- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.021
Ahhh ne çile hem deBu astım hastalarının kullandığı bir şey değil mi canım? Bebeklerde ne işe yarıyor?
Kuzum ne zaman bir sonraki randevun? Hiç sanmıyorum sıkıntı olduğunu. Hergün hissedilmiyor zaten normal. Ama baktın çok stres yapıyosun bir uğra nolcak.
Evet evet muadil. Bana çok iyi geldi 3 sabahtır mide bulantım kusmam olmadı. İnşallah sana da işe yarar kuzum.
Oh mis. Bebek ya o annesi ya napıcak sizsiz korkar. Bizim çocuklar heryere girdiği için sıkıntı yokama kapatırsam miyavlıyor tabi kii.
Al bacım al boşuna çile çekme mışıl mışıl müthiş.
Ay kuzum kusuruma bakmasen nerdesin şimdi?
Canım yastık zamanın gelmiş senin de. Ağır geliyor bence artık birde kasılarak uyuyor insan haliyle uyuşuyor. Al bak rahatlatsınAhhh ne çile hem dehiç uyuyamıyorum
Uyuduğum zamanlarda da sanki uyanığım ve uykumda acı çekerek uyuyorum bacaklarım bir yerlerim ağrıyo karnımda sancı oluyo bazen de
Helppffestinalente kız sen miydin hamile yastığı alan pozitifbiri ile karıştırdım sabahtan beri hangisinden aldın bizi de linkle de alalım benim uykularım tamamen haram oldu,gençliğim de yalan olmak üzere
Ceri o kuzucuk senin evlat mı yerim ya ağzını burnunuffestinalente kız sen miydin hamile yastığı alan pozitifbiri ile karıştırdım sabahtan beri hangisinden aldın bizi de linkle de alalım benim uykularım tamamen haram oldu,gençliğim de yalan olmak üzere
Link attın mı canım yastığın göremedim ya da kaçırdımCanım yastık zamanın gelmiş senin de. Ağır geliyor bence artık birde kasılarak uyuyor insan haliyle uyuşuyor. Al bak rahatlatsın
Çınar Reklam & Dış Ticaret 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı (ASTARLI) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLLink attın mı canım yastığın göremedim ya da kaçırdım
Evet beybiCeri o kuzucuk senin evlat mı yerim ya ağzını burnunu
Çınar Reklam & Dış Ticaret 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı (ASTARLI) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Valla alın aldırın illa bu değil tabiki ama içinize sinen birseyi. Çok rahatlattı canım beni. İlk aldığımda ayrı yatıyomuşuz gibi hissettirdi yatmak istemedim ama artık gözüm görmüyor koca moca
Hayır canım ya tam isabetli bir tarih seninki erken falan değil içini rahat tut herşey güzel olacak sonradan ne değişebilirYa ben yine pimpirik allahım of. Azıcık içimin rahatlatılmaya ihtiyacı var
8 nisana randevu aldım. 21+1 olacağız detaylıda. Ya erken olursa sonra oluşan birşeyler olursa ve kaçırırsa doktor diye içim içimi yedi. Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüp 22+6 ya alasım geliyor
Kız beni de kurtlandırmaYa ben yine pimpirik allahım of. Azıcık içimin rahatlatılmaya ihtiyacı var
8 nisana randevu aldım. 21+1 olacağız detaylıda. Ya erken olursa sonra oluşan birşeyler olursa ve kaçırırsa doktor diye içim içimi yedi. Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüp 22+6 ya alasım geliyor
Ayş yerim maşallahEvet beybibenim minik oğlan
Bende ayrı yatıyo gibi olursak diye bekledim ama uyuyamamaktan iyidir artık ya .bi ara kocayı kullandım yastık diye de artık olmuyor şekerimteşekkür ettim bende alayım
Yok ben normalde de iki yastık üst üste yattığım için no problemredappleee C Cerito eceeaap
Kızlar bundan ben memnunum dolgusu vs dolu dolu. Ama yastık kısmı yüksek. İnce ve yumuşak yastıkla yatıyorsanız rahatsız edebilir. Bilginiz olsun.
Cero olan şeyler için üzülmüyoruz canım olmayanlara önlem alıyozKız beni de kurtlandırmaben 20+2de oldum ya ,ben napayım o zaman kaçtıysa benim kaçmıştır gözden
O zaman varya tam senlik üfffYok ben normalde de iki yastık üst üste yattığım için no problem
Ben fetal yaptırırken doktora ya erkense biraz daha beklesemiydik dedim doktor da bana dna ne demek senin haberin var mı dediHayır canım ya tam isabetli bir tarih seninki erken falan değil içini rahat tut herşey güzel olacak sonradan ne değişebilir
Hahahah doğru benim olmuş bitmiş artıkCero olan şeyler için üzülmüyoruz canım olmayanlara önlem alıyozkurtlanma ben kurtlandım senin yerine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?