2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hsjsj davulun sesi uzaktan hoş gelirde ondan canım benim için bu olayda sonuç önemli -7

Şimdi daha iyi misin? Ya hani bu hamilelikte biz premsesler gibi olcaktık kim kandırdı bizi böyle

Hsjsj davulun sesi uzaktan hoş gelirde ondan canım benim için bu olayda sonuç önemli -7

Şimdi daha iyi misin? Ya hani bu hamilelikte biz premsesler gibi olcaktık kim kandırdı bizi böyle
Simdi.daha iyiyim. Geçti kötü günler derken bademcikler baş gosterdi alevli öksürük. Amannn bu da geçecek ama.

Eklentiler

İyi iyi sevindim arkadaşım. Normal zamanda olsa bunlar iğne ilaçla çözülür ama şimdi herşey kısıtlı. Havalarda soğuk gidiyor oda çarpıyor bence.
Evet pazar günü hava güneşli idi aldandik pikniğe çıktık böyle carptu baya rüzgar vardı

Ay guluyooooo masallah nasil guzel

Ay yerim onuu ne güzel gülmüş annesiii halinden pek memnun görünüyo maşallah

Ahh yapmak isteyip de yapamadığım şeyi yapıyosun şuan canım keyfini çıkar
O kadar isterdim ki şuan izmire gitmek annemi babamı doğup büyüdüğüm yerleri görmek bu 2. Bebişim daha türkiyede 1 gün bile geçiremedim hamile olarak o kadar içim acıyo ki babam beni daha hamileyken göremedi bile
O kısım hep içimde bi yara kalcak.. tüp bebek olduğu için bi de 20. Haftada kaybım olDuğu için eşim ve herkes bu konuda fazla hassas uçağa binmemi kimse istemiyor bana kalsa çoktan gitmiştim.
Hayırlı yolculuklar canım tadını çıkart kızınla baba evinin

İnsallah bebeğimiz doğduktan sonra el.opmeye gelirsiniz. Geçecek hepsi.

Kapı süsü ve bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar? Önerilerinizi bekliyorum. İnternetten sipariş verebilirim ancak.
Ay en sevdiğim konu
Ben çikolata yaptırmayacağım onun yerine kuşyemi vereceğim. Ağaçlara assınlar, oğluşumun gelişiyle kuşlar doysun istiyorum net olarak modelleri seçmedim ama birkaç örnek koyayım.
Kapı süsü ahşap yaptırıcam o kesin ama çok model var leylekcraftta. İsim belli olunca uygun bir model seçeceğim. Kuş yemide takibi paketli vs olacak

Eklentiler

• AE8BBEC6-F396-4314-9B56-CE67788B2E99.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 97
  • 01874404-A182-40BA-A9E9-635B736A6237.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 32BA9C7A-4D2C-46A4-9F17-4B581BD4D374.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 93
Kuzum geleceğin o kadar güzel zamanlar var ki. Bebişi mi senin hamile halini mi canlı kanlı görmek isteseler diye sorsak açık ara bebiş önde çıkar güzelce sağlıkla doğumunu yap ailecek gelir tadını çıkartırsınız

Kapı süsleri çok tatlışmış yaa ben de hepsiburadadan beğendim bi tane ama ilk bulduğumu kapmak istemedim kuş yemi güzel fikirmiş canım, nasıl dağıtacaksın bunları? Ben çikolata ya da şeker yaptıracağım bize hatıra kalsın diye. Yoksa yurtdışında bizdeki gibi bebek görme adeti pek yok, hastaneye de kimse gelmeyecek çikolataları biz lüpleteceğiz yani

Eklentiler

• 7A4FE728-029E-4B8F-B921-5DAEB938AC91.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 91
Evet kesin öyle derler amin inşallah sağlıkla bi doğsun kuzum 3-4 aylıkken soluğu orda alıcam
Bir se şuan hasret iyice tavan oldu ben de temmuzda 2 sene olacak gitmeyeli memlekete.. geçen yaz başka bi yere gidelim dedik eşimle kaçamak yaptık ara oldu böyle uzun. Güzel de oldu değişiklik ama insan çok özlüyo ya öyle böyle değil.. bi de her gidişimde maximum 2 hafta kalıyoruz, onda da ona git buna git derken ben hiç tadını çıkartamıyorum, herkesi görüyorum ama yorgunluk oluyor aşırı.
Ben istiyorum ki böyle uzuun uzuun eski zamanlardaki gibi stres olmadan baba evinde rahatça bi vakit geçireyim, kimse bana ilişmesin karışmasın, gel görüşelim demesin ben istediğimde evden çıkayım gezip tozayım arkadaşlarımı göreyim annemle bi pazara gideyim inşallah bunu yapmayı planlıyorum bi 5 haftalığına gidicem kışın kısmetse

kuzum gerçekten çeşit hiç yok etrafta ama trendyolda birkaç model var en azından abiye değil ama oğlunun balosunda giyebilirsin bence. instagramda birkaç butik gördüm ama güvenilir mi bilemiyorum. Yakın bir arkadaşım da kendi giydiği geniş beden bir elbisesi vardı onu vermeyi teklif etti ama başkasının emanetini almaya korkuyorum işte ne kadar yakın olsak da. Yine sağda solda duyarsak haber verelim birbirimize

Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ? Doktor ne önerdi sizlere ? Ben de alıp başlamak istiyorum .
krem değil de doğal yağ almıştım ben kakao yağı ve tatlı badem yağı. aile hekimim çatlak için badem yağını kullanabilirsin demişti ben de kakao yağıyla beraber kullandığımı söyledim, onların yanında hametan krem bide fito krem yazayım bunları da kullanabilirsin demişti sağolsun ikişer üçer kutu yazmış yeni başladım onlara da

Anlıyorum valla dışarıdan gelince haliyle görsen bir dert görmesen başka bir dert ooo mis gibi 5 hafta çok güzel bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…