- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.061
bunlara da eğlence çıktı he biz olmasak napcaklar acabadün akşam bebeğe aldığımız burun aspiratörünü deneyip yattığım için burnum açıktı, yastık da yüksekti gece boyu tıkanmadı şükür. napmışım biliyo musun? burnum olduğunu unutup ağzımdan nefes almışım, sabah bi uyandım boğaz yine kupkuru ve acılı şalgam içmişim gibi yakıyo genzimi. sesim travestilere dönmüş, eşim günaydın emmi tarlaya geç kalmışın bugün diyo... bizim sallantıda olan finfon hayatının sebebi benim sesim olabilir gibi ya
Canım çoktaaaan aldım,başucumda hep.Ama yok geçmiyor.mahvoldu burnum ,dudaklarımKıyamam sanahava nemlendirme cihazı almayı düşündün mü, çok iyi geldiğini söylediler bana sağlık ocağındaki ebem, anne arkadaşlarım falan, hamileliğe bağlı olabiliyormuş ama valla imanım gevredi benim artık.
Bazen insan panik hissediyor ,acaba diyor, genelde sakin kalabiliyorum ama bazen de içim içimi yiyor durdu,oynamadı,niye böyle diyeceriii çok rahatsızsan git, için rahatlar. hiç de utanamam valla, can taşıyoruz Allah korusun ciddi bir şey olsa taa kontrole kadar gitmesek kontrolde kafayı yeriz niye erkenden gelmedik diye. Azarlayan da azarlasın valla umrum değil, zor durumda kalmadıkça gitmiyorum zaten son hastane kayıtlarıma bakabilir kızacak olan doktor da. benim doğum ebem aynı zamanda eşimin yengesi, o yüzden onu arayıp sordum önce. hareketlerini en son gece hissetmiştim ve o gün akşama kadar kımıldamadı. istersen gel bakalım, kd acil müsait deyince gittim, nitekim hanımefendi tersine yatmış organlarımı tekmeliyormuş o yüzden hissetmiyormuşum. keyfini bozup uyanmadı bile, eve geçince ilk fırçasını yedi benden, dün beni anlamış olacak ki bugün içeride akrobasi yapıyor.
Al benden de o kadarağzım kapalı nefes almayalı o kadar uzun aylar oldu ki nasıl oluyordu biri hatırlatsın
Araştırdım baya 18 den sonra yapıyorlarmış sorun yokmuş derisi kalınlaşınca yapmak daha sıkıntılı oluyor dedilerBenim de 19+4 e denk geliyo persembe gidicem 18.haftadan itibaren yapiliyomus bana da erken geliyo ama napiyim dr daha iyi biliyo sonucta
aslında erkekler komik canlılar, arada bi güzel şeyler yapıyolar ama işte evde bakması zor bayabunlara da eğlence çıktı he biz olmasak napcaklar acababizimkide her akşam odaya geldiğimde benimle dalga geçiyor panda hoşgeldin başlıyormuyuz yuvarlanmaya diye
Bu haftalarda 6 7 saatte bir en az hissetmek normalmiş, yeri henüz daralmadığı için çok hissetmemek normalmiş yani. Fakat dediğim gibi benim nerdeyse 24 saat olacaktı iyice korktum o yüzden gittim, sağ olsun doktorum açıklığa bile baktı hiç açılman yok her şey yolunda dedi en azından detaylıya kadar gönlüm ferah olur hareketi az olsa bile. Sende çekinme hiç, içimizin stresli olması onlara daha büyük sıkıntı. Çok uzun süre hissedemezsen acile gitmekten daha doğal bir şey yok, bence yeterince acil bir konu. Ama gün içinde az hissediyorsan onu şimdilik çok dert etme, gönlünü ferah tut bazen tüm gün uyumak istiyor çikinler.Bazen insan panik hissediyor ,acaba diyor, genelde sakin kalabiliyorum ama bazen de içim içimi yiyor durdu,oynamadı,niye böyle diyeİyi yapmışsın gitmekle doğru söylüyorsun en doğal hakkımız aslında. Ay kıyamam azar da işe yaramış
