2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aa bak buda çok hoşmuş ben gelecekte bebeğim büyüdüğünde kullansın istiyorum mesela diyelim ki doktor oldu avukat oldu assın duvarına

Kız ne güzel ya burda da olmasa keşke, ben tentene temas istiyorum doluşurlarsa nasıl olcak

Kuzum o yıldız şeklinde olucak. Bunu işte bir yazı bir paket tamam. Kuştemini böyle yıldız haline getiriyorlar çok güzel olcak ya

Eklentiler

• D0C95FB8-0287-4946-BE8D-11234E82E15B.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 66
iş yerinin çalışma gün sayısına göre canım. yani 5 gün çalışıyosan 5 gün 7.5 saat, 6 gün çalışıyosan 6 gün 7.5 saat. senin için şirketin çalışma gün sayısını 6 güne çıkarmamasını temenni ediyorum

Jsjsjjs. Beyaz yakaları 5 gün ama 6 gün çalışıyor üretimi ama ben üretimci değilim neticede. Ay bilemedim içimde patlicak bu 7.5 saat şansımı denicem çıkartırlarsa da 5 gün iyiydi derim

Jsjsjjs. Beyaz yakaları 5 gün ama 6 gün çalışıyor üretimi ama ben üretimci değilim neticede. Ay bilemedim içimde patlicak bu 7.5 saat şansımı denicem çıkartırlarsa da 5 gün iyiydi derim
ben arada farkettirmeden eşim bıraktığı günler biraz geç geliyorum anca öyle kullanabiliyorum o 1 saati

Kız ne güzel ya burda da olmasa keşke, ben tentene temas istiyorum doluşurlarsa nasıl olcak

Canım ben de böyle düşünüyor(d)um ama tersi olunca da insan kimse önemsemiyor mu diye düşünüyor eşime soruyorum kim gelecek hastaneye diye ikimiz gideceğiz işte kim gelecek başka diyor, annen gelmez mi diyorum bilmem ki neden gelsin diyor yaa benim annem gelecek şimdilik sadece bakalım eve kim gelecek

Kayınvalideni mi istiyorsun doğuma allah senin gibi gelin nasip etsin bana da

Haha yaa kendi halinde bi kadın hiç karışmaz etmez severim yani gelse mutlu olurum
Allah muhabbetinizi arttırsın kuşum bende severim kayınvalidemi gelsin isterim. Aslında kişilerle sorunum yok ama o halde görülmek mi istemiyorum nedir hastaneye gelinecek olması beni huzursuz ediyor. Birde soyunup dökünüp bebeğimi kucağıma almak istiyorum birde kocam da aynı şekilde alsın istiyorum o kadar insanon gözü önünde nasıl yapayım. Ama bulcam çözüm

Sende hiç takılma orda bence hastaneye almazlar bile adamların kültüründe yok şok olurlar 3 gün çıkamazlar burdaki gibi olsa orda.

Kimse odaya girip çıkmasın kalmasın canım, ziyaret saatlerinde gelsinler görüp gitsinler, benim kv gelsin dediğim o Türkiyede herkes her dakika girebiliyor sanırım, ziyaret saatleri dışında kimse giremiyor orda. Bebeğinle direkt yalnız vakit geçiriyorsun yani, sadece bir kişi kalabiliyor geceleri. Kv dışında kimse gelmesin hele erkek hiç istemem.

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız ? Normalde 24-28 hafta arası diyor ama benım doktorum 22. Haftada istedi ay başında Araştırma hastanesinde tahlil vermiştim glukoz çıkmıştı idrarda acaba o yüzden mi eve gelince öğrendim 24. Haftada olduğunu soramadım da

Geçmiş olsun canım benımde genelde 135/90 14/90 arası seyrediyor bugün doktorda da 14-9 du bir şey demedi ama umarım başımıza iş açmaz

Okurken gözleriminn dolmasi... ah canim bilsem yazmazdim icim burkuldu..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sonra annecinle babacini görmeyi nasip etsin yavrunla

Canım sen ihmal etme evde de ölçüme devam et derim, 14 sınır diye biliyorum. Ben son aylar 14 e çıktığında tansiyon düşüne kadar hastanede bekletirlerdi. Doktorunla muhakkak konuş bu konuyu
Geçmiş olsun canım benımde genelde 135/90 14/90 arası seyrediyor bugün doktorda da 14-9 du bir şey demedi ama umarım başımıza iş açmaz

Canim tansiyon isi riskli. Eltim 16lara cikiyodu dr en son 15 olursa bidaha alcam bebegi dedi 35 haftalik dogum yapti. Dogum yapali 10 gun oldu tansiyonu hala 13 14 bas agrisi bulanik gormesi var. Dr dün tansiyon kalici olabilir demis insallah duzelir seninkide cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…