- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.281
Tekme acıtmaz mı yahuCanim normalmis arastirinca ogrendm. Ceritoda yasamis. Rahmimiz suan bebegin cok rahat hareket etcegi kdr buyuk e bebekte ckk buyuk olmadigi icin suan her yerden hissedebilirmisiz. 30. Haftaya kdr rahimr vuran tekmeler hisseden oluyomus happymom uygulamasnds posta denk geldm hatta daha guclu hissetcekmisiz yakinda
Canim bende 78le kaldim 80im suan. 2 kilo almisim. Zaten kilolu hamile kaldim o yuzden temkinli gidiyorum protein agirlikli besleniyorum hatta gecen buraya yazdm 5. Ay icindeym daha yeni cips yedim bi paket diye. Abur cubur kestim gibi bisey. Tadimlik agzima atiyorum. Aksam yemegi 6da bitiyor. Yatmadan 1 2 saat once sadece 1 bardak süt azcik ceviz yiyorum veya sadece elma boyle boyle yavas almaya calisiyomKızlar kaç kilosunuz ya.
Çok canım sıkıldı şuan 57 ile başladın hamileliğe 19. Haftam 64 65 olmuşumgerçi akşamları biraz fazla çıkıyor tartıda ama şuan 64 ü görünce bi şoka uğradım daha geçen hafta 62 idim
Canim benimki normal kasigimda atan her zmnki hareketi degildi afedersn vajinami titretti vurdugu tekmemiydi yoksa oynamasi mi anlayamadmTekme acıtmaz mı yahu
Günaydın canim. Ben de 59 gibi başladım su an sabahları 65 geliyorum 19+5 im bugün. Bana da çok geliyor hiç iç karnım da yokmuş hepsi disarda göbekli oldum. Olsun sağlıklı olsunlar da veririz insaallah biz kilolarıKızlar kaç kilosunuz ya.
Çok canım sıkıldı şuan 57 ile başladın hamileliğe 19. Haftam 64 65 olmuşumgerçi akşamları biraz fazla çıkıyor tartıda ama şuan 64 ü görünce bi şoka uğradım daha geçen hafta 62 idim
Ara öğünlerde aciktiğında yemiyor musun canım? Benim içim kıyılıyor sanki leblebi falan yiyorum abur cubur da yemiş oluyorum iş yerinde ne bulursm o an.Canim bende 78le kaldim 80im suan. 2 kilo almisim. Zaten kilolu hamile kaldim o yuzden temkinli gidiyorum protein agirlikli besleniyorum hatta gecen buraya yazdm 5. Ay icindeym daha yeni cips yedim bi paket diye. Abur cubur kestim gibi bisey. Tadimlik agzima atiyorum. Aksam yemegi 6da bitiyor. Yatmadan 1 2 saat once sadece 1 bardak süt azcik ceviz yiyorum veya sadece elma boyle boyle yavas almaya calisiyom
Sabah 2 yumurta bol peynir tahin pekmez yiyorum. Acikcasi sabah kahvaltiyi baya saglam yiyorum 11de. Oglen asiri aciktirmiyor ama genede icim kiyiliyor tabi. Oglen corba iciyorum ya da muz bazen azck makarna bazen sadece kuruyemisle gecistiriyomAra öğünlerde aciktiğında yemiyor musun canım? Benim içim kıyılıyor sanki leblebi falan yiyorum abur cubur da yemiş oluyorum iş yerinde ne bulursm o an.
Şuan çok kötü oldum. Benim tansiyonum inanılmaz yüksek. Bugün holteri çıkartıcaz ona göre doktor ilaç başlıcak. İdrar testi istemedi ama böbreğimde de bir sızı var benim. Böbrek anomalisi diyor. Allahım gidip idrar testi mi yaptırayım ben şimdi? Onuda mı ben düşüneyim. Hem sinir beni boğdu hem de gerildim ya. Googlelasam inanılmaz bilgiler görüp iyice düşerim napsam bilemedim şimdi.Kizlar 20.haftalarda ve sonrasi olan arkadaslar icin paylasiyorum bilginiz olsun belki Allah korusun yasayan varsa bakilsin hemen diye
Cok güzel masaallah. İse giderken daha zor oluyor sabah 7 de başlıyorsun hayata. Kahvaltı da ben de senin gibi yiyorum. Ama öğlen yemekleri götürüyorum tabiSabah 2 yumurta bol peynir tahin pekmez yiyorum. Acikcasi sabah kahvaltiyi baya saglam yiyorum 11de. Oglen asiri aciktirmiyor ama genede icim kiyiliyor tabi. Oglen corba iciyorum ya da muz bazen azck makarna bazen sadece kuruyemisle gecistiriyom
Canım sakin ol. Ama mutlaka idrar testi de yaptır. Ama doktor anormal bir durum gorseydi mutlaka önlem alırdı sakın korkmaŞuan çok kötü oldum. Benim tansiyonum inanılmaz yüksek. Bugün holteri çıkartıcaz ona göre doktor ilaç başlıcak. İdrar testi istemedi ama böbreğimde de bir sızı var benim. Böbrek anomalisi diyor. Allahım gidip idrar testi mi yaptırayım ben şimdi? Onuda mı ben düşüneyim. Hem sinir beni boğdu hem de gerildim ya. Googlelasam inanılmaz bilgiler görüp iyice düşerim napsam bilemedim şimdi.
