2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tekme acıtmaz mı yahu

Canim bende 78le kaldim 80im suan. 2 kilo almisim. Zaten kilolu hamile kaldim o yuzden temkinli gidiyorum protein agirlikli besleniyorum hatta gecen buraya yazdm 5. Ay icindeym daha yeni cips yedim bi paket diye. Abur cubur kestim gibi bisey. Tadimlik agzima atiyorum. Aksam yemegi 6da bitiyor. Yatmadan 1 2 saat once sadece 1 bardak süt azcik ceviz yiyorum veya sadece elma boyle boyle yavas almaya calisiyom

Günaydın canim. Ben de 59 gibi başladım su an sabahları 65 geliyorum 19+5 im bugün. Bana da çok geliyor hiç iç karnım da yokmuş hepsi disarda göbekli oldum. Olsun sağlıklı olsunlar da veririz insaallah biz kiloları

Ara öğünlerde aciktiğında yemiyor musun canım? Benim içim kıyılıyor sanki leblebi falan yiyorum abur cubur da yemiş oluyorum iş yerinde ne bulursm o an.

Ara öğünlerde aciktiğında yemiyor musun canım? Benim içim kıyılıyor sanki leblebi falan yiyorum abur cubur da yemiş oluyorum iş yerinde ne bulursm o an.
Sabah 2 yumurta bol peynir tahin pekmez yiyorum. Acikcasi sabah kahvaltiyi baya saglam yiyorum 11de. Oglen asiri aciktirmiyor ama genede icim kiyiliyor tabi. Oglen corba iciyorum ya da muz bazen azck makarna bazen sadece kuruyemisle gecistiriyom

Kizlar 20.haftalarda ve sonrasi olan arkadaslar icin paylasiyorum bilginiz olsun belki Allah korusun yasayan varsa bakilsin hemen diye

Eklentiler

• Screenshot_20230323_081302_Happy Mom.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 115
  • Screenshot_20230323_081318_Happy Mom.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 113
Kizlar 20.haftalarda ve sonrasi olan arkadaslar icin paylasiyorum bilginiz olsun belki Allah korusun yasayan varsa bakilsin hemen diye
Şuan çok kötü oldum. Benim tansiyonum inanılmaz yüksek. Bugün holteri çıkartıcaz ona göre doktor ilaç başlıcak. İdrar testi istemedi ama böbreğimde de bir sızı var benim. Böbrek anomalisi diyor. Allahım gidip idrar testi mi yaptırayım ben şimdi? Onuda mı ben düşüneyim. Hem sinir beni boğdu hem de gerildim ya. Googlelasam inanılmaz bilgiler görüp iyice düşerim napsam bilemedim şimdi.

Sabah 2 yumurta bol peynir tahin pekmez yiyorum. Acikcasi sabah kahvaltiyi baya saglam yiyorum 11de. Oglen asiri aciktirmiyor ama genede icim kiyiliyor tabi. Oglen corba iciyorum ya da muz bazen azck makarna bazen sadece kuruyemisle gecistiriyom
Cok güzel masaallah. İse giderken daha zor oluyor sabah 7 de başlıyorsun hayata. Kahvaltı da ben de senin gibi yiyorum. Ama öğlen yemekleri götürüyorum tabi

Canım sakin ol. Ama mutlaka idrar testi de yaptır. Ama doktor anormal bir durum gorseydi mutlaka önlem alırdı sakın korkma

Canım senin boyun kaç? Birde bir gün neler yiyorsun?
1,68 canım boyum . Vallahi herşeyi yiyorum
Hamileliğimi öğrendiğimden beri okadar yiyorumki. Normalde ekmek yemem ekmek yiyorum kahvaltılarda bildiğin kaymak bal oturup taktımı bi yarım ekmek bitiyorum . Klasik kahbaltı yapıyorum aralarda çok kuruyemiş yiyiorum akşam yemeği porsiyonunu ikiye katladım hergün çikolata yiyiorum mutlaka canım tatlı istiyor çünkü. Anlicağın yiyiorum evet durduk yere almadım bu kilolarıda kendime hakim olamıyorummm

Bence normal degildir cnm her gittiginde ödemin varmı diye soruyorlar önemli birşey ödem doktora danış son ayda oluyor anca bu kadar
Randevuma gittiğimde söyleyeyim o zaman .yüzde göz çevresinde de şişkinlik yoğun olursa gebelik zehirlenmesi diye bir şey varmış ondan da olabiliyormuş İnternet haberinin yalancısıyım ne kadar doğru bilgi bilmiyorum

Siz gözünüzle görmüşsünüz etme bulma dünyası iste ustune bir de akrabaelin kirk kat yabancisi yapsa bu kdar agir gelmez . Bende burda görmezsem bile muhakkak hesabını ahirette sorarlar

Geçmiş olsun canım googlelama bence druna sor google insanı yerle bir ediyor inşallah geçer en yakın zamanda

İyi bari canım ya ilk hamilelik olunca insan her şeyden telaşlanıyor

Vala kuzum ben baglatcam rabbim istese zaten 1 2 de verirdi ben erkeği tutturana kadar çocuk yapamam Vala
BEn de bağlatmayı düşünüyorum canım. Yeter bana 2 oğlan 1 kız

ohooo o da bişey mi, 60 da olur 70 de 80 de. Önemli olan bebişin sağlıklı olsun. Sonra emzireceksin falan en kötü 6 aydan sonra emziren anne diyeti yaparsın hiiiiç kasma kendini. Ha edebiliyorsan dikkat et, benim şu ara canım dikkat etmek istemiyor

Valla bu 3. gebeliğim hala nereye tekme attıgını bilmem ben Siz nasıl anlıyosunuz şu organıma tekme attı diye Ama bazen nereye vuruyorsa çok acıtıyor :) insan içinde beni bağırtacak kadar İnsanlar da noluyo lan moduna giriyor

Günaydın güzel anneler.. 20 haftasına girip tetenoz aşısı olan var mı beni sağlık ocağından çağırdılar
Ben olacağım yarın canım. 20+3 te.

Bir de kendiniz için alışveriş yaptınız mı hamile pijama takımı emzirme sutyeni gibi. Şimdiden alsam mı yoksa bedenim gittikçe değişir şimdiki aldiklarim küçük gelir mi sizce
Emzirme sütyeni aldım ben LCW dan. Şu anda da takıyorum rahat ediyorum :)

Bu arada dün sabah 11:00 de bir yakın akrabamızı kaybettik, iç sıkıntım boşa değilmiş demek ki dedim. Gençti. İşyerinde otururken kalp krizi ve beyin kanaması geçiriyor. Önce beyin ölümü ardından kaybetmişiz Bikaç gündür yogun bakımdaydı. Allah mekanını cennet eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…