2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim de karnım pek yok canım 5 kilo aldım ama çıkmadı gören hiç hamile demiyo iç karnımız geniş demek ki
Demekki valla diyorum kıızım sen içerde rahat rahat takıl içerde yer ccok
Beni anlatıyorsun tam olarak. Hem hissetmiyorum hem de çıkmadı hiç karnım ama bebeğim iyi gidiyor
Valla deli gibi hevesleniyorum hissetmek için gerçekten cok sukur iyi olsunlardaa elbet hissederiz napalım
Canım gecen hafta muayenem vardı doktorum yönlendirdi özel bi kliniğe bugune randevu verdi onlarda yani erken mi ki herseye en detaylı sekılde baktı cok sukur.
Ya inşallah hemen hissetmek istiyo insan gerçektenn
Senin ilk gebeliğinmi bide cokmu zayıfsınn gördüğüm kadarıyla cok zayıflarda hemen belli ediyor kendini bebişler

Kızlar selam, ara ara okuyorum fırsat buldukça yazdıklarınızı aklımda bir soru var cevaplayabilirseniz sevinirim. Aylık olarak yeni dogandan itibaren bebeğin bez masrafı sizce ne kadar tutacak? 2.-3. bebekleri olanlar veya hesaplamış olanlar cevap verebilir mi?? Sevgiler

Hadi inşallah canım. Dayanabilir düzeye çekmesi bile birşey prilam mı seninki prifemyn dr mi?

Bende yarın 20.haftamıza gireceğim ama daha doğru düzgün hissetmiyorum ister istemez insan merak ediyor benim de ilk gebeliğim normal galiba

Günaydın canlar, bu sabahta mı bir sorun var gezegensel yoksa bende mi bilemedim ama, sabah çok gergindim... Kaza falan da atlattım, işe arabayla geliyorum. Önüme kıranlar, önüme atlayan köpekler falan...Şimdi daha iyiyim ama çocuklara bir tur patladım yani

Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
Ben 3. Aydan itibaren palmers kullandım, memnunum devam ediyorum, ayda 1 kutu fazla bile geliyor. Son iki ay için iki kutu Bella B Tummy Honey Butter aldım, fiyatı yüksek olduğu için sadece son iki ay kullancam, saklıyorum şimdilik

Günaydın canım çok geçmiş olsun bazen her şey üst üste geliyor, akşama çocukların gönlünü alırsın, biz de insanız mükemmel olamıyor insan

Sakin ol canım, hamilelikte ekstra stres yapıyo, bi nefes al bi kahve felan iç, stres yapma

Geçmiş olsun canım, keşke trafiğe çıkmak zorunda kalmasan,ama işte neyse bir ayet-el kursi bir inşirah oku, ferahlarsın ve günün güzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…