Üzüldüm birden. Neyseki bugün 13.30 da gidicez o sırada söyleyeyim bari. Yaparsa inşallah.Canım sakin ol. Ama mutlaka idrar testi de yaptır. Ama doktor anormal bir durum gorseydi mutlaka önlem alırdı sakın korkma
1,68 canım boyum . Vallahi herşeyi yiyorumCanım senin boyun kaç? Birde bir gün neler yiyorsun?
Randevuma gittiğimde söyleyeyim o zaman .yüzde göz çevresinde de şişkinlik yoğun olursa gebelik zehirlenmesi diye bir şey varmış ondan da olabiliyormuş İnternet haberinin yalancısıyım ne kadar doğru bilgi bilmiyorumBence normal degildir cnm her gittiginde ödemin varmı diye soruyorlar önemli birşey ödem doktora danış son ayda oluyor anca bu kadar
Siz gözünüzle görmüşsünüz etme bulma dünyası iste ustune bir de akrabaBu şekilde düşünen iş verenlerden nefret ediyorum benim ki de korana başlar başlamaz bana danışmadan çıkışımı vermişti pislik nefret ediyorum maalesef akrabayız yine yanyana geliyoruz ama bir kaşik suda boğasım var gicikkk etme bulma dünyası ama varya kimsenin ahını almayacaksın bu dünyada o benim ahımı aldı işine gelmeyen kalmadı şimdi eşime muhtaç sigorta için eşimin iş yerinden yatıttırıyor ya öyle muhtaç olurlar
Geçmiş olsun canımŞuan çok kötü oldum. Benim tansiyonum inanılmaz yüksek. Bugün holteri çıkartıcaz ona göre doktor ilaç başlıcak. İdrar testi istemedi ama böbreğimde de bir sızı var benim. Böbrek anomalisi diyor. Allahım gidip idrar testi mi yaptırayım ben şimdi? Onuda mı ben düşüneyim. Hem sinir beni boğdu hem de gerildim ya. Googlelasam inanılmaz bilgiler görüp iyice düşerim napsam bilemedim şimdi.
İyi bari canım ya ilk hamilelik olunca insan her şeyden telaşlanıyorCanim normalmis arastirinca ogrendm. Ceritoda yasamis. Rahmimiz suan bebegin cok rahat hareket etcegi kdr buyuk e bebekte ckk buyuk olmadigi icin suan her yerden hissedebilirmisiz. 30. Haftaya kdr rahimr vuran tekmeler hisseden oluyomus happymom uygulamasnds posta denk geldm hatta daha guclu hissetcekmisiz yakinda
BEn de bağlatmayı düşünüyorum canım. Yeter bana 2 oğlan 1 kızVala kuzum ben baglatcam rabbim istese zaten 1 2 de verirdi ben erkeği tutturana kadar çocuk yapamam Vala
ohooo o da bişey mi, 60 da olur 70 de 80 de. Önemli olan bebişin sağlıklı olsun. Sonra emzireceksin falan en kötü 6 aydan sonra emziren anne diyeti yaparsın hiiiiç kasma kendini. Ha edebiliyorsan dikkat et, benim şu ara canım dikkat etmek istemiyorKızlar kaç kilosunuz ya.
Valla bu 3. gebeliğim hala nereye tekme attıgını bilmem benKizlar 21 haftaligim. Simdi yataga uzandim ve bebis bildiginiz rahmime tekme atti bikac saniye araliklarla 3 4 kere oldu cok tuhafti korktm ya normalde kasigimda oynardi bazen gobek deligi hizasinda atardi ama bildgniz vajinama vurdu sanki tedirgin oldumvarmi yasayan bu haftalarda
Ben olacağım yarın canım. 20+3 te.Günaydın güzel anneler.. 20 haftasına girip tetenoz aşısı olan var mı beni sağlık ocağından çağırdılar
Emzirme sütyeni aldım ben LCW dan. Şu anda da takıyorum rahat ediyorum :)Bir de kendiniz için alışveriş yaptınız mı hamile pijama takımı emzirme sutyeni gibi. Şimdiden alsam mı yoksa bedenim gittikçe değişir şimdiki aldiklarim küçük gelir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?