inşallah allah razı olsunCanım benim doktorlar emin ol hiçbirşeyi saklamaz, eğer bi sorun olcak olsaydı yüzüne yüzüne söylerdi ama bak güzel konuşmuşiçini ferah tut herşey güzel olur allahın izniyle
Ben tesadüften okumuştum bi ara plasentanın anormallikleri,ama cok bisey yazmıyordu...neden sordun canım?Kızlar merhaba iki loblu plasenta duydunuz mu? Bipartite plasenta
Canim detayli icin biraz erken olmus galiba 18. haftanin icindesin yaziyorSelamlarrr kızlarr bugun detaylı ultrasonumuz vardıı çok şükür bi problem yokmuşş. Aranızda hala bebeği hiç hissetmeyen var mı?? Ben daha hiç hissetmedim yada hareket ediyor ama ben anlamıyorumm Allahtan kontrol bugündü cok şükğr bebişimiz iyii de rahatlıyorum veee göbüşşleer ne alemdee benim henüz görünmüyoo sanırım içeride yer çokdısarıdan biri asla hamile demez aksine suratın falan çökmüş diyorlar
Benim de karnım pek yok canım 5 kilo aldım ama çıkmadı gören hiç hamile demiyoSelamlarrr kızlarr bugun detaylı ultrasonumuz vardıı çok şükür bi problem yokmuşş. Aranızda hala bebeği hiç hissetmeyen var mı?? Ben daha hiç hissetmedim yada hareket ediyor ama ben anlamıyorumm Allahtan kontrol bugündü cok şükğr bebişimiz iyii de rahatlıyorum veee göbüşşleer ne alemdee benim henüz görünmüyoo sanırım içeride yer çokdısarıdan biri asla hamile demez aksine suratın falan çökmüş diyorlar
MaşallahÖncelikle hepinize merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar buradayım.Bizim cinsiyetimiz 4 hafta önce belli oldukızımız olacak.20+1 olduk prensesimle.Bulantılarım hafifledi ama geçmek bilmiyor her sabah kusuyorum ve gün içinde bulantılarım oluyor.Sizler ne durumdasınız?
Ben de yemek yapabiliyorum ama hâlâ etin hiçbir türünü yiyemiyorumMaşallah
Benim kusmam hiç olmadı ama bulantı ve koku hassasiyetim vardı
16. Haftadan sonra geçti çok şükür
En azından şu an yemek yapabiliyorum
Artık istifra ederken ruhum boğazımdan çıkıcak diye korkuyorum....Öncelikle hepinize merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar buradayım.Bizim cinsiyetimiz 4 hafta önce belli oldukızımız olacak.20+1 olduk prensesimle.Bulantılarım hafifledi ama geçmek bilmiyor her sabah kusuyorum ve gün içinde bulantılarım oluyor.Sizler ne durumdasınız?
Ben de ilk defa geçen gün yedim kuşbaşı etBen de yemek yapabiliyorum ama hâlâ etin hiçbir türünü yiyemiyorum
Ayyy Allah korusun kuzumArtık istifra ederken ruhum boğazımdan çıkıcak diye korkuyorum....
Beni anlatıyorsun tam olarak. Hem hissetmiyorum hem de çıkmadı hiç karnım ama bebeğim iyi gidiyorSelamlarrr kızlarr bugun detaylı ultrasonumuz vardıı çok şükür bi problem yokmuşş. Aranızda hala bebeği hiç hissetmeyen var mı?? Ben daha hiç hissetmedim yada hareket ediyor ama ben anlamıyorumm Allahtan kontrol bugündü cok şükğr bebişimiz iyii de rahatlıyorum veee göbüşşleer ne alemdee benim henüz görünmüyoo sanırım içeride yer çokdısarıdan biri asla hamile demez aksine suratın falan çökmüş diyorlar
Sen yarın sabah adeta yeniden doğucaksın arkadaşımArtık istifra ederken ruhum boğazımdan çıkıcak diye korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?