2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun canım benım aslında kilomda yok ama tuzlu yemekten vazgeçemiyorum
Yapma canım vazgeç. O sadece tansiyon değil, ödemde yapar. Bebek için ödemde riskli. Suyu çok önemli biliyorsun. Baharatlarla tadlandırmayı denedin mi? Sumak mesela tuz gibi bir tad veriyor. Ben kolay kolay yapma etme demem arkadaşım ama tuz gerçekten tehlikeli ve her öğünde aldığın için maruziyet fazla. Bir alışsan az tuza varya yemeklerin tadını daha iyi alacaksın inan ki. 3 günde alışırsın.

Canım tuzu komple kesmeye çalış baya ödem toplamışsın, yediklerine dikkat etmen gerek sanırım

Kızlar merhaba detaylı ultrasona giren varmı bugün benim randevum vardı Selvik 27 mm takip gerekiyor dedi ultrasonu yapan doktor polikinlikdeki doktorda bir sonraki ay gelince tekrar bakalım dedi gönderdi sizde böyle bı sorun oldumu normal mi acaba 1 ay beklememiz

Doğru diyorsun canım bırakmam gerekiyor

b
Yani benimde sigarayı bırakmam gerekiyor ama olmuyor o yüzden birşey diyemiyorum arkadaşım ama kademeli olarak seni çok sarsmayavak şekilde yavaş yavaş azaltabilirsin. Birde bol su iç hiç ihmal etme
Bu mesaja sigara yakayım bi tane

Vala kuzum ben baglatcam rabbim istese zaten 1 2 de verirdi ben erkeği tutturana kadar çocuk yapamam Vala

58 ile başladım şuan 66yım canım benim de senle aynı gidiyor nerdeyse

Yani benimde sigarayı bırakmam gerekiyor ama olmuyor o yüzden birşey diyemiyorum arkadaşım ama kademeli olarak seni çok sarsmayavak şekilde yavaş yavaş azaltabilirsin. Birde bol su iç hiç ihmal etme
Sigarayı bende tam olarak bırakabilmiş değilim ya günde 3-5 tane içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…