2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bunlara da eğlence çıktı he biz olmasak napcaklar acaba bizimkide her akşam odaya geldiğimde benimle dalga geçiyor panda hoşgeldin başlıyormuyuz yuvarlanmaya diye

Canım çoktaaaan aldım,başucumda hep.Ama yok geçmiyor.mahvoldu burnum ,dudaklarım
Bazen insan panik hissediyor ,acaba diyor, genelde sakin kalabiliyorum ama bazen de içim içimi yiyor durdu,oynamadı,niye böyle diye İyi yapmışsın gitmekle doğru söylüyorsun en doğal hakkımız aslında. Ay kıyamam azar da işe yaramış
ağzım kapalı nefes almayalı o kadar uzun aylar oldu ki nasıl oluyordu biri hatırlatsın
Al benden de o kadar

bunlara da eğlence çıktı he biz olmasak napcaklar acaba bizimkide her akşam odaya geldiğimde benimle dalga geçiyor panda hoşgeldin başlıyormuyuz yuvarlanmaya diye
aslında erkekler komik canlılar, arada bi güzel şeyler yapıyolar ama işte evde bakması zor baya

Bu haftalarda 6 7 saatte bir en az hissetmek normalmiş, yeri henüz daralmadığı için çok hissetmemek normalmiş yani. Fakat dediğim gibi benim nerdeyse 24 saat olacaktı iyice korktum o yüzden gittim, sağ olsun doktorum açıklığa bile baktı hiç açılman yok her şey yolunda dedi en azından detaylıya kadar gönlüm ferah olur hareketi az olsa bile. Sende çekinme hiç, içimizin stresli olması onlara daha büyük sıkıntı. Çok uzun süre hissedemezsen acile gitmekten daha doğal bir şey yok, bence yeterince acil bir konu. Ama gün içinde az hissediyorsan onu şimdilik çok dert etme, gönlünü ferah tut bazen tüm gün uyumak istiyor çikinler.

Emzirme sütyeni arayan varsa ben Loya’dan aldım, trendyolda sadece 3 rengi var, ben mağazadan aldım 8 renk falan vardı. Çok rahat, yumuşacık.

Loya Mavi Breastfeeding Bra Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Loya Somon Sonia Mama Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bir de lohusa gecelik ve pijama için bu önerilmişti daha önce grupta, hem pijama hem gecelik takımını aldım. Bunların da kumaşı yumuşacık, çok rahat ettim giyince.

lohusahamile Lacivert Emzirme Özellikli Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Monamise 18432 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

lohusahamile Lacivert Dantel Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı Monamise 18210 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Selamlarrr kızlarr bugun detaylı ultrasonumuz vardıı çok şükür bi problem yokmuşş. Aranızda hala bebeği hiç hissetmeyen var mı?? Ben daha hiç hissetmedim yada hareket ediyor ama ben anlamıyorumm Allahtan kontrol bugündü cok şükğr bebişimiz iyii de rahatlıyorum veee göbüşşleer ne alemdee benim henüz görünmüyoo sanırım içeride yer çok dısarıdan biri asla hamile demez aksine suratın falan çökmüş diyorlar

Canim detayli icin biraz erken olmus galiba 18. haftanin icindesin yaziyor sevindim Herseyin yolunda olmasina masallah
Ilk gebelikse normal daha hissetmemen canim baslarsin yakinda 1-2 hafta icinde tahminim hissetmeye benim de bir arkadasimin 20. haftada karni daha minicik cikmisti, benim 19. haftadayiz aldi basini gidiyor 30 haftalik gibi sanki catlamaya bile basladim

Benim de karnım pek yok canım 5 kilo aldım ama çıkmadı gören hiç hamile demiyo iç karnımız geniş demek ki

Maşallah
Benim kusmam hiç olmadı ama bulantı ve koku hassasiyetim vardı
16. Haftadan sonra geçti çok şükür
En azından şu an yemek yapabiliyorum

Artık istifra ederken ruhum boğazımdan çıkıcak diye korkuyorum....

Ben de yemek yapabiliyorum ama hâlâ etin hiçbir türünü yiyemiyorum
Ben de ilk defa geçen gün yedim kuşbaşı et
Kıyma olarak da Arada yiyebiliyordum
Et konusu sıkıntı alışmaya çalışıyorum
Tavuk zaten yemiyorum hormonlu oldukları için

Hamileyim diye sonsuz yatıp dinlenme ayrıcalığım var kayınvalideme gidiyorum yorgunum ağrım var diyip çıkıp yatıyorum, misafir geliyo yaa çok ağrım var size ayıp olmaz dimi diyip gidip yatıyorum kimse bi şey demiyo hatta onlar sen git yat diyorlar Yalan değil gerçekten kasıklarım ağrıyo çok oturunca ama insanların empati yapması çok hoşuma gidiyo

Beni anlatıyorsun tam olarak. Hem hissetmiyorum hem de çıkmadı hiç karnım ama bebeğim iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…