2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
oyy maşallah prenseslere haklisin canimm

Kizlarr bu arada cokk bakamadm kac gundur buralara. Umarim herkes iyidir. Ben detayli ultrason icin bide annemle babami gormek icin istanbula ucacagim birazdan. 10 gün kafa dagitalim dedik kizimla ananesinin yemeklerini tatsin birazda kizçem Detayli ultrasonu saglikli guzel haberlerle atlatan arkadaslarimin gözü aydın.

abogado viajero canım birşey sormak istiyorum. Bu günde 7.5 saat çalışma mevzusu var ya hani. 5 gün 7.5 saat mi olucak yoksa şirketim isterse 6 gün 7.5 saat diyebilir mi normalde ben haftaiçi 5 gün 8-6 çalışan bir beyaz yakayım

baharrr34 kuzum ben depremden bu yana 3 havaalanından geçtim. 3.de bana çok yardımcı oldular rapor göstermeden. Ama geçen de sıkıntı olmaz. Dedikleri gibi valiz geçilen yer daha riskli. Elimizde telefon sürekli evde wifi sürekli radyasyona maruz. İçini ferah tut kuzum.
Ben de bugün hasta ve yasliyim. Negatifim böyle değişik bisiyim.

Ne kadarlık oldum sen canım ..

Bi göbüş fotisi de benden gelsin

16. Haftaya kadar sabahları hiç belli olmuyordu sadece şişkinlikten dolayı büyüyordu. 16ya bir girdim bir gecede çıktı göbüşüm resmen, sabah aç karnına bile bu kadar büyük görünüyor hele yemekten sonra 6 aylık

Eklentiler

• 373FAA88-9847-4CE9-ADD2-79F9D18CE434.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 118
Ya ben zaten göbekli şişko biriydim maalesef üstüne - 7 kilo vererek 4..aya kadar geldim. Daha yeni yemeye başladım. Hamilelik göbeğim son aylarda göze çarpar sanırım en güzeli kıyafet sorunum olmaz gibi

Kızlar ben ocean mumy aldım ama iyi midir. Bağışıklığım aşırı zayıf
Ben kullanıyorum ocean mummy multivitamin pembe kutulu olan, daha yeni başladım ama doktor önerisiyle aldım. Ocean mummy magnezyum da kullanıyorum o çok iyi geldi ağrılarıma, buna da güveniyorum

Ben kullanıyorum ocean mummy multivitamin pembe kutulu olan, daha yeni başladım ama doktor önerisiyle aldım. Ocean mummy magnezyum da kullanıyorum o çok iyi geldi ağrılarıma, buna da güveniyorum
Evet aynısı bendeki de. Bana başka bir vit. Yazdı eczanede yoktu bunu aldım ben de. Nurdan gözüme çarpmışti. Magnezyumu da Dr oneriis mi

Ya ben zaten göbekli şişko biriydim maalesef üstüne - 7 kilo vererek 4..aya kadar geldim. Daha yeni yemeye başladım. Hamilelik göbeğim son aylarda göze çarpar sanırım en güzeli kıyafet sorunum olmaz gibi

Çok kilo vermişsin ben en son 4 kilo almıştım, şimdi hiç tartılmıyorum annem çok iyi bakıyo bana eve gidince acı gerçeği görcem bir de benim herhalde iç karnım darmış ne bileyim birden dışarı pörtledi göbeğim. pantolonların hala oluyor mu? Benim göbeğim çıkmamışken bile bel çevrem baya genişlemişti 2. Aydan hamile pantolonuna geçtim ben

Evet aynısı bendeki de. Bana başka bir vit. Yazdı eczanede yoktu bunu aldım ben de. Nurdan gözüme çarpmışti. Magnezyumu da Dr oneriis mi
Evet ikisini de doktor yazdı aynı gün, magnezyumu bir haftadır alıyorum gece oluşan bacak ağrılarım gitti. Bugün de multivitamine başladım, başka bir takviye alıyordum onu bitir öyle buna başla dediği için multivitamine geç başladım.

Aman dikkat kuzum . Benim tüm kıyafetler şuan eskisinden bol bana. Ben 101 kilo idim.94 e düştüm..şeker de var ben de o yizden vermem benim karıma oldu.

Kendi Dr uma gidince artık hepsini sorarım. Zaten ilk gebeligimde aşırı kramp sorunum vardı.

Elizabeth sana çok imreniyorum ya
Ayyyy neden yaaa..biliyor musun ben o kadar ölü balık gibiydim ki 150 kilo bile olsam gözüme gelmezdi . Çok zor günler anlar geceler geçirdim. Yani hiç imrencek halim yoktu kusunca bı de alttan çişimi kaciriyordummm aboww

Aman dikkat kuzum . Benim tüm kıyafetler şuan eskisinden bol bana. Ben 101 kilo idim.94 e düştüm..şeker de var ben de o yizden vermem benim karıma oldu.

Daha kiloma bir şey demedi doktorlar bakalım öyle çok yiyemiyorum zaten aşırı şişkinlik problemim var, yürüyüşe de başladım umarım çok almadan tamamlarım hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…