2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa festiii simdi gördümmm sonunda basardin demek kocanla temas etmeden yatmayı ama demiştimm bu yastiklar gercekten müthiş ben kocamdan vazgectim bu yastik icin

Bu arada benim yastigim da çift tarafli, ben başa gelen kisimdaki elyaf mi neyse onlari kenarlara ittim, hem kenarlari daha dolgun oldu, hem de kendi ortopedik yastigimda yatmaya devam ediyorum. Başın boynun rahat edemezse bi böyle de dene

Ben tesadüften okumuştum bi ara plasentanın anormallikleri,ama cok bisey yazmıyordu...neden sordun canım?
Benim öyleymiş detaylı ultrason raporunda yazıyordu ama doktor kötü bir şey söylemedi kendi doktoruma sorucam bu hafta kafama çok takıldı. İnternette doğru düzgün bir şey de yazmıyorki

Canım konuştum doktorla bugün 2. Gebelik bile olsa 19-20. Hafta ancak hissedersin diyor
Evet canım birde karın yapısına bağlı birazda. Ben mesela hissediyorum ama doktorum iç karnın geniş ondan hissetmeyince endişe etme diyor. Bakalım onun dediği tarihte nasıl olcak sende hiç endişe etme sağlıklı minik bebiklerimiz
Jsjsjs zor oldu ama sonunda başardım gerçekten böyle olacağını düşünmemiştim hep bunla yatasım geliyor. Birde döndüm mü yüz üstü yattım mı derdi kalmıyor ya o bile büyük rahatlık

Kuzum benim yastık elyaf değilde sünger parçacıkları var içinde hayatta hareket etmez içi ama yüksekte yatıyorum zaten o yüzden hiç sorun olmuyor. Olursa ilerde açıp içini boşaltırım ama o kenarlardan vazgeçmem.

Beni anlatıyorsun tam olarak. Hem hissetmiyorum hem de çıkmadı hiç karnım ama bebeğim iyi gidiyor

Benim de demekki iç karnım hiç yok, daha 5 ayı doldurmadık ama yemekten sonra hele yazlık kıyafetlerim ile olsa herkes doğum ne zaman der

Kızlar düzenli her akşam yağlanıp kremleniyoruz, sonra demedi demeyin

Benim öyleymiş detaylı ultrason raporunda yazıyordu ama doktor kötü bir şey söylemedi kendi doktoruma sorucam bu hafta kafama çok takıldı. İnternette doğru düzgün bir şey de yazmıyorki
Ya kafaya takma canim,kotu bişey olsaydı dr söylerdi bence,Allah'ın izniyle birsey yoktur

Kızlar sürekli midem kaynıyor. Boğazıma hep acı şu geliyor uyanıyorum gece önerimiz var mı süt iyi geliyor fakat süt yok evde başka önereceğiniz b ı şey var mı
Beyaz leblebi iyi geliyor biraz.ama biraz

Benim de demekki iç karnım hiç yok, daha 5 ayı doldurmadık ama yemekten sonra hele yazlık kıyafetlerim ile olsa herkes doğum ne zaman der

Ben daha hiç krem sürmedim ne çıkacak ortaya merak ediyorum

Ben günde 1 sürüyorum sadece karnıma ve belime, bazen unuttuğum oluyor ama günde 2 ye mi çıkarsak bilemedim, ayy çatlamaktan çok korkuyorum ben ya
Benim kilo aşıp vermekten zaten biraz var çatlağım.ama olmasaydı da çok takar mıydım bilmiyorum .biraz saçma gelebilir ama sanki bebeğin vücudumda bırakacağı izleri seveceğim gibi geliyor kaşınmadığı sürece sorun yok benim için kaşınırsa işler değişir

Al benden de o kadar canım hatta göbek deliğim bile düzelmeye başladı, bu sefer niye bu kadar erkenden 35 haftalık gibi oldum bilmiyorum ya
Valla her akşam kremleneyorum da ben banyodan banyoya anca, çatlamaya da başlamışım

Yaa böyle konuları takıntı etmemen çok güzel benimki de saçma gelecek ama bi daha bikini felan giyemezsem diye korkuyorum ve eşimde görselliğe düşkün biri, vücudum bozulursa sanki eşimde beni daha az severmiş gibi düşüncelerim var, saçma ama kocam dahil erkeklere hiç güvenmiyorum

Canım uzun bir süre bunları düşünceknhalde pek olmazsın, ama sonrasında da zaten toparlıyorsun merak etme. Benim biraz göbeğim gevşek kaldı o kadar sporlara falan rağmen istediğim kıvama bir türlü getiremedim ama bikini de giydim biraz alt tarafı göbek kapatanlardan
Dertlerimiz bunlar olsun hallolur

Öyle olur heralde canım bakalım yaşayıp görcez

Çatlak olayı irsi muhabbetine ben inanıyorum, annem ve ablam da çatlak çok var hamileliklerinden kalma diye bende düzenli sürmüştüm ilk gebeliğimde çatlak var mı dersen onlara göre yok gibi ama bana göre var (her gün düzenli sürmüştüm ama)

Şimdi de ilk 7 ay bio oil ile idare edip, sonraki 2 aya liderac ile devam etmeyi düşünüyorum

(birde bende göbek iyice belli oldugu için sürmediğim zaman vücudumun gerildiğini hissediyorum, bu arada daha 3 kilo aldım ama durumlar böyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…