- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.001
Aa bizim kedinin adı da güllaçAbisi oldu yavrumuzun erkek cinsiyetibir oğlumuz bir kızımız var diyorum eşime daha yeter bize çocuk
Sütlaç koydum adını
Canım dün doktorum 2 kutu renie Duo verdi direk bana, bir zararı yok alabilirsinbir zararı yok demi bunların doktorumu aradım ama uzun bir ameliyata girmiş eczaneden alayım bari
Ahhh yavrum kıyamam çok tatlıAa bizim kedinin adı da güllaçişitme engelli.
Aynen canım çok takılmamaya çalışıyorum da sağlıklı ilerlemek istiyorum kilo birden alınca hasta olcam gibime geliyo önceden de çok kilo takıntım olduğu içinTakılma kiloya , dikkat etmeye çalış ama çok da takılma, bebekte sorun olmasın yeter
Ayyyy sen deyince aklıma geldi kaynanamın da var. Kumları da kokuyor
Kız benim çocukluğum askeri lojmanlarda geçti , iyi bilirim
Evet daha yogun kuzumAşkitom iyiyim çok şükür:) buralardayım artık , rutinimize dönüyoruz yavaş yavaş. Cumartesi detaylımız var teyzesi :) Solante zor sürülüyor dedikleri için La Roche Likitini aldım vallahi kuzum ya
HAmile yastıgı kullanan kişi farklıydı sanırım ben değilim. Yani bende yuvarlak olanı var ama bu gebeliğimde onu henüz istemiyorum. yan yatıp bacağımın birini yukarı cekiyorum göbüş rahata eriyor. Çocuklar yanımda yattıgı için göbüşü de koruyor. İlerleyen haftalarda ona da sarılırım ama hamile yastıgı candır :)
ay kilo çok nankör bişey ya geçen ay 1.5 kg almış çıktım doktorda utanmasam göbek atacaktım , çünkü ne bulsam yemiştim mecburiyetten :)
Eşin erkeği tutturana kadar devam mı diyor hmm kolay gelsin o zaman canımNasip canım yapacak bisey yok rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah bakalım eşim 3 4 te olur diyo ödüm koptu ben baglatcaktim
Ben 8.haftama kadar kanama lekelenme şeklinde devam ettim , şu an 17.haftadayım geçen hafta yoğun bir kanama geçirdim öyle ki durmadı ambulansla hastaneye götürüldüm ama çok şükür bebek iyiKızlar merhaba,5haftalik gebeyim .az önce lekelenme oldu ,çok korkuyorum sizde böyle bişey oldu mu
Aaa ben de şimdi aradım bana da 31 Marta verdi randevuyu canım aynı gün gitçezBen 17marta almistim tam 20haftalikken,gittiğim prof.dr perinatolog dedi ki ben kendi hastalarima 22ci hafta öneriyorum,simdi kucuk daha gelişiyor,örnek verdi(simdi kalpte herhangi bir rahatsizlik varsa görünmez dedi)istersen 2hafta sonra bakalım,tamam dedim randevuyu 31marta değiştirdik
Detaylı taramada böyle yazılmış ama sorun var denilmedi bu hafta kendi doktoruma gidicem sorucam aklıma takıldıMerhaba canım, hiç duymadım kusura bakma. Sana öyle mi dedi doktor? Ne oluyormuş ki
aldım canım teşekkür ederim rahatlattı vallaCanım dün doktorum 2 kutu renie Duo verdi direk bana, bir zararı yok alabilirsin
aldım eczaneden rahatlattı valla yaYok canım zararı çok sordum bende doktora günde 4 kereye kadar kullanabilirsin dedi ama hiç o kadar kullanmadım tabi hergün en az 2 kaşık içiyorum
Evet bencede nasipse her türlü yolunu bulup sağlıkla büyüyor, nasip değilse de ne yapsan olmuyorÖyle ben artık akışına bıraktım Vala sağa yat bilmem ne hepsii boss
Erken değil canım bende 20+3 te yaptıracağımErken değil bence benim doktorum 18 de bile yaptırabilirsin demişti
Selam canim. Aynen oyle derler. Kizda gebelik nasil gecerse oglanda aksi olur diye. Ben ilk hamilelikle simdiki hamileliyim ayni qaliba ikinci kizim geliyor)))Selammmnilk çocuğum erkekti ve sürekli kusma bulantı ve uykusuzlukla geçti bu da kız dediler bulantı kusma oldu ama cabuk geçti ve uykum var deli gibi birde hareketleri cok farklı, oğlanda yani 7 ay olana kadar çok hareket hissetmedim zorla sanki hareket ediyordu şekerli yiyip sürekli sağıma soluma yatıp hareket takibi yaparak anlardım ama maşallah kızım 21 hafta olduk hareketli diğer bir fark oğlamda asla turşu yemedim yenen ortamda bile bulunmadım sürekli tatlı istedi xanm ama kızımda öyle değiliz turşu ekşi tuzlu hatta acı hemde baba acılar yiyorum yani demem o ki bende ikisi çokk farklı olduuu
Doğru diyorsun canımHdkfjaldnlfkfkız hatırlamaz blki ya. Bosver hatırlarsada şehir dışındaydım başka şehirde doktora gittm dersn yalanmı yok nasıl içine sinceksw öyle devam et tatlım, çünkü daha 4 ayıımız varr, doktor çok önemli
Kuzum ne zaman bir sonraki randevun? Hiç sanmıyorum sıkıntı olduğunu. Hergün hissedilmiyor zaten normal. Ama baktın çok stres yapıyosun bir uğra nolcak.İnşallah canım doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi valla . Kıpırdasın diye sürekli çikolata vs yiyorum ama tık yok.
Evet evet muadil. Bana çok iyi geldi 3 sabahtır mide bulantım kusmam olmadı. İnşallah sana da işe yarar kuzum.ffestinalente kız senin ilacı sordum doktora prilamın aynısı dedi bu gece başlıyorum Allahım nolur işe yarasın önceden yaramamıştı
Oh mis. Bebek ya o annesi ya napıcak sizsiz korkar. Bizim çocuklar heryere girdiği için sıkıntı yokCanım herşeyine dikkat ediyoruz düzenli bakımını yapıyor eşim
Ev süpürme konusuna gelince bir tane dyson şart oldu bize artık
Sadece gece bizi zorluyor ben yatak odasına almayalım dedim kapıyı kapatınca miyavlamaya başlıyor bütün kediler böyle mi senin ki de böyle mi festicim
Al bacım al boşuna çile çekme mışıl mışıl müthiş.ayyy hemen alıyorum
Ay kuzum kusuruma bakmaBen depremden beri evimde değilimeşim de görevi dolayısıyla gitti yanımda değil yoksa getirir canım kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?