- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.201
Adı bile belli değil benimkinin daha onlar son işlerKapı süsü ve bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar? Önerilerinizi bekliyorum. İnternetten sipariş verebilirim ancak.
Kizlar geçen gün göğüs pompası hakkında konustugumuzda manuel düşünüyorum demiştim ama vazgeçtimkardeşimin eşi doğum yaptı 1 ay önce ve dün göğsü şişti mastit oldu gün boyu el pompasiyla sağa sağa mahfolduk vallahi zormuş böyle durumlarda el pompası ya
Ben yaptıracağım şeker tehlikeli hamilelikte.varsa da önlem almak istiyorum açıkçası.daha doktorum bişey söylemedi şu an 21+3deyim haftaya gidince söyler zamanını büyük ihtimalleKızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız ? Normalde 24-28 hafta arası diyor ama benım doktorum 22. Haftada istedi ay başında Araştırma hastanesinde tahlil vermiştim glukoz çıkmıştı idrarda acaba o yüzden mieve gelince öğrendim 24. Haftada olduğunu soramadım da
Ben bubble kapı süslerini beğeniyorum ya.Kendim mi yapsam diye düşündüm bugünKapı süsü ve bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar? Önerilerinizi bekliyorum. İnternetten sipariş verebilirim ancak.
Bizimkinin doğmadan hazırdı yaAdı bile belli değil benimkinin daha onlar son işlerama yaptıracağım zaman instagramda hayalevent sayfasındakileri beğendim ordan yaptıracağım
El becerin varsa yap canım, ben makrome yapıyorum ama şu an hamileyken hiiiiç içimden gelmiyoBen bubble kapı süslerini beğeniyorum ya.Kendim mi yapsam diye düşündüm bugün
Ben avizesini ,dönencesini kendim yaptımEl becerin varsa yap canım, ben makrome yapıyorum ama şu an hamileyken hiiiiç içimden gelmiyodaha montesori mobil yapcam o bile gözümde büyüyo, çok tembelleştim
Yarın, alırım inşallahRennie duo iyi geliyo canım reflü için
Kızlar oturarak çalışıyorum ve ayaklarım böyle şişiyor çok çok rahatsız ediyor .normalde sandaletler ayağıma olmaz çok incedir ama şu an 39 numaraya sığmıyor. Çok sinirlerim bozuldu normal mi böyle sismesi
Hemde nasıl. Servisten inince yürümeyi düşünüyorum ama ağrıyor da bi yandan . Evet yüksek bir şey koyayım en azından onun üzerine uzatayim bariOff canım onun üzerine basmak da çok rahatsız eder, ayağının altına bi yükselti koysan ayağını uzatacağın belki faydası olur
Ne çok oturun ne çok ayakta kalın diyorlar, işten sonra çok hareketsizsen belki ondan oluyordur. Bende de seninki kadar olmasa da ödem var, ayağımı sandalyeden sarkıtınca daha çok şiştiğini hissediyorum o yüzden yükselti koyarsan işe yarayabilir.Hemde nasıl. Servisten inince yürümeyi düşünüyorum ama ağrıyor da bi yandan . Evet yüksek bir şey koyayım en azından onun üzerine uzatayim bari
Günlük 9 saat çalıştırdıkları için bir de ortam gezmeye müsait değil mermer fabrikası. İş çıkışı 20 dakika yürüyorum her gün anca bu kadar yapabiliyorumNe çok oturun ne çok ayakta kalın diyorlar, işten sonra çok hareketsizsen belki ondan oluyordur. Bende de seninki kadar olmasa da ödem var, ayağımı sandalyeden sarkıtınca daha çok şiştiğini hissediyorum o yüzden yükselti koyarsan işe yarayabilir.
Haklısın canım insanın hali kalmaz yürüyüş yapmaya 9 saat çok fazlaymışGünlük 9 saat çalıştırdıkları için bir de ortam gezmeye müsait değil mermer fabrikası. İş çıkışı 20 dakika yürüyorum her gün anca bu kadar yapabiliyorum
Kuzum küçük tansiyon 8in üzerindeyse riskli dedi doktorum. Holteri taktık şimdi en son 14/10 du benim. 12/8 ikende yüksek dedi. Onu özellikle söyle bence.Geçmiş olsun canım benımde genelde 135/90 14/90 arası seyrediyor bugün doktorda da 14-9 du bir şey demedi ama umarım başımıza iş açmaz
Valla türkiyede nasıl bilemeyeceğim ama başedemezsem hemşireleri salıcam üzerlerine kendim de aa kalabilseydiniz keşke diyip sıyrılıcam b planım buKimse odaya girip çıkmasın kalmasın canım, ziyaret saatlerinde gelsinler görüp gitsinler, benim kv gelsin dediğim oTürkiyede herkes her dakika girebiliyor sanırım, ziyaret saatleri dışında kimse giremiyor orda. Bebeğinle direkt yalnız vakit geçiriyorsun yani, sadece bir kişi kalabiliyor geceleri. Kv dışında kimse gelmesin hele erkek hiç istemem.
Sorgulicam ikcılarımızın engin bilgilerinden faydalanmayı düşünüyorumhııı benim tarafımda fazla mesai olmadığı için mesaiye de kaldığım için dikkat edilmiyor senin o kısmı bir sorgulaman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?