- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.261
Ben ben ben.dün gece oldu benim de.mesanem resmen içerde oynadı 6-7 kereKizlar 21 haftaligim. Simdi yataga uzandim ve bebis bildiginiz rahmime tekme atti bikac saniye araliklarla 3 4 kere oldu cok tuhafti korktm ya normalde kasigimda oynardi bazen gobek deligi hizasinda atardi ama bildgniz vajinama vurdu sanki tedirgin oldumvarmi yasayan bu haftalarda
Bu tarz olaylar komık oluyor benımde inanır mısın sık sık basıma gelir bu durum hahahaah o yüzden senı anlarım arkadasımAh kızlar.size kısa bi fıkra anlatıcam .eşimin ailesinin hiç parası yok ama kızlarına 14 pro almışlar .saat 8den beri bu fıkraya gülüyorum sizinle de paylaşmak istedim
hahaha ilahii ceritoooAh kızlar.size kısa bi fıkra anlatıcam .eşimin ailesinin hiç parası yok ama kızlarına 14 pro almışlar .saat 8den beri bu fıkraya gülüyorum sizinle de paylaşmak istedim
Kizzz senle biz ayni dönemde ayni belirtilseri yasiyoz allahtan canimsnBen ben ben.dün gece oldu benim de.mesanem resmen içerde oynadı 6-7 kerebence normal canım endişe etme
Vallahi çok güldüm ya , hani kendi halime de güldüm bi.çünkü ben o kadar safım ki bazen paramız yok zor geçindik bu ay falan dediklerinde üzülüyorum.Ah be cerito sende az saf değilsinBu tarz olaylar komık oluyor benımde inanır mısın sık sık basıma gelir bu durum hahahaah o yüzden senı anlarım arkadasım
Evet evet hemen hemen aynıyız seninlehahaha ilahii ceritooo
Kizzz senle biz ayni dönemde ayni belirtilseri yasiyoz allahtan canimsnama korktum yaa ilk kez yasadim bu zamana kadar. Bildign rahimi tekmeledi benimki bir kere oldu umursamadm sonra belli saniye aralikla 2 3 olunca noluyoz dedm hemen yatis pozisyonumu degistim durdu
hadi yaa neyse katlanacagiz artik vursunlar bakalimEvet evet hemen hemen aynıyız seninlebende dün bi endişelendim sonra 7aylık hamile bi arkadaşım var onunla konuşunca rahatladım.ooo daha bu ne ki dedi bana keyiflerine pek düşkünler hemen tekme manyağı yapıyorlar anneyi
Bizim nişanlılık döneminde benım kv beni kuyumcuya götürmüştü işte sana böyle set alırız o zaman gelince falan demişti sonra nişana yakın eşim ailesine demişti hani alalım seti annesi demişti ki ne setiVallahi çok güldüm ya , hani kendi halime de güldüm bi.çünkü ben o kadar safım ki bazen paramız yok zor geçindik bu ay falan dediklerinde üzülüyorum.Ah be cerito sende az saf değilsinerkek ailelerinde genetik bi durum galiba bu
Evet evet hemen hemen aynıyız seninlebende dün bi endişelendim sonra 7aylık hamile bi arkadaşım var onunla konuşunca rahatladım.ooo daha bu ne ki dedi bana keyiflerine pek düşkünler hemen tekme manyağı yapıyorlar anneyi
Kizlar biz 19+2 haftaligiz 48 kiloyum ilk gebeligim az once baya bi çikolata yedim yedikten sonra uzandim elimi gobegimin altina kasiklarima dogru koyup biraz bastirdim hissedebilir miyim diye bir iki kez balon patlar gibi bi his oldu baska da bisey olmadi bebek mi sizce?
Esim bagirsak hareketleridir dedi ama bana oyle gelmedi bebegimi hissetmeyi dort gozle bekliyorum
Zaten bu devirde beyaz yaka olunmaz. Kölelik sisteminin en düşük dişlisi.
