- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.221
Evet okudum hepsini epeyce de araştırdım. Ben bu iş yerine başlayalı 7 ay oluyor .3 ay sonra hamileligimi öğrendim. Surda 2 3 ay daha sabredeyim ters düşmiyeyim diye uğraşıyorum. Başka yerde çalışan arkadaşım doğum yaptı doğumdan 1 hafta öncesi çıkışını vermiş isyeri .dogum parası yatmayinca öğrendi tabi .araştırdım gerçekten de işveren raporluyken bile çıkış verebiliyormus .20 çıkış koduyla vermişler çıkışı. Şimdi mahkemeye mi başvurcak napcak düşünüyor. Halbuki ceplerinden çıkmıyor dogum parası. Susuyorsam sırf o yüzden ama böyle de nereye kadar dayancam bilmiyorumHaklısın canım insanın hali kalmaz yürüyüş yapmaya 9 saat çok fazlaymışyukarıda gebeler için 7.5 saat konuşuluyordu senin 9 saat çalıştırılman yasal mı şu an
Cok geçmiş olsun,odem yapmışsın gebelikte normal, bol bol su ic ve tuzdan uzak durKızlar oturarak çalışıyorum ve ayaklarım böyle şişiyor çok çok rahatsız ediyor .normalde sandaletler ayağıma olmaz çok incedir ama şu an 39 numaraya sığmıyor. Çok sinirlerim bozuldu normal mi böyle sismesi
Evet okudum hepsini epeyce de araştırdım. Ben bu iş yerine başlayalı 7 ay oluyor .3 ay sonra hamileligimi öğrendim. Surda 2 3 ay daha sabredeyim ters düşmiyeyim diye uğraşıyorum. Başka yerde çalışan arkadaşım doğum yaptı doğumdan 1 hafta öncesi çıkışını vermiş isyeri .dogum parası yatmayinca öğrendi tabi .araştırdım gerçekten de işveren raporluyken bile çıkış verebiliyormus .20 çıkış koduyla vermişler çıkışı. Şimdi mahkemeye mi başvurcak napcak düşünüyor. Halbuki ceplerinden çıkmıyor dogum parası. Susuyorsam sırf o yüzden ama böyle de nereye kadar dayancam bilmiyorum
Ne koyucaksınız canıBizimkinin doğmadan hazırdı yabayıldım bu sayfanın ürünlerine ayıcıklı çikolata çok tatlıı, hemen takip ettim teşekkür ederim
Ne kadar gaddar insanlar .Evet okudum hepsini epeyce de araştırdım. Ben bu iş yerine başlayalı 7 ay oluyor .3 ay sonra hamileligimi öğrendim. Surda 2 3 ay daha sabredeyim ters düşmiyeyim diye uğraşıyorum. Başka yerde çalışan arkadaşım doğum yaptı doğumdan 1 hafta öncesi çıkışını vermiş isyeri .dogum parası yatmayinca öğrendi tabi .araştırdım gerçekten de işveren raporluyken bile çıkış verebiliyormus .20 çıkış koduyla vermişler çıkışı. Şimdi mahkemeye mi başvurcak napcak düşünüyor. Halbuki ceplerinden çıkmıyor dogum parası. Susuyorsam sırf o yüzden ama böyle de nereye kadar dayancam bilmiyorum
Özelden yazıyorumNe koyucaksınız canı
Zaten bu devirde beyaz yaka olunmaz. Kölelik sisteminin en düşük dişlisi.Ne kadar gaddar insanlar .
Benim de son işyerim ki kurumsal bir firma , ben düşük yaptığımda istirahat izni vermemişti, sonrasında da tekrar hamile kalırım diye yapılmayan mobbing kalmamıştı. Doğum parası ceplerinden çıkmıyor, bu yapılan safi kötü niyet günde 10 saat çalışıyordum haftanın 6 günü güya beyaz yaka
Daha uygun bir cümle olamaz bidahaki ay performans zamlarımız var izleyin bakalım kimin performansı 0 gelicek e zaten izne ayrılcan diyeZaten bu devirde beyaz yaka olunmaz. Kölelik sisteminin en düşük dişlisi.
Yazıklar olsun. 1 yıllık performansınla izne çıkmanın ne alakası var ya. Vicdansız köpekler.Daha uygun bir cümle olamaz bidahaki ay performans zamlarımız var izleyin bakalım kimin performansı 0 gelicek e zaten izne ayrılcan diye
Evet heleki oyle bi kaybın varken hassassin uzuntulusun.ustune bi de is yerinden bu tarz karslik cok fena.tamamen kötü niyet . Bende hamile olduğumu bildirdigimden beri farklı Bi tavır seziyorum ilk baslrdaki gibi iyi niyetli gülümseyen patron gitti.bende performansim mi düştü acaba yapamıyor muyum düşüncelerine girdim .çünkü küçüklüğümden beri annem Bize yapılan yanlışlardan hep bizi sorumlu tuttu .okulda silgimi calarlardi sahip cikamadim diye kizardi fln .işte o psikoloji de oturuyor artık. Simdide Sorunu hep kendimde arıyorum halbuki kötü niyetinden yapıyor patron bunu belli .onlar patron ya haklılar ve istediklerini yapabilirler bizde onların kolesiyiz günah kecisiyiz mantiklari hep bu .evde eminim eşlerine ses bile çıkartamaz çoğu. Ama iş yerindeki bayanlara istediğini söyler. Ne çok dolmusum yaNe kadar gaddar insanlar .
