2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Abisi oldu yavrumuzun erkek cinsiyeti bir oğlumuz bir kızımız var diyorum eşime daha yeter bize çocuk
Sütlaç koydum adını
Aa bizim kedinin adı da güllaç işitme engelli.

Eklentiler

• IMG_20230319_204420.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20230303_133031.webp
    37 KB · Görüntüleme: 113
Aynen canım çok takılmamaya çalışıyorum da sağlıklı ilerlemek istiyorum kilo birden alınca hasta olcam gibime geliyo önceden de çok kilo takıntım olduğu için
Normalde büyük oluyo lojmanlar da bizimki bir artı bir neyse buna da şükür en azından uçuk fiyatlarda kirada oturmuyoruz dışarda

Evet daha yogun kuzum

Nasip canım yapacak bisey yok rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah bakalım eşim 3 4 te olur diyo ödüm koptu ben baglatcaktim
Eşin erkeği tutturana kadar devam mı diyor hmm kolay gelsin o zaman canım
Benimki de kız olmasından ekstra bir haz alıyor oldum olası oğlan çocuklarına biraz soğuk nedense
Allah sağlıkklı ve hayırlı evlat nasip etsin dediğin gibi canım hepsi başımız üstüne rabbimin hediyesi

Kızlar merhaba,5haftalik gebeyim .az önce lekelenme oldu ,çok korkuyorum sizde böyle bişey oldu mu
Ben 8.haftama kadar kanama lekelenme şeklinde devam ettim , şu an 17.haftadayım geçen hafta yoğun bir kanama geçirdim öyle ki durmadı ambulansla hastaneye götürüldüm ama çok şükür bebek iyi Nadirde olsa olabiyormus böyle durumlar . İlk haftalarda kahverengi leke kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok dinlen demişti doktorum. Doktor kontrolünde olmanızda fayda var

Aaa ben de şimdi aradım bana da 31 Marta verdi randevuyu canım aynı gün gitçez benim perinatolog da 20-22. Haftalarda bakıyor. Benim de o gün tam 20+1 oluyor

Selam canim. Aynen oyle derler. Kizda gebelik nasil gecerse oglanda aksi olur diye. Ben ilk hamilelikle simdiki hamileliyim ayni qaliba ikinci kizim geliyor)))

Doğru diyorsun canım

Bu astım hastalarının kullandığı bir şey değil mi canım? Bebeklerde ne işe yarıyor?

İnşallah canım doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi valla . Kıpırdasın diye sürekli çikolata vs yiyorum ama tık yok.
Kuzum ne zaman bir sonraki randevun? Hiç sanmıyorum sıkıntı olduğunu. Hergün hissedilmiyor zaten normal. Ama baktın çok stres yapıyosun bir uğra nolcak.
ffestinalente kız senin ilacı sordum doktora prilamın aynısı dedi bu gece başlıyorum Allahım nolur işe yarasın önceden yaramamıştı
Evet evet muadil. Bana çok iyi geldi 3 sabahtır mide bulantım kusmam olmadı. İnşallah sana da işe yarar kuzum.
Oh mis. Bebek ya o annesi ya napıcak sizsiz korkar. Bizim çocuklar heryere girdiği için sıkıntı yok ama kapatırsam miyavlıyor tabi kii.
ayyy hemen alıyorum
Al bacım al boşuna çile çekme mışıl mışıl müthiş.
Ben depremden beri evimde değilim eşim de görevi dolayısıyla gitti yanımda değil yoksa getirir canım kocam
Ay kuzum kusuruma bakma sen nerdesin şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…