Hiç kendine kusur arama . Tamamen mobbing yaptıkları, ay performans kelimesini duymayalı kaç ay olmustu bi garip oldumEvet heleki oyle bi kaybın varken hassassin uzuntulusun.ustune bi de is yerinden bu tarz karslik cok fena.tamamen kötü niyet . Bende hamile olduğumu bildirdigimden beri farklı Bi tavır seziyorum ilk baslrdaki gibi iyi niyetli gülümseyen patron gitti.bende performansim mi düştü acaba yapamıyor muyum düşüncelerine girdim .çünkü küçüklüğümden beri annem Bize yapılan yanlışlardan hep bizi sorumlu tuttu .okulda silgimi calarlardi sahip cikamadim diye kizardi fln .işte o psikoloji de oturuyor artık. Simdide Sorunu hep kendimde arıyorum halbuki kötü niyetinden yapıyor patron bunu belli .onlar patron ya haklılar ve istediklerini yapabilirler bizde onların kolesiyiz günah kecisiyiz mantiklari hep bu .evde eminim eşlerine ses bile çıkartamaz çoğu. Ama iş yerindeki bayanlara istediğini söyler. Ne çok dolmusum ya
Gerçekten öyle benim müdürüm de dinazordu 70 e az kalmıştı. Aynı dediğin gibi milleti önünde el pençe divan ediyordu ay allahim birdaha hiç çalışmamak üzere mi ayrıldım acaba işten diye endişe ediyorum ya çalışmak istemezsem diyeeKız çoğu dinazor, emeklilikleri gelmiş, geçmiş emekli bile olmuyorlar. Ama bende olsam bende olmam. Kim adam yerine koyucak onları? Alışmışlar millet el pençe divan önlerinde. Bildikleri için beş para etmediklerini onlarda olmuyor işte. Kibir ve ego yuvası hepsi, iğrenç
Hahahah senin kv de iyiymiş benimkiyle yarışırBizim nişanlılık döneminde benım kv beni kuyumcuya götürmüştü işte sana böyle set alırız o zaman gelince falan demişti sonra nişana yakın eşim ailesine demişti hani alalım seti annesi demişti ki ne setieee anne sen götürdün ya kızı böyle böyle dedin yoooo demedim hem paramızda kalmadı yetısemıyoruz dediler, ben dedim durumları yoksa zorlamayalım boşver. Birkaç ay sonra ana benım kv babası kardesı 3 ü telefon yeniledi,apple watch ve airpods aldı hepsine aynı anda şok olmuştum ve eşimede lafını çakıp geçmiştim
Bizim nişanlılık döneminde benım kv beni kuyumcuya götürmüştü işte sana böyle set alırız o zaman gelince falan demişti sonra nişana yakın eşim ailesine demişti hani alalım seti annesi demişti ki ne setieee anne sen götürdün ya kızı böyle böyle dedin yoooo demedim hem paramızda kalmadı yetısemıyoruz dediler, ben dedim durumları yoksa zorlamayalım boşver. Birkaç ay sonra ana benım kv babası kardesı 3 ü telefon yeniledi,apple watch ve airpods aldı hepsine aynı anda şok olmuştum ve eşimede lafını çakıp geçmiştim
Yok yapmadim bir daha zaten saniyelik yaptim oyle tesaduf oldu aslında yine de guzel bir hismişTarif ettiğim yer ve şekil olarak bebek hareketine benziyor ama şimdi yedim bastırdım hissettim diye düşünüp aynı hareket ile bebişini rahatsız etme kuzum yaa, o his gelince hissedeceksin ve bastırma yada ekstra birşey yeme ile olacak birşey değil bu, zaten 20.hafta içindesin en fazla 2 haftaya kalmaz fazlası ile hissedeceksin merak etme
Kilo soran arkadaş olmuştu ben 53 ile hamile kaldım, 56.5 çıkıyorum ama göbeğim dünde bahsettim sanki 7 aylık çok büyüdü bence
Bence normal degildir cnm her gittiginde ödemin varmı diye soruyorlar önemli birşey ödem doktora danış son ayda oluyor anca bu kadarKızlar oturarak çalışıyorum ve ayaklarım böyle şişiyor çok çok rahatsız ediyor .normalde sandaletler ayağıma olmaz çok incedir ama şu an 39 numaraya sığmıyor. Çok sinirlerim bozuldu normal mi böyle sismesi
