayatımda. Bıçak saplanıyor sanki

Canım la roche bilmiyorm ama ben solente alcam. Hamileler için olanı. Daha önce solante kullanıypdm zaten aşırı memnundum, vücudum kıpkırmızı bile olsa asssla yüzüme bişi olmuyodı burnum bile kızarmıyprdu. O yüzdem pnu alirim die düşündüm

Aynı canım benim de burnum bi garip oldu yanlara doğru yayıldı şişti, puf puf oldum sanki ödem midir nedir, ama vücudumla barışmaya çalışıyorum. İki gündür göbüşümü belli eden şeyler giyiyorum, sweatlerin içine saklanıyodum önceden. Hoşuma gitmeye başladı göbüşüm
Çok haklısın biz ve bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Benımkı de aynen öyle hep hayatım canım cicim. Aslında ben ilk kontrolüme suan değiştirmek istediğim doktora gitmiştim ama değerim çok düşüktü ultrasonla falan hiç bakmadı bir hafta sonra çağırmıştı beni çok soğuttular çok sert bi adam bir şey sorulmuyor vs halbuki bana öyle davranmamıştı, benım de biraz panik bozukluğun olduğu İçin senin beklentini karşılamaz dediler ve suan gittiğim doktora randevu aldım orayı iptal edip. Doktorum dediğim gibi çok tatlı dilli ama tamamen ticari düşünüyor gibi geliyor kendi sattığı vitaminler var onları içtikten sonra hasta yattım kestim kendime geldim üstelik kan değerime bile bakmadan verdi bana bunları. Sonrasında araştırmaya gittim içim rahatlasın diye 8 tüp kan ve idrar aldılar şükür bir şey çıkmadı kendi doktoruma şikayetlerimi söyleyince sürekli normal diyordu.. şimdi o ilk gittiğim doktoruma randevu aldım tüm dosyamı alıp gideceğim kızarsa kızacak artık yapacak bir şey yok Prof ve işinde iyi diğer özeldeki doktorlar gibi hemen sezeryan demiyor daha çok normal doğum İçin bekliyor. İşte tek korkum umarım yaptığı dosyayı atmıştır da benı hatırlamaz o zaman hiç bir şey demez zaten

Takılma kiloya , dikkat etmeye çalış ama çok da takılma, bebekte sorun olmasın yeter

Kedinin de maması kokuyo bende evde canım ve evim Amerikan mutfak yakında mutfağa çıkmaya başlar tezgaha
çok küçük evim askeri lojman
O mama bana nasıl kokuyo Allahım
Ayyyy sen deyince aklıma geldi kaynanamın da var. Kumları da kokuyor
Kız benim çocukluğum askeri lojmanlarda geçti , iyi bilirim

Evettt benimde hoşuma gidiyorr göbüşüm canım. Artk kilolu gibi değild hamile gibi görümdüğümüzdemdir belkide

Hdkfjaldnlfkf kız hatırlamaz blki ya. Bosver hatırlarsada şehir dışındaydım başka şehirde doktora gittm dersn yalanmı yok nasıl içine sinceksw öyle devam et tatlım, çünkü daha 4 ayıımız varr, doktor çok önemli

Canım kocana kaya tuzu aşerdim de bulsun getirsin enişte bey, yok öyle kolay babalık olmaz
Ben depremden beri evimde değilim eşim de görevi dolayısıyla gitti yanımda değil yoksa getirir canım kocam

Aa ben karıştırdım demek kiii bende yan yatıp bacak çekiyorum ama beni pek kurtarmıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…