2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Senin kendisi de bakacakmış ne güzel. Benimki bakmayacak bence. Bilemedim. Doktora tabiki sordum bu seferde bu pimpiriklik anneden mi babadan mı dedi

festi... seni düverim... haftaya salı 20+2de gidicem bende... seni düverim dedim hemen sus... dün çocuğum hareket etmedi diye acile geldim ben... çocuk göt üstü yatıyomuş sadece... benim ayarlarımla oynama festi... deliyim diyorum...

Fıstık ben napayım soru işaretleri beynime doluşuyor

Fıstık acile giden hamilelere çok güzel yorumlar yapan bir doktor hanım var forumda. İsim vermeyeyim ama dümdüz geçiriyor kız yapma öyle

Fıstık ben napayım soru işaretleri beynime doluşuyor

Fıstık acile giden hamilelere çok güzel yorumlar yapan bir doktor hanım var forumda. İsim vermeyeyim ama dümdüz geçiriyor kız yapma öyle
Şansıma doktorum nöbetçiydi acilde. Beni gördü diyor ki oooo takıntı reis hoş geldin, ultrason bağımlısı oldun iyice bir dahakine acile değil direkt evime gel böyle zahmet oluyo sana Bu yaşıma kadar ağzımdan burnumdan kusmadığım sürece acile gitmeyen biriydim, o eski halimden eser yok şimdi.

Bende istiyorum hareket etmedi diye gitmek ama utanıyorum biraz

Sadece geceleri mi , benim burnum gün içinde anlık açılıyor sadece BURNUMU O KADAR ÇOK SİLİYORUM Kİ YONTULDU,ŞEKLİ DEĞİŞTİ
Kıyamam sana hava nemlendirme cihazı almayı düşündün mü, çok iyi geldiğini söylediler bana sağlık ocağındaki ebem, anne arkadaşlarım falan, hamileliğe bağlı olabiliyormuş ama valla imanım gevredi benim artık.

Bende istiyorum hareket etmedi diye gitmek ama utanıyorum biraz
ceriii çok rahatsızsan git, için rahatlar. hiç de utanamam valla, can taşıyoruz Allah korusun ciddi bir şey olsa taa kontrole kadar gitmesek kontrolde kafayı yeriz niye erkenden gelmedik diye. Azarlayan da azarlasın valla umrum değil, zor durumda kalmadıkça gitmiyorum zaten son hastane kayıtlarıma bakabilir kızacak olan doktor da. benim doğum ebem aynı zamanda eşimin yengesi, o yüzden onu arayıp sordum önce. hareketlerini en son gece hissetmiştim ve o gün akşama kadar kımıldamadı. istersen gel bakalım, kd acil müsait deyince gittim, nitekim hanımefendi tersine yatmış organlarımı tekmeliyormuş o yüzden hissetmiyormuşum. keyfini bozup uyanmadı bile, eve geçince ilk fırçasını yedi benden, dün beni anlamış olacak ki bugün içeride akrobasi yapıyor.

ağzım kapalı nefes almayalı o kadar uzun aylar oldu ki nasıl oluyordu biri hatırlatsın
dün akşam bebeğe aldığımız burun aspiratörünü deneyip yattığım için burnum açıktı, yastık da yüksekti gece boyu tıkanmadı şükür. napmışım biliyo musun? burnum olduğunu unutup ağzımdan nefes almışım, sabah bi uyandım boğaz yine kupkuru ve acılı şalgam içmişim gibi yakıyo genzimi. sesim travestilere dönmüş, eşim günaydın emmi tarlaya geç kalmışın bugün diyo... bizim sallantıda olan finfon hayatının sebebi benim sesim olabilir gibi ya

Kızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 19 21 arası yaptir dedi randevum 19+3 denk geliyor sizce erken mi bazı kişiler erken bebek küçük 22 de yapılıyor dediler
Benim de 19+4 e denk geliyo persembe gidicem 18.haftadan itibaren yapiliyomus bana da erken geliyo ama napiyim dr daha iyi biliyo sonucta

Ben Aydindayim kayınvalidemin yanında .. haftaya dönüyorum inşallah.

Benim gebeliğim başından beri yazıyorum aşırı bulantı kusma ile geçti serumlarla. Oğlumda da aynı durumlari yaşamıştım. Ama oğlumda bir tık daha şanslıydım yiyeceğim şeyler vardı o süreçte. Ama kızımda hiç bir sekilde canım hicbirsey istemedi ne tatli ne ekşi. Ne tuzlu . Ordan ayırt ettim biraz da cinsiyeti
16+2 haftaligim arada segirme hissediyorum.
Detaylı usg için 20. Haftadan sonra gideceğim . İlk gebeligimde gitmedigm için o kadar pişmanım ki . Oglum 1.5 yaşında böbrek ameliyatı oldu tek böbreği alındı. Damarlar gelişmediği için . Belki diyorum detaylıya girseymisim o zaman fark edilirdi. O yüzden bunda atlamıyorum hiç bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…