- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.041
Bende yüksek yatıyorum burnum açılsın diye@redappleee C Cerito @eceeaap
Kızlar bundan ben memnunum dolgusu vs dolu dolu. Ama yastık kısmı yüksek. İnce ve yumuşak yastıkla yatıyorsanız rahatsız edebilir. Bilginiz olsun.
Senin kendisi de bakacakmış ne güzel. Benimki bakmayacak bence. Bilemedim. Doktora tabiki sordumHahahah doğru benim olmuş bitmiş artık.Doktoruna sor bi istersen o ne diyecek acaba .için rahat olacaksa o zaman al bari bilemedim ki Benim doktorum 14ünde detaylıya gönderdi 28inde de kendisi detaylı bakacak 22+2 olacak doktorum baktığında da .böyle olunca senin dediğin de mantıklı geliyor
festi... seni düverim... haftaya salı 20+2de gidicem bende... seni düverim dedim hemen sus... dün çocuğum hareket etmedi diye acile geldim ben... çocuk göt üstü yatıyomuş sadece... benim ayarlarımla oynama festi... deliyim diyorum...Ya ben yine pimpirik allahım of. Azıcık içimin rahatlatılmaya ihtiyacı var
8 nisana randevu aldım. 21+1 olacağız detaylıda. Ya erken olursa sonra oluşan birşeyler olursa ve kaçırırsa doktor diye içim içimi yedi. Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüp 22+6 ya alasım geliyor
Yoksa seninde mi sadece geceleri burnun tıkanıyo. İMDATBende yüksek yatıyorum burnum açılsın diye
Fıstık ben napayımfesti... seni düverim... haftaya salı 20+2de gidicem bende... seni düverim dedim hemen sus... dün çocuğum hareket etmedi diye acile geldim ben... çocuk göt üstü yatıyomuş sadece... benim ayarlarımla oynama festi... deliyim diyorum...
Sadece geceleri mi , benim burnum gün içinde anlık açılıyor sadeceYoksa seninde mi sadece geceleri burnun tıkanıyo. İMDAT
Şansıma doktorum nöbetçiydi acilde. Beni gördü diyor ki oooo takıntı reis hoş geldin, ultrason bağımlısı oldun iyice bir dahakine acile değil direkt evime gel böyle zahmet oluyo sanaFıstık ben napayımsoru işaretleri beynime doluşuyor
Fıstık acile giden hamilelere çok güzel yorumlar yapan bir doktor hanım var forumda. İsim vermeyeyim ama dümdüz geçiriyor kız yapma öyle
hemen babaya atsaydın suçu .o istediSenin kendisi de bakacakmış ne güzel. Benimki bakmayacak bence. Bilemedim. Doktora tabiki sordumbu seferde bu pimpiriklik anneden mi babadan mı dedi
Bende istiyorum hareket etmedi diye gitmek ama utanıyorum birazfesti... seni düverim... haftaya salı 20+2de gidicem bende... seni düverim dedim hemen sus... dün çocuğum hareket etmedi diye acile geldim ben... çocuk göt üstü yatıyomuş sadece... benim ayarlarımla oynama festi... deliyim diyorum...
Kıyamam sanaSadece geceleri mi , benim burnum gün içinde anlık açılıyor sadeceBURNUMU O KADAR ÇOK SİLİYORUM Kİ YONTULDU,ŞEKLİ DEĞİŞTİ
ceriii çok rahatsızsan git, için rahatlar. hiç de utanamam valla, can taşıyoruz Allah korusun ciddi bir şey olsa taa kontrole kadar gitmesek kontrolde kafayı yeriz niye erkenden gelmedik diye. Azarlayan da azarlasın valla umrum değil, zor durumda kalmadıkça gitmiyorum zaten son hastane kayıtlarıma bakabilir kızacak olan doktor da. benim doğum ebem aynı zamanda eşimin yengesi, o yüzden onu arayıp sordum önce. hareketlerini en son gece hissetmiştim ve o gün akşama kadar kımıldamadı. istersen gel bakalım, kd acil müsait deyince gittim, nitekim hanımefendi tersine yatmış organlarımı tekmeliyormuş o yüzden hissetmiyormuşum. keyfini bozup uyanmadı bile, eve geçince ilk fırçasını yedi benden, dün beni anlamış olacak ki bugün içeride akrobasi yapıyor.Bende istiyorum hareket etmedi diye gitmek ama utanıyorum biraz
ay buna sesli güldümBen fetal yaptırırken doktora ya erkense biraz daha beklesemiydik dedim doktor da bana dna ne demek senin haberin var mı dedi
ağzım kapalı nefes almayalı o kadar uzun aylar oldu ki nasıl oluyordu biri hatırlatsınYoksa seninde mi sadece geceleri burnun tıkanıyo. İMDAT
Ben magnezyumu kullanıyorum canım birde multi vitamin vermişti imom omega diyeEki Görüntüle 3221454
Kızlar selam bunları kullanan var mı ?
Sormadim bana pek de onemli gelmedi buBenim genelde yanaklarda ve boynumda oluyo, eğer çok şiddetli kusarsam bazen gözümün beyazında bile oluşuyo kanama
Sen doktora sordun mu hiç bu konuyu?
dün akşam bebeğe aldığımız burun aspiratörünü deneyip yattığım için burnum açıktı, yastık da yüksekti gece boyu tıkanmadı şükür. napmışım biliyo musun? burnum olduğunu unutup ağzımdan nefes almışım, sabah bi uyandım boğaz yine kupkuru ve acılı şalgam içmişim gibi yakıyo genzimi. sesim travestilere dönmüş, eşim günaydın emmi tarlaya geç kalmışın bugün diyo... bizim sallantıda olan finfon hayatının sebebi benim sesim olabilir gibi yaağzım kapalı nefes almayalı o kadar uzun aylar oldu ki nasıl oluyordu biri hatırlatsın
Benim de 19+4 e denk geliyo persembe gidicem 18.haftadan itibaren yapiliyomus bana da erken geliyo ama napiyim dr daha iyi biliyo sonuctaKızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
Ben Aydindayim kayınvalidemin yanında .. haftaya dönüyorum inşallah.Bu astım hastalarının kullandığı bir şey değil mi canım? Bebeklerde ne işe yarıyor?
Kuzum ne zaman bir sonraki randevun? Hiç sanmıyorum sıkıntı olduğunu. Hergün hissedilmiyor zaten normal. Ama baktın çok stres yapıyosun bir uğra nolcak.
Evet evet muadil. Bana çok iyi geldi 3 sabahtır mide bulantım kusmam olmadı. İnşallah sana da işe yarar kuzum.
Oh mis. Bebek ya o annesi ya napıcak sizsiz korkar. Bizim çocuklar heryere girdiği için sıkıntı yokama kapatırsam miyavlıyor tabi kii.
Al bacım al boşuna çile çekme mışıl mışıl müthiş.
Ay kuzum kusuruma bakmasen nerdesin şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?