Bu şekilde düşünen iş verenlerden nefret ediyorum benim ki de korana başlar başlamaz bana danışmadan çıkışımı vermişti pislik nefret ediyorum maalesef akrabayız yine yanyana geliyoruz ama bir kaşik suda boğasım var gicikkk etme bulma dünyası ama varya kimsenin ahını almayacaksın bu dünyada o benim ahımı aldı işine gelmeyen kalmadı şimdi eşime muhtaç sigorta için eşimin iş yerinden yatıttırıyor ya öyle muhtaç olurlarEvet okudum hepsini epeyce de araştırdım. Ben bu iş yerine başlayalı 7 ay oluyor .3 ay sonra hamileligimi öğrendim. Surda 2 3 ay daha sabredeyim ters düşmiyeyim diye uğraşıyorum. Başka yerde çalışan arkadaşım doğum yaptı doğumdan 1 hafta öncesi çıkışını vermiş isyeri .dogum parası yatmayinca öğrendi tabi .araştırdım gerçekten de işveren raporluyken bile çıkış verebiliyormus .20 çıkış koduyla vermişler çıkışı. Şimdi mahkemeye mi başvurcak napcak düşünüyor. Halbuki ceplerinden çıkmıyor dogum parası. Susuyorsam sırf o yüzden ama böyle de nereye kadar dayancam bilmiyorum
70 kilo ile başladım 65 düştüm şuan 66.8 kg yavaş yavaş aliyorum korkma aldim diye demek ki depoların boştu cnm bundan sonra dikkat edersin fazlada almazsin 13 kiloya kadar sıkıntı yok benceKızlar kaç kilosunuz ya.
Çok canım sıkıldı şuan 57 ile başladın hamileliğe 19. Haftam 64 65 olmuşumgerçi akşamları biraz fazla çıkıyor tartıda ama şuan 64 ü görünce bi şoka uğradım daha geçen hafta 62 idim
Öyle olur zaten bizimkilerinde sözde yok araba alırlar 2 3 tane birden bana geldim mi yok ya bari birini verin ehliyeti boşa almışım ben éşimde aynı çok yaralıyım bu konudaAh kızlar.size kısa bi fıkra anlatıcam .eşimin ailesinin hiç parası yok ama kızlarına 14 pro almışlar .saat 8den beri bu fıkraya gülüyorum sizinle de paylaşmak istedim
Kız kayınvalideleri en iyi ben anlarım malum, bensiz kayınvalide konusu açmışsın yaa teessüfAh kızlar.size kısa bi fıkra anlatıcam .eşimin ailesinin hiç parası yok ama kızlarına 14 pro almışlar .saat 8den beri bu fıkraya gülüyorum sizinle de paylaşmak istedim
Uzun bir süre başka bir dr görüşü alın, vajinal ölçüm de yapılması gerekiyor, hareket kısıtlaması ile ilgili bir şey dediler mi? Rahim ağzı yetmezliği durumu vs olabilir dikiş belli haftalarda atılır bir aylık süre uzun bir süre, ihmal etmeyinKızlar merhaba detaylı ultrasona giren varmı bugün benim randevum vardı Selvik 27 mm takip gerekiyor dedi ultrasonu yapan doktor polikinlikdeki doktorda bir sonraki ay gelince tekrar bakalım dedi gönderdi sizde böyle bı sorun oldumu normal mi acaba 1 ay beklememiz
Geçenn de ben yazdım buraya canım aynı şeyi yaşadm hatta dedim ki göbeğe kadar çıkmışmış olması gerekmiyor muydu telaşladımKizlar 21 haftaligim. Simdi yataga uzandim ve bebis bildiginiz rahmime tekme atti bikac saniye araliklarla 3 4 kere oldu cok tuhafti korktm ya normalde kasigimda oynardi bazen gobek deligi hizasinda atardi ama bildgniz vajinama vurdu sanki tedirgin oldumvarmi yasayan bu haftalarda
Canim normalmis arastirinca ogrendm. Ceritoda yasamis. Rahmimiz suan bebegin cok rahat hareket etcegi kdr buyuk e bebekte ckk buyuk olmadigi icin suan her yerden hissedebilirmisiz. 30. Haftaya kdr rahimr vuran tekmeler hisseden oluyomus happymom uygulamasnds posta denk geldm hatta daha guclu hissetcekmisiz yakindaGeçenn de ben yazdım buraya canım aynı şeyi yaşadm hatta dedim ki göbeğe kadar çıkmışmış olması gerekmiyor muydu telaşladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?