2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Haklısın canım insanın hali kalmaz yürüyüş yapmaya 9 saat çok fazlaymış yukarıda gebeler için 7.5 saat konuşuluyordu senin 9 saat çalıştırılman yasal mı şu an
Evet okudum hepsini epeyce de araştırdım. Ben bu iş yerine başlayalı 7 ay oluyor .3 ay sonra hamileligimi öğrendim. Surda 2 3 ay daha sabredeyim ters düşmiyeyim diye uğraşıyorum. Başka yerde çalışan arkadaşım doğum yaptı doğumdan 1 hafta öncesi çıkışını vermiş isyeri .dogum parası yatmayinca öğrendi tabi .araştırdım gerçekten de işveren raporluyken bile çıkış verebiliyormus .20 çıkış koduyla vermişler çıkışı. Şimdi mahkemeye mi başvurcak napcak düşünüyor. Halbuki ceplerinden çıkmıyor dogum parası. Susuyorsam sırf o yüzden ama böyle de nereye kadar dayancam bilmiyorum

Cok geçmiş olsun,odem yapmışsın gebelikte normal, bol bol su ic ve tuzdan uzak dur

Kadın olarak özel sektörde çalışmak zor, hamile kalır diye korkuyor işverenler. Ben yurtdışındayım orda 2 yıldan önce kalıcı kontrat yapmak istemiyor hiçbir iş yeri, 6 ay 6 ay yaptılar bana hep hamileliğimi öğrenince de kontratımı yenilemediler. Umarım sorun yaşamazsın arkadaşın gibi, hamileliğini biliyorlar mı?

Ne kadar gaddar insanlar .

Benim de son işyerim ki kurumsal bir firma , ben düşük yaptığımda istirahat izni vermemişti, sonrasında da tekrar hamile kalırım diye yapılmayan mobbing kalmamıştı. Doğum parası ceplerinden çıkmıyor, bu yapılan safi kötü niyet günde 10 saat çalışıyordum haftanın 6 günü güya beyaz yaka

Zaten bu devirde beyaz yaka olunmaz. Kölelik sisteminin en düşük dişlisi.

Daha uygun bir cümle olamaz bidahaki ay performans zamlarımız var izleyin bakalım kimin performansı 0 gelicek e zaten izne ayrılcan diye
Yazıklar olsun. 1 yıllık performansınla izne çıkmanın ne alakası var ya. Vicdansız köpekler.

Dur ya köpeklere haksızlık oldu. Şerefsizler! Daha uygun.

Evet heleki oyle bi kaybın varken hassassin uzuntulusun.ustune bi de is yerinden bu tarz karslik cok fena.tamamen kötü niyet . Bende hamile olduğumu bildirdigimden beri farklı Bi tavır seziyorum ilk baslrdaki gibi iyi niyetli gülümseyen patron gitti.bende performansim mi düştü acaba yapamıyor muyum düşüncelerine girdim .çünkü küçüklüğümden beri annem Bize yapılan yanlışlardan hep bizi sorumlu tuttu .okulda silgimi calarlardi sahip cikamadim diye kizardi fln .işte o psikoloji de oturuyor artık. Simdide Sorunu hep kendimde arıyorum halbuki kötü niyetinden yapıyor patron bunu belli .onlar patron ya haklılar ve istediklerini yapabilirler bizde onların kolesiyiz günah kecisiyiz mantiklari hep bu .evde eminim eşlerine ses bile çıkartamaz çoğu. Ama iş yerindeki bayanlara istediğini söyler. Ne çok dolmusum ya

Egolarını anca özel sektörde öttürürler zaten insanı kusurlu gibi hissettirirler

Egolarını anca özel sektörde öttürürler zaten insanı kusurlu gibi hissettirirler
Kız çoğu dinazor, emeklilikleri gelmiş, geçmiş emekli bile olmuyorlar. Ama bende olsam bende olmam. Kim adam yerine koyucak onları? Alışmışlar millet el pençe divan önlerinde. Bildikleri için beş para etmediklerini onlarda olmuyor işte. Kibir ve ego yuvası hepsi, iğrenç

Kuzum küçük tansiyon 8in üzerindeyse riskli dedi doktorum. Holteri taktık şimdi en son 14/10 du benim. 12/8 ikende yüksek dedi. Onu özellikle söyle bence.
Hadi ya muhakkak söyleyeceğim canım limonlu su içiyorum düşüyor hemen ama zonklamaya başladığı an başım anlıyorum xaten belki de haftalardır baş ağrımın sebebi tansiyondu

Çok geçmiş olsun canım evet Allah korusun gebelik zehirlenmesi bile olabiliyormuş benımde vücuduma 135 bile fazla geliyor basım zonklamaya başlıyor

Hadi ya muhakkak söyleyeceğim canım limonlu su içiyorum düşüyor hemen ama zonklamaya başladığı an başım anlıyorum xaten belki de haftalardır baş ağrımın sebebi tansiyondu
Canım tedirgin olma. Ben kilolu bir gebeyim. Adam ilk günden beri tansiyon, şekere dikkat et diyip duruyor. Parmaktan ölçüm yapan cihaz bile aldırdı bana şeker için. İlk günden beri kan sulandırıcı kullandırıyor. Haliyle önlem almam gerekiyor hep yüksekse dedi.

Sende söyle dikkate alsın en azından. Holter takar bakar anlaşılır zaten. Olabilir canım tansiyon biliyosun beyni zonklatıyor. Çok kötüyüm bende bugün düşmedi daha. İlaçta veremediler. Limonlu su fayda etmedi bu sefer. Birde sarımsak diyorlar onu denicem ama pekte sevmem direniyorum, direnebildiğim kadar.

Benimde dün 16/10 du bugün 14/10 seviyesinde beynim zonkluyor

Okurken gözleriminn dolmasi... ah canim bilsem yazmazdim icim burkuldu..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sonra annecinle babacini görmeyi nasip etsin yavrunla
Amin canımm Allah razı olsun olsun hiç öyle düşünme yazmanla bi alakası yok ki sen tadını çıkartmaya bak

Ben de lansinoh vardı canım sattım, hiç memnun kalmadım. İlk başlarda sıkayım arada bir dedim hiç bişey çıkartmıyordu doğru düzgün. Zaten boşuna almışım biberondan da almıyordu sütümü. Üzüldüm sütüm gelmiyor çok diye. Ama onsuz kızım çok daha güzel emerek çektiğini fark ettim sadece sütümle doyuyordu, bende işe yaramadı pompa hiç

Kizlar biz 19+2 haftaligiz 48 kiloyum ilk gebeligim az once baya bi çikolata yedim yedikten sonra uzandim elimi gobegimin altina kasiklarima dogru koyup biraz bastirdim hissedebilir miyim diye bir iki kez balon patlar gibi bi his oldu baska da bisey olmadi bebek mi sizce?

Esim bagirsak hareketleridir dedi ama bana oyle gelmedi bebegimi hissetmeyi dort gozle bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım benım aslında kilomda yok ama tuzlu yemekten vazgeçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…