- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.081
Magnezyumu günde 1 akşam yemekten sonramı alıyosun canım ?Ben magnezyumu kullanıyorum canım birde multi vitamin vermişti imom omega diye
Canım konuştum doktorla bugün 2. Gebelik bile olsa 19-20. Hafta ancak hissedersin diyorKuzum ne zaman bir sonraki randevun? Hiç sanmıyorum sıkıntı olduğunu. Hergün hissedilmiyor zaten normal. Ama baktın çok stres yapıyosun bir uğra nolcak.
İnşallah inşallahSen yarın sabah adeta yeniden doğucaksın arkadaşımilaç işe yarayacak huzurla bulantısız kusmasız devam edeceksin
Yaaa festiii simdi gördümmm sonunda basardin demek kocanla temas etmeden yatmayıKızlar gün gece hamile yastığıyla uyudum nihayet. Belimin ağrısından gözüm ne koca gördü ne birşey. Belimi destekledi karnımı da. Bir iyi geldi. İlk kullandığımda iy bu ne demiştim ama zamanı gelmiş vücudumu tam kavradı. Müthiş. Bu gecede yatıcam bakayım yine aynısı olursa edinin hepiniz birer tane. Premsesler gibi uyanalım.
Gece kalkardım ben uyuyamazdım dön dolaş. Asla kalkmadım ama bu yastıktan mı bilmiyorum birkaç kez deneyimlemem lazım. Ben özellikle tek taraflı almadım dönerken onuda taşımam gerekmesin diye, çift aldım.
J josei89
Benim öyleymiş detaylı ultrason raporunda yazıyordu ama doktor kötü bir şey söylemedi kendi doktoruma sorucam bu hafta kafama çok takıldı. İnternette doğru düzgün bir şey de yazmıyorkiBen tesadüften okumuştum bi ara plasentanın anormallikleri,ama cok bisey yazmıyordu...neden sordun canım?
Evet canım birde karın yapısına bağlı birazda. Ben mesela hissediyorum ama doktorum iç karnın geniş ondan hissetmeyince endişe etme diyor. Bakalım onun dediği tarihte nasıl olcakCanım konuştum doktorla bugün 2. Gebelik bile olsa 19-20. Hafta ancak hissedersin diyor
Jsjsjs zor oldu ama sonunda başardımYaaa festiii simdi gördümmm sonunda basardin demek kocanla temas etmeden yatmayıama demiştimm bu yastiklar gercekten müthiş ben kocamdan vazgectim bu yastik icin
Bu arada benim yastigim da çift tarafli, ben başa gelen kisimdaki elyaf mi neyse onlari kenarlara ittim, hem kenarlari daha dolgun oldu, hem de kendi ortopedik yastigimda yatmaya devam ediyorum. Başın boynun rahat edemezse bi böyle de dene
Beni anlatıyorsun tam olarak. Hem hissetmiyorum hem de çıkmadı hiç karnım ama bebeğim iyi gidiyor
Ya kafaya takma canim,kotu bişey olsaydı dr söylerdi bence,Allah'ın izniyle birsey yokturBenim öyleymiş detaylı ultrason raporunda yazıyordu ama doktor kötü bir şey söylemedi kendi doktoruma sorucam bu hafta kafama çok takıldı. İnternette doğru düzgün bir şey de yazmıyorki
İnşallah kuzum yüreğimiz hep ağzımızdaYa kafaya takma canim,kotu bişey olsaydı dr söylerdi bence,Allah'ın izniyle birsey yoktur
Beyaz leblebi iyi geliyor biraz.ama birazKızlar sürekli midem kaynıyor. Boğazıma hep acı şu geliyor uyanıyorum gece önerimiz var mı süt iyi geliyor fakat süt yok evde başka önereceğiniz b ı şey var mı
Ben daha hiç krem sürmedim ne çıkacak ortaya merak ediyorumBenim de demekki iç karnım hiç yok, daha 5 ayı doldurmadık ama yemekten sonra hele yazlık kıyafetlerim ile olsa herkes doğum ne zaman der
Kızlar düzenli her akşam yağlanıp kremleniyoruz, sonra demedi demeyin
Ben günde 1 sürüyorum sadece karnıma ve belime, bazen unuttuğum oluyor ama günde 2 ye mi çıkarsak bilemedim, ayy çatlamaktan çok korkuyorum ben yaBen daha hiç krem sürmedim ne çıkacak ortaya merak ediyorum
Benim kilo aşıp vermekten zaten biraz var çatlağım.ama olmasaydı da çok takar mıydım bilmiyorum .biraz saçma gelebilir ama sanki bebeğin vücudumda bırakacağı izleri seveceğim gibi geliyorBen günde 1 sürüyorum sadece karnıma ve belime, bazen unuttuğum oluyor ama günde 2 ye mi çıkarsak bilemedim, ayy çatlamaktan çok korkuyorum ben ya
Al benden de o kadar canım hatta göbek deliğim bile düzelmeye başladı, bu sefer niye bu kadar erkenden 35 haftalık gibi oldum bilmiyorum yaBenim de demekki iç karnım hiç yok, daha 5 ayı doldurmadık ama yemekten sonra hele yazlık kıyafetlerim ile olsa herkes doğum ne zaman der
Kızlar düzenli her akşam yağlanıp kremleniyoruz, sonra demedi demeyin
Ne ilacı bana da önerin lütfenSen yarın sabah adeta yeniden doğucaksın arkadaşımilaç işe yarayacak huzurla bulantısız kusmasız devam edeceksin
Yaa böyle konuları takıntı etmemen çok güzelBenim kilo aşıp vermekten zaten biraz var çatlağım.ama olmasaydı da çok takar mıydım bilmiyorum .biraz saçma gelebilir ama sanki bebeğin vücudumda bırakacağı izleri seveceğim gibi geliyorkaşınmadığı sürece sorun yok benim için kaşınırsa işler değişir
Canım uzun bir süre bunları düşünceknhalde pek olmazsın, ama sonrasında da zaten toparlıyorsun merak etme. Benim biraz göbeğim gevşek kaldı o kadar sporlara falan rağmen istediğim kıvama bir türlü getiremedim ama bikini de giydim biraz alt tarafı göbek kapatanlardanYaa böyle konuları takıntı etmemen çok güzelbenimki de saçma gelecek ama bi daha bikini felan giyemezsem diye korkuyorum ve eşimde görselliğe düşkün biri, vücudum bozulursa sanki eşimde beni daha az severmiş gibi düşüncelerim var, saçma ama kocam dahil erkeklere hiç güvenmiyorum
Öyle olur heralde canım bakalım yaşayıp görcezCanım uzun bir süre bunları düşünceknhalde pek olmazsın, ama sonrasında da zaten toparlıyorsun merak etme. Benim biraz göbeğim gevşek kaldı o kadar sporlara falan rağmen istediğim kıvama bir türlü getiremedim ama bikini de giydim biraz alt tarafı göbek kapatanlardan
Dertlerimiz bunlar olsun hallolur
Al benden de o kadar canım hatta göbek deliğim bile düzelmeye başladı, bu sefer niye bu kadar erkenden 35 haftalık gibi oldum bilmiyorum ya
Valla her akşam kremleneyorum da ben banyodan banyoya anca, çatlamaya da başlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?