- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.121
Çokk çok geçmiş olsunGünaydın canlar, bu sabahta mı bir sorun var gezegensel yoksa bende mi bilemedim ama, sabah çok gergindim... Kaza falan da atlattım, işe arabayla geliyorum. Önüme kıranlar, önüme atlayan köpekler falan...Şimdi daha iyiyim ama çocuklara bir tur patladım yani
İnşallah aminAyyy hadi inşallah en kısa sürede bizd3 hissedelim
Olur canim Allah kaza bela vermesin. Gerginlik bende de cok oluyor bazen esime durduk yere patliyorum felan yada telefonda kimseyle.konusasim gelmiyor aradiklarnda acmiyorum felan. Normal ruh hallerimiz..mGünaydın canlar, bu sabahta mı bir sorun var gezegensel yoksa bende mi bilemedim ama, sabah çok gergindim... Kaza falan da atlattım, işe arabayla geliyorum. Önüme kıranlar, önüme atlayan köpekler falan...Şimdi daha iyiyim ama çocuklara bir tur patladım yani
Bişey olmaz canım üzülme bebeklerimiz daha birsürü radyasyona maruz kalıyo maalesef, ilerde de olacak, onlar sandığımızdan daha güçlüKizlar günaydin. Az once havalimaninda raporum olmasina ragmen mecburen kapidan gecirdiler beni sinir oldum. Gorevli cantayi koydgmz yer xray radyasyon orda asil dedi. Simdi icim icimi yiyor
Lierac kullanıyorum canım . Çoğu kişi bunu öneriyordu . Bide bio oil diyeni duydum.Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
bizde bugün 19+1 olduk ıkıncı gebeliğim bende hissetmiyorum henüz ama normal merak etmeyin ilerleyen haftalarda bolbol hissedicezEnim de 19. Haftam bende hissetmiyorum, dr normal dedi
Genelde anne karnında nasıl oluyorsa dogunca da öyle oluyor diyorlar amaGünaydın kızlar ben tekmeleri bir aydır hissediyorum iki haftadır daha fazla hissediyorum.Kızınız çok hareketli dedi doktor.Umarım doğunca yaramaz olmaz
Ben lierac ve biooil kullanıyorum dönüşümlü olarak, ama loccitane ın shea butterını alicam bi arkadasim cok önerdi. Pahali oldugu icin son aylara bıraktım onuArkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
Buda bizim 19 haftalıkBir göbek fotosu paylaşasım geldi19 haftalık göbeğim ve ben
Oyle orasi canim ama iste anne yuregimi desem cok hassasim takiyorum kafaya hemen. SagolasinBişey olmaz canım üzülme bebeklerimiz daha birsürü radyasyona maruz kalıyo maalesef, ilerde de olacak, onlar sandığımızdan daha güçlü
ben weleda mama stretch mark oil kullanıyorum şu an için memnunum. öneriler de gayet güzeldi 2 şişe aldımArkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
prilam canım evde prilam vardı aynı deyince onu kullandımHadi inşallah canım. Dayanabilir düzeye çekmesi bile birşeyprilam mı seninki prifemyn dr mi?
Dün gece yatmadan 2 tane içtim yine bulantım var canım ama normale göre daha iyi düzeyde. Dün düşün sabah kalktığımda istifra ettim tüm gün bulantı akşam yemek masasından kalkıp çıkardım yatana kadar yine bulantı. Şu hali bile iyi geldiBenim ilacım da prilam ama fayda etmiyor
kız onlar tabletlerden neler kapcak dur senKizlar günaydin. Az once havalimaninda raporum olmasina ragmen mecburen kapidan gecirdiler beni sinir oldum. Gorevli cantayi koydgmz yer xray radyasyon orda asil dedi. Simdi icim icimi yiyor
Canım bana da hep öyle demislerdi, bizim gectigimiz yerde sikinti yokmus. Ben avmlerde de geciyordum kisa zamana kadar. Hic kendini üzme bebegini koruyan kocaman bir anne kalkanı varKizlar günaydin. Az once havalimaninda raporum olmasina ragmen mecburen kapidan gecirdiler beni sinir oldum. Gorevli cantayi koydgmz yer xray radyasyon orda asil dedi. Simdi icim icimi yiyor
bende hissetmiyorum, elimi üstten koyunca pit pit oluyor ama damardan kendi kalp atışım olabilir onBende yarın 20.haftamıza gireceğim ama daha doğru düzgün hissetmiyorum ister istemez insan merak ediyor benim de ilk gebeliğim normal galiba
ben normal yogun nemlendirici krem kullaniyorum su an günde bir bazen iki sürüyorum, bir de bebe yagi banyodan sonra.Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
dünden beri benim de ruh halim cok kötü icimde sıkıntı varGünaydın canlar, bu sabahta mı bir sorun var gezegensel yoksa bende mi bilemedim ama, sabah çok gergindim... Kaza falan da atlattım, işe arabayla geliyorum. Önüme kıranlar, önüme atlayan köpekler falan...Şimdi daha iyiyim ama çocuklara bir tur patladım yani
Oo bende endişeleniyordum ama baya sayımız var sanırım ilk gebelık olunca bu heyecan sanırım kat kat oluyor hissetmek ıstıyoruz hemenBende yarın 20.haftamıza gireceğim ama daha doğru düzgün hissetmiyorum ister istemez insan merak ediyor benim de ilk gebeliğim normal galiba
Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?