- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.241
Yapma canım vazgeç. O sadece tansiyon değil, ödemde yapar. Bebek için ödemde riskli. Suyu çok önemli biliyorsun. Baharatlarla tadlandırmayı denedin mi? Sumak mesela tuz gibi bir tad veriyor. Ben kolay kolay yapma etme demem arkadaşım ama tuz gerçekten tehlikeli ve her öğünde aldığın için maruziyet fazla. Bir alışsan az tuza varya yemeklerin tadını daha iyi alacaksın inan ki. 3 günde alışırsın.Çok geçmiş olsun canım benım aslında kilomda yok ama tuzlu yemekten vazgeçemiyorum
Canım tuzu komple kesmeye çalış baya ödem toplamışsın, yediklerine dikkat etmen gerek sanırımKızlar oturarak çalışıyorum ve ayaklarım böyle şişiyor çok çok rahatsız ediyor .normalde sandaletler ayağıma olmaz çok incedir ama şu an 39 numaraya sığmıyor. Çok sinirlerim bozuldu normal mi böyle sismesi
Doğru diyorsun canım bırakmam gerekiyorYapma canım vazgeç. O sadece tansiyon değil, ödemde yapar. Bebek için ödemde riskli. Suyu çok önemli biliyorsun. Baharatlarla tadlandırmayı denedin mi? Sumak mesela tuz gibi bir tad veriyor. Ben kolay kolay yapma etme demem arkadaşım ama tuz gerçekten tehlikeli ve her öğünde aldığın için maruziyet fazla. Bir alışsan az tuza varya yemeklerin tadını daha iyi alacaksın inan ki. 3 günde alışırsın.
Yani benimde sigarayı bırakmam gerekiyor ama olmuyorDoğru diyorsun canım bırakmam gerekiyor
Normalde salata cacık kahvaltılıklara hiç tuz kullanmam yemekleri bile tuzlu yiyemem . Sanırım su tüketimini arttırmam lazımCanım tuzu komple kesmeye çalış baya ödem toplamışsın, yediklerine dikkat etmen gerek sanırım
Bu mesaja sigara yakayım bi taneYani benimde sigarayı bırakmam gerekiyor ama olmuyoro yüzden birşey diyemiyorum arkadaşım ama kademeli olarak seni çok sarsmayavak şekilde yavaş yavaş azaltabilirsin. Birde bol su iç hiç ihmal etme
Yakma kardeşşş yakma, ben ettim sen etmeb
Bu mesaja sigara yakayım bi tane
bırakabilecek miyiz senceYakma kardeşşş yakma, ben ettim sen etme
Bana kalsa bırakamayacağım. Ama eşim yarın oruç tutucakmış. Paket almayacakmış birlikte bırakacakmışız hadi inşallah dedimbırakabilecek miyiz sence
Vala kuzum ben baglatcam rabbim istese zaten 1 2 de verirdi ben erkeği tutturana kadar çocuk yapamam ValaEşin erkeği tutturana kadar devam mı diyor hmm kolay gelsin o zaman canım
Benimki de kız olmasından ekstra bir haz alıyor oldum olası oğlan çocuklarına biraz soğuk nedense
Allah sağlıkklı ve hayırlı evlat nasip etsin dediğin gibi canım hepsi başımız üstüne rabbimin hediyesi
Canım senin boyun kaç? Birde bir gün neler yiyorsun?Kızlar kaç kilosunuz ya.
Çok canım sıkıldı şuan 57 ile başladın hamileliğe 19. Haftam 64 65 olmuşumgerçi akşamları biraz fazla çıkıyor tartıda ama şuan 64 ü görünce bi şoka uğradım daha geçen hafta 62 idim
58 ile başladım şuan 66yım canım benim de senle aynı gidiyor nerdeyseKızlar kaç kilosunuz ya.
Çok canım sıkıldı şuan 57 ile başladın hamileliğe 19. Haftam 64 65 olmuşumgerçi akşamları biraz fazla çıkıyor tartıda ama şuan 64 ü görünce bi şoka uğradım daha geçen hafta 62 idim
Sigarayı bende tam olarak bırakabilmiş değilim ya günde 3-5 tane içiyorumYani benimde sigarayı bırakmam gerekiyor ama olmuyoro yüzden birşey diyemiyorum arkadaşım ama kademeli olarak seni çok sarsmayavak şekilde yavaş yavaş azaltabilirsin. Birde bol su iç hiç ihmal etme
inşallah bırakabilirizSigarayı bende tam olarak bırakabilmiş değilim ya günde 3-5 tane içiyorum
Ay ne güzel olur .hadi inşallah yaparsınızBana kalsa bırakamayacağım. Ama eşim yarın oruç tutucakmış. Paket almayacakmış birlikte bırakacakmışız hadi inşallah dedim
Canim simdiden doktorunla konus gerekirse ilaca baslatir belki. Boyle surekli yuksek olmasi iyi degilBenimde dün 16/10 dubugün 14/10 seviyesinde beynim zonkluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?