Benim de son işyerim ki kurumsal bir firma , ben düşük yaptığımda istirahat izni vermemişti, sonrasında da tekrar hamile kalırım diye yapılmayan mobbing kalmamıştı. Doğum parası ceplerinden çıkmıyor, bu yapılan safi kötü niyet günde 10 saat çalışıyordum haftanın 6 günü güya beyaz yaka
Egolarını anca özel sektörde öttürürler zaten insanı kusurlu gibi hissettirirlerEvet heleki oyle bi kaybın varken hassassin uzuntulusun.ustune bi de is yerinden bu tarz karslik cok fena.tamamen kötü niyet . Bende hamile olduğumu bildirdigimden beri farklı Bi tavır seziyorum ilk baslrdaki gibi iyi niyetli gülümseyen patron gitti.bende performansim mi düştü acaba yapamıyor muyum düşüncelerine girdim .çünkü küçüklüğümden beri annem Bize yapılan yanlışlardan hep bizi sorumlu tuttu .okulda silgimi calarlardi sahip cikamadim diye kizardi fln .işte o psikoloji de oturuyor artık. Simdide Sorunu hep kendimde arıyorum halbuki kötü niyetinden yapıyor patron bunu belli .onlar patron ya haklılar ve istediklerini yapabilirler bizde onların kolesiyiz günah kecisiyiz mantiklari hep bu .evde eminim eşlerine ses bile çıkartamaz çoğu. Ama iş yerindeki bayanlara istediğini söyler. Ne çok dolmusum ya
Kız çoğu dinazor, emeklilikleri gelmiş, geçmiş emekli bile olmuyorlar. Ama bende olsam bende olmam. Kim adam yerine koyucak onları? Alışmışlar millet el pençe divan önlerinde. Bildikleri için beş para etmediklerini onlarda olmuyor işte. Kibir ve ego yuvası hepsi, iğrençEgolarını anca özel sektörde öttürürler zaten insanı kusurlu gibi hissettirirler
Hadi ya muhakkak söyleyeceğim canım limonlu su içiyorum düşüyor hemen ama zonklamaya başladığı an başım anlıyorum xaten belki de haftalardır baş ağrımın sebebi tansiyonduKuzum küçük tansiyon 8in üzerindeyse riskli dedi doktorum. Holteri taktık şimdi en son 14/10 du benim. 12/8 ikende yüksek dedi. Onu özellikle söyle bence.
Çok geçmiş olsun canım evet Allah korusun gebelik zehirlenmesi bile olabiliyormuş benımde vücuduma 135 bile fazla geliyor basım zonklamaya başlıyorCanim tansiyon isi riskli. Eltim 16lara cikiyodu dr en son 15 olursa bidaha alcam bebegi dedi 35 haftalik dogum yapti. Dogum yapali 10 gun oldu tansiyonu hala 13 14 bas agrisi bulanik gormesi var. Dr dün tansiyon kalici olabilir demisinsallah duzelir seninkide cnm
Canım tedirgin olma. Ben kilolu bir gebeyim. Adam ilk günden beri tansiyon, şekere dikkat et diyip duruyor. Parmaktan ölçüm yapan cihaz bile aldırdı bana şeker için. İlk günden beri kan sulandırıcı kullandırıyor. Haliyle önlem almam gerekiyor hep yüksekse dedi.Hadi ya muhakkak söyleyeceğim canım limonlu su içiyorum düşüyor hemen ama zonklamaya başladığı an başım anlıyorum xaten belki de haftalardır baş ağrımın sebebi tansiyondu
Benimde dün 16/10 duCanim tansiyon isi riskli. Eltim 16lara cikiyodu dr en son 15 olursa bidaha alcam bebegi dedi 35 haftalik dogum yapti. Dogum yapali 10 gun oldu tansiyonu hala 13 14 bas agrisi bulanik gormesi var. Dr dün tansiyon kalici olabilir demisinsallah duzelir seninkide cnm
Amin canımm Allah razı olsunOkurken gözleriminn dolmasi... ah canim bilsem yazmazdim icim burkuldu..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sonra annecinle babacini görmeyi nasip etsin yavrunla
Ben de lansinoh vardı canım sattım, hiç memnun kalmadım. İlk başlarda sıkayım arada bir dedim hiç bişey çıkartmıyordu doğru düzgün. Zaten boşuna almışım biberondan da almıyordu sütümü. Üzüldüm sütüm gelmiyor çok diye. Ama onsuz kızım çok daha güzel emerek çektiğini fark ettim sadece sütümle doyuyordu, bende işe yaramadı pompa hiçOtomatik pompa candır. LAnsinoh aldım 2. oğlumda yine onu kullanacagım. Bir de Mochi aldım manuel sağan. Sıkıp bırakıyorsun. O pıt pıt sütünü çekiyor. Ne olur ne olmaz diye onu da aldım. Memnun olanı çok...
Çok geçmiş olsun canım benım aslında kilomda yok ama tuzlu yemekten vazgeçemiyorumCanım tedirgin olma. Ben kilolu bir gebeyim. Adam ilk günden beri tansiyon, şekere dikkat et diyip duruyor. Parmaktan ölçüm yapan cihaz bile aldırdı bana şeker için. İlk günden beri kan sulandırıcı kullandırıyor. Haliyle önlem almam gerekiyor hep yüksekse dedi.
Sende söyle dikkate alsın en azından. Holter takar bakar anlaşılır zaten. Olabilir canım tansiyon biliyosun beyni zonklatıyor. Çok kötüyüm bende bugün düşmedi daha. İlaçta veremediler. Limonlu su fayda etmedi bu sefer. Birde sarımsak diyorlar onu denicem ama pekte sevmem direniyorum, direnebildiğim kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?