2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kapı süsü ve bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar? Önerilerinizi bekliyorum. İnternetten sipariş verebilirim ancak.
Adı bile belli değil benimkinin daha onlar son işler ama yaptıracağım zaman instagramda hayalevent sayfasındakileri beğendim ordan yaptıracağım

Otomatik pompa candır. LAnsinoh aldım 2. oğlumda yine onu kullanacagım. Bir de Mochi aldım manuel sağan. Sıkıp bırakıyorsun. O pıt pıt sütünü çekiyor. Ne olur ne olmaz diye onu da aldım. Memnun olanı çok...

Ben yaptıracağım şeker tehlikeli hamilelikte.varsa da önlem almak istiyorum açıkçası.daha doktorum bişey söylemedi şu an 21+3deyim haftaya gidince söyler zamanını büyük ihtimalle

Dünden beri bende bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ilk kas seğirmesi gibi geldi . Sonra sağdan soldan aralıklı vakitlerde devam etti. Elimi koyunca hissettim eşim gelince geceye kadar bekledik olunca o da hissetti kızlar duygusal bir andı

Az önce yan uzanır vaziyette elim ordaydi vurdu resmen asla acımadı ama elime vurdu yani selam mi veriyor yoksa yavrumun şimdiden yeri mi dar rahatsız oldu anlamadım İlk gebeligim olduğu için doktor bikac hafta sonra hissedersin demisti pek beklemiyordum .

Adı bile belli değil benimkinin daha onlar son işler ama yaptıracağım zaman instagramda hayalevent sayfasındakileri beğendim ordan yaptıracağım
Bizimkinin doğmadan hazırdı ya bayıldım bu sayfanın ürünlerine ayıcıklı çikolata çok tatlıı, hemen takip ettim teşekkür ederim

El becerin varsa yap canım, ben makrome yapıyorum ama şu an hamileyken hiiiiç içimden gelmiyo daha montesori mobil yapcam o bile gözümde büyüyo, çok tembelleştim
Ben avizesini ,dönencesini kendim yaptım şimdi de hep örgü örüyorum .çok severek yapıyorum bebekle ilgili şeyleri

Hastahanede yanınızda kalacaklari ayarlamışsıniz hanimlar benm diger dogumda annem ve esim vardı bu dogum annem olamıcak ameliyatlı artık eskisi gibi degil maalesef eşim ve yengem kalacak kızima kayinvalidem bakacak sezeryan dogum olunca yaninda birilerinin olmasi cok iyi oluyor. Gidecegim hastahanede 2 kişiye hic birsey denmiyor bu seferde insallah VIP odayi alirim daha büyük daha rahat oluyor

Kızlar oturarak çalışıyorum ve ayaklarım böyle şişiyor çok çok rahatsız ediyor .normalde sandaletler ayağıma olmaz çok incedir ama şu an 39 numaraya sığmıyor. Çok sinirlerim bozuldu normal mi böyle sismesi

Eklentiler

• IMG-20230322-WA0013.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 127

Off canım onun üzerine basmak da çok rahatsız eder, ayağının altına bi yükselti koysan ayağını uzatacağın belki faydası olur

Hemde nasıl. Servisten inince yürümeyi düşünüyorum ama ağrıyor da bi yandan . Evet yüksek bir şey koyayım en azından onun üzerine uzatayim bari
Ne çok oturun ne çok ayakta kalın diyorlar, işten sonra çok hareketsizsen belki ondan oluyordur. Bende de seninki kadar olmasa da ödem var, ayağımı sandalyeden sarkıtınca daha çok şiştiğini hissediyorum o yüzden yükselti koyarsan işe yarayabilir.

Günlük 9 saat çalıştırdıkları için bir de ortam gezmeye müsait değil mermer fabrikası. İş çıkışı 20 dakika yürüyorum her gün anca bu kadar yapabiliyorum

Günlük 9 saat çalıştırdıkları için bir de ortam gezmeye müsait değil mermer fabrikası. İş çıkışı 20 dakika yürüyorum her gün anca bu kadar yapabiliyorum
Haklısın canım insanın hali kalmaz yürüyüş yapmaya 9 saat çok fazlaymış yukarıda gebeler için 7.5 saat konuşuluyordu senin 9 saat çalıştırılman yasal mı şu an

Geçmiş olsun canım benımde genelde 135/90 14/90 arası seyrediyor bugün doktorda da 14-9 du bir şey demedi ama umarım başımıza iş açmaz
Kuzum küçük tansiyon 8in üzerindeyse riskli dedi doktorum. Holteri taktık şimdi en son 14/10 du benim. 12/8 ikende yüksek dedi. Onu özellikle söyle bence.

Valla türkiyede nasıl bilemeyeceğim ama başedemezsem hemşireleri salıcam üzerlerine kendim de aa kalabilseydiniz keşke diyip sıyrılıcam b planım bu

Erkek yok ya o hiç olmaz. Kocam olsun sadece. Evdede erkek sıkıntı ama yapacak birşey yok ona bizim ikimizinde aileleri uzakta gelince mecbur bizde kalacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…