- 10 Aralık 2022
- 606
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.101
DemekkiBenim de karnım pek yok canım 5 kilo aldım ama çıkmadı gören hiç hamile demiyoiç karnımız geniş demek ki
Valla deli gibi hevesleniyorum hissetmek için gerçekten cok sukur iyi olsunlardaa elbet hissederiz napalımBeni anlatıyorsun tam olarak. Hem hissetmiyorum hem de çıkmadı hiç karnım ama bebeğim iyi gidiyor
Canım gecen hafta muayenem vardı doktorum yönlendirdi özel bi kliniğe bugune randevu verdi onlarda yani erken mi ki herseye en detaylı sekılde baktı cok sukur.Canim detayli icin biraz erken olmus galiba 18. haftanin icindesin yaziyorsevindim Herseyin yolunda olmasina masallah
Ilk gebelikse normal daha hissetmemen canimbaslarsin yakinda 1-2 hafta icinde tahminim hissetmeye benim de bir arkadasimin 20. haftada karni daha minicik cikmisti, benim 19. haftadayiz aldi basini gidiyor 30 haftalik gibi sanki catlamaya bile basladim
Ya inşallahh en yakın zamanda valla artık rahatlicazz bii ben burdayım annneeee yi hissetmek istiyoruzzzekimm24 canım plesanta ondeymis benim 3. Bebek olmasına rağmen hala gaz mı bebek mi anlayamıyorum. Sanırım 2 hafta içinde kuvvetlenir tekmeleri az kaldı. Hissetsek de rahatlasak
Rennie duo iyi geliyo canım reflü içinKızlar sürekli midem kaynıyor. Boğazıma hep acı şu geliyor uyanıyorum gece önerimiz var mı süt iyi geliyor fakat süt yok evde başka önereceğiniz b ı şey var mı
Hadi inşallah canım. Dayanabilir düzeye çekmesi bile birşeyGünaydın kızlarrr anlık durum bildiriyorum sanırım Prilam iyi geldi istifra etmedim bulantım da dayanılabilcek düzeyde dün ağlıyordum çünkü hiç geçmemişti Allahım böyle devam ederse razıyımbol tenk yu ffestinalente
Benim ilacım da prilam ama fayda etmiyorGünaydın kızlarrr anlık durum bildiriyorum sanırım Prilam iyi geldi istifra etmedim bulantım da dayanılabilcek düzeyde dün ağlıyordum çünkü hiç geçmemişti Allahım böyle devam ederse razıyımbol tenk yu ffestinalente
Bende yarın 20.haftamıza gireceğim ama daha doğru düzgün hissetmiyorum ister istemez insan merak ediyor benim de ilk gebeliğim normal galibaSelamlarrr kızlarr bugun detaylı ultrasonumuz vardıı çok şükür bi problem yokmuşş. Aranızda hala bebeği hiç hissetmeyen var mı?? Ben daha hiç hissetmedim yada hareket ediyor ama ben anlamıyorumm Allahtan kontrol bugündü cok şükğr bebişimiz iyii de rahatlıyorum veee göbüşşleer ne alemdee benim henüz görünmüyoo sanırım içeride yer çokdısarıdan biri asla hamile demez aksine suratın falan çökmüş diyorlar
Ben 3. Aydan itibaren palmers kullandım, memnunum devam ediyorum, ayda 1 kutu fazla bile geliyor. Son iki ay için iki kutu Bella B Tummy Honey Butter aldım, fiyatı yüksek olduğu için sadece son iki ay kullancam, saklıyorum şimdilikArkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
Enim de 19. Haftam bende hissetmiyorum, dr normal dediBende yarın 20.haftamıza gireceğim ama daha doğru düzgün hissetmiyorum ister istemez insan merak ediyor benim de ilk gebeliğim normal galiba
Günaydın canım çok geçmiş olsun bazen her şey üst üste geliyor, akşama çocukların gönlünü alırsın, biz de insanız mükemmel olamıyor insanGünaydın canlar, bu sabahta mı bir sorun var gezegensel yoksa bende mi bilemedim ama, sabah çok gergindim... Kaza falan da atlattım, işe arabayla geliyorum. Önüme kıranlar, önüme atlayan köpekler falan...Şimdi daha iyiyim ama çocuklara bir tur patladım yani
Sakin ol canım, hamilelikte ekstra stres yapıyo, bi nefes al bi kahve felan iç, stres yapmaGünaydın canlar, bu sabahta mı bir sorun var gezegensel yoksa bende mi bilemedim ama, sabah çok gergindim... Kaza falan da atlattım, işe arabayla geliyorum. Önüme kıranlar, önüme atlayan köpekler falan...Şimdi daha iyiyim ama çocuklara bir tur patladım yani
Ayyy hadi inşallah en kısa sürede bizd3 hissedelimEnim de 19. Haftam bende hissetmiyorum, dr normal dedi
Geçmiş olsun canım,Günaydın canlar, bu sabahta mı bir sorun var gezegensel yoksa bende mi bilemedim ama, sabah çok gergindim... Kaza falan da atlattım, işe arabayla geliyorum. Önüme kıranlar, önüme atlayan köpekler falan...Şimdi daha iyiyim ama çocuklara bir tur patladım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?