2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahhh ne çile hem de hiç uyuyamıyorum
Uyuduğum zamanlarda da sanki uyanığım ve uykumda acı çekerek uyuyorum bacaklarım bir yerlerim ağrıyo karnımda sancı oluyo bazen de

Ahhh ne çile hem de hiç uyuyamıyorum
Uyuduğum zamanlarda da sanki uyanığım ve uykumda acı çekerek uyuyorum bacaklarım bir yerlerim ağrıyo karnımda sancı oluyo bazen de
Canım yastık zamanın gelmiş senin de. Ağır geliyor bence artık birde kasılarak uyuyor insan haliyle uyuşuyor. Al bak rahatlatsın

Ceri o kuzucuk senin evlat mı yerim ya ağzını burnunu

Çınar Reklam & Dış Ticaret 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı (ASTARLI) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Valla alın aldırın illa bu değil tabiki ama içinize sinen birseyi. Çok rahatlattı canım beni. İlk aldığımda ayrı yatıyomuşuz gibi hissettirdi yatmak istemedim ama artık gözüm görmüyor koca moca

Ya ben yine pimpirik allahım of. Azıcık içimin rahatlatılmaya ihtiyacı var
8 nisana randevu aldım. 21+1 olacağız detaylıda. Ya erken olursa sonra oluşan birşeyler olursa ve kaçırırsa doktor diye içim içimi yedi. Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüp 22+6 ya alasım geliyor

Evet beybi benim minik oğlan

Bende ayrı yatıyo gibi olursak diye bekledim ama uyuyamamaktan iyidir artık ya .bi ara kocayı kullandım yastık diye de artık olmuyor şekerim teşekkür ettim bende alayım

Hayır canım ya tam isabetli bir tarih seninki erken falan değil içini rahat tut herşey güzel olacak sonradan ne değişebilir

Kız beni de kurtlandırma ben 20+2de oldum ya ,ben napayım o zaman kaçtıysa benim kaçmıştır gözden

Evet beybi benim minik oğlan

Bende ayrı yatıyo gibi olursak diye bekledim ama uyuyamamaktan iyidir artık ya .bi ara kocayı kullandım yastık diye de artık olmuyor şekerim teşekkür ettim bende alayım
Ayş yerim maşallah
Yok yok o aşamayı geçti bence. Adamın üzerindeyim tüm gece yazık oda uyuyamıyor. Birşey demedi ama anlıyorum yastıktan sonra oda rahatladı

Cero olan şeyler için üzülmüyoruz canım olmayanlara önlem alıyoz kurtlanma ben kurtlandım senin yerine de
Hahahah doğru benim olmuş bitmiş artık .Doktoruna sor bi istersen o ne diyecek acaba .için rahat olacaksa o zaman al bari bilemedim ki Benim doktorum 14ünde detaylıya gönderdi 28inde de kendisi detaylı bakacak 22+2 olacak doktorum baktığında da .böyle olunca senin dediğin de mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…