2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çokk çok geçmiş olsun

Olur canim Allah kaza bela vermesin. Gerginlik bende de cok oluyor bazen esime durduk yere patliyorum felan yada telefonda kimseyle.konusasim gelmiyor aradiklarnda acmiyorum felan. Normal ruh hallerimiz..m

Kizlar günaydin. Az once havalimaninda raporum olmasina ragmen mecburen kapidan gecirdiler beni sinir oldum. Gorevli cantayi koydgmz yer xray radyasyon orda asil dedi. Simdi icim icimi yiyor
Bişey olmaz canım üzülme bebeklerimiz daha birsürü radyasyona maruz kalıyo maalesef, ilerde de olacak, onlar sandığımızdan daha güçlü

Günaydın kızlar ben tekmeleri bir aydır hissediyorum iki haftadır daha fazla hissediyorum.Kızınız çok hareketli dedi doktor.Umarım doğunca yaramaz olmaz
Genelde anne karnında nasıl oluyorsa dogunca da öyle oluyor diyorlar ama bi arkadasimin bebegi gece 12den sonra kipir kipir oluyordu karnindayken, dogduktan sonra da o saatlerde bi coşuyormuş

Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
Ben lierac ve biooil kullanıyorum dönüşümlü olarak, ama loccitane ın shea butterını alicam bi arkadasim cok önerdi. Pahali oldugu icin son aylara bıraktım onu baska markalarda da var shea butter, hamilelikte öneriliyor bi bakin isterseniz

Hadi inşallah canım. Dayanabilir düzeye çekmesi bile birşey prilam mı seninki prifemyn dr mi?
prilam canım evde prilam vardı aynı deyince onu kullandım
Benim ilacım da prilam ama fayda etmiyor
Dün gece yatmadan 2 tane içtim yine bulantım var canım ama normale göre daha iyi düzeyde. Dün düşün sabah kalktığımda istifra ettim tüm gün bulantı akşam yemek masasından kalkıp çıkardım yatana kadar yine bulantı. Şu hali bile iyi geldi
Kizlar günaydin. Az once havalimaninda raporum olmasina ragmen mecburen kapidan gecirdiler beni sinir oldum. Gorevli cantayi koydgmz yer xray radyasyon orda asil dedi. Simdi icim icimi yiyor
kız onlar tabletlerden neler kapcak dur sen benim minikler emara dayandı düşün hamile olduğumu bilmeden röntgene emara falan girmiştim çok şükür normal süreç devam etti hiç canını sıkma o kadarcık etki etmez onlara

Canım bana da hep öyle demislerdi, bizim gectigimiz yerde sikinti yokmus. Ben avmlerde de geciyordum kisa zamana kadar. Hic kendini üzme bebegini koruyan kocaman bir anne kalkanı var

Bende yarın 20.haftamıza gireceğim ama daha doğru düzgün hissetmiyorum ister istemez insan merak ediyor benim de ilk gebeliğim normal galiba
bende hissetmiyorum, elimi üstten koyunca pit pit oluyor ama damardan kendi kalp atışım olabilir on
Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
ben normal yogun nemlendirici krem kullaniyorum su an günde bir bazen iki sürüyorum, bir de bebe yagi banyodan sonra.
catlak kremi baktim ama sonlara doğru diye düşündüm duruma göre bakacağım
dünden beri benim de ruh halim cok kötü icimde sıkıntı var

Biz geldik kızlar bebişimşz gayet iyi eski doktorum 10 kasım olan adeti 20 kasıma almıştı ama haftasıyla uyumluymuş yani geç yeni doktorum 10 kadım baz alıyor gayet güxel gelişimi dedi 18+6 yız yani gayet memnun kaldık detaylı ultrasonu yapıldı, herhangi bir anormali izlenmedi. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı biraz erken gibi geldi 22. Hafta ama bilmiyorum. Bir de tetanoz aşını bir hafta 10 gün sonra yaptırabilirsin dedi.. bebişimizin yüzünü ilk kez bu kadar net gördük

Eklentiler

• B5594626-9C4C-495E-8990-F01C00B26D9E.webp
    18 KB · Görüntüleme: 138
Bugün gerçekten keyifsiz bir gün. Katılıyorum
Dün tansiyonum tavan yaptı bugün holter taktıracağım. Gerildim baya nedense. Bakalım tansiyonum hep yüksekse ilaç kullanmaya başlayacağım. Ya ben böyle en ufak şeyden nem kaparak yaşayabilen bir insan değilim. Ben doğum aşamasına geçmek istiyorum artık

Bana lierac önerdi doktor ama tek bir ürüne bağlı kalma değiştirerek kullan, normalde de kullandığın nemlendirici ürünler varsa onları da kullan dedi. Doğal yağları kullanabilirsin illa çatlak kremi olmasına gerek yok dedi.

Benim hep kullandığım yves rocher in ekstra kuru ciltler için shea butter lı vücut kremi var onu kullanıyorum mükemmel nemlendiriyor. Onun dışında burts bees mama aldım o da çok övülüyor, kıvamını kokusunu pek beğenmedim ama çatlağa gerçekten iyi geldiğini söylüyorlar. Lierac alacağım ve badem yağı kullanıyorum ekstra olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…