- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.141
oyy maşallah prenseslere haklisin canimmkız onlar tabletlerden neler kapcak dur senbenim minikler emara dayandı düşün hamile olduğumu bilmeden röntgene emara falan girmiştim çok şükür normal süreç devam etti hiç canını sıkma o kadarcık etki etmez onlara
DOgru diyorsun canimmm Allah korusun bebislerimizi hepimizinCanım bana da hep öyle demislerdi, bizim gectigimiz yerde sikinti yokmus. Ben avmlerde de geciyordum kisa zamana kadar. Hic kendini üzme bebegini koruyan kocaman bir anne kalkanı var
Ne kadarlık oldum sen canım ..Kizlarr bu arada cokk bakamadm kac gundur buralara. Umarim herkes iyidir. Ben detayli ultrason icin bide annemle babami gormek icin istanbula ucacagim birazdan. 10 gün kafa dagitalim dedik kizimla ananesinin yemeklerini tatsin birazda kizçemDetayli ultrasonu saglikli guzel haberlerle atlatan arkadaslarimin gözü aydın.
Ya ben zaten göbekli şişko biriydim maalesefBi göbüş fotisi de benden gelsin
16. Haftaya kadar sabahları hiç belli olmuyordu sadece şişkinlikten dolayı büyüyordu. 16ya bir girdim bir gecede çıktı göbüşüm resmen, sabah aç karnına bile bu kadar büyük görünüyor hele yemekten sonra 6 aylık
Ben kullanıyorum ocean mummy multivitamin pembe kutulu olan, daha yeni başladım ama doktor önerisiyle aldım. Ocean mummy magnezyum da kullanıyorum o çok iyi geldi ağrılarıma, buna da güveniyorumKızlar ben ocean mumy aldım ama iyi midir. Bağışıklığım aşırı zayıf
Evet aynısı bendeki de. Bana başka bir vit. Yazdı eczanede yoktu bunu aldım ben de. Nurdan gözüme çarpmışti. Magnezyumu da Dr oneriis miBen kullanıyorum ocean mummy multivitamin pembe kutulu olan, daha yeni başladım ama doktor önerisiyle aldım. Ocean mummy magnezyum da kullanıyorum o çok iyi geldi ağrılarıma, buna da güveniyorum
Canım pembe olan mı? Folik asitte içeren? Ben onu kullanıyorum. Doktorum önerdiği için. Bağışıklık için iyi gelir mi bilmiyorumKızlar ben ocean mumy aldım ama iyi midir. Bağışıklığım aşırı zayıf
Ya ben zaten göbekli şişko biriydim maalesefüstüne - 7 kilo vererek 4..aya kadar geldim. Daha yeni yemeye başladım. Hamilelik göbeğim son aylarda göze çarpar sanırım en güzeli kıyafet sorunum olmaz gibi
Evet ikisini de doktor yazdı aynı gün, magnezyumu bir haftadır alıyorum gece oluşan bacak ağrılarım gitti. Bugün de multivitamine başladım, başka bir takviye alıyordum onu bitir öyle buna başla dediği için multivitamine geç başladım.Evet aynısı bendeki de. Bana başka bir vit. Yazdı eczanede yoktu bunu aldım ben de. Nurdan gözüme çarpmışti. Magnezyumu da Dr oneriis mi
Aman dikkat kuzum .Çok kilo vermişsinben en son 4 kilo almıştım, şimdi hiç tartılmıyorum annem çok iyi bakıyo bana eve gidince acı gerçeği görcem bir de benim herhalde iç karnım darmış ne bileyim birden dışarı pörtledi göbeğim. pantolonların hala oluyor mu? Benim göbeğim çıkmamışken bile bel çevrem baya genişlemişti 2. Aydan hamile pantolonuna geçtim ben
Elizabeth sana çok imreniyorum yaAman dikkat kuzum .Benim tüm kıyafetler şuan eskisinden bol bana. Ben 101 kilo idim.94 e düştüm..şeker de var ben de o yizden vermem benim karıma oldu.
Kendi Dr uma gidince artık hepsini sorarım. Zaten ilk gebeligimde aşırı kramp sorunum vardı.Evet ikisini de doktor yazdı aynı gün, magnezyumu bir haftadır alıyorum gece oluşan bacak ağrılarım gitti. Bugün de multivitamine başladım, başka bir takviye alıyordum onu bitir öyle buna başla dediği için multivitamine geç başladım.
Ayyyy neden yaaa..biliyor musun ben o kadar ölü balık gibiydim kiElizabeth sana çok imreniyorum ya
Aman dikkat kuzum .Benim tüm kıyafetler şuan eskisinden bol bana. Ben 101 kilo idim.94 e düştüm..şeker de var ben de o yizden vermem benim karıma oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?