- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.181
Aa bak buda çok hoşmuşKapı süsleri çok tatlışmış yaaben de hepsiburadadan beğendim bi tane ama ilk bulduğumu kapmak istemedim kuş yemi güzel fikirmiş canım, nasıl dağıtacaksın bunları? Ben çikolata ya da şeker yaptıracağım bize hatıra kalsın diye. Yoksa yurtdışında bizdeki gibi bebek görme adeti pek yok, hastaneye de kimse gelmeyecek çikolataları biz lüpleteceğiz yani
iş yerinin çalışma gün sayısına göre canım. yani 5 gün çalışıyosan 5 gün 7.5 saat, 6 gün çalışıyosan 6 gün 7.5 saat. senin için şirketin çalışma gün sayısını 6 güne çıkarmamasını temenni ediyorum@abogado viajero canım birşey sormak istiyorum. Bu günde 7.5 saat çalışma mevzusu var ya hani. 5 gün 7.5 saat mi olucak yoksa şirketim isterse 6 gün 7.5 saat diyebilir minormalde ben haftaiçi 5 gün 8-6 çalışan bir beyaz yakayım
Jsjsjjs. Beyaz yakaları 5 gün ama 6 gün çalışıyor üretimi ama ben üretimci değilim neticede. Ay bilemedim içimde patlicak bu 7.5 saatiş yerinin çalışma gün sayısına göre canım. yani 5 gün çalışıyosan 5 gün 7.5 saat, 6 gün çalışıyosan 6 gün 7.5 saat. senin için şirketin çalışma gün sayısını 6 güne çıkarmamasını temenni ediyorum
ben arada farkettirmeden eşim bıraktığı günler biraz geç geliyorum anca öyle kullanabiliyorum o 1 saatiJsjsjjs. Beyaz yakaları 5 gün ama 6 gün çalışıyor üretimi ama ben üretimci değilim neticede. Ay bilemedim içimde patlicak bu 7.5 saatşansımı denicem çıkartırlarsa da 5 gün iyiydi derim
Eee devamsızlık düşüyor giriş yaparken sistemde öyle bir madde yok yine benim esneklere oluyor olanben arada farkettirmeden eşim bıraktığı günler biraz geç geliyorum anca öyle kullanabiliyorum o 1 saati
Kız ne güzel ya burda da olmasa keşke, ben tentene temas istiyorum doluşurlarsa nasıl olcak
Kayınvalideni mi istiyorsun doğumaCanım ben de böyle düşünüyor(d)um ama tersi olunca da insan kimse önemsemiyor mu diye düşünüyoreşime soruyorum kim gelecek hastaneye diye ikimiz gideceğiz işte kim gelecek başka diyor, annen gelmez mi diyorum bilmem ki neden gelsin diyor yaa benim annem gelecek şimdilik sadece bakalım eve kim gelecek
Haha yaaKayınvalideni mi istiyorsun doğumaallah senin gibi gelin nasip etsin bana da
Ben düşünüyorum,ama daha karar veremedimKapı süsü ve bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar? Önerilerinizi bekliyorum. İnternetten sipariş verebilirim ancak.
Baktığın şeyler olursa buraya da yaz fikir olsun hepimizeBen düşünüyorum,ama daha karar veremedim
Allah muhabbetinizi arttırsın kuşumHaha yaakendi halinde bi kadın hiç karışmaz etmez severim yani gelse mutlu olurum
hııı benim tarafımda fazla mesai olmadığı için mesaiye de kaldığım için dikkat edilmiyor senin o kısmı bir sorgulaman gerekEee devamsızlık düşüyor giriş yaparken sistemde öyle bir madde yok yine benim esneklere oluyor olan
Kimse odaya girip çıkmasın kalmasın canım, ziyaret saatlerinde gelsinler görüp gitsinler, benim kv gelsin dediğim oAllah muhabbetinizi arttırsın kuşumbende severim kayınvalidemi gelsin isterim. Aslında kişilerle sorunum yok ama o halde görülmek mi istemiyorum nedir hastaneye gelinecek olması beni huzursuz ediyor. Birde soyunup dökünüp bebeğimi kucağıma almak istiyorum birde kocam da aynı şekilde alsın istiyorum o kadar insanon gözü önünde nasıl yapayım. Ama bulcam çözüm
Sende hiç takılma orda bence hastaneye almazlar bile adamların kültüründe yokşok olurlar 3 gün çıkamazlar burdaki gibi olsa orda.
Geçmiş olsun canım benımde genelde 135/90 14/90 arası seyrediyor bugün doktorda da 14-9 du bir şey demedi ama umarım başımıza iş açmazBugün gerçekten keyifsiz bir gün. Katılıyorum
Dün tansiyonum tavan yaptı bugün holter taktıracağım. Gerildim baya nedense. Bakalım tansiyonum hep yüksekse ilaç kullanmaya başlayacağım. Ya ben böyle en ufak şeyden nem kaparak yaşayabilen bir insan değilim. Ben doğum aşamasına geçmek istiyorum artık
En sonki ultrasona 21+1 oldum canim 3 gun ilerideyimNe kadarlık oldum sen canım ..
Okurken gözleriminn dolmasi... ah canim bilsem yazmazdim icim burkuldu..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sonra annecinle babacini görmeyi nasip etsin yavrunlaAhh yapmak isteyip de yapamadığım şeyi yapıyosun şuan canım keyfini çıkar
O kadar isterdim ki şuan izmire gitmek annemi babamı doğup büyüdüğüm yerleri görmekbu 2. Bebişim daha türkiyede 1 gün bile geçiremedim hamile olarak o kadar içim acıyo ki babam beni daha hamileyken göremedi bile
O kısım hep içimde bi yara kalcak.. tüp bebek olduğu için bi de 20. Haftada kaybım olDuğu için eşim ve herkes bu konuda fazla hassas uçağa binmemi kimse istemiyorbana kalsa çoktan gitmiştim.
Hayırlı yolculuklar canım tadını çıkart kızınla baba evinin
Geçmiş olsun canım benımde genelde 135/90 14/90 arası seyrediyor bugün doktorda da 14-9 du bir şey demedi ama umarım başımıza iş açmaz
Canim tansiyon isi riskli. Eltim 16lara cikiyodu dr en son 15 olursa bidaha alcam bebegi dedi 35 haftalik dogum yapti. Dogum yapali 10 gun oldu tansiyonu hala 13 14 bas agrisi bulanik gormesi var. Dr dün tansiyon kalici olabilir demisGeçmiş olsun canım benımde genelde 135/90 14/90 arası seyrediyor bugün doktorda da 14-9 du bir şey demedi ama umarım başımıza iş açmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?